RE: پیشنهاد شما چیه دوست من ؟
برداشت من اینه که آغاز کننده این تاپیک فقط در جستجوی این هدف
نقل قول:
در مورد ازدواج موقت تحقیق کردم ، دیدم برای کسی توی موقعیت من راه مناسبیه
از شما دوستان میخوام نظرتون رو در مورد موضوع بدین و بگین من از چه راهی میتونم فردی مناسب رو برای خودم پیدا کنم ؟
هستند. تو پست اولشون هم صریحا به این مساله اشاره کرده بودند.
درسته دوست محترم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlahtab
آقای مدیر و فرشته جان
فکر میکنم این تاپیک انژی بیشتری نسبت به بقیه تاپیکها تا بحال از شما گرفته و اونجور هم که برمیاد بی نتیجه خواهد بود سعی شما.
دوست عزیز موفق باشی
[/size][/color]
با سلام
lvlahtab گرامی ، اگرچه نتیجه مشاوره ها بر اساس انتخاب صحیح مراجع مشخص می شود. اما وظیفه ما و فلسفه حضور این تالار برای همین انرژی گذاشتن هاست.
رسالت انسانی ما در قبال هم اینست که به روشنگری های خود ادامه دهیم. و روح امید را در مراجع ایجاد کنیم.
اتفاقا اگر مراجعی سریعا حرف ما را قبول کرد و بدون مقاومت گفت: جوابم را گرفتم و دست شما درد نکنه و رفت، احتمالا نتوانستید برایش کاری کنید.(اطلاعات بیشتر در این مورد)
چون تغییر بسیار مشکل هست. کسی نمی تواند یکباره از آنچه نگرشش هست، از آنچه اگاهی و مهارتش هست دست بکشد (اگرچه اشتباه باشد)
مقاومت های مراجع در برابر ما به خاطر درگیری و خدایی نکرده دشمنی نیست.
مقاومت یکی از راههایی هست مراجع مشاور را بر می انگیزد که بیشتر نظراتش را روشن بیان کند و زوایای مخفی را آشکار کند.
در واقع مراجع با مقاومتش اصرار دارد که روش صحیح را به کار گیرد و می خواهد مطمئن شود که مشاور به درستی مسئله و سئوال او را متوجه شده است.
مقاومت مراجع اشاره به این دارد که او بر سختی تغییر واقف هست و سعی در کسب کمک دارد.
اگرچه به خاطر خلاصه گویی های ما، این دوست عزیزمون برایش نسبت به انگیزه های ما سوء تفاهم پیش آمد، اما باید بدانید که ما مشاوران برای چنین مراجعی احترام زیادی قائلیم.
مراجعی که با چنین دقتی مسائل زندگی خود را زیر نظر دارد، شجاعت تصمیم گیری دارد، به مطالعه می پردازد، سعی در گرفتن مشورت از متخصصین دارد و از تجارب دیگران کمک می گیرد. در حالیکه می توانست و برود سر خود کارش را بکند. پس این مراجع رو به جلو هست.
البته این بدان معنی نیست که ما فقط او را تائید کنیم و پیامد کارهایش را و اشتباهات احتمالی اش را گوشزد نکنیم. بلکه به این معنا هست که محسنات و قدرت مراجع را درک کنیم و رابطه حسنه ای را با او برقرار کنیم.
باید مواظب باشیم احساسات منفی شخصی خود را وارد جلسه مشاوره نکنیم.(اطلاعات بیشتر در این مورد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
[b]اتفاقا اگر مراجعی سریعا حرف ما را قبول کرد و بدون مقاومت گفت: جوابم را گرفتم و دست شما درد نکنه و رفت، احتمالا نتوانستید برایش کاری کنید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:162:
البته این فرمایش شما یک چیز جالب را به خاطر بنده آورد که صحبتهای شما را تایید میکند:
از ابتدای ازدواجم گاهی اوقات پیش میامد که راجع به موضوعی با همسرمبحث میکردم و مثل روز روشن بود که حق با من است درست مثل اینکه الان روز باشد و من هی بخواهم ثابت کنم و ایشان بگویدنخیر ساعت دو نصف شب است!
خلاصه کفرم را بالا میاورد اونقدر که هی مجبور میشدم استلال بیاورم تا توی کت ایشان برود اما انگار نه انگار و مرغ آقا یک پا داشت. تا اینکه یکی دو بار در کمال تعجب متوجه شدم در برخی جلسات یا سخنرانی هایش عینا مطالب مرا عنوان میکند گاهی هم نقل قول میکرد( منتها گوینده را ناشناس میگذاشت) و چنان روی میز میکوبید و با جدیت تمام روی حرفش اصرار میکرد که انگار آیات قران است طوری که همگان را نه تنها قانع میکرد بلکه تحسین آنها را هم در پی داشت!(همان حرفهایی را که در ظاهر اصلا قبول نداشت!)
این اتفاقات در آن زمانها چند تا شاخ روی سر بنده سبز کرد. اما حالا دیگر فهمیده ام که با مخالفتهایش دیگر سر کار نروم. البته الان دیگر به ندرت مجبور میشوم به زور چیزی را ثابت کنم و خوب بیشتر اوقات عرایض بنده مورد تایید است:227:.
به هر حال میخواستم بگم که "از این موجود دو پا هیچ چیز بعید نیسا!" ( شعر از خودم:311:)
سلام به همه ی عزیزان
مدیر گرامی تالار ، فرشته مهربان ، مهتاب عزیز ، صبا و بی دل گرامی
از همه ی شما ممنونم و به خاطر لطفتون و زحمتهاتون سپاس گذارم
مدیر گرامی ، مشکلاتی که بیان فرمودید رو خوندم و بهش فکر کردم ، ممنونم که به فکر آگاهیه من هستید
شما درست میفرمایید این مشکلات میتونه پیش بیاد ، و البته میتونه هم پیش نیاد ، همه ی چی بستگی به شرایط و عملکرد ما داره
هر چند که بازم میگم ، این مشکلات هم به خاطر اشتباه بودن اصل ازدواج موقت نیست ، به خاطر دیدگاه اشتباه جامعه و عرف ماست ، ولی این رو هم نمیشه منکر شد که ما در این جامعه با چنین عرفی زندگی میکنیم ، و عرف رو نمیتونیم تغییر بدیم
مهتاب گرامی ، ممنون که دوباره برام مطلب نوشتی
اگر در این مورد حرف نزدم ، چون بحثای مهمتری داشتیم برای صحبت
ببین مهتاب عزیز ، من وقتی میخوام از دارو استفاده کنم ، یعنی میخوام کمی در حالت طبیعیه بدنم تغییر ایجاد کنم
اون دارو هر چقدر هم قوی باشه بازم نمیتونه اصل موضوع رو ، که غریزه ی من هستش از بین ببره ، مثل دارویی میمونه که بعضیها ، برای از بین بردن اشتها به غذا مصرف میکنن ، درسته اشتها رو کم میکنه ، اما طرف بازم گشنه ش میشه ، هر چند کمتر ، مگر اینکه دارو فوق العاده قوی باشه ، که به نظر من ، هر چیزی که حالت طبیعیه بدنو از اصلش خارج کنه ، اون هم به این شدت ، میتونه پر از عوارض و مشکلات بعدی داشته باشه
در هر صورت من وقتی تصمیم به خوردن دارو خواهم گرفت که ، قرار باشه به حرام و گناه بیفتم ، یعنی اگه من تا موقعی که مورد مناسبی برای ازدواج پیدا نکنم ، میتونم برای جلوگیری از انجام گناه ، از این داروها مصرف کنم ، وگرنه در صورت پیدا کردن مورد مناسب برای ازدواج ، هیچگاه این کارو نمیکنم
در ضمن مهتاب عزیز ، یه مقدار برو مطالعه کن در مورد میل جنسی مردها و زنان ، تا به خاطر اطلاعات غلطت کسی رو محکوم نکنی (اینکه میگی نمیخوان میل جنسیشونو مهار کنن)
استاد مطهری در کتاب ، "نظام حقوق زن در اسلام" ، میفرماید : ""شهوت مرد ابتدایی و تهاجمی ست و شهوت زن افعالی و تحریکی""
من هر چقدر هم پاک و پاکدامن باشم ، در این تهرانه خراب شده که مرکز فساد شده ، بین تمامیه زنانی که دیگر عفت و حیایی در بین انها نیست ، و برای خودنمایی مسابقه گذاشته اند ، باز هم به مشکل برمیخورم
من تا چه اندازه میتونم از تحریک غریزم جلوگیری کنم در حالی که ، وقتی قدم به درون جامعه میگذاری ، تمامیه زنان (خیلیها با نیت و اگاهی ، و خیلیها بدون نیت و از روی حماقت) به نوعی در حال تحریک تو ، و تحریک غریزه ی درونیه تو هستند
مهتاب گرامی در مورد بی نتیجه ماندن این تایپیک سخن گفتی ،
تو نتیجه دار بودن تایپیک را در چه میدانی ؟ در تحمیل کردن نظرات مشاورین به مراجع ، یا آگاه کردن مراجع
صبای گرامی ، من به دنبال اون هدفی که فرمودید هم هستم ، اما نه فقط اون
مدیر گرای تالار ، از صحبتهایی که در مورد بنده فرمودید سپاس گذارم ، اگر من در نهایت هم تصمیم خودم را بگیرم ، دلیل بر بی توجهی من نسبت به حرفهای جنابعالی و دیگر دوستان نخواهد بود ، شما بدون هیچ منت گذاشتنی ، بدون در خواست هیچ هزینه ای ، به کمک و مشاوره به بنده مشغولید ، که من این را جز یک عمل خدایی ، چیز دیگری نمیبینم ،من قدر دان و سپاس گذار زحمات شما دوستان هستم
از بی دل عزیز هم که قصه شو برامون تعریف کرد هم ممنونم ، چقدر هم خوشحال و شاده
دوستان یه حرفی توی دلم مونده اون رو هم بگم و بعد نتیجه گیری کنم :
1-خانواده های (پدرومادران) دختران ما ، سطح توقع شون برای ازدواج دخترشو ، رفته بالا
-مهریه ی بالا (حداقلش توی این دوره زمونه 200-300تا هست ، معادل شصت-هفتاد میلیون)
-عروسی (که حداقلش چند میلیون رو هزینه داره)
-شیربها ، خونه ، ماشین ، کار ثابت ، قسمتی از جهیزیه به عهده ی مرده (توی بعضی از خانواده ها)
پس """"خانواده ها هم خطا کارند""""
2-دخترا متوقع شدن و قانع نیستن
-قبلنا بعضی از مردا و زنا از یک اتاق زندگشینو شروع میکردن و کم کم زندگیشینو میساختن ، الان حتی توی رویا هم نمیبینیم ، دختر حاظر بشه از یه اتاق زندگیرو شروع کنه
-قبلنا زنها اینقدر بساز بودن که ادم افتخار میکرد به وجود چنین زنهایی ، که مادر من از جمله ی اون زنهاست ، میشست ، میپخت ، کار میکرد ،.... به خاطر زحمتایی که میکشید ، ذره ای زندگی رو تلخ نمیکرد (البته باید قدردان چنین زنهایی بود)
الان ماشین ظرف شویی ، لباس شویی ، ماکروفر ، گاز ، فر ، و .... بازم دخترا دست به سیاه و سفید نمیزنن ، نمونش خواهر من و کلی از دخترای فامیلمون
پس """""دخترا هم خطا کارند"""""
3- قبلنا پدر بزرگه من با یه حقوق کارمندی ، یه خانواده ی 8نفری رو میگردوند ، الان من حساب میکنم ، از صبح تا شب کار کنم ، یه خانواده 2-3 نفری رو به زور بچرخونم
-قبلنا کسی 4-5 سال زحمت میکشید میتونست خونه بخره ، الان من 30 سالم کار کنم بعیده بتونم (مگه این خونه های مسکن مهر به دادمون برسه)
الن کلی ادم که تحصیل کرده هم هستند بیکارند ، خدا اخر و عاقبت مارو به خیر کنه
پس """""دولت هم خطا کار است""""
4-قبلنا زنها اینقدر حجب و حیا و حجاب داشتند ، که اگه مردی عزب بود ، و میومد توی جامعه هیچ فشاری بهش نمیومد ، چون جز پاکی و حجاب و عفت چیزی نمیدید که بخواد تحریک بشه
-الان ادم جرئت نمیکنه سرشو توی خیابون (تهران) بالا بیاره ، هر چقدرم چشماتو حفظ کنی ، بازم اگه برای انجام کاری یا صحبتی ، یا خریدی ، یا ناخود اگاه سرت بالا بیاد
-جز مویه رنگ شده ی بیرون ریخته ی زنها چیزی نمیبینی
-جز استینای بالازده ی دخترا و دستاشون رو که صاف و براق کردن که ، پدر پسرا رو در میاره ، چیزی نمیبینی
-جز مانتوهای رنگی و تنگ و ترش ، که با یک نگاه تک تک اجزای بدن یه زن ، توی ذهن یه مرد تداعی میشه چیزی نمیبینی
(البته 70-80 درصد زنهای تهران اینجوری اند، 20-30 درصدشون هنوز اون حجب و حیا رو دارن)
پس """زنها هم خطاکارند""""
مدیر گرامی تالار و دوستان گرامی ، تمامیه این خطا و تمامیه این خطاکاران ، دست به دست هم داده اند ، و باعث شده اند که من ، یک جوون بیستو دو ساله ، نهایتا" تا سه سال دیگر بتوانم حداقل شرایط یک زندگیه دو نفره را مهیا کنم ، و در این 3سال سه راه در پیش روی دارم
در واقع راههایی که اقای مطهری برای جوانان توصیه کرده را میگویم ، استاد مطهری فرموده از بین این سه یکی را باید انتخاب کرد :
رهبانیت موقت (تحمل فشارهای غریزه ی جنسی ، تنهایی )
کمونیسم جنسی (ازاد گذاشتن خود ، دوستی یا رفاقت با افراد زیاد)
یا ازدواج موقت
اما نتیجه و تصمیمی که من از تمایه صحبتها و گفتمانهایمان گرفتم اینه :
من باید بین رهبانیت موقت و ازدواج موقت یکی را انتخاب کنم
تعریف من و سایر جوانهای در شرایط من از رهبانیت اینه :
-تلاش برای کنترل کردن غریزه ی جنسی
-تلاش برای دور ماندن از گناه (زنا و استمنا و نگاههای حرام)
-تلاش برای حفظ پاکدامنی
-هر لحظه احتمال به حرام افتادن و به گناه افتادن
- و کلی فشار های روانی و عصبی و امکان ابتلا به اسیبهای روانی
تعریف من از ازدواج موقت :
-بیرون اومدن از خیلی از فشارهای غریزی و روانی
-پاکدامنی
-دور ماندن از حرام و گناه
-و برخورد با مشکلاتی که جامعه ی ما پذیرای ان نیست (و مهم هم هستند)
اگر دقیق توجه کنید میبینید که در یکی دنیای من ممکنه اسیب ببینه و دریکی اخرت من
من در واقع باید بین دو اسیب ، اسیب کمتر را انتخاب کنم
اسیب دنیایی کمتر است یا اسیب اخروی ؟؟؟
دوستان من از همتون ممنونم ، بازم میگم اینکه من هنوز دارم به ازدواج موقت فکر میکنم ، دلیل بر این نیست که نسبت به فرمایشات شما ، بی تفاوت بوده ام ، اما متاسفانه با وجود تمامیه صحبتها قانع نشدم ، و این شرط عقل است که تا به چیزی پی نبردی و قانع نشدی دست به عمل نبری
شاید بحث به نتیجه ی نهایی نرسید اما از همه چیز ممنونم
از راهنمایی ها
اگاهی ها
نگرانی ها
سفارشات
ممنون و متشکر
اگر یه نفر پیدا بشه که بخواد از خواهرت از راه موقت استفاده جنسی بکنه چه کار می کنی؟
تا زمانی که دو نفر همدیگه رو نشناختن و بر اثر شناخت علاقه بینشون به وجود نیومده.به هم محرم
نیستند.صیغه رو برای اینه که دو نفر بدون ممانعت دیگری با هم ارتباط بر قرار کنن به دنبالش شناخت
و علاقه به وجود بیاد تازه اون موقه محرم می شن.حتا عقیده دارم دو نفر که از هم دیگه شناخت پیدا
کردن و می خوان یه زندگی جدیدو شروع کنن پیش خدا محرمن فقط باید خطبه و چندتا امضا زده بشه
که از نظر زمینی ها هم و قانون مشکل نداشته باشن.پس به صرف چهارتا جمله بریم با دختر یا پسری
که تا دیروز نمی شناختیمش رابطه جنسی ایجاد کنیم با زنا کار فرق چندانی نداریم.
دوست محترم
چند سئوال
مگر بحث صحبت بر روی محور کنترل نیاز جنسی شما نیست ؟!
چرا فکر می کنید مقابله و درمان و راهگشایی و روبه رو شدن با این نیاز ، تنها از طریق بحث صیغه امکان پذیر است و راه حل ساده تری ندارد و شما تمایل به یک اقدام عمومی مثل سایر پسرهای همسن و سال خود که در این تالار تعدادشان کم هم نیست ندارید؟
آنها پسرهایی به سن شما و در پاره ای موارد بزرگ تر از شما هستند و قطعا هم با چنین نیازی دست و پنجه نرم می کنند اما به روشی کم مخاطره و منطقی . چرا تمایل ندارید از این دوستان و روشهایی که آنها به کار می بندند استفاده کنید ؟!
چرا در پی روشهای خاص هستید که بنا بر شواهد و امار و ارقام و مطالعات و تحقیقات علمی پر مخاطره است استقبال می کنید ؟
به واقع پاسخگویی به این سئوالات ما را با شما و چشم انداز های شما بیشتر آسنا می کند و در ضمن دوست دارم به شما اطمینان خاطر بدهم که شما و افکار و احساسات و اعمال شما را درک می کنم اما اگر آن را تائید نمی کنم به دلیل عدم درک کردن یا زیر سئوال بردن نوع دیدگاه و نیاز شما نیست .( این توضیح به این دلیل بود که شما در پست قبلی من دچار سو تفاهم شده بودید )
به نظر من کاملا
قابل درک است که شما گرسنه هستید و تمنای غذا دارید . جمیع دوستان به شما می گوئیم " ته بندی کن" تا زمانی که چلو خورشت سر ساعت و به وقت حاضر شود اما شما اصرار به خوردن چلو کباب پر هزینه یا فاسد یا غیر قابل دسترس و یا ....دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi_yar_bash
ببین مهتاب عزیز ، من وقتی میخوام از دارو استفاده کنم ، یعنی میخوام کمی در حالت طبیعیه بدنم تغییر ایجاد کنم
اون دارو هر چقدر هم قوی باشه بازم نمیتونه اصل موضوع رو ، که غریزه ی من هستش از بین ببره ، مثل دارویی میمونه که بعضیها ، برای از بین بردن اشتها به غذا مصرف میکنن ، درسته اشتها رو کم میکنه ، اما طرف بازم گشنه ش میشه ، هر چند کمتر ، مگر اینکه دارو فوق العاده قوی باشه ، که به نظر من ، هر چیزی که حالت طبیعیه بدنو از اصلش خارج کنه ، اون هم به این شدت ، میتونه پر از عوارض و مشکلات بعدی داشته باشه
دوست گرامی
اصلا ما نمیگیم شما میل طبیعیتونو از بین ببرین،فقط بهتر میشه اگه شدتشو کمتر کنین تا موقع مناسب
در هر حال هر دارویی عوارض داره،باید ببینید اثری که میذاره می ارزه به عوارضش یا نه
در اینمورد هم میتونین از پزشک مشورت بگیرین،شاید دارویی با عوارض کم هم باشه
در ضمن مهتاب عزیز ، یه مقدار برو مطالعه کن در مورد میل جنسی مردها و زنان ، تا به خاطر اطلاعات غلطت کسی رو محکوم نکنی (اینکه میگی نمیخوان میل جنسیشونو مهار کنن)
استاد مطهری در کتاب ، "نظام حقوق زن در اسلام" ، میفرماید : ""شهوت مرد ابتدایی و تهاجمی ست و شهوت زن افعالی و تحریکی""
نه تنها من نوعی بلکه حالا دیگه کم کم بچه دبستانی ها هم میدونن فرق بین میل جنسی آقا و خانم رو
مهار میل جنسی هم همونطور که اشاره کردم مساوی با حذف یا سر کوبش نیست
و درمورد شرایط جامعه که گفتین،بله واقعا سخته .اما همنوعان شما زیاد هستن تو همین جامعه که تونستن از پسش بربیان با اینکه مشکله و این واقعا تحسین برانگیزه،پس ان شاا... شما هم میتونین
مهتاب گرامی در مورد بی نتیجه ماندن این تایپیک سخن گفتی ،
تو نتیجه دار بودن تایپیک را در چه میدانی ؟ در تحمیل کردن نظرات مشاورین به مراجع ، یا آگاه کردن مراجع
فکر نکنم اینجا کسی نظرشو به شما تحمیل کرده باشه که کار شدنی هم نیست.بهر حال تصمیم گیرنده شمایید
بله شما درست میگید،به عقیده ما هم ازدواج موقت غلط نیست و در برخی شرایط راهگشا هم هست هرچند کم پیش بیاد.
اینجا ما عواقب ازدواج موقت شما رو نسبت به راه های دیگه میسنجیم و میگیم امتحان سایر روشها میتونه بیشتر به نفعتون باشه.حداقل میتونین اونا رو در اولویت قرار بدین و در صورت ندادن نتیجه راه آخر رو برین.
البته در هر صورت براتون آرزوی موفقیت داریم و اینکه مشکلی پیش نیاد براتون
در ارسالتون گفتین برای مخارجتون کار میکنین،پیشنهاد دادم اگه میتونین شغل پیدا کنین راحت تر میتونین ازدواج دائم کنید و یکی از موانع بزرگ برداشته میشه.نظرتون چیه؟
سلام خدمت دوستان ،
جناب فرهنگ ، اگر ازدواج موقت رو استفاده ی جنسی به طور موقت میدونید ، ازدواج دائم رو هم باید ، استفاده ی جنسی به طور دائم بدونید
چون تمام قوانین و اصولی که در دین برای ازدواج دائم بیان شده ، برای ازدواج موقت نیز تاکید به عمل شده ، فقط در ازدواج موقت یک سری توافقات صورت میگیره ، با رضایت طرفین
که شما میتونید با مطالعه اطلاعاتتون رو افزایش بدید
البته بعید میدونم که اونقدری به مطالعه ی مطالب دینی علاقه مند باشید ، چون به نظر میاد قصد دارید یک دین جدید و فرقه ای جدید تشکیل بدید ، از قول خودتون ، از طرف خدا حرف میزنید
فرق بین زنا کار و غیر زنا کار ، و محرم و نامحرم در پیشگاه خدا رو ، پیغمبر ما و ائمه ی ما و استادان تفسیر حدیث ما بیان کرده اند
پس بهتره ما در کار پیغمبرمون دخالت نکنیم ، و اگرم میخوایم دخالت کنیم ، و خودمون فتوا بدیم ، بهتره یا دنبال پیغمبری جدید بگردیم ، یا اظهار کنیم که اسلام را قبول نداریم و خودمون یه فرقه ی جدید تشکیل بدیم
جناب انی ،
این روش کم مخاطره و منطقی ای که میفرمایید سایر جوونها و پسرهای هم سال من از ان استفاده میکنن ، چه روشیه ؟ و کدام است ؟
من در میان ده ها (و شاید بیشتر) جوون زندگی میکنم ، اما راه و روشی مشاهده نکردم ، که شما میفرمایید
اصلا" برای جوونهایی در شرایط من ، مگر به غیر از این سه روشی که استاد مطهری بیان فرموده ، روش دیگری هم هست ؟
1-رهبانیت موقت
2-کمونیسم جنس
3-ازدواج موقت
اگر هست بیان کنید
جناب انی فرمودید :
""قابل درک است که شما گرسنه هستید و تمنای غذا دارید . جمیع دوستان به شما می گوئیم " ته بندی کن" تا زمانی که چلو خورشت سر ساعت و به وقت حاضر شود اما شما اصرار به خوردن چلو کباب پر هزینه یا فاسد یا غیر قابل دسترس و یا ....دارید ""
جناب انی ، جمیع دوستان نفرموده اند ته بندی کن ، جمیع دوستان فرموده اند ، تا سه-چهار سال دیگر ، گرسنگی را تحمل کن ، و غذا نخور
دلیل هم این است که نکند غذا فاسد باشد ، اما درست این است که من به دنبال غذا بروم ، اما مواظب باشم که غذای فاسد نخورم ، نه اینکه به خاطر ترس از فاسد بودن ، غذا نخورم
جناب انی ، منظورت از "ته بندی کن" چیه ؟
رفاقت یا استمنا یا هر از گاهی زنا ، یا همون نظر اکثر دوستان ، از بین بردن ، فراموش کردن و خفه کردن غریزه
منظورتو روشن بیان میکنی که دوباره اشتباه برداشت نشه ؟
و در اخر هم گفتی چلوکباب فاسد یا پر هزینه
منظورت از چلوکباب فاسد چیه ؟ ازدواج موقته ؟
ممنون میشم اگه اینقدر مبهم صحبت نکنی ، اگر مثالی میزنی ، بعدش توضیحات و اصل نظرت رو هم بگو
اینطوری کسی که داره به حرفات گوش میده بهتر حرفتو میفهمه
مهتاب عزیز فرمودی :
"مهار میل جنسی هم همونطور که اشاره کردم مساوی با حذف یا سر کوبش نیست
و درمورد شرایط جامعه که گفتین،بله واقعا سخته .اما همنوعان شما زیاد هستن تو همین جامعه که تونستن از پسش بربیان با اینکه مشکله و این واقعا تحسین برانگیزه،پس ان شاا... شما هم میتونین"
مهتاب عزیز ، مگر بین "ارضای میل جنسی" و "حذف و سرکوب میل جنسی" چیز دیگه ای هم هست ؟
مهار میل جنسی یعنی چه ؟(برام دقیق توضیح بده) ، اگر به معنیه سرکوب و حذف نیست ، یعنی چی ؟ یعنی کنترل ؟ که کنترل همون فراموشی و حذف غریزست ، یعنی ارضای کم ؟
اگه یعنی ارضای کم ، ارضای کم یعنی چی؟
مهتاب عزیز ، همنوعان من و کسانی که شرایطشون مثل منه ، زیاد هستند ، همونطور که فرمودی
اما چرا من نمیبینم اون کسانی رو که میگین از پس این مشکل براومدن
من از هر نوعی که بگین ، دور و اطرافم جوون هست ، مذهبی ، متعصب ، غیر مذهبی ، بی دین ، دختر باز ، هر چی ...
ولی چرا من نمیبینم اون کسایی رو که میگین براومدن از پس این مشکل ؟
اصلا" منظورتون از براومدن از پس این مشکل چیه ؟
اگه همون کنترل ، یا فراموش کردن غریزست
من کسی رو ندیدم
منظورم خیلی واضحه،مهارش یعنی کاهش شدتش.حالا توسط دارو،ذکر،تلقین،قرار نگرفتن در شرایط محرک...
یعنی شما میگین تمامی کسانی که شما میشناسین یا ازدواج موقت کردن یا زنا یا استمنا و...؟
من که اینجا پسرهایی تا 35 سال یا بیشتر هم میبینم که حتی نگاه چپ هم به کسی نمیکنن،اتفاقا آشنای خیلی نزدیک هم هستن.فوق العاده سر به زیر،اهل فیلم و ...چیزایی که بالا گفتم هم نیستن.مسلما اونا هم نیاز دارن اونم اینقدر تحمل کردن.پس نا ممکن نیست.
من که نشنیده بودم کسی راه حل شما رو انتخاب کنه.
"مهتاب عزیز ، همنوعان من و کسانی که شرایطشون مثل منه ، زیاد هستند ، همونطور که فرمودی
اما چرا من نمیبینم اون کسانی رو که میگین از پس این مشکل براومدن"
میشه دقیقتر بگین بنظر شما سایر کسانی که مشکل شما رو دارن که کم هم نیستن چه راه حل هایی انتخاب کردن؟
من خودم که به شخصه اولین باره با موضوع شما روبرو شدم،تا حال به گوشم هم نخورده بود.
سلام دوستان
مهتاب عزیز فرمودی :
"یعنی شما میگین تمامی کسانی که شما میشناسین یا ازدواج موقت کردن یا زنا یا استمنا و...؟"
مهتاب گرامی ، من یک مرد هستم ، به عنوان یک مرد از تمامیه نیازهای یک مرد آگاهم ، اما به شما پیشنهاد میکنم ، اگر واقعا" براتون مهمه که از حقیقت نیازهای یک مرد آگاه بشید ، برید مطالعه کنید (درباره ی نیازهای یک مرد)
یه آماری بود که میگفت : 80درصد مجردهای ما مبتلا به خودارضایی هستند (منبعشو یادم نیست ، ولی یا توی نمایشگاه کتاب امسال خوندم یا توی یک سایت)
البته اگه من و امثال من ، این آمار رو در میان جوونهای خودمون بگیریم ، این آمار بیشتر از 80درصد میشه
مهتاب گرامی فرمودی:
"من که اینجا پسرهایی تا 35 سال یا بیشتر هم میبینم که حتی نگاه چپ هم به کسی نمیکنن،اتفاقا آشنای خیلی نزدیک هم هستن.فوق العاده سر به زیر،اهل فیلم و ...چیزایی که بالا گفتم هم نیستن"
یعنی هر کس ، حجب و حیا داره و نگاهشو حفظ میکنه ، نشون دهنده ی اینه که ، هیچ مشکلی با غریزه ی جنسیش نداره و تونسته اونو مهار کنه ؟؟؟!!!
مرحوم کافی میگفت : مردی که موقعیت ازدواج رو داره و ازدواج نمیکنه ، شک نکنید یا نا پاکه یا مرد نیست ، و چه زیبا گفته این بزرگ مرد
مهتاب گرامی ، من به حمد خدا و شکر او ، تا به حال دستم به نامحرم نخورده ، نگاهمو از همه حفظ میکنم ، نمازامو میخونم ، سه ماه رجب و شعبان و رمضان و روزه میگیرم ، و شکر خدا خیلی کارای دیگه هم خدا لیاقتشو بهم داده ،
اما به نظر تو کسی که اینطوریه ، تونسته میل جنسیشو مهار کنه ؟؟؟
من به شما مهتاب گرامی و تمام زنهای تالار توصیه میکنم ، برید مطالعه کنید ، هم برای رابطه در اینده با شوهراتون خوبه ، هم برای فرزندان پسرتون
مردهای تالار هم که خودشونو به اون راه میزنن