RE: دوستي سازنده با پسر، درست يا غلط؟
مرسي باران جون
راستش خيلي پرتوقع نيستم، ميدونم كه بايد از رو منطق انتخاب كنم، تا حالا نذاشتم احساسات تو مراحل اوليه خواستگاري جولون بده...
يكي پولش از پارو بالا ميره (خوب بره ، براي من اين مهم نيست، مهم اينه كه ظرفيت موفقيت و استعدادها و توانايي ها رو داشته باشه، هدفمند باشه، بتونه يه زندگي معمولي رو اداره كنه)، خانواده اش خوبند ، ... ولي ديپلم داره، يه بار حتي جدي به اين موضوع فكر كردم، ولي ديدم با اين اختلاف تحصيلات اشتباهه
يكي دكتره، ولي مي بيني سطح فكري خودش اصلاً با تو جور نيست، شرايط زندگيش جالب نيست، خانواده اش با تو از زمين تا اسمون از لحاظ فكري فرهنگي اقتصادي فاصله دارند...
يكي ديگه مي بيني همه چيش خوبه(در حد عالي) 10 سال اختلاف سن داره، آدم درستي نيست، روابط خوبي نداره، مثلاً در اينكه اهل مشروبه شكي نيست و همه هم ميدونند
منظورم اينه كه هميشه بيش از يك آيتم مهم و اساسي هست كه طرف توش براي من صفره(مطمئناً براي يكي ديگه ممكنه ارزش محسوب بشه)، بنا براين از همون اول كار آدم فكر مي كنه اصلاً ارزش نداره كه بخواي باهاشون صحبت كني وقت بذاري و در گير بشي
هر روزم كه عاقل تر مي شم و مكافات ها بيشتر، قبلاً فكر مي كردم سطح مالي خانواده ي طرف مهم نيست، به يه نفر كه اي، شرايطش بد نبود يه فرصت دادم، باهاش آشنا شدم، باران جون ، افتضاح بود!!! من كه هميشه داشتم هيچ وقت حسرت نمي خورم كه چرا فلان ماشين رو نداريم، چرا الان خونمون فلان جاست!!! ولي اون خيلي ديد حقيرانه اي نسبت به زندگي داشت، خوشبختي رو تو پول ميديد ، با وجودي كه مي تونست با همين درآمد يه زندگي خوب داشته باشه، لارج زندگي نميكرد، همش هم نااميدي از سر و روش ميباريد، و خودش رو بداقبالترين موجود روي كره ي زمين ميديد!!!!! و كلي مشكلات ديگه هم داشت ...
بعد از اين جريان(هرچند خيلي كوتاه بود) برام مهم شد كه طرف حداقل در حسرت بزرگ نشده باشه...
جديداً هم كه اگه كسي شغل درست درمون يا آينده ي خوبي پيش روش نباشه، حس اينو دارم كه اون نميتونه مرد زندگي من باشه ، به اين ضعيفي، ببين حتي نتونسته نصف موقعيت شغلي و اجتماعي تو رو بدست بياره!!!!! خود به خود جذابيتش رو برام از دست ميده...
شايد طرف الان بدلايل سربازي و ... شغلش ثابت نباشه، ولي مي خوام حتماً آينده ي شغلي خوبي داشته باشه و استعداد و توانايي هاي خوب...
اخلاق و شخصيت و خانواده كه ديگه از اركانه، جاي خود دارد...
من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم!!
كسي نيست به من جواب منطقي بده!!؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dell
يعني ميگيد من راهي رو انتخاب كردم كه به يك ازدواج سنتي كه ممكنه از طرف خوشت نياد ولي چون سنتيه با بالا رفتن سن شانس ازدواج موفق رو از دست ميدي، ختم ميشه... يه ازدواج زوركي كه چون من راهمو اينطوري انتخاب كردم پس عشق بي عشق؟؟
خداييش حرفاتون اوج نااميدي رو بهم منتقل كرد، يعني چون من پاك موندم محكومم به اينكه اينطوري ازدواج كنم، حالا بايد تا كي بشينم؟؟؟ بابا آخرشين به خدا!!!!!!!!!!
همين الان من نمونه اي ميشم براي تمام كسايي كه دارند اين تاپيك رو ميخونند، كه توروخدا نگاه ، طرف يه عمر دور دوست پسر رو خط كشيد كه چي بشه؟؟؟!!!!! به اينجا برسه نااميد كه فقط يه سري انتخاب هاي محدود بين آدماي آسمان جلي كه ميان خواستگاري داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه ميشد الان روي اين پست يه آژير خطر ميذاشتم!!!!!!!!:320:
آخه عزيزان من اينطوري هم نيست كه بگيد هر كي مياد خواستگاري سنتي خودش يه آدمي مثل منه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جوابتون نه هست
به نظر من راههای بهتری هم برای شناخت اقایون هست
مطمئن باشید این نوع دوستیها وابستگی میاره و ضرر بیشترش هم واسه خانمها هست
تازه فردا وقتی ازدواج کردین ،ممکنه مجبور بشین دونه دونه روابطتون رو برای طرف مقابلتون توضیح بدین
سلام من باز بعد از مدتها برگشتم. توي تالار داشتم مي چرخيدم به اين پست خوردم.:303:دوست من من هم مشكل تو رو دارم با اين تفاوت كه من دوستي هاي زيادي رو تجربه كردم اينقد اين رفتن و امدنها برام عادي شده كه هر رفتني ديگه مثه رفتن سابق ازارم نميده. اشتباه نكنين من خيلي از حريمها رو زير پا نميذارم . حتي به خاطر اينكه يه سري از حرمتها داشت از بين ميرفت دوستي مو كلا كات كردم. فقط يه چيزي رو فهميد كه اگه يه مردي توي يه رابطه اشنايي قصد ازدواج با دختر رو داشته باشه و از دختر خوشش اومده باشه معطل نميكنه و اين تصميم رو بر ملا ميكنه:324: حالا درسته بعضي ها شرايط رو ندارن و موكول ميكنن به بعد ولي مطرح كردنش رو انجام ميدن.اين اشتباه رو نكن به يه رابطه طولاني هيچوقت نه تن بده نه اطمينان كن:305:. يعني براي شرايط سني من و تو اين مساله اصلا منطقي نيست( شايد خودم به اين حرفا كم عمل كنم ولي بازم بهشون اعتقاد دارم و سعي ميكنم بهشون عمل كنم)اينو بدون مردي كه يه همسر بخواد نه يه دوست دختر براي گذران وقتش درخواستهاي خارج از عرف ازش نميكنه. اينو اقايون ميتونن تاييد كنن يا رد كنن:325:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dell
من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم!!
كسي نيست به من جواب منطقي بده!!؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dell
يعني ميگيد من راهي رو انتخاب كردم كه به يك ازدواج سنتي كه ممكنه از طرف خوشت نياد ولي چون سنتيه با بالا رفتن سن شانس ازدواج موفق رو از دست ميدي، ختم ميشه... يه ازدواج زوركي كه چون من راهمو اينطوري انتخاب كردم پس عشق بي عشق؟؟
خداييش حرفاتون اوج نااميدي رو بهم منتقل كرد، يعني چون من پاك موندم محكومم به اينكه اينطوري ازدواج كنم، حالا بايد تا كي بشينم؟؟؟ بابا آخرشين به خدا!!!!!!!!!!
همين الان من نمونه اي ميشم براي تمام كسايي كه دارند اين تاپيك رو ميخونند، كه توروخدا نگاه ، طرف يه عمر دور دوست پسر رو خط كشيد كه چي بشه؟؟؟!!!!! به اينجا برسه نااميد كه فقط يه سري انتخاب هاي محدود بين آدماي آسمان جلي كه ميان خواستگاري داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه ميشد الان روي اين پست يه آژير خطر ميذاشتم!!!!!!!!:320:
آخه عزيزان من اينطوري هم نيست كه بگيد هر كي مياد خواستگاري سنتي خودش يه آدمي مثل منه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من خودم زخم خورده این روابطم اما به عنوان کسی که سرش جوری به سنگ خورده که دیگه نای بلند شدن نداره میگم با پسرها اشنا بشو اما دوستی نکن کسی که تو رو بخواد هرجوری باشی میخواد لازم نیست خیلی با سواد باشی یا پولدار مشکل شما اینه که فکر می کنی چون همه چیز تمامی پس حق ات هست ازدواج کنی نه مثل شما توی جامعه زیاده
هیچ وقت تن به دوستی های بی هدف نده فقط ازدواج نه هیچ چیز دیگه همون اول هم بهش بگو اگه گفت باشه بسم الله اگه گفت نه خداحافظ شما....