-
بچه ها من اینروزا بدجوری دلم شیرینی خانگی سالم میخواد. منظورم کیک و خامه و اینها نیست ها. یک چیزی توی مایه های کلوچه های خانگی. بدون بکینگ پودر.
بیاین رو کنین ببینیم چی در چنته دارین.
هی میام اینترنت رو سرچ میکنم می بینم هر کدام مواد عجیب و غریبی میخواد که من یا ندارم یا نمیدونم چیه!
مردم از بس شیرینی نخوردم:(
دلم میخواد محتویات این شیرینی عسل و کشمش و کنجد و پسته و اینطور چیزها باشه. خامه نه! شکر و پودر قند نه! پکینگ پودر نه! سرخ کردنی نه!
دنبال کیک ببر مازندران هم گشتم پیداش نکردم. به نظرم چیز بدی نبود. ولی کدام صفحه است؟
ترانه اینروزها مشغول شناخت خواستگاره! هیچی! زیاد نمیشه روش حساب کرد.
پرنده غریب تو فکر پاسشه!
روزانه حاااال نداره!
میشل توسط منتقد درونی اش هشت هفلکو شده!
یه عده هم که معلوم نیست عنکبوت شدن! چی بسرشون اومده! بطور نامحسوس از در و دیوار تالار میشکن میرن بالا!
فرشته جونم کلا تریپش تعلیم و تربیته و این ورا پیداش نمیشه ما یه دو تا شیرینی کردی ازش یاد بگیریم.
مدیر همدردی از وقتی من اومدم رفته مرخصی. اینجا کلا یا جای منه یا جای ایشون! بابا اومده بودیم روی گل خودتو ببینیم، همش تو آشپزخونه این! بیاین یه دقیقه چهره منورتون رو ببینیم، دو کلام عطر و در بپاشین از حضور انورتون فیوضات ببریم.
حوصله تاپیک حال و احوال رو دیگه ندارم و راستش جرات نمیکنم بخونم. هر پستی رو که نگاه میکنی پر افسردگی و غم و ماتمه. اون یکی تاپیکها هم که خون ازش میچکه. درو دیوار خورد میکنن، کانون گرم خانواده از هم می پاشن. ای واااای!
فکر کنم همین آشپزخونه جای دنج و گرم و نرمی باشه برای یه گپ خودمونی در کنار صرف یه فنجون چایی و یکی دو تا برش کیک یا شیرینی سالم:82:
از خوندن هرگونه مطلب غمغین و غمناک معذورم! یعنی دکترم گفته فقط برو تو جمعهای شاد و حتی اخبار هم گوش نده. در همین راستا چند روز پیش که حوصله ام سر رفته بود برای رفرش اعصاب و روان، بمدت یکی دو دقیقه بی بی سی را روشن کردم چشمتون روز بد نبینه، اخباری از کشتار مسلمانان برمه پخش کرد که تا همین لحظه هنوز در کابوس بسر میبرم. نمیدونم چه میشه کرد. داشتند زنده زنده مسلمانان بیگناه را میسوزاندند. انسانیت کجا رفته؟
تلویزیون روشن میکنی یا کشتار سوریه است یا برمه یا میانمار یا تظاهرات بحرین و... بمب گذاری و...زندانیان سیاسی، گرانی و تورم و ...
همدردی میای بعد می بینی هر کی یه اسپری درد و ناله و غم گرفته دستش میپاشه به در و دیوار همدردی.
بابا فکر ما رو هم بکنید دیگه. بعضی ها فقط بدبختی هاشونو میارن اینجا تقسیم میکنند. شادیهاشون مال خودشونه! هر وقت دلشون بگیره میان سخاوتمندانه اونو تو همدردی جار میزنند.
دیگه بسه!
زیادی به این منتقده رو بدی همینجور هی برا خودش میخواد پیش بره.
مسئله این است: شیرینی خانگی
-
بی دل جون اینقدر دست و پامون رو بستی که انگار به یکی بگی آتیش روشن کن ولی نفت نه! چوب نه! کبریت نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
جناب کامروا، از همین استعاره خود شما استفاده میکنم: ما گفتیم آتیش درست کنید اما نه چوب درختان تر رو بشکنید و نه لاستیک و...بندازید که دودش بره توی حلق و چشممون. یک آتیشی درست کنید با هیزم و ذعال مرغوب، خیلی نچرال و زیبا، یه چند تا پیاز و سیب زمینی و لبو هم بندازیم توش دور همی بخوریم و بگپیم و صفا کنیم.
حالا شما حتما باید دست و بالت برای چیزهای ممنوعه باز باشه تا بتونی از زندگی لذت ببری؟ یعنی همچین تمرکز بر خلاف داری که اگه خلاف نکنی آشپزی نمیتونی بکنی روزت هم شب نمیشه!
چرا هر جا میری دنبال گریز به خلافی؟
و ای انسان ما شما را گرفته ایم زیر نظر! به موقعش کارنامه ات رو از پشت سر برات رو میکنیم! هیهات!
-
بی دل جان میدونم ازین کیک هم دوباره ایراد میگیری ولی عیب نداره دوستمی دستورشو برات گذاشتم:46:
این یه کیک ساده است که بدون نیاز به فر و مایکرو فر درست میشه و کلا 15 دقیقه زمان میبره
عکسی ازش ندارم ولی خیلی خوشمزه است و بافت خیلی نرمی داره
مواد لازم
آرد...............................۸ ق غ
شكر...........................۶ ق غ
شير.............................۱۰ ق غ
روغن...........................۶ ق غ
بكينگ پودر...................۱ ق غ
پودر كاكائو....................۴ ق غ
وانيل............................نوك ق چ
تخم مرغ......................۲ عدد
۱- آرد،شكر، بيكينگ پودر و وانيل و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد
۲- تخم مرغ را به مواد اضافه كنید و با چنگال هم بزنيد
۳- شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود
۴- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
۵-قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت زمان دهید
۶- از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، ۱۰ دقیقه به همین حالت کیک ها را استراحت دهید
بعد از ۱۰ دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید
-
فقط چون دوستمی بهت میگم: تو درست بشو نیستی! :54:
-
سلام به همگی آشپز باشی های همدردی
به زودی میام با یک غذای ابتکار خودم . باب دل بی دل چون طبیعی و از نوع به نظر خودم بسیار سالمش هست فایل پیوست 621
طلبتون تا کمی سرم خلوت بشه
اوکی رولیل گیان
-
بی دل،خدا بهت صبر بده.تاپیکت به زودی به سرنوشت فایل پیوست 621 دچار می شه.
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
-
فریشته گیان! قبلا هم از این وعده های سر خرمن زیاد دادی خواهر جان! آشپزی و طرز پخت نسیه!
بیا یه چیزی درست کن ببینم شما یکی فهمیدی ما چی میخوایم یا نه!
-
بی دل جونم دیگه از این نمیتونی ایراد بگیری!یه نوع کلوچه است که هم سالمه هم طبیعی و هم خوشمزه
ارد:200گرم
شکر:40 گرم
تخم مرغ:1 عدد
کره یا روغن حیوانی:40 گرم
شیر:1/4 پیمانه
خمیرمایه:1 ق م
خرما:10 عدد
پودر هل و پودر دارچین:هرکدوم 1 ق چ
گردو خرد کرده:مقداری
شیر رو با 1 ق از شکر کمی حرارت بدین وخمیرمایه رو اضافه کنید طوریکه شیر داغ نباشه بعدتوظرف دیگه روغن باقیمونده شکر تخم مرغ و شیر رو که اماده کرده بودیم بریزین
بعد ارد رو اضافه کنید به اندازه ای که چسبندگیش از بین بره و نیم ساعت با یه دستمال تمیز که روش کشیدین بهش استراحت میدیم
تو این مدت هسته وپوست خرما رو بگیرید و با اب بپزید تا له بشه و ادویه جات و گردوی خرد شده رو هم اضافه کنید وبعد که سردشد و خمیر هم عمل اومد به ضخامت نیم سانت بازش میکنیم بعد 1ق از موادخرما میذاریم توش
میتونید به شکل قطاب هم بپیچید اما من دو طرف خمیر رو روهم اوردم بعد اون دو طرف دیگه رو و اطرافش رو جمع کردم بعداز اینکه صاف و صوفش کردم با قیچی برش زدم تا شکل بگیره بعد روش زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد میریزیم و تا وقتی روش طلایی بشه میذاریم بپزه
اینم عکسش:
-
سلام بچه ها خوبین؟خوشین؟
حلوا گردویی
موادلازم:
گردو
برنج
شکر
آب
طرزتهیه:
مقدار گردو و برنج یکیه یعنی اگ نیم کیلو برنجه نیم کیلو هم گردو البته اگ گردو کمی بیشتر باشه بهتره..
گردو رو آسیاب میکنیم (اگ پوستش سیاه و تلخه قبلش با حرارت پوستشو کمی جداکنید)
برنج (هم اگ ریز باشه اشکال نداره) بعد از شستن رو پارچه پهن میکنیم آبش گرفته شه بعدش آسیاب میکنیم البته یذره از آرد شدن درشت ترو زبرتر بشه..
حالا گردوو برنج ساییده شده و کمی شکر ( کم بریزید بعدش مرحله پخت هم میشه اضافه کرد)میریزیم تو ماهیتابه بعدش آب میریزیم تا اینا حل شه باقاشق یا دست مواد رو کامل حل کنید تو آب (تقریبا مثل شیر غلیظ یا شیرموز میشه)..
ماهیتابه رو میذاریم روی گاز بعد اینکه جوش اومد شعله رو کم میکنیم..حلوا رو همش هم بزنید تا ته نگیره..کم کم رنگش تیره میشه..تا اینکه غلیظ شه و نچسبه..رنگش هم قهوه ای تیره مایل به سیاه میشه..
میتونین بذارید رو تخته با وردنه صافش کنید تقریبا به ضخامت 1سانت و برش بزنید لوزی یا هرشکل ک خودتون دوس دارین..یا به اندازه گردو بردارین به شکل دایره درست کنید نه کره..میتونید دو تا خلال پسته روی حلوا
بذارید خوشکل تر شه..
راستی اینو یادم رف بگم موقع پخت حلوا هم میشه خورد گرمه خوشمزست..
حلوا گردویی رو برا شادی ها درست میکنن مثل شب یلدا،عید، شب ششمین روز تولد نوزاد، جشن شیرینی خوران یا عقد، مادر عروس برای عروسی برای خانواده داماد میفرسته..هرچند این رسمها هم مثل چیزهای دیگه کمرنگ شده..
نمیدونم جاهای دیگه هم این حلوا رو درست میکنن یا نه..
امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد..
نوشجونتون گوارای وجود پر ارزشتون
بی دل جون درسته بعضی از اطبا میگن شکر جز قندهای چپ گرا و..مضره اما اگ کتب طب سنتی رو نگاه کنی میبینی از شکرو ملاس و شکرسرخ..برای تجویزشون استفاده میکردن..
کسی هم ک در زمینه طب سنتی تحقیق میکرد اسمشو نمیارم قندوشکر رو موجب کیست میدونست ومیگف مستعد کیست ها نخورن..
بی دل جون قتاب ( قطاب یا غتاب ;-) ) بلد هستی؟اگه نیستی بذارم براتون چون توش شکر نداره روش پودرقند میریزن ک میتونی با عسل یا هرچی دوس داری حتی بدون هیچی هم خوشمزست..
نون خرمایی کرمانشاه یا حلواگردویی ارومیه یا حلوا سیاه اردبیل هم خوشمزست..
راستی بی دل جون چرا میگن نمک رو اول غذا و ترشی ورب انار..رو آخرای غذا
- - - Updated - - -
اضافه کنید؟میگن ترشی رو اول غذا بریزی تبدیل به نوعی سم میشه اگ این باشه ک همه ته چینامون سمی بوده چه سم خوشمزه ای;-)..شاید دلیلش اینکه فقط موقع دم کشیدن هس اشکال نداره..
بهرحال اگ جواب رو بلدی بهم بگی خ ممنون میشم حس سرچ نی;-)
ترانه جان واقعاممنونم دلم میخاست کلوچه بپزم کلوچه ای هم ریختش هم مزش مثل کلوچه بیرون باشه..حالا ظاهرش مثل کلوچه بیرون نی اما فکر کنم خوشمزه باشه درسته؟
ممنون لاکو جان