RE: بهترین اعضا تالار بگوید
سلام
خوب نظر سنجی ای که انجام دادید خیلی هم منصفانه نیست . به شخصه زمانی که به این سایت وارد شدم یکی از مهمترین علل تداوم حضورم پست های آقای عرفان مرادی بود. پست های آقای آرمان خواه از اولین پست هایی بود که مطالعه کردم و خوشم آمد. پست های غریب آشنا علی رغم کم بودن ولیکن بر دل می نشستند و همچنین برخی دیگر از دوستان که گاه پست هایشان باعث شد که گمان کنم آنها را می شناسم حتی در موردی شباهت بیش از حد شخصیتی یکی از کاربران به شخصی آشنا باعث شد که من بخواهم از این سایت بروم !!! در نهایت این که یک جامعه را افراد اون جامعه می سازند و جامعه اینترنتی ما اگر چه پر است از دوستانی که مشکلات زیادی دارند ولی پر از دوستانی است که در هنگام مشکلات یکدیگر را تنها نمی گذارند :73::73::73::73::72::72::72::72::72::72:
من به آقای عرفان مرادی رای می دهم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نديم
مهم نيست كسي فكر كنه كه تو خوبي يا بد.مهم اينه كه براي خودت بهترين باشي.
اگه منظورت من بودم، اره من خوبم و خوبم و خوبم
من خوشبختم ، خوشبختم ؛ خوشبختم
چون دوستانی مثه شما ها دارم
بچه ها متوجه شدین من این هفته افتادم روی غلطک ابراز محبت و احساسات:43::43:
خداییش نمیدونم چی شده .فکر کنم این بحرانه داره منو زیر و رو میکنه ، اما از اون لحاظ خوبش:72::72::73::227::227:
بهترین اعضا فردا مشخص می شود موفق وشاد باشید
بهترین اعضا نفر اول ارزو خانم نفر دوم گرد افرید نفر سوم شیلاخانم نفرچهارم دانه خانم تبربک می گویم موفق وشاد باشید
اقای مدیر موضوع فردا بسته می شود
سلام دوستان
به نظر من یک دست صدا نداره و این تک تک اعضای همدردی هستن که خوبن و در کنار هم باعث دوام و خوب بودن تالار شدن البته با حضور مدیر محترم. موفق باشید و التماس دعا:72:
http://www.hamdardi.net/polls.php?action=showresults&pid=68
چه زود مشخص شدن .هنوز كه فردا نشد
بازم مثه هميشه راست ميگم عزيزم!! باز چاق شدم