RE: زندگي مشترك قبل از ازدواج
سلام دوستان
وقتی ما متوجه شدت دلخوری و ناراحتی احساسی یک هم خانواده را می بینیم، نیاز است در آن شرایط او را درک کنیم و خودمون را جای او بگذاریم تا احساسش را بفهمیم. چه بسا اگر ما در چنین شرایطی قرار بگیریم، بیشتر از این حرفها مکدر شویم...
خواهش می کنم راهنمایی و توصیه و کمک های منطقی را به وقتی موکول کنیم که
که شخصی چنین درخواستی را از ما دارد. یا مسائل فشار زا حسی را رد شده است.
سلام داداشی گلم!(ببخشید خیلی پرروام!)ولی واقعا مثل داداشمی(میخوای باور کن میخوای نکن)
منو که یادت اومد؟یادته که پشت کنکوریم!و بقیه میگن زیاد وقت ندارم!!!ولی داداشی من که به گردنم حق داره،پس فعلا بی خیال درس!راستی منم فارغ التحصیل کامپیوترم،فکر کنم کامپیوتری ها همه یه تخته شون کمه!همون قضیه فرش پاتریسه دیگه!
راستش امروز اولین دفعه است که اومدم اینجا و با دیدن سوالت خیلی تعجب کردم،اصلا فکر نمی کردم همچین آدمی باشی! نخندیا!ولی فکر کردم مشکل یکی از دوستاته که اینجا نوشتی!!!
خلاصه!صفحات اول-چهارم که میخوندم میخواستم اینا رو بهت بگم!(منم یه دختر از یه خونواده مذهبی هستم،برای همین اصلا باورم نمی شه که ...)بی خیال بقیه اش!
صفحات بعدی که خوندم اشکم داشت در می اومد!خدا خیلی دوست داره ها...نمی خوام نصیحت کنم ولی یه کم هوای خدا رو داشته باش!!!
با تمام وجودم خوشحالم که زندگیتو نجات دادی و ان شاء الله خوشبخت و موفق باشی.
توکل به خدا یادت نره !
خوب خوب درس بخون .
برای منم که دعا میکنی!؟برای رومینا هم دعا کن،برای همه دعا کن....
موفق و مومن باشی...
fnh عزیز.من الان که این تاپیک رو خوندم واقعا تعجب کردم.
قبلا که این موضوع مطرح شده بود اون دخترخانم به نظر دختر ساده ای میومد ولی الان با این حرفایی که زدی...
من فکر کرده بودم که تو داری از مسئولیت فرار می کنی ولی اگه اون دختر همچین کسی باشه اصلا ارزش فکرکزدن هم نداره.
خیلی متاسفم که اوایل سعی کردم جانب اون دختر رو بگیرم.
زود قضاوت کرده بودم و از یه جنبه قضیه رو میدیدم.ولی خب تو هم این حرفا رو در مورد اون دختر نگفته بودی.نمی دونم شاید اون موقع حست بهش اونقدر قوی بود که بدیهاش رو نمیدیدی.
در هر حال با این توضیحاتی که دادی تصمیم درستی گرفتی.
امیدوارم که این موضوع تاثیر بدی روی اعتمادت به خانما نذاره.ولی فکر نمی کنی دختری که قبلا با دوست تو دوست بوده و خونش میرفته و خیلی راحت هم بعدش با تو دوست شده ارزش اعتماد رو نداشت.
منم یه دخترم و تجربه یه دوستی رو هم دارم که آخرش خیلی بد تموم شد و اینو میدونم که دختری که علاقه مند باشه آنچنان به طرف مقابلش وفادار می شه که هیچ مردی رو به جز اون توی دنیا نمیبینه.
fnhعزیز امیدوارم آشناییهای بعدیت درست باشه و با احتیاط بیشتری جلو بری و کسی رو پیدا کنی که حداقل ارزشها رو حفظ کنه.
سلام. دوست عزیز. من چند روزی نبودم. اما حالا که اومدم دوست داشتم بدونی اونقدر مسأله شما برام مهم بود که اول اومدم اینجا ولی واقعاً جا خوردم. امیدوارم هنوز به عنوان مهمان هم شده بیای و حرفامو بخونی. من تا جایی که اون پستو زدم هیچ چیز منفی از اون دختر نفهمیده بودم چون خودت نگفته بودی. درسته که ما داریم باهم تو این تالار کار می کنیم اما چطور از من توقع داری از موضوعات خصوصی شما خبر داشته باشم. خود شما هم اگه جای من بودی و تا حالا من برات از طرفم تعریف کرده بودم بعد یهو می گفتم زدم زیر همه چیزو و علیرغم التماس اون روابطو بهم زدم حتماً مثل من برخورد می کردی. حالا پستمو اصلاح می کنم.
من خیلی ناراحتم نه فقط به خاطر روح خدشه دار اون دختر بلکه همچنین به خاطر احساسات به تاراج رفته تو . ظاهر تکیه به چنین آدمهایی و دلرحمی با آنها فایده ای نداره چون نه برای خودش نه برای تو نه برای شخص دیگری ارزش قایل نخواهد بود و این فقط به خاطر اینه که متاسفانه عادت کرده اند و چیزی به نام انسانیت رو توی خودش گم کرده. من خیلی دلم می سوزد و شرمنده ام وقتی می بینم این گونه دخترهایی پیدا میشن که عصمت و متانت و محبت دیگر هم جنسان خود رو زیر سؤال می برندوآنقدرپیش رفته اند که حتی چنین موقعیت مناسبی جهت تغییر را نیز خراب می کنند..
امیدوارم بتونی این دوران بحرانی رو پشت سر بگذاری و دوباره مثل قبل بشی. ازت خواهش میکنم اینجا رو رها نکنی هم به خاطر خودت هم به خاطر کسانیکه اینجا بهت نیاز دارن. تو دیگه باید خودتو به عنوان یکی از اعضای خونواده همدردی به حساب بیاری و نباید راضی باشی که ما این همه دل نگرون تو باشیم .
ما و پروانه و بلبل همه خویشان همیم
چشم بد دور که یک جمع پریشان همیم....
شرمنده و چشم انتظارتو
آتنا
سلام
گفتم از دوستان عزيز setare_tk، هنرمند، طاهره، نرگس، montazer_313، جناب سنگتراشان و خصوصا آتناي عزيز عذرخواهي و همينطور تشكر كرده باشم
اون زمان خيلي عصبي بودم. كنترل نداشتم. تو رو خدا ببخشين. منظوري هم نداشتم.
شايد تقصير خودم بوده كه خوب مشكل رو و همينطور اتمام رابطه رو درست مطرح نكرده بودم. فكر كنم زيادي ازتون توقع داشتم. توي اون شرايط كه اتمام رابطه رو اونجوري بيان كردم، بيشتر دوست داشتم ازم بپرسين چرا؟ دوست داشتم بصورت محاوره اي درد و دل كنم نه به شكل كنفرانس. بازم از همتون معذرت ميخام. توي بحران بدي بودم.
اگه يه جايي يه پستي يا نظري دادم تيكه بهم نندازينا!!! مثلا "به به! پارسال دوست امسال آشنا!" (من توي سال 87 قهر كردم. پس هنوز يكسال نشده!)
دوستون دارم خيلي زياد .... اين جمله منه ..... آخ آخ ببخشيد اين آهنگ غير مجاز بود
fnh63
سلام
با نگاهي گذرا به اين سايت و اطلاع از وضعيت عشقي شما بد جور ناراحت شدم. و هيچ حرفي براي گفتن ندارم. با اينكه يك دختر هستم اما شما رو خوب درك ميكنم. حسي روكه داري خيلي خوب ميفهمم.
جايز ميدونم كه فقط سكوت كنم وهيچي نگم.
برات دعا ميكنم .
سربلند و پيروز باشي
اون دختره گیر داده بهش ریاضی یاد بدم. (شنبه توی پارک لاله)
هیچ حسی نسبت بهش ندارم.
به نظرتون کارشو راه بندازم؟
سلام fnh63
به نظر من بهتره از همون اول همه چيز را به صورت شفاف و روشن بيان مي كرديد تا هم دوستان گمراه نمي شدند و هم خودتون ناراحت نشده و جوابهاي اينچنيني نمي داديد. اما به هر حال هيچ چيز دير نشده. هنوز هم كمك مي خواهيد؟؟
دانه عزیز شما تمام صفحات این پست رو مطالعه کردین؟