سلام اقاي ارمان 26 گفتند كه در صندلي داغ شركت نمي كنند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اقاي ارمان 26 گفتند كه در صندلي داغ شركت نمي كنند
سلام
خانم امریم جواب ندادند . آقای آرمان 26 هم به گفته ی آقای محمد ابراهیمی شرکت نمی کنند . پس به سراغ نفر بعدی خانم mamfred میریم . امیدوارم که ایشون دیگه روی صندلی داغ ما بنشینند .
سلام من حاضرم
مامفرد جان از بلوم چه خبر؟کارش با ارش به کجا رسید؟
خودش خوبه؟
ضمنا اینم قهوه ،نوش جان بکنید تا داغی صندلی رو راحتتر تحمل بکنید:82::82::82:
سلام گل مریم عزیز
ترجیح می دم بلوم خودش بیاد سایت و هر خبری هست بده چون می ترسم بیشتر از این چیزی در مرودش بگم و ناراحت بشه
:72:
صندلیه داغ واسه امروز که یکم سرده بد نیست
سلام
مامفر عزیز خوش اومدی :72:
دوست من سه تا سوال دارم :
1- اگه یه دختر یا پسر بخواد از بین جنس مخالف دوست بگیره و دراین مورد از شما راهنمایی و نظر بخواد بهش چی میگید ؟
2- تو زندگی مشترکتون تو چه زمینه ای بیشترین موفقیت رو دارید ؟اون موفقیت رو بیشتر از ناحیه شوهرتون میدونید یاخودتون ؟
3- اصلا" شوهرداری سخته ؟ بچه داری چطور ؟
با تشکر:72:
سلام موعود عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
اگه از من نظر بخواد من بسته به شرایطی که اونا درش قرار گرفتم نظر می دم هیچ وقت بهش نمی گم دوست بشه یا اینکه نشه چون تصمیم نهایی با خودشونه ولی سعی می کنم بدی ها و خوبی های هر رابطه و مشکلات احتمالی رو بهشون بگم و تصمیم رو به خودشون واگذار کنم
سوال دومتون یکم سخته
زندگی منم یه زندگیه موفقه البته مثهه همه ی زندگی ها ایدآل نیست و مشکلات زیاد داره هر موفقیتی رو من دو طرفه می دونم
شوهرداری به نظر من سخته بخصوص اگه همسرت مثه من رویه یه سری مسائل ریز باشه
ولی این سخیته شیرینم هست
بچه داری سختی ماله یه لحظه شه چون با موجودی طرفی که می خواد همه چیزو یاد بگیره و برای این یاد گیری ممکنه دلش بخواد کمد لباساشو روزی 5 دفعه بریزه بیرون[/size]
با سلام :1-معني اسم كاربريتان؟ 2-بهترين : دوست -شهر - فيلم - كتاب - ترانه از نظر شما ؟
سلام دوستان خوبم
ببخشید من چند روز نبودم،پیغام های خصوصی و ارسال های این تاپیک رو امروز خوندم و متوجه شدم چند بار به من نوبت داده بودید و من نبودم
بعد از خانم mamfred در خدمتم :72:
چقدر اهل سانسور کردن خود هستی ؟
برای حل مشگل اولین گام چیست ؟
برای اینده چه پیش نویسی در ذهن داری ؟
بزرگ ترین هدف مامفرد در زندگی چیست ؟
چقدر در زندگی روی اهداف و خواسته هات تمرکز داری و چطور مراحل را برای رسیدن به یک خواست و هدف برنامه ریزی می کنی ؟