RE: به سلام ها دل نمی بندیم و از خداحافظی ها غمگین نمی شویم
سلام راهگشا
امیدوارم هر کجا که هستی و در هر حالتی خوب و خوش و پویا و صاحب تفکری ناب و بکر باشی . تو جوان نازنینی هستی که به وجود نازنین تو تنها می توان افتخار کرد .
چه مدیر باشی و چه مدیر نباشی . در قلب همه ی ما جا داری و مهم اندیشه های توست که برای ما قابل استفاده و ارزنده و قابل احترام است .
سلام نقاب
سلام به دلسوز تالار
به نوبه خودم از شنیدن خداحافظی ات دلم گرفت ولی امید دارم با دستهایی پر تر از اکنون بر گردی
آقای نقاب
در این مدتی که در تالار بودم از مشورت ها و حرف های شما بسیار بهره بردم
بسیار در تغییر دیدگاهم نسبت به زندگی اثر گذار بودی
.
.
نمی دونم چگونه قدر دانی ام را به شما ابراز کنم
جای خالی تون در تالار مسلما به وضوح جلوه گر خواهد بود
همیشه تحسینت می کردم که با وجود سن کمتان بسیار خوب و مشاوره می دادید و چنانچه تجربیاتتون افزوده گردد مطمئنا یکی از اساتید بزرگ مشاوره خواهید بود
.
.
جناب نقاب
بابت تمام مشورت ها و راهنمایی هایت متشکرم چرا که نقش پررنگی در تصمیمات اخیر من داشتی
نقاب عزیز دوست ندارم به این رفتن خداحافظی بگم ،بهتر بود می نوشتین مرخصی
امیدوارم هر چه زود تر برگردین و ما رو از راهنماییهای مفید و سازنده تون بی نصیب نذارین
ای کاش می موندین و این بحث رو به اتفاق هم ادامه می دادیم
فرشته عزیز منم به شدت موافقم این تاپیک رو باز کنین و منتظر
نقاب گل همدردی ما منتظرت می مونیم برادر ،هر چه زود تر برگرد
سلام؛راهگشا
نه همين غمكده، ای مرغك تنها قفس است
گر تو آزاد نباشي همه دنيا قفس است
تا پر و بال تو و راه تماشا بسته است
هر كجا هست، زمين تا به ثريا قفس است
تا كه نادان به جهان حكمروايي دارد
همه جا در نظر مردم دانا قفس است
حـــــــــــــاشـــــــــ ــــــــيـــــــــه
(من فقط اين شعر رو براي صابر گذاشتم و منظور خاصي ندارم)
سخن بخصوصي براي نوشتن ندارم، در اين تاپيك؛
اما با خودت مفصل سخن دارم،(بعدا")
ميتوانم دركت كنم، ميتوانم حس و حالت را لمس كنم، نوشته هايت بيشتر تلنگر بود تا يك سلام و خداحافظ،
من در اين تاپيك يادگرفتم كه گاهي مقداري انعطاف بد نيست؛ چون اگر غير از اين باشد شكسته خواهيم شد.
و ياد بگير هميشه براي بزرگترين سرمايه ات ؛كه همان اندوخته هاي علمي و تجربي ات است همان آگاهي هايت ؛احترام قائل شوي؛ و بيهوده مثل دسته گل به آب ندهي:311:
دوست جوان من
برای تو و خویش
چشمانی آرزو میکنم که چراغها و نشانه ها را
در ظلماتمان ببیند
گوشی که صداها و شناسه ها را
در بیهوشی مان بشنود،
برای تو و خویش
روحی که این همه را در خود گیرد
و بپذیرد
و زبانی که در صداقت خود
ما را
از خاموشی خویش بیرون بکشد
و بگذارد از آن چیزها که در بندمان کشیده است
سخن بگوئیم .
من آموختهام که به خود گوش فرا دهم و صدایی بشنوم که با من میگوید این لحظه مرا چه هدیه خواهد داد،
نیاموختم گوش فرا دهم به صدایی را که با من در سخن است و بی وقفه میپرسد من بدین لحظه چه هدیه خواهم داد
سربلند باشي:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
ما همه ، همدیگر را دوست داریم
به هم تعلق خاطر داریم
و برای كمك به یكدیگر،همدردی و همراهی وهمدلی آماده ایم.
رفتن و برگشتن هایمان ، تولد و مرگهایمان، جابجایی ها و مشغله های گاه و بیگاهمان اجتناب ناپذیرند.
اما همه اینگونه دوستدار هم می مانیم.
شاید اینجا نباشد...
شاید برویم...
لیكن همدرد هم می مانیم.
میدانیم این كلبه را اعضایش صبورانه و هر كس از یك گوشه از ایران عزیزمون ، با یك نگاه ویژه روشن نگاه داشته است.
مطمئن هستیم هر وقت كه نیاز به یاری ناشناخته داشته باشیم. كه همدرمان باشد و بدون اینكه بشناسد نگرانمان باشد، می توانیم ، صبحی ، عصری یا حتی نیمه شبی به تالار سری بزنیم تا ببینیم كسانی كه آنجا منتظر هستند كه دستهای ما را بفشرند و از راه دور به ما امید و برانگیختگی لازم بدهند تا انرژی خود را در راه حل مشكلاتمون متمركز كنیم.
خدا را شكر كه چنین زیبا اندیشان و زیبا دلانی را الهام كرد، كه به غیر از خود همراه و همدرد ما باشند و كمكمان كنند.
میرویم، یا می مانیم یا دوباره بر می گردیم فرقی ندارد، مهم اینست كه همدل و همدرد همیشه خواهیم بود.
حتی اگر هرگز همدیگر را نبینیم.
خوشحالیم كه با همه این تعلق ها وابسته نمی شویم. حتی وابسته به تالار همدردی.
تالار هم در مسیر زندگیمون تجربه خاص خودش را دارد،ای كاش تاثیر مثبت پایدار باشد آن هم به كمك تلاش خودمون
سلام:72::
نقاب عزیز هر کجا که هستید امیدوارم سلامت و موفق باشید...
** این روزها دنیا در نظرم قفس است..
با کدامین توان می خواهی قفسی را بشکنی
که هیچ نقشی در ساختش نداشته ای.....
بال پروازمان دیر زمانیست شکسته است.....
ولی هنوز مرا امید پروازست و محو شدن در زلالی آسمان...
سارا:72:
سلامی دیگر
کــــجــــا به این زودی و با این عجـلـه اونهم با زمزمه رفتنی طولانی .
فکر نمی کنم که مدیر اجازه مرخصی طولانی به شما بده اونهم با وجود ارزشمند و موثر شما برای تالار .
با اینکه در یکی از تاپیک های اخیر تفاوت دیدگاه عمیقی با هم داشتیم اما من همیشه ارزش خاصی برای شما و زخمت های شما در نقش مشاور و مدیر قائل بوده و هستم .
همان روزهای اول که عضو تالار شدم و تا مدتها بیشتر به مطالعه موضوعات تالار می پرداختم و فعالیت نداشتم از پست هایی که همیشه دنبال می کردم پست های شما بود و الحق که راهنمایی هاتون برام جالب و زیبا بود و از آن بهره می بردم .
اگر در بحثی که اخیرا پیش آمد موجب ناراحتی شما شدم ، صمیمانه عذر می خواهم و طلب حلالیت دارم .
میدانم که شما هم معتقدید که بحث ها با همه تفاوت دیدگاه ها در قالب منطقی می تواند سازنده و رشد دهنده باشد .
از تمام زحماتی که در این مدت برای تالار کشیده اید به سهم خود قدردانی می کنم .
امیدوارم هرچه زودتر شاهد بازگشت و حضور ارزشمندتان در تالار باشیم .
وقتی بود نفهمیدیم کی بود وقتی رفت نفهمیدیم کی رفت!http://www.pic4ever.com/images/63izs7n.gif