البته برای آنها همین مقدار کم مهریه هم دادن سنگین است به قول قدیمی ها مو کندن از خرس غنیمته در طی این مدت عقدم هیچ خرجی برای من نکردن ولی الان برای طلاق من پول وکیل دادند.
نمایش نسخه قابل چاپ
البته برای آنها همین مقدار کم مهریه هم دادن سنگین است به قول قدیمی ها مو کندن از خرس غنیمته در طی این مدت عقدم هیچ خرجی برای من نکردن ولی الان برای طلاق من پول وکیل دادند.
ستاره عزیزم خیلی خوشحالم که داری تصمیم درستی می گیری.. همیشه تصمیمات درست ظاهر خوشایندی ندارن اما باطنشون زلال و درخشانه..
عزیزم اصلا نگران حرفهای کسی نباش، همونطور که آنی عزیز گفت بهشون بها نده، من هم معتقدم که مردم شعور دارن و با شعور خودشون مسائل رو می سنجن، تازه تو نباید نگران طرز فکر دیگران باشی، چون تو فقط با فکر خودت زندگی می کنی..
تو بزرگترین قدم زندگیت رو برداشتی و اون مبارزه با ترست بود برای همین بهت تبریک می گم:46: :72:
حق و حقوقت رو بگیر، درسته که حق و حقوق یک زن فقط مادیات نیست اما هر کس باید تاوان اشتباهش رو بده تا دوباره تکرارش نکنه...
دوستت دارم و امیدوارم که پیروز باشی.
ما رو بی خبر نذار.
:72:
shad عزیز
ممنونم از راهنماییتان از اینکه با این سایت آشنا شدم و از اینکه دوستانی به خوبی شما پیدا کردم خیلی خوشحالم در حال حاضر تصمیم دارم که یک حرفه ای را به صورت جدی ادامه بدهم بیشتر تمایل دارم که فوق لیسانس بگیرم
خدا کنه که بتونم
منم شما را دوست دارم
ستاره عزیز
توصیه ای که من بهت دارم اینه که از حق و حقوقت نگذری ، گذشتن از حق و حقوق به صورت بی جا خود کمک به چرخه حق کشی در جامعه است و هر کدوم از ما در جای خود با نقشی که داریم جامعه را می سازیم و فرهنگ به اون می دهیم ، بخصوص ما زنها .
هم گذشت به جا ، هم قاطعیت و عدم گذشت بی جا یک وظیفه است برای همه ما در هر موقعیتی که هستیم و در هر موصوعی .
محکم باش و نترس و به خدا توکل کن
بعد از خلاصی از این موضوع ، بهتره روی کسب مهارتهای زندگی بخصوص تقویت آیتم های هوش هیجانی از جمله عزت نفس و اعتماد به نفس و قاطعیت و.... کار کنی تا در موقعیتهایی که قرار می گیری موفق باشی و به مرور آمادگی لازم را از جهت روحی و مهارتی برای تشکیل یک زندگی مشترک موفق کسب کنی .
عزیز جان ما همه برات از صمیم قلب دعا می کنیم که مسئله به بهترین نحوش حل بشه .
.
به نظر شما یک زن مطلقه می تواند در آینده یک زندگی مشترک موفق داشته باشد؟
سلام
معذرت از بابت نظر دادنم در میان تاپیک
ستاره جان
جواب شما:بله
من به شخصه در اطراف خودم هم دیدم که میشه مخصوصا که شما هنوز در دوره عقد هستید دوشیزه هستین و ...
نمیدونم دوستان بخوان از تجربه شخصیشون برات بگن.اما تو همین تالار هم کسانی هستن که اینو تجربه کردن
میتونم بگم طلاق شما بموقع هست.کمتر به ضررتونه به دلایلی که بالا اشاره کردم.
توکل کنین به خدا:46:
:72::72::72:
چرا نمی شه خانومی
یک زندگی مشترک موفق داشتن هیچ ربطی به مطلقه و مجرد بودن نداره.
به مهارت های هر دوطرف و شناخت از روحیه جنس مخالف بر می گرده و به سازگاری و از خودگذشتگی .
و کسی که بی مهارتی داشته باشه حتی اگر اولین ازدواجش باشه ممکنه زندگی خودش رو دچار بحران بکنه اما هر فردی چه مطلقه چه مجرد با بالا بردن آگاهی و مهارت و انعطاف پذیر بودن و سازگاری و از خودگذشتگی داشتن می تونه یک زندگی مشترک موفق رو در آینده تجربه کنه .
نگران این چیزا نباش عزیزم. در ضمن به راحتی می توانی اسمش را از شناسنامه ات حذف کنی. به ثبت احوال مراجعه کن راهنماییت می کنند. در ضمن تو در دوران عقد بودی و این در واقع مثل نامزدی هست که به هم خورد کسی تو را حتی به چشم مطلقه هم نگاه نمی کند. در ضمن من خانم های مطلقه ای را می شناسم که ازدواج بعدی بسیار موفقی دارند.
من معنی از خودگذشتگی را در زندگی مشترک نمی دانم من چه قبل از عقد چه بعد از عقد خیلی کوتاه آمدم ولی طوری شد که این کوتاه آمدن وظیفه ما شد ولی آنها اصلاً با ما کنار نمی آمدند به خصوص اگر متوجه می شدند که این خواسته مادرم است که دیگه اصلاً کنار نمی آمدند اگر فقط یک نفر کوتاه بیاد و یک نفر کوتاه نیاد چه باید کرد؟
و این کوتاه نیامدن ما باعث طلاق بشه و بگن باشه با ما کنار نمی آی پس طلاق و هر حرفی را که ما بزنیم توهین به خودشون فرض کنن و بیا ثابت کن کن که اصلاً قصد توهین نبوده و نیست . آیا سازگاری یک طرفه باید باشه یعنی زن ها باید سازگار آقایان باشه و یا برعکس و اگر یک طرف نخواهد سازگاری نشون بده طرف مقابل چه باید بکنه ؟
عزیزم، قرار نیست همه آدمها مثل هم باشن.. شما باید از تجربه هایی که از این رابطه به دست آوردین استفاده کنید. شما باید بدونید که چه وقتی به صلاحه که کوتاه بیاین و چه وقتی به صلاح نیست..
در ضمن عزیزم، به زندگی اینطور نگاه نکن، قرار نیست که ازدواج صحنه جنگ باشه که حتما یکی توش کوتاه بیاد.. شما شرایط خاصی رو تجربه کردین، در یک ازدواج موفق، زن و مرد در مواقع مشخصی در مورد بعضی مسائل کوتاه میان و در بعضی مسائل گذشت می کنن و بعضی مواقع هم فداکاری.. باید دید که کجا چه کاری لازمه و مهم اینه که هر دو طرف به خاطر زندگی مشترکشون این کارها رو بکنن نه به این خاطر که بعدها منت بذارن ، البته از لحاظ اخلاقی کار درست اینه که طرف مقابل قدرشناس باشه تا ذهنیت مثبتی از خودش به جا بذاره و باعث تداوم این رفتارها در خانواده بشه..
وقتی صحبت از زندگی مشترک میشه، دقیقا از اسمش مشخصه که هر دو نفر باید برای زندگیشون سرمایه بگذارن، این سرمایه تنها مادیات نیست، بلکه شامل توجه، وقت ،انرژی، محبت و عشق و ... میشه که تمام اینها مهم تر از مادیات هست...
:72: