RE: باید چیکار کنم؟آیا رابطه دوستی در این شرایط اشتباست؟...کمکم کن
ممنون.اما دلیلی واسه فروش سیم کارتم نمیبینم..من اگه باهاش سرد برخورد کنم کم کم خودش کنار میکشه.جالب اینجاست که فقط میخوام ببینم اون منو واسه سوء استفاده کاری میخواد( منظورم یه جاسوس در شرکت ما) یا واقعا میگه به من علاقه داره.البته چندبار تیکه های نامربوط پرونده اما من بهش گفتم خوشم نمیادو اونم عذرخواهی کرد. خلاصه من امروز ممنونم از شما که راهنماییم کردین..من میخوام تمومش کنم اما به شیوه خودم نه با فروش سیم کارتو تغییرمحل کار چون اون محل کارش یه شهر دیگه هست............ من حواسم جمعه و تمومش میکنم...اما قبلش باید یه تلنگور بهش بزنم .
خوشحالم كه داري تصميم درست رو ميگيري...برات دعا ميكنم كه خدا هم كمكت كنه و وسوسه نشي براي شروع دوباره رابطه...:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
ممنون.اما دلیلی واسه فروش سیم کارتم نمیبینم..من اگه باهاش سرد برخورد کنم کم کم خودش کنار میکشه.جالب اینجاست که فقط میخوام ببینم اون منو واسه سوء استفاده کاری میخواد( منظورم یه جاسوس در شرکت ما) یا واقعا میگه به من علاقه داره.البته چندبار تیکه های نامربوط پرونده اما من بهش گفتم خوشم نمیادو اونم عذرخواهی کرد. خلاصه من امروز ممنونم از شما که راهنماییم کردین..من میخوام تمومش کنم اما به شیوه خودم نه با فروش سیم کارتو تغییرمحل کار چون اون محل کارش یه شهر دیگه هست............ من حواسم جمعه و تمومش میکنم...اما قبلش باید یه تلنگور بهش بزنم .
من براي اين پستت تشويقت نمي كنم.:305: (چون آن « اگه » كه قيد كرده اي و من به رنگ قرمزش در آوردم محقق نميشه. چون شما در ناهوشيار به دنبال بهانه هاي ارتباط مي گردي.)
شما ناهوشيار داري خودت را فريب مي دهي.:305:
فردا نيايي پست بزني كه نمي تونم و نميشه و ....:316:
اگر به روش خودت خودت را بفريبي و وابستگي ات از كنترلت خارج شد سروكارت با غزاله هست. و من اصلا پستهايش را خطاب به تو ويرايش نخواهم كرد.:101:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
من براي اين پستت تشويقت نمي كنم.:305: (چون آن «
اگه » كه قيد كرده اي و من به رنگ قرمزش در آوردم محقق نميشه. چون
شما در ناهوشيار به دنبال بهانه هاي ارتباط مي گردي.)
شما ناهوشيار داري خودت را فريب مي دهي.:305:
فردا نيايي پست بزني كه نمي تونم و نميشه و ....:316:
اگر به روش خودت خودت را بفريبي و وابستگي ات از كنترلت خارج شد سروكارت با غزاله هست. و من اصلا پستهايش را خطاب به تو ويرايش نخواهم كرد.:101:
زنده باد...دقيقا همينه...شما نميتوني بدون بستن راه هاي ارتباطي اين كارو بكني...اگه قطع رابطه برات راحته چرا اين تاپيكو نوشتي؟اين استمداد و كمك خواستن براي اين بود كه شما عاجز از قطع رابطه بودي غير ااينه؟؟
يه كم فكر كن دختر...
اگر به اعماق ذهن این جور مردا بریم،این حرفا رو می شنویم،من تنوع طلبم یا زنم سرد مزاجه می خوام لذت جنسی رو
با تو هم تجربه کنم.ولی وقتی میاد بیرون تبدیل به دوستی خواهر برادی دوستی معمولی درد و دل و ... می شه.
اگر درد و دله،چرا با بزرگ تر از خودش دوست نمی شه؟تا از تجربه ش استفاده کنه.
گفتی ازش بدی ندیدم.داری خیانتشو به زنش می بینی بدی از این بدتر می خوای؟
تا زمانیکه در تماس باشی هر چقدرم سرد برخود کنی نمی تونی از دستش خلاص بشی چون به حساب نازکردن
می ذاره.
ببین دوست من ، تو الان داری میگی یه رابطه دوستی معمولی ،خب این درست اشکالی نداشت ولی اگه طرف مجرد بود،به نظر من خیلی کار کثیفیه یه اقای متاهل با یه دختر دوست صمیمی بشه ،در حقیقت شروع خیانته به خانمش،تو چطور میتونی از همچین ادم خیانتکاری خوشت بیاد،من جای تو بودم از همچین ادمی چندشم میشد ، اگه بگی مثل برادرمه ،بازم همچین برادر خیانتکاری رو دوست داری؟!!!
حالا بر فرض که دوستی معمولی داشته باشین ،به نظرت اوضاع همینطوری میمونه؟!! ؛مسلمأ نه ،چون خودتم داری میگی ازت سوال کرده ،اگه مجرد بود میومد خواستگاریت قبول میکردی یا نه .این سوال چیرو نشون میده به نظرت؟!! جز اینه که داره گسترش میده دامنه ارتباطو ؟ - مطمعن باش اگه بخوای ادامه بدی در این سطح نمیمونه حتی اگه جفتتونم همین سطحو قبول داشته باشین ، با رو دادنهای تو اون جری تر میشه و میخواد بیشتر باهاش بمونی،اونوقت روزی میرسه که اختیارتو از دست میدی و تسلیمش میشی،اینو مطمعن باش ؛تابحال سرگذشت دخترایی رو نشنیدی که اصلا نمیخواستن تسلیم شخص بشن ولی لحظه ای اختیارشونو از دست دادن ؟! ؛نکن اینکارو ،با خودت بازی نکن خواهر من ؛حالا اگه به این حد کشیده نشه ، ولی وابستگی که واست میاره،نمیاره ؟!اینو چطور میتونی در اینده فراموش کنی؟.
چرا بعضی دخترا نمیخوان بفهمن خیلی از مردای متاهل خیلی منحرف تر و نامرد تر از پسران ،چون طعم همون موضوعو چشیدن و هوسشون بیشتره ،از دست این ادما فرار کنین ،چه برسه دوسشون داشته باشین.
اینکه میگه رابطه دوستیتون مشکلی پیش نمیاره فقط یه حرفه واسه اروم و متقاعد کردن تو ،که البته رفتارش داره به هوس نزدیک میشه،عزیز من تو اون کسی نباش که باعث میشه اون هوسباز بشه و به ارتباطش با دخترا ادامه بده ویه روز یکی از همونا باعث شه به همسرش خیانت کنه،اگه واسش احترام قائلی به خاطر اون تمومش کن :160:
در نهایت دوست من واسه خودت بیشتر ارزش قائل باش ،مگه ادم قحطه که با یه مرد زن دار دوست باشی!!!
وابستگی ، وابستگی ، وابستگی ، وابستگی !!! وابسته شدی و رفتارهات
مشابه رفتار من در مشکلات گذشته ام هست ، این لینکش
http://www.hamdardi.net/thread-10364-page-1.html
از پست سوم بخون و اگر نیاز بود تاپیک های قبل رو هم که مال این موضوع بود ببین.
طرف من مجرد بود. اما چون استادم بود و یه دوست مشترک داشتیم من اعتماد داشتم بهش.
برای همین رفتارهاش مرددم کرده بود. کاملاً می فهمیدم که یه طناب نامرئی افتاده دور گردنم و
داره منو می کشه (وابستگی) ولی دلیل قاطع و روحیه مناسب رو می خواستم تا بتونم یه دفعه ارتباط رو تموم
کنم و بالاخره این کارو کردم ، به افتخار خودم :104: :104: :311:
اما در مورد شخصیت این قبیل افراد:
بذار رک بهت بگم، این افراد فوق العاده زبون باز (چرب زبان)،
فوق العاده دروغ گو و خائن، فوق العاده بی حد و مرز و ولنگار ، فوق العاده بی مسئولیت ،
فوق العاده سیاست مدار و فوق العاده هنر پیشه هستن . و از همه خطرناکتر سیاست باز و هنرپیشه
بودنشونه ، چون هیچ وقت نمی ذارن بفهمی تو ذهنشون چی می گذره. اونقدر ماهرن که مثلاً اگر امروز بزنن
تو گوشت، فرداش چنان با سیاست دوباره باهات ارتباط برقرار می کنن که به جای اون تو می ری عذر خواهی می کنی :163: :163: :163: و تازه با احساسی عاشقانه این کارو می کنی!!! البته من کارم به اینجاها نرسید خدا رو شکر :311:
اون آقا به نظر من اگه می رفت هنرپیشه می شد 10 تا اسکار می برد!!!! من به عمرم همچین موجودی
ندیده بودم . بدون هیچ حرف مستقیمی ،تفکراتش رو به خوردت می داد و تو روحت نفوذ می کرد و
من مثلاً :311: چون مقاومتم بالا بود تا 4 ماه بعد از اتمام موضوع احساس می کردم 2 شخصیتی شدم و خودمو نمی شناختم ولی تا حدودی می فهمیدم داره چه بلایی رو به سرم میاره و من تا زمانی که آماده شدم صبر کردم و بدون اینکه بگذارم جلوتر بیاد
(در مورد من اون واقعاً به زور داشت راهو باز می کرد) یه دفعه تمومش کردم . البته
می دونم که فقط کمک خدا بود چون حضورش رو به عینه دیدم.
برات خرج می کنن حتی بیش از تصورت که فکر کنی دوستت دارن ولی همش برای رد گم کردنه.
این آدم شما رو رها نمی کنه همون طور که اون من رو رها نکرده ، من فراموشش کردم اما کاملاً می فهمم که دورادور داره آمار می گیره ولی همچین پست فطرتی جایی توی زندگیه من نداره،
اگر سر راهم بیاد چنان یادگاری ای براش درست می کنم که تا آخرین روز زندگیش اسم من یادش بمونه :101:
اگر مثل مورد من باشه که اینطور به نظر میاد :
با یه شستشوگر ذهنی طرف هستی (کسی که به قول گردآفرید داره جلبت می کنه!) مراقب خودت باش!!! دشمن
دومت هم احساس خودت هست.
بی هیچ تردید و قاطعانه اینو بهت می گم که : <<<<<<<<< قطعش کن >>>>>>>>>>>>>
حرفای بعضی دوستان برام خیلی جالب بود.اینکه گفتن چجوری یه دختر حاضرمیشه با یه مرد متاهل دوست بشه.یه چیزی بگم شاید جالب باشه البته قبلا هم گفته بودم.من توی محیط کاری چه از لحاظ پوشش و چه از لحاظ برخورد و شخصیت حواسم خیلی جمعه.اینو گفتم فکر نکنین دختر بی قیدوبندیم که بخوام با برخورد سبک و شوخی های بیمورد مردارو جذب کنم.نه .اصلا اینطور نیست.و اما یه نکته دیگه خطاب به اون دوستایی که گفتن چطور وجدانت میذاره با یه مرد متاهل رابطه داشته باشی.دوستای عزیزم مخصوصا خامهایی که ازدواج کردین و همسراتونو دوست دارین.جواب این سوالتونو باید در این چنین مردها جستجو کنین .مردهای تنوع طلبی که من نمیدونم چرا با وجود یه زندگی آروم اینقدر به یه دختر واسه یه دوستی معمولی اصرار میکنن.بخدا من خودم هنوز باورم نمیشه اینجور مردایی هستن که..............
تازه جالبتر اینکه اون هفته که اومده بود شهرما واسه جلسه و من در یه هتل سنتی قرار گذاشتم که بلیطشو بهش بدم نشسته بودیمو حرف میزدیم .یدفه گفت میدونی الان خانمم کجاست؟ گفتم کجاست؟ گفت رفته دبی واسه تفریح با خواهرش.گفتم دوسش داری؟ گفت آره..گفتم چرا پس اینجوری روی دوستی با من اصرار داری؟ گفت طبیعت مردا تنوع طلبیه و خیلی صریح گفت بعد از ازدواج وقتی چندسالی گذشت رابطت با همسرت میشه عادت نه عشق... خیلی باهاش بحث کردم.جالب تر اینکه من با یه تیپ سنگین و با چادر رفته بودم .و بعد از حرفاش متوجه شدم اون اصلا با چادر موافق نیست و خانمشم تیپ مانتویی مثل جوونای امروزی میزنه.واسم جالب بود خیلی .چرا من .چرا باوجود مخالفت من بازهم اصرار میکنه.هزینه شامو اون هدیه گرون قیمت واسه چی بود.من که خودمو کنار کشیدم اما واسش متاسفم و واسه همه مردهای تنوع طلب......
دقیقا همینه ..مر دها اصولا به طرف زنهایی کشیده میشن .که به نظرشون غیر قابل دسترسند ...براشون یه جورایی جذابه ..و این حسو بهشون میده که چقدر قدرت دارن و جاذبه که حتی غیر قابل دسترسترین رو هم بدست بیارن ....اینه که حسه خوب قدرت و مرد بودنو در اونا تشدید و ارضا میکنه ...خودتو علاف این نکن ...و فکر نکن که اگر با تو نباشه ..با کسی دیگری نمره ..مطمئن باش این حس تنوع طلبی سیری ناپذیره ...تو اگر دست رد به سینه اش بزنی ..یه مدتی میاد دنبالت اگر به هدفش رسید که هیچ ...در غیر اینصورت میره سراغ یکی دیگه ..من بهت قول میدم اون چند تا دیگه تو آب نمک داره .....اینو از من قبول کن ..بلاخره ما یک چند تا مانتو بیشتر از شما پاره کردیم ....:305:......
مثل اينکه خيانت به همسر اسمش شده يه رابطه دوستي معمولي :163::316: