RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
سلام
خانم گل مریم و دوستان گرامی با عرض پوزش من یه چیزایی رو لازم میدونم بگم اما اگه مدیران محترم خواستند ، بعد می تونن پستم رو حذف کنن !
در مورد عدالت حق با شماست علی (ع) سمبل عدالته و به عدالتش تا حالا نه کسی عمل کره و نه کسی پیدا خواهد شد که عمل کنه ! مگر عدالتی که جهان در انتظارش هست و بس.
در مورد حجاب هم باید بگم تو جامعه ما حجاب نه تنها اجباری نیست بلکه خیلی هم از اختیار گذشته و آزادی در این زمینه فوق العاده زیادیه تا جایی که من نوعی هیچوقت اجازه استفاده از این همه آزادی رو به خودم نداده و نمیدم .اگر حجاب اجباری بود الان این وضعی که خودتون اشاره ای بهش کردید وجود نداشت ، لباسهای نامناسب جمع آوری میشد و بیشتر از نیمی از ملت باید ..........اما نه ... تو جامعه ما یه ده دوازده سالی هست که به زن بیش از اندازه ی نیاز آزادی داده شده تا جایی که این وضع موجود به دلیل همون آزادیه نه اجبار .
یاد آقای سورنا افتادم جاشون خالی نباشه، که همیشه با این همه حمایتی که از زنان جامعه میشد مخالف بود و واقعا" تو بیشتر موارد من یکی باهاشون موافق بودم چون حق با ایشون بود!
طبق آماری که در مورد سن آرایش دختران و زنان کل جهان گرفتن (سال گذشته من شنیدم ) کمترین سن مربوط به ایران بود یعنی 14 سال ! این آزادیه یا اجبار ؟
اگه حجاب اجباری بود نه کسی جرات داشت مانتوی آستین کوتاه بپوشه نه شلواری که ساق پا بیرون باشه نه شال 30 سانتی می پوشید و نه پای برهنه و ....
چرا اوایل انقلاب من شنیدم که خیلی سخت میگرفتن.
اون کسانی هم که به محض اوج گرفتم هواپیما روسری که نمیشه گفت ، دستمال سرشون رو برمیدارن انقد بی جنبه هستن و ندید بدید که با اون کار نمیدونم چی رو میخوان ثابت کنن ؟ اون افراد رو اگه روشون تحقیق بشه بدون شک بی مشکل نیستن که خونواده به خیالش با حجاب اجباری میتونه اونا رو سربراه کنه و جلوی انحرافش رو میگیره . اونا خونواده هاشون مشکل دارن و حجاب رو براشون اجباری کردن نه جامعه ، درست تربیت نشدن و فلسفه حجاب توی خونواده شون جا نیفتاده و معنی نشده .
توی اداره ما نمونه اش همکار دارم سنی ازش گذشته با کفش قرمز میاد اداره ، با مانتو کوتاه و مقنعه صورتی و و موهای بیرون افتاده اما هیچ کس چیزی بهش نمیگه .تو دانشگاهها که دیگه همه میدونن ، تو خیابون ، تو پارکها و ...
خب اگه حجاب اجباری بود خداوکیلی اینارو داشتیم یا اینکه این افراد جرات بیرون اومدن نداشتن ؟
عرف و شرع ما اجازه نمیده که بی حجاب باشیم نه اینکه کسی اجبار کنه . کسی که اسلام رو پذیرفت یعنی دستوراتش رو پذیرفته و باید اجرا کنه نه اینکه هر حکمی مطابق میلش نبود رو ببره زیر سوال و بگه پس اختیار چی ؟
خداوند فرمودند انسان آزاده به معنی آزادگی و حریت نه آزادی به این معنیه بی بندو باری و بی حجابی . همون خدایی که نماز رو واحب کرده حجاب رو هم واجب کرده .سوره های نور و حجرات در این مورد کامل بیان کرده .وقتی فرمان میده به پیامبر که ای پیغمبر به زنانت و زنان مومن بگو که جلبابها و .... یعنی حجاب باید باشه نه اینکه اگه اراده کردید باشه اگه نباشه !
بی حجابی زنان و دختران مردان رو به فساد کشانده اینو کی قبول نداره ؟؟؟ زن و دختری که نیمه عریان میان بیرون از خونه چطور انتظار دارن مردان چشم شون رو ببندن و بهشون نگاه نکنن ؟ اینم در نظر داشته باشید که غریزه جنسی مرد از زن خییلی قویتره !
درسته در این زمینه برای خونواده ها باید فرهنگ سازی کرد اما بدون فرهنگ سازی هم هر کسی بخواد از قرآن میتونه راه رو از چاه تشخیص بده .مگه این فرهنگ موجود برای همه ملت نیست ؟ پس چرا این وسط یه عده با فرهنگ و با شخصیت میشن و یه عده دیگه برعکس ؟ پس هر کسی اول اول خودش مسئول اعمال و رفتار و کردارشه بعد دیگران
کشورهای دیگه به هر چشمی که میخوان به ما نگاه کنن خب نگاه کنن چه ربطی داره ؟ دشمنان اسلام و ایران خییلی از کاهای ما رو قبول ندارن وزشت جلوه میدن چرا ؟.........چون اسلام مانع و سد اهداف شوم اوناست با وجود اسلام و قرآن اونا آرامش ندارن و سعی دارن جلوه اسلام و احکامش و مسلمین رو زشت و نازیبا نشون بدن .چرا به پیامبر ما توهین می کن ؟ چون ایشون یعنی کل اسلام میخوان ببینن مسلمونا چقدر میتونن از دین و پیغمبرشون دفاع و حمایت کنن ؟ میخوان جلوی اینکه افرادی از دیگر ادیان با اسلام گرایش پیدا کنند رو بگیرن و ...
با سلام پیام هایی حاوی پیامی مظمون این که چرا صندلی داغ تعطیل است ارسال میشود من موظفم بگویم
با تمام شدن اعضایی که در لیست بودن و دعوت افرادی که در نظر داشتم اینک دیگز تقریبا همه در صندلی داغ شرکت کردند پس دیگر کسی باقی نمانده واین سری هم به پایان رسید منتظر سری چهارم صندلی داغ اگر مدیر صلاح دونستند با مدیریتی قوی تر باشید این شما و این هم صندلی داغ خدا نگه دار به امید دیدار
؟!!
واقعا صندلی که من رویش نشستم خیلی داغ بود . در چه موقعیتی هم روی آن نشستم :82::203:
دست کنجکاو درد نکند که فوق العاده خوب این قسمت را مدیریت کرد ند . :72:
منتظر سری جدید هستیم .
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیر صندلی داغ (کنجکاو جان)که همواره با تلاش های بی دریغ و دلسوزانه ی خود ما را در برگزاری و در شادی این مراسم سهیم نمودند.
این قلب هم به نمایندگی از اعضا تالار بزرگ همدردی تقدیم شما دوست عزیز:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:n...9/02/ghalb.jpg