RE: من حساسم با اون بی معرفته ؟؟؟
نازنین عزیز دوست مهربون وحساسم نیش عقرب نه از ره کین است اقتضای طبیعتش این است
این آدمها ذاتی اینجوریند سعی کن در عین صمیمیت فاصله تو باهاشون حفظ کنی همیشه یک دیوار باید بین شما باشه به هیچ عنوان باهاش رودر رو بحث نکن تا حرمتت شکسته نشه پدر شوهر من درست مثل مادرشوهر تو بود الان فوت کرده زبانش بسیار نیش داشت منم اوایل زندگی خیلی شبها ا صبح گریه میکردم حتی یک مرتبه باعث شد شوهرم توی گوش من بزنه الانم وقتی یاد اون روزها میافتم قلبم درد میگیره عزیزم سعی کن خوددار باشی و اجازه نده هیچ کس زندگی زیباتو با شوهرت خدشه دار کنه انشا الله وقتی بچه دار شی این حساسیتهات بسیار کمتر میشه در عین اینکه مادر شوهرت رو بهتر درک میکنی اونوقت میدونی مادر یعنی چی و دیگه به شوهرت هم کمی حق میدی که در مقابل مادرش ملایم برخورد کنه فقط سعی کن خودت رو نبازی به حرفاش خیلی اهمیت نده
نازنین عزیز خودت باش، سعی کن از وجود مادرشوهرت استفاده کنی، ببین چه نقشی توی کل زندگیت داره، قراره چه خصوصیاتی رو در وجودت تقویت کنه، چه خصوصیاتی رو از بین ببره... عزیزم هر کسی که وارد زندگی ما میشه برای کمک به ما اومده، بعضیها کمکشون رو با دوستی و نرمش انجام میدن و بعضی ها با بدخلقی و دشمنی، اما در واقع اون چیزی که برای ما میمونه شخصیت ماست، پس ببین هر فردی چه تأثیر مثبتی روی شخصیتت میذاره، حتی اگه بدترین آدم زندگیت هست...
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
نازنین عزیز خودت باش، سعی کن از وجود مادرشوهرت استفاده کنی، ببین چه نقشی توی کل زندگیت داره، قراره چه خصوصیاتی رو در وجودت تقویت کنه، چه خصوصیاتی رو از بین ببره... عزیزم هر کسی که وارد زندگی ما میشه برای کمک به ما اومده، بعضیها کمکشون رو با دوستی و نرمش انجام میدن و بعضی ها با بدخلقی و دشمنی، اما در واقع اون چیزی که برای ما میمونه شخصیت ماست، پس ببین هر فردی چه تأثیر مثبتی روی شخصیتت میذاره، حتی اگه بدترین آدم زندگیت هست...
:72:
واقعا کامل و دقیق و جالب و جامع بود:104:
دوستان خوبم مرسی از راهنمایی هاتون.
من هر چی بیشتر فاصله می گیرم انگار اونا بیشتر نزدیک می شوند!!!
البته خدا رو شکر همسرم پشتمه. کاری ندارم گاهی اوقات چون کم نیاره سختی می کنه ولی در کل پشتمه و مرد منطقی و روشنفکریه. چند روز پیش با یکی از دوستام رفته بودیم . در مورد شوهرش حرف می زدیم و دوستای دیگمون. وقتی توی ذهنم مقایسه می کنم می بینم همسرم نه تنها بال و پر من رو نچیده بلکه تا بتونه هم سعی می کنه به من بال و پر بده و آزادی. منطقیه و مهربون( منم هیچ وقت از اعتمادش سو استفاده نکردم).
البته گاهی هم بچه و لوس و بد اخلاق می شه ها!!!
جاتون خالی دیروز بعد از مدت ها با هم 5 ساعت بیرون بودیم. مثل دوران دوستیمون. خیلی خوش گذشت. پاساژ دیدیم و آخرش هم رفتیم سینما. در حین قدم زدن از آرزوهامون گفتیم و رویاهامون در مورد خونمون. کلی نقشه کشیدیم برای چیدمان پذیرایی و اتاق خواب ها. خیلی باطری هامون شارژ شد.:72:
دوستان خیلی سخته الان ولی همش دعا می کنم هر چه زودتر این 3 سال بگذره. دقیقا دی 1390 تمام اقساطم تمام شده. خیلی برام دعا کنید.
نازنین جون خیلی خوبه که در مورد آرزوهاتون حرف میزنید این خودش بیشتر به زندگی امیدوارتون میکنه .عزیزم این 3 سال هم میگذره 3 ساله بعدشم میگذره و تموم میشه . و این ما ادمها هستیم که گذر زمان رومون اثر میگذاره و پخته ترمون میکنه . یه روزهایی میاد که وقتی فکر این روزهای سخت رو میکنی بهشون میخندی و با حسرت ازشون یاد میکنی که چه روزهایی داشتیم . انشاالله که همیشه شاد و سربلند باشی و در کنار همسرت بهترین زندگی روداشته باشی.
نازنين جون
بايد ما ها ياد بگيريم كه با همه سختي هايي كه توي زندگي داريم از فرصتها و از زماني كه خدا در اختيارمون گذاشته به نحو احسنت استفاده كنيم تا روزي جاي حسرت برامون باقي نمونه
بازم یک دعوای احمقانه- احساساتی شدن من. گریه های شبانه.
دیگه حتی وقتی پیش همیم و من گریه می کنم اهمیت نمی ده...
دوباره یک گوشه می شینم و واسه دل خودم می خونم.
هنوز تو حسرت یک هم زبونم.
به پای گریه هام کسی نمی شینه...
بازم دوباره دلم گرفته.
دوباره شعرهام بوی غم گرفته.
کسی نفهمید غمم چی بوده .
دلیل یک عمر ماتمم چی بوده ...
عزيزم زياد اشك ريختن باعث بي تفاوتي مرد ميشه و نبايد انتظار داشته باشي مثل گذشته دلش بلرزه.
نازنين جان بگو چي شده؟نگرانتم.
میدونی نازنین جان
من هم مثل توام و گمون میکنم مشکل از خودمونه. چون وقتی ناراحت میشیم نمیتونیم جلوی گریه هامونو بگیریم و واسه همین گریه هامون واسشون عادی شده. نمیدونم ولی احساس میکنم دارم افسرده میشم امیدوارم تو مثل من نشی
آخه نازنين جان چرا اين كار و با خودت ميكنى؟؟؟اين آهنگ ها كه براى شما نيست.............عزيزم دوا كرديد اونم كه نمكِ زندگى ولى عزيزم شوهرت كه poshtete اينو خودت هم ميدونى بذار sarbazish تموم بشه يه شوهرى ميشه كه همه hasratesho بخورن......خودتو انقدر خسته نكن كه براى اون موقع جون نداشته باشى....