RE: ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gharoon
من از مدیر سایت اجازه می خوام که ببینم میتونم یکم از تعریف های اون خانم رو راجب به گذشتش اینجا بذارم, چون شاید یکم سنگین باشن اول خواستم اجازه بگیرم !!![
در اين مورد با توجه به حدسياتي كه از حرفهاي اين خانم ميزنم بهتره چيزي توي سايت ننويسين چون خلاف قوانين هست...
21 - پرهیز از توضیح ، تفسیر و ذكر جزئیات مسائل جنسی
از آنجا كه برای استفاده از این تالار هیچ شرط سنی لحاظ نشده است و افراد از همه سنینی به مطالعه در اینجا می پردازند، ورود علنی به مسائل جنسی خارج از ضوابط این تالار هست. با توجه به اینكه سایت های تخصصی زیادی به امر مشاوره در مورد مسائل جنسی می پردازند، لطفا سئوالات و مشكلات جنسی را كه نیاز به تشریح و توضیح جزئیات دارد در تالار همدردی مطرح نفرمائید در غیر این صورت علاوه بر اخطار به عضو خاطی ،در صورت تكرار منجر به حذف كاربر خاطی می گردد.
پیشنهاد می کنم مقالات بخش ازدواج رو بخونی و یه سری به معیارهای خودت و رفتارهای اون بزنی.
درسته که احساس مسئولیت می کنی، اما این رو بدون، توی یک رابطه همون قدر تو مسیولی که اون مسئول هست.
اگر هم اشتباهی اتفاق افتاده، همون قدر تو مقصر بودی، که اون مقصر بوده.
جدا از مسئله رابطه جنسی و دوست قبلیش، به رفتارهاش و انتظارات و عکس العمل هاش فکر کن.
آیا معیارهای تو رو داره؟
تو و اون می تونید با هم شاد باشید؟ در تمام مراحل کنار هم باشید؟ پشتیبان هم باشید؟؟؟
من بهت توصیه می کنم، فعلا فقط موارد دیگه رو بررسی کن. چون اون قدر اون مسئله دوستش و رابطش ذهنت رو مشغول کرده که جلوی دیدن بقیه تفاوت ها رو گرفته.
چیزی که ما اینجا شنیدیم، حاکی از تفاوت های بسیار زیاد فرهنگی شماست.
رفتارهای مادر شما، با پدر ایشون قابل مقایسه نیست. و یادت هم باشه، تو با رفتارهای مادرت بزرگ شدی و اون با رفتارهای پدرش.
کاملا انتظار می ره رفتارهایی که پدرش با شما کرده رو، به نحوهای گوناگون از اون دختر ببینی.
اما اگر به این نتیجه رسیدی که به درد هم می خورید، اون موقع بشین به رابطه جنسی و مسئله دوست پسرش فکر کن.
یادت هم باشه، زندگی رو فرضیات سوار نمی کنن. این که تو فرض کنی این دختر رو در زمانی دیدی که به چنین ارتباطی نیاز داشتی، به این معنا نیست که سرنوشتت رو با این دختر رقم زده اند!!!!!!!!!!!!!!
یادت هم باشه، زندگی رو فرضیات سوار نمی کنن. این که تو فرض کنی این دختر رو در زمانی دیدی که به چنین ارتباطی نیاز داشتی، به این معنا نیست که سرنوشتت رو با این دختر رقم زده اند!!!!!!!!!!!!!!
:104::104::104::104:
و اما دخترا , چرا و به چه امیدی با یکی که فقط حدس میزنن واسه ازدواج اونا رو می خواد رابطه جنسی برقرار می می کنن؟. چرا وقتی مطمئن میشن ازدواجی در کار نیست باز هم ادامه میدن؟ یا چرا یه خطا رو چندید دفعه تکرار می کنن ؟
آقای قارون من که تجربه ندارم و نمیتونم دقیق پاسخ بدم اما فکر میکنم دختران مد نظر شما به دلایلی از این قبیل مرتکب چنین کاری میشن :
1- مهمتر از همه غفلت از یاد خدا و ضعف ایمان و اینکه فکر میکنن نعوذ بالله خدا نمی بینه و نمی دونه
2- وابستگی و عادت مثل هر کار دیگه
3-کمبود محبت؛البته محبت واقعی نه اینکه پدر و مادر فرزندشون رو فقط با پول سیر کنند
4-هرزگی و فاسد بودن خود والدین یا یکی از اونها؛ خیلی مهمه چون تو چنین خونواده هایی هر کی میخواد دیگری کاری به کارش نداشته باشه و اون هم کاری به بقیه نداشته باشه
5-آزادی نامحدود و کنترل نشده
و امثال اینها
اما در مورد این جمله شما:
چون من خودم و متعهد میدونستم و نمیذاشتم هیچ کمبودی احساس کنه !
برادر من وقتی هیچ نسبتی بین شما نبوده یعنی اینکه هیچ تعهدی هم به همدیگه ندارید،این وظیفه شما نبوده که کمبودهاش رو برطرف کنید
موعود عزیز،
می دونی چه کسی از دیدگاه من و تو "غیرمنطقی" هست؟ کسی که نوع منطقش با من و تو فرق بکنه.
کسی که پایه های منطقش با من و تو فرق بکنه.
و البته ما هم، از نظر او غیرمنطقی محسوب می شیم.
بنابراین نیازی به این که بدترین دلایل ممکن رو برای انجام کاری بیاری نیست. فقط می تونی بگی برای من تعریف نشدست.
فرض کن طرف مسلمان نباشه، یه دین و آیین دیگه داشته باشه که قید روابط جنسی توی اون آیین نیست. باز هم به همین صورت نظر می دی؟
اینجا جای بحثش نیست. فقط خواستم فکر کنی.
اگر این 2، از لحاظ فرهنگی تا این حد متفاوت نبودند، چون رفتارشون در زمینه جنسی مثل هم بوده، کسی منع نمی کرد. (همون طور که مدیر محترم هم به خوبی راهنمایی کردند.)
چیزی که الان واضحه تفاوت کرداری و اخلاقی و فرهنگی بسیار زیاد 2 خانواده (و در نتیجه تفاوت زیاد دختر و پسر) هست. و اگر تفاوت واقعا در حد چیزی که ما شنیدیم باشه، سرنوشتی مثل کاوه عزیز در انتظارشونه (اون دختر هم تقریبا همین رفتارها رو داشت)
اما شما زوم کردی روی مسیله جنسی و اون دختر رو دقیقا به همین دلیل، شیطان صفت می دونی!! و حتی لقب هرزگی به خودش و خانوادش (حتی در احتمالات) می دی.
درسته منم حس كردم اين خانم و خانوادش شباهتي زيادي به خانواده همسر سابق كاوه دارن اما مطرح نكردم احساس كردم انرژي منفي ميده به اين بنده خدا...
همونطوري كه قبلا هم گفتم و با ريحانه هم موافقم الان بحث هاي خيلي مهمتري وجود داره و ديگه بحث رابطه جنسي در اولويت نيست!!
سلام
مثل اینکه مشابه من یکی دیگه هم اینجا هست . من میتونم جریان این آقا کاوه را کجا بخونم ؟
هیچ وقت تو زندگیتون از خط قرمز ها نگذرید . چه دختر چه پسر... به خوا بخاطر یه هوس تمام عمر و مریون خودتون می مونید و تا اخر عمر عذاب می کشید
آقاي قارون زمان مرهم درد آدم هاست
براتون دعا مي كنيم به آرامش برسيد:323:
و اما تاپيك آقا كاوه اسمش "مشكل جدي من "هست
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=8544&page=last
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reihaneh
موعود عزیز،
می دونی چه کسی از دیدگاه من و تو "غیرمنطقی" هست؟ کسی که نوع منطقش با من و تو فرق بکنه.
کسی که پایه های منطقش با من و تو فرق بکنه.
و البته ما هم، از نظر او غیرمنطقی محسوب می شیم.
بنابراین نیازی به این که بدترین دلایل ممکن رو برای انجام کاری بیاری نیست. فقط می تونی بگی برای من تعریف نشدست.
فرض کن طرف مسلمان نباشه، یه دین و آیین دیگه داشته باشه که قید روابط جنسی توی اون آیین نیست. باز هم به همین صورت نظر می دی؟
اینجا جای بحثش نیست. فقط خواستم فکر کنی.
اگر این 2، از لحاظ فرهنگی تا این حد متفاوت نبودند، چون رفتارشون در زمینه جنسی مثل هم بوده، کسی منع نمی کرد. (همون طور که مدیر محترم هم به خوبی راهنمایی کردند.)
چیزی که الان واضحه تفاوت کرداری و اخلاقی و فرهنگی بسیار زیاد 2 خانواده (و در نتیجه تفاوت زیاد دختر و پسر) هست. و اگر تفاوت واقعا در حد چیزی که ما شنیدیم باشه، سرنوشتی مثل کاوه عزیز در انتظارشونه (اون دختر هم تقریبا همین رفتارها رو داشت)
اما شما زوم کردی روی مسیله جنسی و اون دختر رو دقیقا به همین دلیل، شیطان صفت می دونی!! و حتی لقب هرزگی به خودش و خانوادش (حتی در احتمالات) می دی.
خانم ریحانه محترم
یه خورده آروم باش عزیز من ؛ چرا انقد سریع انتقاد میکنی و تند برخورد میکنی؟
من تو این پست اخیر فقط جواب سوال آقای قارون رو دادم نه چیز دیگه و کاری هم به مسئله اصلی تاپیکشون نداشتم!.
و اگه دقت کرده باشید اسمی هم از منطق و اینکه کی منطقی وکی غیر منطقیه نبردم و مهمتر از همه این لفظ" شیطان صفت" رو من تا جایی که یادمه نه تو این تاپیک و نه
تاپیک های مشابه بکار نبردم ؛
پس لطفا در نقل قولها دقت کنید شاید کسی حوصله نداشته باشه همه پستها رو بخونه و با حرف شما نظرش در مورد کسی تغییر کنه و بدبین بشه و این مسئولیت داره!
ایشون یه سوال مطرح کردند و من آنچه که به نظرم دلیل بود رو عنوان کردم.
کسی هم که دینش اسلام نباشه خب جواب شماره 1 کلاً در موردش میره کنار!
در مورد هرزگی هم به نظر شما اسم رفتار کسی که بدون تعهد و قید و شرط بارها و بارها رابطه نامشروع رو تجربه کرده چیه ؟
و اینکه به نظر شما هرزگی به چه معناست؟و چه مصادیقی داره ؟
و اما شما قبول ندارید در خانواده ای که والدین خودشون مشکل دارند فرزندان هم
جز عده ای که خودشون راه درست رو انتخاب میکنند، به احتمال زیاد به خطا میرن ؟
پس یکی از دلایل گمراهی فرزندان همینه چون والدینی که خودشون حد و حدود رو رعایت کنند و جامعه کوچک خانواده رو درست اداره کنند و الگوهای خوبی برای فرزندان باشند ، فرزندان هم طبق تربیت خانوادگی خوب رشد میکنند .البته این مورد هم استثنا وجود داره و هستند پدر و مادر یکه هرد ونمونه هستند اما فرزندشون گمراه میشه .
پس خانواده نابسامان یک دلیل عمده ست.
دوست عزیز کاش شما هم نظر خودتون(جواب سوال) رو می گفتید
سلام
من شاید در حدی نباشم که به شما بخواهم مشاوره بدهم اما از نظر من این دختر که زمانی با شما بوده با دوست قبلیش رابطه داشت نشون میده براش مرز بندی خاصی از نظر تعهد ویا علاقه وجود نداره و کسی که انقدر راحت با هرکس دوست می شه رابطه سکس برقرار می کنه ازدواج و حتی دوستی کار درستی نیست (البته این فقط یه نظر بود چون یه همچین دختری وارد زندگی من شده بود و با اینکه می دونست شوهر من زن داره با هاش بود حتی رابطه سکسم داشت و اکثر اعضای خانوادش می دونستند و حتی همسایه ها هم ازش به خوبی یاد نمی کردند).