300 تا
اللهم اشف کل مریض:72::321:
نمایش نسخه قابل چاپ
300 تا
اللهم اشف کل مریض:72::321:
200 تا
فقط خدااااا
سلام بر دوستان عزیزو سپاسگزار از عنایت و محبتتان
اعلام تکمیل می کنم .... به لطف همراهی شما و دوستانی در فضای غیر مجازی از 12 هزار به چهارده هزار رسید به نیت چهارده معصوم .....
ان شاء الله همه عزیزانی که لطف کردند و یاری رسانند و پذیرفتند فردا که ختم را انجام می دهید از خداوند به واسطه کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام چهار خواسته مهم زندگیتون را به بهترین وجه عیدی دریافت کنید .
عزیزان فکر می کنم دعا در راستای رفع بیماری و گرفتاریهای پیچیده که اشخاص را به اضطرار می رساند بسیار ارزشمند است چون سهیم شدن در گره گشایی و شفا را موجب می شود ... خدا خیرتان دهد
مورد دیگری نیز هست که ملتمس دعاست که در پست بعدی درخواست ختم دعای مشلول می شود برایش
دوستان همیشه همراه و دلسوز و یاری رسان
دوستی داریم که چندین ماه هست پایش دچار مشکل شده و حرکت را برای او مختل کرده و تشخیص پزشکی هم به جایی نرسیده و ظاهراً تمام آزمایشات و اسکن و ام آر آی حاکی از عدم مشکل در سیستم بدن هست .... فردی خیر خواه و دلسوز و مردم دار و یاری رسان به دیگران هست ....
برآن شدیم برایش ختم 40 بار دعای مشلول را بگیریم ..... زمان از فردا روز ولادت امام کریم تا اولین شب قدر هست ..... هرکدام از دوستان هرتعداد تقبل می فرمایند اینجا اعلام کنند که لحاظ شود
برای عزیزان یاری رسان عیدی ویژه در روز ولادت اما حسن مجبتی علیه السلام از درگاه خدا درخواست می شود به عوض خیر ....
ایام ماه مبارک رمضان است و ماه خداست
روز روز ولادت امامی کریم هست و و آبرومند در درگاه خدا
حاجتمند هم پذیرنده قرائت دعای مشلول برای شفای مریض
و خواهان از درگاه خدا نیز خود مریض و اطرافیان و دوستانش ...
اجابت کننده هم خدای بزرگ و رئوف و لطیف و ......
بعید می دانم اجابت نشود .... هم شفای بیمار منظور نظر هم عیدی ویژه برای عزیزان قرائت کننده دعا
منتظر دست یاری شما هستم
التماس دعا خلیی گرفتاری و بدبختی دارم
سلام
یه سوال داشتم
ذکر امن یجیب ...
رو باید فردا بگیم من فکر کردم مهلتش تا اخر امروزه
حالا فردا دوباره بفرستم؟
بله امن یجیب برای روز سه شنبه هست اونی که خوندید ان شاء الله حاجت روایی خودتون باشه برای فردا اگر میتونید بخونید اگر نه خبر بدید که بسپاریم به کس دیگری
ممنون
خدا قبول کنه
همون تعداد رو دوباره میخونم
از همه عزیزان التماس دعای خیر دارم تو این شبهای عزیز
سلام
من 3 بار دعای مشمول رو میخونم.
التماس دعا:72: