2
به پارسا 1400 هم بگید من حوصله ندارم.
نمایش نسخه قابل چاپ
2
به پارسا 1400 هم بگید من حوصله ندارم.
سلام:72:
قبلنا یه بازی میکردم اسمش gta بود خیلی باحال بود ..بعد این شخصیت بازی یه ویلایی داشت که تو حیاطش لابیرنت داشت وقتی اتفاقی میرفتم توش گیر میفتادم و اصللللا نمیتونستم بیام بیرون:311:
اصن یه وضی:325:
.. مایه آبروریزی پسر خالم که اون موقع هشت سالش بود میومد و راه رو پیدا میکرد :311:
حالا که این بازی رو دیدم یاد اون موقع ها افتادم....هههییی یادش بخیر :310:
من گزینه 2 رو انتخاب میکنم....
1-قبلنا که دل و ایمانم یکی بود پاکتربود حل مسائل سخت برام خیلی آسون بود و در مدت کوتاهی انجامش می دادم. برام مثل آب خوردن بود.
2-از وقتی دلم لغزید و ایمانم سست تر شد حل مشکلات برام یک کمی زمان می برد تا مسیرمو را پیدا کنم، ولی فکرش را که می کنم می بینم خیلی هم سخت نبود. و میشد راحت تر عبور کرد .
3-امروز با خودم میگفتم وای من گم شده بودم. یه مدت فکر می کردم هیچوقت نمی تونم راه خروج را پیدا کنم.(هنوزم کمی این حس با منه )
4- ولی خب از وقتی من یه چند تایی دوست پیدا کردم تو تالار همدردی و اونها راه خروج را نشونم دادند خیلی خوشحالم و ازشون ممنونم وگرنه هنوزم همون تو بودم وداشتم قلبمو به خاطر نابینایی چشمام از دست میدادم و با مشکلات بدتری دست و پنجه نرم میکردم .
گزینه 4
شیدا بانو ممنون :18:
عشق آفرین من عمدا اون گزینه رو برات انتخاب کردم و بهت گفتم حوصله نداری . تا بفهمی کلمه حوصله ندارم یه نوع ظلم به خودت محسوب میشه . خوشحالم که تو ذهنت مونده . و تغییر کردی . من به هدفم که آگاهی به شما بود رسیدم و جوابمو با تکرار مطلبت گرفتم . این نشون میده شما بی حوصله نیستی ولی سرکشم نیستی و برا عشق آفرینی از هر جهت آماده ای . دوست بد شما پارسا بدرووووووووود :72::72:
آقا پارسا واقعا به همین هدف گفتین؟ :|
خب از اول میفرمودین. من دوزاریم یکم کجه، معنی دوم و طعنه و کنایه اینا رو اصلا متوجه نمیشم. :311:
اینه که تنها جنبه شوخی رو دریافتم ، خواستم متقابلا سر به سرتون بذارم. ( یه کوچولو شوخ طبع و شیطونم. ببخشید. )
لیکن خوب شد اینو گفتین. راجع بهش فکر میکنم. :)
ممنون دوست خوبم. :)
گزینه 2.
- ولی تنها نمیرم با همسر گرامی میرم.اگه مسیرش به این قشنگی باشه چای و شیرینی هم می بریم وسط راه می خوریم و نفسی تازه میکنیم!:227:
گزینه 2 منم همیشه بعد حل هر معمایی میگم ا همین بود فکر میکردم چقدر سخته :18:
سلام و ممنون از دوستانی که شرکت کردند.:72:
دوران نوجوانی دورانی هست که بیشتر ما گیج و گم هستیم. نتیجه این بازی بیانگر مسیری هست که شما از نوجوانی به جوانی داشتید.
1- اگر چه بیشتر مردم دوران نوجوانیشان را دوران سرگردانی و استرس می دانند، برای شما دورانی خوش بوده. دائم در حال تفکرات و نگرانی های عمیق نبودین و یا بخاطر رفتارهای آزار دهنده ی دوستانتون از نظر روانی اذیت نشدین. برای شما این دوران مثل یک مهمانی بزرگ بود. البته ممکنه سختی اصلی زندگی شما بعدا براتون پیش بیاد و مثل بقیه در دوران نوجوانی نبوده. مبین
2- دوران نوجوانی شما دوران راحتی نبوده و احتمالا شبهای زیادی را با فکرهای نگران کننده که همه ما تجربه اش را داشتیم (دوستی، عشق، آینده و ... ) گذراندید. اما اون تجربیات شخصیت امروز شما را شکل دادند و درسهایی که شما گرفتید در سختیهای زندگی به شما کمک می کنند. محمدرضا عشق آفرین رزا گوش ماهی آبی بیکران
3- اگر چه تقریبا هر کس در نوجوانی سختی هایی تجربه کرده، اما نگرانیهای شما برای زندگی در این دوران خیلی زیاد بوده. فکر کردن های طولانی به یک مشکل یا نگرانی که فقط توی ذهن خودتون بود و اذیت کردن خودتون با فکر کردن به آینده، نگرانی ها و شک هاتون. همین باعث شده شخصیت جدی و عمیقی داشته باشید. خب دیگه الان زمانش هست که کمی راحت تر باشید و از زندگیتون لذت ببرید.پاییزه مینوش
4- علت رضایت امروز شما از زندگی، دوستی ها و روابطی هست که در دوران نوجوانیتون شکل گرفته. شما هم مثل هر کس دیگه ای نگرانی هایی داشتید، اما به نظر می رسه همیشه کسانی بودند که وقتی گیر می کردید بهش مراجعه کنید و کمک بگیرید. خدا را به خاطر این شرایط خوبی که داشتید شکر کنید و حالا نوبت شماست که به دیگران کمک کنید. پارسا
مرسی شیدا جان راستی چرا خودت شرکت نمیکنی ؟
شیدا جان پس کجایی؟:72:
من منتظر بازی بعدیم :)) تو مسابقه ی قبلی شرکت نکردم. ولی بدون تقلب جوابم گزینه ی 1 بود :18: اما.... اینبار روانشناسی بازی برام درست نبود!!!!! کاملا بر عکس بود !!!!