RE: <<< باغ همدردی 2 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
دستا بالا وگرنه شلیک می کنم:324:
بنده چشمک هستم از دایره جنایی هیچکس تکون نخوره از جاش .........:324:
پست 380 چرا سرکار می زاری مردموووووو حالا مجبوری به من رتبه بدی ...........:311:
دلجو جان اگه شکایت داری بنویسسسس.....:311:
بی دل چرا دل نداری توضیح بده ه ه ه .....:311:
:311::311:
پلیس نداشتیم که اضافه شد:D
سلام،
http://www.hamdardi.net/images/smilies/my.gif مخفف Miss You هست :)
یعنی دلم برات تنگ شده.
میگم چرا نمیشه آدم شریک زندگیش رو خودش طراحی کنه؟ :311:
یا اینکه مثلاً چند تا آدم مختلف که می شناسی رو با هم ترکیب کنی و اونی که می خوای رو در بیاری :311:
راستی اون یاکریم ها رو چی کار دارید! بگذارید زندگیشون رو بکنند. مگه نمی بینید چقدر غصه دارند :)
بعد هم به قول یک دانشمند بزرگ، برید خدا رو شکر کنید که گاوها پرواز نمی کنند! :311:
:311::311:
با گاو چی کار دارید بابا داریم زندگی می کنیم نمی زاریدااااااا:324:
آقا حامد غصه بهتون خیلی فشار اورده هااااا ....هههییی طفلکی بچم حالا دیگه می خواد طراحی کنه:311:
یه راهکار :
برای اینکه از این حال وهوا بیایید بیرون و خرسند باشید بابا بزار امار این پستها برند بالای 100 تا ....:311:
چیه همش پیغام می دی بسه بسه بسه برو به یه تاپیک دیگه:311::311:
چشمک جان آواتورت مبارک
رفتی دایره جنایی ها همه ما ازت میترسیم:311::311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
بی دل عزیز من موندم این همه غذا رو چه طوری تو دل بی دلت جا دادی. البته روایتی هم هست که میگه:
آنان که بی دل اند خیلی شکمو اند.
بابا بی دل بیچاره که همه رو با هم نخورده. غذاهای باقیمونده رو فریز کرده تا یک ماه به شوهرش
از این غذا ها میده:311:
بی دل جان غذا های فریز شده تون تموم شده ؟؟؟؟ :311:
اشکال نداره دیگه یه بار جشن یک ماه هم غذاهایی مونده:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام،
http://www.hamdardi.net/images/smilies/my.gif مخفف Miss You هست :)
یعنی دلم برات تنگ شده.
دستت درد نکنه من یکی که نمیدونستم:104:
حالا از این به بعد زیاد استفاده میکنم
میگم چرا نمیشه آدم شریک زندگیش رو خودش طراحی کنه؟ :311:
یا اینکه مثلاً چند تا آدم مختلف که می شناسی رو با هم ترکیب کنی و اونی که می خوای رو در بیاری :311:
وای آقا حامد این خیلی خوبه.کاش...
راستی اون یاکریم ها رو چی کار دارید! بگذارید زندگیشون رو بکنند. مگه نمی بینید چقدر غصه دارند :)
بعد هم به قول یک دانشمند بزرگ، برید خدا رو شکر کنید که گاوها پرواز نمی کنند!
واقعا فکر کنید دارید گردش میکنید و یه گاو اون بالا پرواز کنه که یهویی....:311:
گیری دادین به این غذاهای ما ها! نمیتونین ببینین برای تنوع بخشی به زندگی از خودمون خلاقیت شکمی در کنیم؟
اولا که تنوع غذا سر یک سفره لزوما به معنای این نیست که همشو همون موقع میخوری. ثانیا اونقدر زیاد درست نکرده بودم که به فریز کردن بکشه. اما یه دو روزی از آشپزی دیگه خبری نبود:227:
حامد پسرم دیگه کم کم دارم نگرانت میشم!:311: بچم از بی ازدواجی تخیلاتش قاط زده!:302:
اصلا من نمیدونم این ازدواج چه بدبختیه؟ به قول یک دانشمندی ازدواج مثل توالت عمومی اه: بیرون اش که باشی هل میزنی که واردش بشی!!! واردش که شدی دوست داری هر چه سریعتر از اون خارج بشی!!!!:163:
خانم بی دل محترم بهترین عضو تالار هستی تالار به شما نیا ز دارد انشا الله که برای تالار همیشه در تالار بمانید:72::72::72::72:
نقل قول:
به قول یک دانشمندی ازدواج مثل توالت عمومی اه: بیرون اش که باشی هل میزنی که واردش بشی!!! واردش که شدی دوست داری هر چه سریعتر از اون خارج بشی!!!!
بیدل!!
این تشبیهات!!
اونم کجا!!
توی همدردی!!
تالار گفتگوی همدردی، سایت تخصصی مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده!!
اینجا شما باید گل و بلبل تر صحبت کنی از ازدواج!
دختر مهربان! شما که اینقدر به مبصر بازی علاقه داری، بنظر نمیاد که سطحی نگر باشی و کم تحمل !:305:
اینجا آلاچیق کل کله! (امر به معروف و نهی از منکر باشه برای تاپیکهای حذاب تر!) ولی چون اینجا سایت تخصصی است و نیز با اینهمه هزینه ای که کردی و رفتی قهوه ای شدی، از طرفی اینهمه وقت که در تالار صرف یادگیری چیزهای خییییلی خییییلی خوب و مثبت میکنی، نمیخوام دست خالی و بدون آموختن از اینجا بری، نکته ای رو عرض میکنم:
خوب بودن یا بد بودن، زشت بودن یا زیبا بودن خیلی چیزها به تصور و نگاه شما بستگی داره. لطفا نگاهت رو مثبت تر کن. از شما که مدتهاست وقت و انرژیت رو گذاشتی توی این تالار بعیده!
یک لحظه کلیشه ها رو بگذار کنار.چی شد که کلمه "توالت عمومی" اینقدر در نظر شما زشت اومد! کلی نکات مثبت و فلسفه پشت مکانی به نام توالت عمومی نهفته! نمیتونم تصور کنم یک روزی که جنابعالی از صبح تا شب دنبال کارهات بیرون هستی، بدون دسترسی به این مکان زشت و کریه، ممکنه بهت چه حالی دست بده!!!!:311: و چه مشکلاتی برات به لحاظ جسمی و روحی پیش بیاد.
"توالت عمومی" به خودی خود و فی نفسه جای کریه و زشت و بدبویی نیست. بلکه در واقع این ما (انسانها) که برخیمون هم عضو همدردی هستیم اینقدر بهش گند میزنیم که وقتی داخلش میشیم نمیتونیم یک ثانیه اون تو بمونیم.
درست مثل "ازدواج" که فی نفسه چیز خوبی است و قراره که آرامش ما و همینطور یکسری نیازهای ما رو تامین کنه اما در واقع بعضی از ما انسانها که برخیمون هم عضو همدردی هستیم اینقدر بهش گند میزنیم که وقتی داخلش میشیم نمیتونیم یک ثانیه اون تو بمونیم!
درست عین همون ازدواجها که بخاطر یکسری نکات مثبت و بخاطر یکسری نیازها که ازمون رفع میکنه باید تحملشون کنیم، شما هم بیا و نکات مثبت "توالت عمومی" را بشمار و ببین ارزش داره یه کوچولو تحملش کرد و راجع بهش فکر کرد یا نه؟
........................................
محد ابراهیمی گرامی، این ارسال "توالت" ای شد! توی یک ارسال دیگه از خجالتت در میام:311:
اقا ما یه چیزی گفتیم
خودمان پاکش کردیم