RE: دخترها و خانمها آشپزیتون چطوره ؟
همه خانومها كم و بيش هنر آشپزي رو بلدند و حداقل يه نيمرو بلدند كه بدن خورد شوهر بيچاره
واي كه چقدر خوبه وقتي گرسته از سر كار مي ياي خونه و روده كوچيكه روده بزرگه رو مي خوره و حس كني چه بوي خوبي از آسپزخونه مي ياد بيرون ووووووووواي
من بيشتر غذاها رو خوب درست مي كنم و سعي مي كنم واقعا يه غذايي درست كنم كه همه با ديدنش كيف كنن ديگه چه برسه به اينكه بخورنش ....
تزيين غذا و شكل وشمايل سفره به تحريك اشتهاي افراد مي پردازه و هر چي غذا خوشكلتر باشه اشتهاي قحطي زدگان بيشتر مي شه
اهو خانم با سلام جمله عالی بود مرسی موفق وشاد باشید
چرا می گن اگه می خوای دل شوهراتون رو بدست بیارید از راه شکم وارد بشید یعنی آقایون این قدر شکمو هستن؟
من یک خانم رو می شناختم که ازآشنایان دور بودند و سن بالایی هم داشتند، باور نمی کنید این خانم از گیاهان و موادی غذا درست می کرد که شاخ در می آوردی، از برگ درختهای مختلف و میوه جات و مواد غذایی که هنوز هم من کاربردآنها رو یاد نگرفتم.
جالبتر اینکه غذاهای ایشان هم بسیار لذیذ و خوش رنگ و بو بود که اشتها رو بر می انگیخت.«خدابیامرزدش»
به نظر من آشپزی صرفاً پخت غذا با مواد اولیه گرانقیمت و همیشگی نیست، بلکه آشپزی واقعی استفاده از مواد اولیه که بسیار در دسترس بوده و قیمت آن هم مناسب و دارای انواع و اقسام ویتامینها و مواد مورد نیاز بدن باشد و از همه مهمتر بشود یک غذای لذیذ با آن درست کرد، می باشد.
سلام خانم ها اشپزی عالی است دختر اشپزی خوب است
سلام دوستان
موضوع جالبيه در مورد خودم بگم با اين كه يه مرد مجرد هستم ولي تا حدي آشپزي بلدم و از اشپزي كردن هم لذت ميبرم و اين كه اقايون دوست دارن همسرشون آشپزي خوبي داشته باشه فكر نكنم به معناي شكمو بودنشون باشه حداقل نظر من كه اين هست و خودم اينجوري هستم و به نظر من آشپزي همسرشون اينو ميرسونه كه به شوهرشون و زندگيشون علاقه دارن كه وقت ميذارن و اشپزي ميكنن چرا كه آشپزي كاراسوني نيست و بايد با علاقه و عشق باشه.
خدمت دختر خانوما هم بگم كه اينطورا نيست كه مردا چيزي بلد نباشن:P شايد اكثرا اما نه همه
موفق باشين