خانومی خوبی ؟؟ نیما خوبه ؟؟؟
همه چی رو به راهه ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خانومی خوبی ؟؟ نیما خوبه ؟؟؟
همه چی رو به راهه ؟؟؟
سلام به چکامه عزیز و همه دوستان
خوبی عزیزم؟
من روز دوشنبه 11/9/87 مسافر کربلا هستم
چکامه جان.. دانه ....نازنین...taravat...شاد...حرف دل...bloom..ماندگار...nafas...اسماء. .و همه بچه های عزیز تالار میخوام برای همتون دعا کنم از ته دل
میخوام که از آقا امام حسین (ع) بخوام شوهر چکامه همه محبتش برگرده حتی از قبل هم بیشتر دانه خوشبخت بشه و بتونه همه چیز رو فراموش کنه و به آرامش برسه....نازنین همه مشکلاتش رفع بشه چه با خانواده شوهرش و چه مالی.... خلاصه همتون به اون چیزی که میخواین برسین
اولین باره که میرم پس مطمئنم که آقا روم رو زمین نمیندازه هر چند که خیلی گناهکارم
چکامه جان ببخش که اینجا پست گذاشتم چون مشکل تو منو خیلی درگیر خودش می کرد و همیشه با خوندن پستهات دلم میگرفت
امیدوارم وقتی برمیگردم از همتون خبرهای خوشی بشنوم
التماس دعا و خدانگهدار
حلالم کنید
ممنونم همسفر جان. خوش به حالت. براي ما هم دعا كن كه قسمتمون بشه. چكامه جان سلام. خوبي؟ كجايي؟ چرا به تايپيكت سر نمي زني؟ همه ما منتظر خبرهاي خوب از طرف تو هستيم. بي خبرمون نذار عزيزم.
همسفرعزيز ازت ممنونم كه به ياد منم هستي،اميدوارم حاجت خودتم بگيرم.
همسفر عزیز
تو رو خدا واسه من هم دعا کن
ممنونم
واقعا ازت ممنونم دوست خوبم. خیلی محتاجم به دعات. امیدوارم از صدقه سر اجابت حاجت همه ی شماها منم به مراد دلم برسم.
آمین.
همسفر عزيز ان شاا.. كه به سلامتي برگردي ما رو فراموش نكن چون همه محتاجيم .
همسفر عزیزم ممنون من مثه همه ی بچه ها محتاجم به دعا خیلی خیلی زیاد بخصوص الان که تو دوران بحرانی بسر می برم
امیدوارم زیارتت قبول بشه
سفرت بي خطر ،مارو هم بي نصيب نذار از دعا هات
همسفر عزیز ممنون، امیدوارم سفر خوبی داشته باشی و خدای بزرگ همراه و نگهدارت باشه عزیزم.
:72:
چکامه عزیز چرا خبری ازت نیست؟