انی یه دونست اونم برای نمونه اس...خیلی دوستت دارم عزیزم و بیصبرانه منتظر دیدنت هستم:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
انی یه دونست اونم برای نمونه اس...خیلی دوستت دارم عزیزم و بیصبرانه منتظر دیدنت هستم:46:
من وضو با تپش پنجره ها می گیرم ... و میایم به بهشت ...نام تو ، نام من است ...... همچنان چون بی نهایت بی گذشته یا آینده و .....
سلام خانم اني به نظر من يكي از اعضاي فوق العاده با ارزش اين تالار هستند خانم اني از نظر من يه روانشناس موفق است خانم اني از جمله اعضا مفيد موثر تالار هستند و بنده هم به سهم خودم از ايشون تشكر مي كنم
خانم اني ايشان به خوبي بحث ها شركت كرده با شجاعت و اگاهي نظرات خود بيان مي كنند ايشان مهربون خوش قلب دلسو ز با تجربه هستي اميدوارم همچون گذشته حضو ر فعا لتري در تالار داشته باشندوجود شما در اين تالار به اعضاي اين تالار قوت قلب ميده فعال با انگيزه و با تجربه اميدوارم براتون ارزوي موفقيت دارم
خانم اني عزيز خيلي خيلي خوبي:72::72::72:
سلام،
محمد ابراهيمي عزيز،چقدر قدر شناس است،:72:
هر عضو در جاي خودش ، و با افكار صحيح و مثبتش؛نقشي بزرگ در پيشرفت روند كنوني تالار دارد؛
آموختني ها كم نبوده،
ممنونم آني عزيز
و تمامي دوستاني كه با وجود سبزشان هميشه و هميشه مسمر ثمر بوده اند .
پيشنهاد ميكنم،نفر بعدي خود محمد ابراهيمي باشد؛
خب بفرماييد
البته با اجازه خود محمد گرامي
آقای ابراهیمی نازنین و محترم
شخصیتی دوست داشتنی دارد .
دلی همچو آینه دارد . مهربان است وپویا و فعال .
در مسئولیتهایی که به عهده می گیرد خوش می درخشد چرا که فرد مسئولیت پذیری است و پشتکار خوبی هم دارد .
فردی است برنده - وقتی کاری را شروع می کند حتما به پایان می رساند و کاری را نصفه نیمه رها نمی کند .
به فکر همه ی اعضا هست و از حال همه خبر می گیرد .
هیچ حب و بغضی در وجودش نیست .
ندیده ام به کسی برچسبی بزند و کسی را قضاوت کند .
وقتی عصبانی است موضوع خشم خود را به درستی می شناسد و آسمان و ریسمان نمی بافد و اهل گفتگو و منطق است و به خوبی کنترل خشم می کند .
موفق باشید و برقرار و باینده .
محمد عزیز خیلی راحت احساساتش رو بروز میده و از مسی رودر وایسی نداره...این رک گویی اش رو دوست دارم...و همین باعث میشه از هیچ کس کینه ای به دل نگیره و راحت باشه...
خوش قلب و مهربونه...امدوارم همیشه موفق و موید باشه و به اهدافش برسه...:72:
سلام وجود اين عضو محمد ابراهيمي در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
وجود آقای ابراهیمی تو تالار باعث شده یه سری از خلا های تالار توسط ایشون پر بشه
خلا هاییکه اگه ایشون عضو تالار نبودن فکر کنم همیشه وجود داشت
ایشون به موضوعاتی میپردازن که مهمه و به ذهن کمتر عضوی میرسه اونو بیان کنه
اما دلم نیومد منم نظرمو درمورد برداشتی که از فعالیتشون دارم بگم
ایشون انصافا بدون غرض ورزی در تالار فعال هستن.کمتر کسی رو مستقیما مورد خطاب قرار میدن و ندیدم کسی رو قضاوت کنن
به جرات میتونم بگم تنها عضو تالار هستن که شاید بین همه اعضا محبوبیت زیادی دارن
از بایت تمام کارهایی که در تالار انجام میدین ممنونم
موفق باشید:72::72::72:
سلام دوستان عزیز
ببخشید که دیر اومدم .
آقای ابراهیمی،شاد،مهتاب،شیرین جون و دوستان عزیز از لطف شما بینهایت ممنون و متشکرم .
حقیقتا خودم رو لایق گفته ها و نظرات شما عزیزان نمیدونم ؛ شما همه عزیز و مهربون هستید و من از هر کدام شما نکته ها و درسهایی آموخته ام .
من اینجا اومدم تا یاد بگیرم و شاگردی کنم
امیدوارم بتونم حداقل یه خواهر کوچیک و یه شاگرد حرف گوش کن براتون باشم چون راستش خودم اگه بخوام خودم رو ارزیابی کنم شاید از 100 به خودم نمره زیر 50 بدم .
باز هم ممنونم:72:
آقای ابراهیمی
یکی از اعضای فوق العاده مهربان و صمیمی تالار همدردی
با دلی پاک و ساده و یکرنگ و زلال و آسمانی و ...
تاثیر بارزشون توی تالار همین به یاد بقیه بودن و یکرنگی شون هست که به ما میگه که از همدیگه غافل نشیم و هوای همدیگه رو داشته باشیم.
براشون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم:72:
من چند روزی نبودم و از قافله عقب موندم
موعود عزیز >>> با اعتقاد و دلسوزی تاپیک می زند و می توان گفت دلش می تپد برای این که بتواند راهنمایی مفیدی داشته باشد و گره بگشاید از زندگی دردمندی که به این صحن و سرا رو آورده
آنی >>> عشق به آموختن و میل به به کار بستن در وی موج می زند و این را به صورت انرژی ای پویایی بخش به دیگران منتقل می کند ، به سوی دانایی بیشتر و به کار گیری جسورانه دعوت می کند .
محمد ابراهیمی >>> روان و سیال و طراوت بخش مثل باران بهاری ، من شیفته صداقت و صراحت و بی پیرایگی ایشان هستم و همینگونه بودنش در تالار آموزه ای عملی است برای دیدن اثر صداقت و صافی و بی پیرایگی
از خدا می خواهم هر سه شما را در پناه خود به نیکی
محفوظ بدارد
.