RE: همین زمین خانه ی من و تو و بهشت خداست
بهشت
این چه حرفی است که در عالم بالاست بهشت ؟
هر کجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت
دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود
گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت
این چه جهانی است که نوشیدن می نارواست ؟
این چه بهشتی است در آن خوردن گندم خطاست ؟
آی رفیق این ره انصاف نیست
این جفاست
راست بگو راست بگو راست فردوس برینت کجاست؟
راستی آنجا هم هر کس و ناکس خداست ؟
راست بگو راست بگو راست فردوس برینت کجاست؟
بر همه گویند که هشیار باش
بر در فردوس نشیند کسی
تا که به درگاه قیامت رسی
از تو بپرسند که در راه عشق
پیرو زردشت بدی یا مسیح
دوزخ ما چشم براه شماست
راست بگو راست بگو راست آنجا نیز باز همین ماجراست؟
راست بگو راست بگو راست فردوس برینت کجاست ؟
این همه تکرار مکن ای همای
کفر مگوی شکوه مکن بر خدای
پای از در که نهادی برون
در غل زنجیر برندت بهشت
بهشت همان ناکجاست
وای به حالت همای وای به حالت
این سر سنگین تو از تن جداست
نه نه نه نه توبه کنم باز حق با شماست
نه نه نه نه توبه کنم باز حق با شماست
من از جهانی دگرم
من از جهاني دگرم
ساقي ازاين عالم واهي رهايم كن
نميخواهم در اين عالم بمانم
بيا از اين تن آلوده و غمگين رهايم كن
نميدانم كيم من ؟ نميدانم كيم من ؟
آدمم ؟ روحم ؟ خدايم ؟ يا كه شيطانم؟
تو با خود آشنايم كن
اگر روح خداوندي
دميده در روان آدم و حواست
پس اي مردم ، اي مردم خدا اينجاست
خدا در قلب انسانهاست
به خود آي تا كه در يابي
خدا در خويشتن پيداست
هماي از دست اين عالم
پر پرواز خود بگشود و در خورشيد و آتش سوخت
خداوندا بسوزانم
همايم كن
مرا از اين تن آلوده و غمگين رهايم كن
داد درويشي از سر تمحيد
سر قليان خوش را به مريد
گفت كه از دوزخ اي نكو كردار
قدري آتش به روي آن بگذار
بگرفت و ببرد باز آورد
عقد گوهر زدرج بازآورد
گفت كه در دوزخ هر چه گرديدم
دركات جحيم را ديدم
آتش و هيزم زغال نداشت
اخگري بهر اشتعال نداشت
هيچ كس آتشي نمي افروخت
زآتش خويش هر كسي ميسوخت
[size=medium][b][color=#000080]
سلام به همه دوستان عزيز و نازنينم در تالار....
مخصوصا آني عزيز و بي دل عزيز و مهتاب عزيز و گل مريم عزيز و همه كساني كه تو اين تاپيك قصد راهنمايي منو داشتن....
آني جان تو و كلامت و طرز فكرت براي من عزيز و محترميد....
من نترسيدم .... از مشكلات هم فرار نميكنم هيچوقت نكردم ..... بلكه عقيده ام اينه كه خودم به تنهايي بهتر ميتونم حلشون كنم.... از اينكه كسي نفهمه من چي ميگم واسم سنگينه....
آني جان دوستت دارم و منتظر پست جديدت ميمونم.....
دوستتون دارم عزيزان.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
درد من و تو این است که به امید بهشت موعود نادیده ، از درک عشق خالصانه و بی توقع بر زمین عاجز مانده ایم .
قل و زنجیرهایی که به مدد واژه های از قبل تعریف شده با مفاهیم تفکیکی " خوب - بد " به افکار و احساسات و اعمال خود بسته ایم و هر روز حلقه ای تازه به این زنجیر زنگ زده اضافه می کنیم تا بعد مکانی و خلع و سیاهی را ، میهمان اندیشه و باورها و احساسات و اعمال خود کنیم .
در یک کلام ساده دوست من
دوستت دارم عاشقانه و بی ریا ، حتی اگر مرا پشت سرت جا گذاشته باشی و یا حتی ، خود من .تو را درک می کنم حتی اگر مجبور باشم بنا بر شرایط تو را ترک کنم . تو هم مرا درک کن . من و تو حکم مسافر داریم .
زمانی که تنها طی طریق کنی و بروی و یا تنها بروم ، من و تو بازنده ایم چرا که از دیدن هم ( منافع گروه ) غافل مانده ایم .
فرصت بده تا شانه به شانه ات بیایم . تو انسانی - تو ایرانی هستی - تو زن هستی - تو مرد هستی و...تو هر چه که هستی عزیز من هستی و زمین خدا بهشت و خانه ی من و تو است و مسئله ی تو - مسئله ی من . آری بهشت همین جاست . جایی که من و تو با هر خوب و بدی در کنار هم هستیم و یکدیگر را می بینیم و لمس می کنیم و بو می کشیم و می شنویم و ...
چشمها را باید شست
جور دیگر باید دید [/color]
آنی عزیز
صختهاتون دو وجه داره . یه وجه اون درسته و یه وجه اون غلطه. ممکنه خود حرف غلط بنظر نرسه اما تبعات و نتایجی داره که نشون میده طرز فکر غلطیه.
حالا سعی میکنم با چند جمله نظرمو بگم.
دنیائی که توش هستیم تشکیل شده از خوبی -بدی . نظام خلقت بر همین مبنا بنا شده. خیر- شر.
به تبع اون افعالی که انسانها هم انجام میدن خوب وبد داره . نمیشه چشممون رو به بدیها و زشتیهای دور و برمون ببندیم اون موقعست که با گفتن جمله های بالا خودمونو فریب دادیم.
وقتی با فعل دزدی ، دروغ ، خیانت و... مواجه میشیم میگیم اینا فعلهای بدین که توشط انسان مختاری انجام شدن. بدی این افعال هم مطلقند یعنی ارتباطی به شخص ، مکان ، موقعیت و.. نمیکنه که در جائی مثبت باشن و نسبت به موقعیتی دیگه منفی.
لذا وقتی که با یه جنایتکار مواجه میشیم ، نمی تونیم بگیم من خوبم - تو خوبی .
وقتی هیتلر ها رو می بینیم مگه میشه گفت ... - تو خوبی؟؟؟؟؟؟
از بهشت هم وقتی که خداوند خبر میده و در قران توصیف اون رو کرده ، یه فضای خیالی و مبهم نیست ، داستان و قصه نیست . همینطور که مرگ واقعیه و حقه ، بهشت و جهنم هم حقه. مگه اسباب بازیه که به این سادگی بشه راجع بهش نظر داد و شما بگی در همین دنیاست - یکی دیگه بگه تو دل ما آدماس - یکی دیگه هم بگه فعالیت ذهنیه - اون یکی بگه خیاله و تصور.
اینا غل و زنجیر نیست ، محک انتخابه . بایست خوب و بد رو بشناسیم ، باید خق و باطل رو بشناسیم اون وقت که شناختیم ، مخیر و آزادیم که کدوم مسیر رو انتخاب کنیم و چه جوری از نعمت وجودمون بهره بگیریم. ثواب و عقاب هم به قوت خودش باقیه.
از نظر من اونی که درست و سالم زندگی کنه و در مسیر صحیح قدم برداره هم دنیا رو داره و هم آخرت رو. بگذریم از انبیا و اولیای الهی که امتحانات سختی رو در دنیا داشتن ، روی صحبتم با خودمونه.
اما وجه صحیح صحبتاتون اینه که ما بپذیریم که هر انسانی خطا کاره و با هر خطائی که کرد ما حق نداریم کل شخصیتش رو زیر سوال ببریم. اصلا حق اینکه ما بخواهیم آدمها رو تقسیم بندی بهشتی و حهنمی بکنیم نداریم و با این نگرش زندگیمونو رو خراب کنیم. از طرف دیگه باید به عقاید و آرا همدیگه احترام بذاریم .
زندگي با همه وسعت خويش
محفل ساكت غم خوردن نيست
حاصلش تن به قضا دادن و افسردن نيست
اضطراب وهوس ديدن و ناديدن نيست
زندگي خوردن و خوابيدن نيست
زندگي جنبش جاري شدن است
زندگي کوشش و راهي شدن است
از تماشاگه آغازحيات تا به جايي كه خدا مي داند.
زندگي چون گل سرخي است پر از خار و پر از برگ و پر از عطر لطيف،يادمان باشد اگر گل چيديم،عطر و برگ و گل و خار،همه همسايه ديوار به ديوار همند.