RE: نظر سنجي محبوب ترين تالار گفتگو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
یک پیشنهاد دارم
لطفا بنر تالار را در این چند وقت و تا پایان دوره ی انتخابات تغییر دهید و فرشته و یا سایر دوستانی که در این زمینه توانایی دارند هر چه سریعتر اقدام کنند .
با سلام و با تشكر از پيشنهادتون
فرشته مهربان گرامي در صورت امكان اقدام فرماييد.
جمله اي توي اين مضامين:
بازديدكننده گرامي اگر تالار همدردي را مفيد ارزيابي مي كنيد پيامكي به شماره30007290005354ارسال كرده و كد تالار همدردي را ( 021 201 )ارسال فرماييد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام ani و بي دل گرامي
مطالب ذيل پاسخ شوخ گونه در قالب جدي به صبحتهاي جدي شما در قالب شوخي است.(الان بي دل ترش مي كنه)
سيستم آمار گيري كاملا صحيح و بي شائبه هست.
ما نمي توانيم واقعيت اينكه تا كنون 38 راي به همدردي داده شده است را انكار كنيم.:302:
نظر سنجي به اين مهم هم اشاره مي كند:
شايد واقعا تالار همدردي نسبت به تالارهاي ديگر محبوب تر باشد. اما ممكن است طرفداران آن از انگيزه كافي براي نشان دادن نظراتشان برخوردار نباشند.
صحبتهاي ani در واقع ضد تبليغ هم محسوب مي شود.
چون اگر من تصور كنم راي دادنم بي اثر هست. انگيزه شركت در نظر سنجي را از دست مي دهم.
مدیر گرامی و آنی عزیز دل! با عرض پوزش اشتباه خود را تصحیح میکنم:
دیروز آرا 33 بود که از همسرم تلفنی خواستم یک رای برای تالار ما با اون شماره و کد بفرستد ایشان هم ok داد. وقرار شد بعد از اینکه فرستاد به من زنگ بزند و بگوید. خوب لازم به توضیح است که آقای ما اندکی slow motion تشریف دارند. یعنی رای را که ارسال کردند یه خورده هم لفتش دادند تا به من خبر دادند. حالا من هی میدیدم 34 است و تغییری نمیکند. بعدا یادم آمد که ای بابا! این عدد 34 مال شوشو بود دیگه!!!!!!:104::227::104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل رییس ستاد انتخاباتی همدردی
ضمنا برنامه داریم که در این ایام انتخابات تا دلتون بخواد آزادی بدیم و نشون بدیم که ما از چه دموکراسی برخورداریم! تنبیه و اخطار و پیام خصوصی و حذف کاربری و ... نداریم. اعضا از هفت دولت آزاد. بعدا از خجالت همتون در میایم.[/size][/color]
امروز یک حرکت ضد انتخاباتی و آنتی دموکراتیکی از مدیر جان مشاهده شد که سکوت میکنیم تا بعد از انتخابات!:163::160:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل رییس ستاد انتخاباتی همدردی
ضمنا برنامه داریم که در این ایام انتخابات تا دلتون بخواد آزادی بدیم و نشون بدیم که ما از چه دموکراسی برخورداریم! تنبیه و اخطار و پیام خصوصی و حذف کاربری و ... نداریم. اعضا از هفت دولت آزاد. بعدا از خجالت همتون در میایم.[/size][/color]
امروز یک حرکت ضد انتخاباتی و آنتی دموکراتیکی از مدیر جان مشاهده شد که سکوت میکنیم تا بعد از انتخابات!:163::160:
بی دل جان در مواردی که نام بردی حذف ،ویرایش یا سانسور مطالب ارسالی اعضا:101: رو که بهش اشاره نکردی
بهمین خاطر این مورد مد نظر گرفته نشده بود،ان شاا... تکرار نخواهد شد:203:
فعلا بهتره بریم سر میز مذاکره:122: گل بگیم گل بشنویم و برنامه تبلیغاتی روزهای آخر رو هم مرور کنیم
سلام اعضا تالار همدردي خواهش مي كنم در نظر سنجي شركت كنيد راي دهيد وقت نيست سريع راي دهيداميدوارم راي تالار همدردي در نظر سنجي زياد شود من خودم نفر اولي بودم در نظر سنجي شركت كردم و به تالار همدردي راي دادم
منم دو تا سربرگ تهیه کردم که ان شاء الله زودتر مدیر محترم یکی از اونها راانتخاب و نصب نماید .
نتیجه هرچه باشه ارزش تالار همدردی بالاست :104::104: و اگر هم در رتبه های 1 تا 3 قرار نگرفتیم هرگز تأثیری منفی در ما نخواهد داشت :227: ، همیکه از میان 60 سایت ، تالار همدردی جزء 10 تای اوله نشونه محبوبیتشه ، و همه شماها هم که تالار رو با فعالیتتون رونق بخشید به خوبی شاهدم که اونقدر که دنبال ایفای نقشی مفید هستید دنبال محبوبیت تالار نبودید و اگر این نظر سنجی هم نبود اصلاً توجهتون به این سمت جلب نمیشد .
نه تایید ما را مغرور خواهد کرد و نه تکذیب ما را مأیوس ، این نظر سنجی هم فرصتی است که خاطره هایی از ابتکار و خلاقیت اعضاء فعال را می آفریند . به خودتون و حرفها و پیشنهاداتون توجه کنید می بینید که منظورم چیه .
خلاقیتها :
بی دل ستاد تشکیل میده و شروع میکنه به تبلیغات
مهتاب پیشنها شام میده و رای آوری
سارا هم به نوعی دیگر همه را گرم می کند و هیجان می افزاید
آنی پیشنهاد سربرگ می دهد
من هم فرصت این کار را پیدا می کنم
حرفهای مدیر درسهایی در خود دارد
محمد ابراهیمی صاف و صادق دعوت به رای می کند
دیجیتال من هم هشدار سقوط ربته را می دهد
و.......
و همه اینها همراه با بن مایه ای از طنز و نشاط و تعامل صمیمانه و ....
همینها بهره ی نظر سنجی باشد ، ما را بس
گلعذاری زگلستان جهان مارا بس
زین چمن سایه ی آن سرو روان مارا بس
من وهمصحبتی اهل ریا دورم باد
از گرانان جهان رطل گران مارابس
قصر فردوس بپاداش عمل می بخشند
ما که رندیم وگدا دیر مغان مارا بس
بنشین بر لب جوی وگذر عمر ببین
کاین اشارت زجهان گذران مارابس
نقدبازار جهان بنگر وآزار جهان
گر شمارا نه بس این سود وزیان مارابس
یارباماست چه حاجت که زیادت طلبیم
دولت صحبت آن مونس جان مارا بس
نیست مارا بجز از وصل تو درسر هوسی
این تجارت زمتاع دوجهان مارابس
از در خویش خدارابه بهشتم مفرست
که سر کوی تو از کون ومکان مارابس
پیروزکه بوده و هستیم ، بهروزی در تمام طول عمر را می طلبم برای همه اعضاء
.
سارا این پیشنهادتو(شارژ رایگان) بدجوری هستم
اصلا هم رشوه نیست،تشویقه و ایجاد انگیزه در اعضا:311:
انگار این شارژ رایگان بدجوری به من چربیده،بد عادت شدم
هم اکنون نیازمند رای سبزتان هستیم
ستاد انتخاباتی مردمی همدردی
مدیر سایت:آقای ابوالفضل سنگ تراشان
رئیس ستاد:بی دل
معاون اجرایی:مهتاب
با سلام
صبـــــــــــــر كنيد..............
از كيسه خليفه مي بخشيد...
همدردي تازه اگر راي بياره شارژها را هدفمند مي كنه.:300:
در ضمن درسته كه شما طي اين دو روز تبليغات صندوق راي همدري را نسبت به قبل پر كرديد، اما اين مدير همدردي نم پس نمي ده.
پس از انتخابات نياييد سهم خواهي بكنيد.:311:
سلام اعضا تالار همدردي من خودم به تالار همدردي راي دادم خانواده من امروز به تالار همدردي راي دادند اعضا تالار همدردي سريع راي دهيد اعضا تالار همدردي تالار همدردي دوست داري راي دهيد
آقای مدیر شما که ید طولایی در ضایع کردن افراد دارین
و اینطوری آب پاکی رو،هنوز رای گیری تموم نشده:302:، رو دستمون میریزین
حداقل یه تشکر میزدین به اون خوش باشیم
بابا ایهاالناس
من خودمو به آب و آتیش زدم تو این انتخابات
به کس و ناکس رو انداختم
البته منتی نداره ها
همش از رو عشق به همدردیه
جیم جمالتونو عشقهhttp://www.hamdardi.net/imgup/21505/...85a32d0d08.gif