خبر جديدي نيست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خبر جديدي نيست؟
یا حی
sade begam ...ممنون
آره اشتباه شده بود داشتم از اول حساب می کردم دیدم شما لطف کردید حساب کردید
34000+1000=35000
جمع=35000
یا حی
sade begam ...ممنون
آره اشتباه شده بود داشتم از اول حساب می کردم دیدم شما لطف کردید حساب کردید
34000+1000=35000
جمع=35000
+300
جمع:35300
دارم داغون مي شم. بغض ؟!!بغض كجا بود؟ شدم مثه ديوونه ها !!:302:
من الان سر كارم همين امروز دلم هواي همدردي رو كرد نمي دونستم اينجا چي مي گذره ..كاش مثله هر روز بود همه جورفكر ميكردم غير از اين يكي رو ..كاش فقط غصه هاي هر روزي بود اينكه فلاني با شوهرش يا با زنش مشكل داره كاش فقط غمهاي روزمره بود نه جون يكي از اعضاي خانواده يكي از بهترين اعضاي خانوادمون شايد هم بهتر از اعضاي خانواده ي خود آدم .اختيارم از دست رفت و شروع كردم به گريه كردن همه همكارهام هم ديدن كه من دارم گريه ميكنم مثلا من مسئول قسمت خودمون هستم مي پرسيدن چرا كريه ميكني نمي دونستم چي جواب بدم!!؟؟!!
اينجا مي امدم كه غصه هام رو بريزم بيرون نمي دونستم كوه غصه ها همين جاست من واسه هر كي دعا كنم مستجاب ميشه ولي واسه خودم نه !! من از شاهچراغ كه هيچ وقت نا اميدم نكرده و تا اونجايي كه لايق بودم كمكم كرده شفاي شاد عزيز رو ميخوام .خدايا همه بيمارا رو شفا بده.:203::203::54::203::47::203::203:
خيلي دلم گرفت.معده درد عصبي ام باز عود كرد:47:
سلام دوستان يكدل
من هم از امروز شروع مي كنم به ذكر گفتن به اين اميد كه شاد مهربون به جمعمون برگرده و با راهنماييها ودلگرميهاي خوبش ما رو همراهي كنه
به نام خدا و پنج تن 1000 تا ذكر هم از من كه جمعش ميشه 36300
یا من اسمه دواء و ذکره شفا
اشفع کل مریض
امشب شب جمعه است بیان 2 رکعت نماز به نیت شفای دوستمون بخونیمو خدا رو به حق آقا صاحب الزمان قسم بدیم تا شفاشی این عزیزمون رو بده.....
هر که در این درگه مقربتر است
جام بلا بیشترش می دهند
دوستان در اینکه همه ما مثل یک خانواده واحد شدیم و نگران یکی از اعضای خانواده خودمون هستیم شکی نیست هر جه دوست دارید به در گاه خداوند التماس کنید تا اگر مقتدر باشد شاد عزیز را به ما برگرداند ولی تورو خدا کفر نگین و لابه نکنید که خداوند قهرش میاد ، امشب شب جمعه است و زمان بر آورد شدن حاجات و ما از خداوند می خواهیم انجام دوست مهربان ما را به این مقتدر کند که شب جمعه آینده خودش توی حرم امام رضا برای کبوترهای حضرت گندم بپاشه ، من نذر کردم که اگر دوستمون به هوش بیاد و برگردد همه در همان روز با هم ختم 14000 صلوات برداریم و بفرستیم .
خداي من اصلا نميتونم باور كنم اميدوارم خدا عنايتي كنه و شادي رو به ما برگردونه من براش نذر ميكنم روزن جان يه قرآن براش ببر و بذار بالاي سرش قرآن ازش محافظت ميكنه اميدمان به خداست ان من يجيب يادتون نره
سلام دوستان مهربون
من هم تا اونجا یی که بتونم برای سلامتی شاد عزیز دعای توسل میخونم.
الان مادر عزیز ترین دوست من هم تواتاق عمله. این دوست من خیلییییی دختر مهربون و صبوریه.با تمام مشکلاتی که این 2 ساله داشته و خودم شاهد ش بودم سنگ صبور خیلی ها ست.
شما هم برای سلامتی مادرش دعا کنید
خدایا بعضی از بنده هات چه روح های بزرگی دارند
کمکشون کن...