RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
من دوباره اومدم شب بارونی عزیزhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...2c834e5eee.gif
اینا سوالای حامد خان بود که من چون نوبتم تمام شده بود نتونستم جواب بدم شما جورشو بکشhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...981f6285d7.gif
- به نظر شما چی کار کنیم که کارشناسان بیشتر بیایند توی تاپیک ها نظر بدهند؟
- تا به حال پرنده توی قفس نگه داشتی؟
به نظرت این کار درستیه که ما برای شادی دل خودمون یا بچه مون پرنده ها رو می کنیم تو قفس که مثلاً برای ما بخونند؟ یا بتونیم نگاهشون کنیم؟
- تا به حال دو به هم زنی کردی؟!
- تا به حال دو نفر رو آشتی دادی؟ البته منظورم بعد از یک اختلاف کوچک بین دوستان نیست.
منظورم بیشتر دو نفره که مدتها با هم قهر بودند و شما باعث شدی که آشتی کنند
-اگر تو دریا باشی و دختر مهربون و مدیر همدردی و همیشه تنها در حال غرق شدن باشن،و شما بتونین فقط یک نفر رو نجات بدین ،اون یک نفر په کسی هست؟
-به نظر شما زندگی ما جبر هست یا اختیار؟
-تا حالا چند تا تاپیک باز کردین؟چند تاش به تیجه رسیده براتون حتی اگه اعلام نشده باشه؟
-اگر صبح از خواب بلند شی و ببینی دیگه نمیتونی ببینی،چه حالی پیدا میکنی؟
-حاضرین پول عروسیتون رو بدین به نیاز مندها و یه عقد محضری ساده بگیرین؟
-اگه انقدر به ادبیات علاقه داشتین،چرا فیزیک نجومی خوندین؟
-رشته ات رو دوست داری؟اگر این رشته رو نمیخوندی،چی رو انتخاب میکردی؟
-به نظرت سواد با مدرک تحصیلی آدمها در ارتباطه؟
-در مورد عالم ذر چه نظری داری؟
-اگر بگن این امکان وجود داره تا با هر کس که میخوای به مدت یک ساعت ملاقات داشته باشی،زنده یا مرده هم فرقی نداره،چه کسی رو انتخاب میکنی؟
-اگر تالار یه گردهمایی بذاره،میایین؟حتی اگر به بهای افشای هویتت باشه؟
-شب های بارونی که از خونه زدین بیرون مشکلی براتون پیش نیومده؟!!
-کجای شهر ات رو بیشتر از همه دوست داری؟چرا؟
-تحمل چه دسته آدمهایی رو اصلا ندارین،یا براتون خیلی سخته؟
بر میگردمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...18a4d6a4c5.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام خانم شب بارونی محترم سو ا ل از شما
سلام آقاي ابراهيمي. حالتون چطوره؟
1ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
البته. مشورت گرفتن و همفكري مهمترين درسي بوده كه از تالار گرفتم.
2ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
بي چشم داشت از خودگذشتگي كردن
3ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا:عشق
جنگ:جنون قدرت
صندلی داغ:تكميل آشنايي
تحصیل: دانش اجباري
تا لار:اتحاد
فرشته:فعل مثبت
موفقیت:احساس فرضي
4ـ یک تا پیک که بیشترین تا ثیر را روی شما داشته معرفی کنید
تاپيك دودوتا نميشود چهارتا. فكر كنم اسمش همين بود.
5ـ چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تا لار کسب کرده ای
تقريبا 10%
6ـ را ز موفقیت در دید خانم شب بارونی چیست
از ديدگاه من موفقيت يا نافرجامي، خوشبختي يا بدبختي، تنها نگرش محدود و برداشت شخصي ما از اتفاقاييه كه برامون ميوفته. در حقيقت كسي جز خداوند نميدونه اون نتيجه اي كه ما گرفتيم، واقعا به صلاحمون بوده يا نه. به نظر من راز موفقيت تنها توكل و اعتماد به خدا و سپس سنجيده عمل كردنه. اونوقت مطمئني هر نتيجه اي كه بگيري قطعا موفقيت خواهد بود.
7ـ خانم شب بارونی هدف در زندگی چیست
اينكه تا حد امكان بر انسانيتي كه خدا بر من ارزاني داشته سپاسگزار و لايق باشم.
8ـ چه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود
تاپيك عكس ها و تصاوير خده دار.
9ـ اگر این قدرت را داشتید که برای یک رو ز به یک دو ره از زندگیتان بروید کدام دوره را انتخاب می کردید
نوزادي. تا يادم بياد كي بودم.
10ـ وقتی غمگینی چه می کنی
به خودم يادآوري ميكنم هنوزم خدا هست. بعد باهاش درد دل ميكنم . اون نوازشم ميكنه و دلداريم ميده تا آروم آروم خواب برم و همه چيزو فراموش كنم.
11ـ یک جمله اموزنده مفید به اعضا تا لار هدیه بدهید
پيشنهاد ميكنم دوستان مانند دي. جي سالينجر به اطرافيانشون مشكوك باشن.
دي. جي. سالينجر: من تا حدي شكاكم، ولي در سمت مخالف. يعني شك ميكنم كه مردم مخفيانه ميكوشند مرا شاد كنند.
12ـ چه کسی خیلی تو زندگیت تا ثیر مثبت داشته مهمترین تا ثیرش چی بوده
يه شخص افراط گرا. اون با زندگيش به من ياد داد كه چطور افراط گرايي ميتونه زندگي انسان رو نابود كنه.
13ـ یک جمله درباره مادر پدر بگوید
اولين هديه ي خداوند به انسان بر روي زمين.
14ـنقش احساسات مثبت یا منفی را در زندگی خودتون چگونه ارزیابی می کنید ایا شما فردی احساس محور هستید یا منطق محو ر
سعي ميكنم از احساس و عقل در تعادل استفاده كنم. البته هميشه در هم سطح نگه داشتنشون موفق نيستم. اما سعي ميكنم حداقل نزديك به تعادل باشه. اما كاملا مثبت انديشم. ترجيح ميدم اميدوار باشم تا نگران.
15ـ چه کسی تو تالار در شما حس احترام را بر می ا نگیزد
همه ي افراد تالار براي من محترم و قابل تقديرند. همه به يك اندازه.
16ـ کدوم بیشتر دوست دارین کوه جنگل دریا اسمون
همه رو دوست دارم. آسمان رو بيشتر.
17ـمحبوب ترین هنرپیشه مورد علاقه شما
خيلي تلويزيون نميبينم.
18ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
آهنگ سايه از سياوش قميشي.
19هم اکنون یک ارزویی دنیایی بکنید
آرزو ميكنم مشكلات پدر و مارم برطرف شه.
20ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
شعله طور
21ـ یک انتقاد از محمد ابراهیمی
شما فرد با دانشي هستين. كاش تو انجمن هاي ديگه هم فعاليت ميكردين.
22ـ نظرتان درباره سری جدید صندلی داغ چه است
سري قبل نبودم كه بخوام مقايسه كنم. اما خود صندلي داغ خيلي خوب و سرگرم كننده است.
23ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
هر دوست بزرگواري كه باشه خوشحال ميشم.
24ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
احساس مورد توجه واقع شدن. :227:
25ـ غذای مورد علاقه شما
كلم پلو
26ـ یک ضرب المثل بگوبد
گربه ي مسكين اگر پر داشتي، تخم گنجشك از جهان برداشتي.
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
ممنونم آقاي ابراهيمي. زنده باشين.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سلام شب بارونی،
با اجازه ما هم یکی دو تا سوال بپرسیم :)
سلام آقا حامد. اختيار دارين بفرمايين.
1- چی شد توی این همه امتحان حاضر شدی روی صندلی داغ بنشینی؟!
چون براي كارام برنامه ريزي دارم. واسه همين فقط يه بار ميام سايت جواب ميدم.
2- قبول داری که انسان می توانه وحشی ترین موجود زمین بشه؟ گاهی از این انسان کارهایی سر می زنه که اصلاً در مغز من نمی گنجد. به نظرت چه اتفاقاتی دست به دست هم می ده که از یک طفل معصوم گاهی یک جنایت کار بی رحم به وجود میاد؟
حامد عزيز انسان ها از دو تضاد ساخته شدن. يكي خاك كه پست ترين مخلوقاته و ديگري روح و دم خداوندي كه برگرفته از وجود مقدس خداست.براي همينه كه خداوند در قرآن ميگه: ما انسان را در اعتدال آفريديم". حالا اين اعتدال رو با مثال زير مجسم كنيد:
ترازوي دو كفه اي رو در نظر بگيريد كه در تعادله. هر كفه اي سنگيني كنه و پايين بره، كفه ي ديگه ميره بالا. حالا روح ما كه برگرفته از دم خداونده و خوي حيواني ما كه از عنصر وجودي ما يعني خاك پسته، مانند اين ترازو در تعادلند. اگر انسان بر خوي حيوانيش پا بذاره، روح مقدسش متعالي ميشه و اگر بر روح مقدسش پا بذاره، خوي حيوانيش غالب ميشه. اينجاست كه قدرت انتخاب و اختيار ما متجلي ميشه. خب طبيعيه در كنار كساني كه تقلا ميكنند روحشون رو متعالي كنند، افرادي هم پيدا شن كه مايل باشند خوي حيوانيشون رو پرورش بدن. همه سليقه ها كه مثل هم نيست.
3- اگر پدر یک شهید رو ببینی که عکس پسرش که در جوانی شهید شده دستش هست، چه حسی بهت دست می ده؟ حرفی داری به او بزنی؟
تشكر از بزرگي عمل خودش و پسرش در كلام من نمي گنجه. فقط باهاش اشك ميريزم.
4- تا به حال کاری کردی که همیشه بهش افتخار کنی و احساس کنی که خدا رو با اون کار از خودت راضی کردی؟
بله. اما به خاطرش به خودم افتار نكردم. چون خوب بودن وظيفه ي يك انسانه و انجام وظيفه افتخار كردن نداره. اگر خدا ميخواست در گمراهي ميموندم. فقط به خاطرش از خدا تشكر كردم و احساس خوبي داشتم. چون حداقل اينبار خدارو از خودم نااميد نكردم.
5- تا به حال کاری کردی که هر وقت یادت بیفته شرمنده خدا بشی؟
آره. خيلي. ولي سعي ميكنم فراموششون كنم تا اين شرمندگي و خجالت فاصله ي بينمون نشه.
6- دقت کردی چقدر در همدردی تاپیک داریم که پسر و دختر می خواهند با هم رابطه قبل از ازدواج داشته باشند. هر چقدر هم گفته می شود که چنین رابطه ای غلطه، گوش شنوا ندارند.
فرهنگ غربی با فرهنگ ما قاطی شده و یک چیز عجیب غریبی به وجود اومده! :)
به نظرت اصلاً می شه کاری کرد؟
یا دیگه نمیشه جلوی این جریان رو گرفت؟
خب اين خواسته بيشتر ناشي از يه خلاء عاطفيه. البته خلاء اي كه با دوست داشتن و دوست داشته شدن خيلي خوب پر ميشه. اونوقت احساساتي ميشن و در پي اينكه خاطر آزرده شون رو تسكين بدن، بدون فكر، در حاليكه اصلا منطقي نيستند، بي مهابا وارد عمل ميشن. اونوقت در وهم و خيال فكر ميكنند خوشبخت شدن. بعد از يك مدت هم آسيب ميبينند و ضربه اي بدتر از ضربه ي قبلي ميخورن. ريشه ي تمام اين مشكلات تربيت اشتباه خانوادگي و فرهنگ غلط جامعه ي ماست كه به صورت تكي شايد بشه كاري براش كرد ولي به صورت عمده بعيد ميدونم. خيلي ها اگر خلاء عاطفيشون برطرف شه و توجيه شن، در تصميمشون صرف نظر ميكنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
سلام به شب باروني عزيز...به صندلي داغ خوش اومدي!
سلام سرافراز جان. حالت چطوره عزيزم؟
چند تا سوال ازت مي پرسم ببينم 20 مي شي يا نه؟
10 بشم پاسم ديگه؟ خدايا يعني پاس ميشم؟:203:
- كدوم ترجيح مي دي؟ قدم زدن كنار دريا يا قدم زدن در جنگل. چرا؟
قدم زدن تو جنگل. دريا خيلي زيباست، اما احساس ميكنم پريشونه و نميدونه بايد چيكار كنه. با موج هاي بلند به ساحل مياد و لحظه اي فكر ميكنه، بعد پشيمون بر ميگرده همونجا كه بود. مثل افرادي كه نميتونن درست تصميم بگيرن. جنگل رو دوست دارم چون درخت هاش هميشه سبز و شادن و فقط به هدفشون فكر ميكنند، حتي اگر پاهاشون اسير زندان خاك باشه.
- هر كسي نگرشي نسبت به دنيا داره. نگرش تو چيه؟
همانطور كه به شيدا جان پاسخ دادم، من زندگي رو يه فريب دلنشين ميدونم . بايد باهاش دل خوش باشي، اما بهش دلخوش نباشي.
- يك خاطره خوش از دوران بچگي، نوجواني و جواني به ما بگو.
كودكي: بچه كه بودم خيلي اذيت ميكردم، يه بار طبق معمول بستني ميخوردم و آتيش مي باروندم، داداشم منو كرد تو صندوق عقب ماشين كه از دستم خلاص شه. اما يادش رفت منو از اون تو بياره بيرون و دو سه ساعت بعد يادشون اومده بود، وقتي درو باز كردن با بستني آب شده اون تو نشسته بودم.
نوجواني: اول مهر بود و تازه رفته بودم دوم راهنمايي. زنگ كلاس كه خورد ميخواستم از پنجره كلاس برم تو حياط كه دبيرمون اومد و آويزون از پنجراه يه پامو گرفت. هي ميگفت: بيا پايين، من ميگفتم: نه نميام.:311: وقتي اومدم پايين دوتا منفي بهم داد و بعدشم از كلاس بيرونم كرد. آخه اول مهر انصاف بود؟
جواني: هنوز خاطره اي نيندوختم.
- دوست داري چطوري ازدواج كني؟ اول عاشق بشي بعد ازدواج كني؟ منطقي ازدواج كني بعد عاشق بشي يا اينكه دوست داشتن رو بر عشق ترجيح مي دي؟
دوست دارم منطقي ازدواج كنم و علاقم در حد دوست داشتن باشه. نه عادت و وابستگي و نه عشق آتشين.
- منظور واقعي شب باروني از اين جمله"بي هيچ مبالغه اي من خوشبخت ترين موجود زمينم. چرا كه واژه اي به نام بدبختي نميشناسم و همانقدر خوشبختم كه حضور خداوند وسعت دارد. من بيشتر از هر بينهايتي خوشبختم." چيه؟ چطوري به اين نتيجه رسيده؟ اصولا رمز رسيدن به رضايت بالايي از زندگي چيه؟
چرا بايد نگران باشم كه چي رو از دست دادم و يا چي رو به دست نياوردم؟ به قول د. شريعتي: "خداوند جانشين تمام نداشته هاي من است." همه ي خوبي ها و بدي هاي عالم بهانه ايه تا من تحت محبت خدا باشم. چطور بي توجه از كنار اين همه محبت رد شم و بگم من بدبختم؟خوشبختي يا بدبختي فقط تصورات ماست و اسم هايي قرار داديه براي احساس ما. وگرنه چه كسي جز خداوند ميدونه اتفاقي كه براي ما افتاده خوشبختيه يا بدبختي؟ بهتره فكر كنيم چون خدا هست هوامونو داره، تمام اتفاقات خوشبختيه. بهتره جاي اينكه از زمين و آسمون گله كنيم كه چرا انقدر بد شد، خدارو شكر كنيم كه از اين بدتر نشد.
اولين خوشبختي من اينه كه انسان آفريده شدم، سگ ، خوك يا سوسك نيستم.همين بس نيست براي احساس يك عمر خوشبختي؟ صاحب نفسي باشي كه خدا اون رو محترم شمرده؟. من فقط به خدا اعتماد ميكنم. اون بد نيست كه براي كسي اراده ي بد كنه يا از اعتماد كسي سؤ استفاده كنه.
- كدوم يكي از اين شكلك ها حس بهتري بهت مي ده؟
:311: :310: :227: :43:
اين: :311:
- دوست داشتي توي يك خانواده فقير بودي بعد يهو مي فهميدي متعلق به يك خانواده پولدار و خوشبختي؟ مثل اين فيلما!
نه. ترجيح ميدم همون پدر و مادر فقير، پدر و مادر واقعيم باشن. البته مادر اين فيلما هم گناه داره . دختره هم كه هي از اين خونه به اون خونه.....:311:
- شب باروني چند درصد از چيزهايي رو كه توي زندگيش داره با شانس بدست آورده چند درصدشو با پشتكارش؟
%50 و 50%. خيلي چيزارو ميخواستم و به دست نياوردم، خيلي چيزارو هم خواستم و به دست نياوردم و خيلي چيز هارو هم، هم خواستم و هم به دست آوردم.اما كلا از چيزايي كه دارم، چه خودخواسته و چه ناخواسته راضي ام. خدارو شكر.
- براي هركي از اعضاي همدردي كه دلت مي خواد شكلك بذار كه اونارو توصيف كنه.
اينم بچه هاي همدردي:
:326:
موفق باشي:82:
سرافراز باشي خانومم. مثل اسمت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیدا حاتمی
من دوباره اومدم شب بارونی عزیزhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...2c834e5eee.gif
اینا سوالای حامد خان بود که من چون نوبتم تمام شده بود نتونستم جواب بدم شما جورشو بکشhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...981f6285d7.gif
سلام. خوش اومدي خانمي. اگه ظرف كثيف هم تو خونه دارين، نوبتتون تموم شده، بدين بشورم.:311:
- به نظر شما چی کار کنیم که کارشناسان بیشتر بیایند توی تاپیک ها نظر بدهند؟
ميتونيم ترورشون كنيم؟ نه گناه دارن. خب حتما گرفتارن. اگه اونا هم مثل ما بخوان هي به تالار سر بزنند، مثل ما معتاد ميشن، اونوقت بايد برن كلينيك ترك اعتياد جناب BABY.:311:
- تا به حال پرنده توی قفس نگه داشتی؟
به نظرت این کار درستیه که ما برای شادی دل خودمون یا بچه مون پرنده ها رو می کنیم تو قفس که مثلاً برای ما بخونند؟ یا بتونیم نگاهشون کنیم؟
آره خيلي پرنده داشتم. اما حالا به هيچ عنوان اين كارو نميكنم. اصلا كار درستي نيست.
- تا به حال دو به هم زنی کردی؟!
نه. ولي الان به فكر افتادم اين كارو بكنم. بايد كار جالبي باشه. ممنون يادآوري كردين.
- تا به حال دو نفر رو آشتی دادی؟ البته منظورم بعد از یک اختلاف کوچک بین دوستان نیست.
منظورم بیشتر دو نفره که مدتها با هم قهر بودند و شما باعث شدی که آشتی کنند
نه. من خودم تو آشتي كردن كلي مشكل دارم. البته يه بار بين دوستم و نامزدش آشتي دادم كه پايدار نبود و به رابطه شون خاتمه دادن و منم ديگه صلاح نديدم بينشون آشتي بدم.
-اگر تو دریا باشی و دختر مهربون و مدیر همدردی و همیشه تنها در حال غرق شدن باشن،و شما بتونین فقط یک نفر رو نجات بدین ،اون یک نفر په کسی هست؟
چه افرادي رو انتخاب كردين.... هر كدوم دم دست تر بود.
-به نظر شما زندگی ما جبر هست یا اختیار؟
ادغامي از جبر و اختيار.
-تا حالا چند تا تاپیک باز کردین؟چند تاش به تیجه رسیده براتون حتی اگه اعلام نشده باشه؟
5 يا 6 تا تاپيك. بيشتر تاپيك سرگرمي زدم كه چندان همكاري نديدم. سه تا تاپيك مشاوره اي زدم كه تنها از آخري يعني (دعايي كه نبايد اجابت ميشد) نتيجه مطلوب گرفتم.
-اگر صبح از خواب بلند شی و ببینی دیگه نمیتونی ببینی،چه حالی پیدا میکنی؟
فكر ميكنم هنوز صبح نشده، ميگيرم ميخوابم.
-حاضرین پول عروسیتون رو بدین به نیاز مندها و یه عقد محضری ساده بگیرین؟
اگه بخوام واقعي و به دور از رويا پاسخ بدم، راستش نه. اما اگر تصميم داشته باشم به نيازمند ها كك كنم، سعي ميكنم مراسم ساده باشه تا چيزي براي اونها هم بمونه. البته كمك به نيازمندان يكي از بزرگترين آرزوهامه.
-اگه انقدر به ادبیات علاقه داشتین،چرا فیزیک نجومی خوندین؟
خب زيبايي ادبيات زير ذربين علم از بين ميره. نميخواستم اون چيزايي كه با قلبم درك ميكنم، با عقلم بشكافم. هيچ وقت به عنوان يه درس بهش نگاه نكردم. هرچند به درسش هم كلي علاقه داشتم.
-رشته ات رو دوست داری؟اگر این رشته رو نمیخوندی،چی رو انتخاب میکردی؟
راستش من نجوم رو دوست داشتم كه به اين رشته اومد. اما اكثر درسامون فيزيكه و هيچ ربطي به نجوم نداره.:302: همش فرمول هاي سخت و اثبات كه با روحيه ي لطيف من سازگار نيست. من خودم نجوم رو تا حد لازم بلدم و رشته ام حرف تازه اي واسم نداره، جز فرمول هاي به درد نخور. راستش خسته شدم ازش . چون اون چيزي كه تو ذهنم بود نيست. اگر اون موقع سر عقل اومده بودم، موسيقي ميخوندم. البته براي فوق تغيير رشته خواهم داد. ديگه خدا ميدونه به چي.
-به نظرت سواد با مدرک تحصیلی آدمها در ارتباطه؟
به نظر من خير. هيچ ارتباطي نداره.
-در مورد عالم ذر چه نظری داری؟
خب اونجا يه قول داديم كه بايد بهش پايبند بمونيم. دليل نميشه اگر فراموش كرديم، خودمونو از اين پيمان تبرئه كنيم. همانطور كه وقتي شخصي طي حادثه اي ميره تو كما و فراموشي ميگيره، حق نداره از مسؤليت همسرداري و فرزند داري و ديگر تعهد هاش دست بكشه. اگر فراموش كرديم فقط و فقط به خاطر اينه كه حق بخشيده شدن داشته باشيم. در غير اينصورت يه جور اتمام حجت بود و هيچ توبه اي از ما پذيرفته نميشد و لياقت بخشيده شدن نداشتيم.
:305: من معتقدم تو عالم الست بر خلاف تصورات خيلي ها زندگي اينچنيني نبوده. بلكه كالبد مثالي داشتيم و اختيارمون مانند فرشته ها محدود به مثبت بوده. (انتخاب خوب يا خوبتر)
-اگر بگن این امکان وجود داره تا با هر کس که میخوای به مدت یک ساعت ملاقات داشته باشی،زنده یا مرده هم فرقی نداره،چه کسی رو انتخاب میکنی؟
حافظ رو.
-اگر تالار یه گردهمایی بذاره،میایین؟حتی اگر به بهای افشای هویتت باشه؟
البته. من مشكلي با افشاي هويتم ندارم.
-شب های بارونی که از خونه زدین بیرون مشکلی براتون پیش نیومده؟!!
نه خدارو شكر. ميرفتم تو كوچه باغ ها. فقط يه بار يه سگ گرگ ميخواست بذاره دنبالم كه تا خونه يه نفس دويدم.:311:
-کجای شهر ات رو بیشتر از همه دوست داری؟چرا؟
حافظيه. البته وقتي خلوت باشه. جاهاي قشنگ تر زياده. اما اونجا بيشتر احساس آرامش ميكنم. چون با حافظ خلوت ميكنم و تجديد قوا ميكنم.
-تحمل چه دسته آدمهایی رو اصلا ندارین،یا براتون خیلی سخته؟
افرادي كه همش تو فكر كلاس گذاشتن هستن. مخصوصا تازه به دوران رسيده هاش.:311:
بر میگردمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...18a4d6a4c5.gif
منتظرم.:46:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
[quote
- براي هركي از اعضاي همدردي كه دلت مي خواد شكلك بذار كه اونارو توصيف كنه.
اينم بچه هاي همدردي:
:326:
موفق باشي:82:
سرافراز باشي خانومم. مثل اسمت.
[/color]
[/quote]
مرسي از شما زرنگ خانم!!!:18:
اما نمي توني از زير بار شكلك گذاشتن در بري عزيزم!:81: براي اعضاي همدردي تك تك شكلك بذار! مگه نمي دوني اين رسم همدرديه؟!!
سلام خانم شب بارونی بفرمایید چای میل کنید:82:
به افتخار خانم شب بارونی محترم به زییایی به سو ا لات اعضا پاسخ می دهد دست بزنید:104:
:72::72:
شب بارونی عزیزم خسته نباشی از عکس هایی که گذاشتی:)من که مال خودم خیلی رو دوست داشتم:)
خب سوالای آخرم:
اگر سوار ماشین باشی بخوای بنزین بزنی،خودت این کار رو میکنی یا میدی اون آقاهه که اونجاست برای بنزین بزنه؟
به نظرت چجوری میشه خوشبخت تر بود؟
شیفته چه افکاری هستی،چرا؟
موافقی که روح هم مثل جسم نیاز به رفع آلودگی داره؟اگر آره حمام روح تو کجاست؟
چند بار احساس کردی درست و حسابی توی بغل خدا هستی؟
تا حالا چند بار به خودت دروغ گفتی؟چرا؟
صبح که از خواب بلند میشی خوش اخلاقی یا بد اخلاق؟
چی میتونه بیشتر از هر چیزی عصبانیت کنه؟
کدوم یکی از حالات دوران کودکیت رو هنوز با خودت داری؟
تلخ ترین حادثه زندگی ات چی بوده؟
شیرین ترین اش چی بوده؟
سنی که در اون هستی بزرگترین حسن اش چیه؟
ارزش زندگی رو در چه چیزی میدونی؟
مهم ترین درسی که از زندگی خودت گرفتی چی بوده؟
آیا چیز عالی داری که به دیگران پیشکش کنی؟
چه کاری رو بهتر انجام میدی؟
تا به حال به خودت خندیدی؟
پایه ی باور هات از چه زمانی و چجوری شکل گرفت؟
به نظرت مهم ترین پیام خدا به شما چی بوده؟
تصویر شب بارونی از خودت به چه صورته؟توصیف اش کن
چند تا سوال شد؟
توی زندگی خودت بیشتر از همه به چی افتخار میکنی؟
توی کودکی از بزرگتر ها چه نکته هایی یاد گرفتی که تغییری اساسی و مثبت درونت ایجاد کرد؟3 تاش رو بگو...
فکر کنم کافیه:)
دوستان تا 21 امشب نوبت شب بارونی عزیز هست و بعد از اون نفر بعد رو اعلام خواهیم کرد
سلام
با همه مردم شهر زیر باران باید رفت؟
تنهایی زیر باران، شرشر ناودان، بوی باران، احساست؟
راه حلت برای رفع اعتیاد به همدردی؟
اگه بخوای یک از خانم های همدردی را به خواهری برگزینی؟ کدومشون؟
تا حالا از دست راهنمایی اشتباهی که کاربری به دیگران داده عصبانی شده ای؟
قدیمی ترین کاربر سایت به جز مدیر همدردی کیه؟
چی میشه کاربرای قدیمی سایت را ترک می کنند؟
عکس واسه کاربر مسلمان:163:
یه سوال سخت که اگه من روی صندلی داغ بشینم ازم می پرسی؟:163:
دوست داری چه سوالی را ازت نپرسیم؟:160:
به نظرت بیشتر کاربرای همدردی اینترنتشون dialup هست یا adsl یا wimax؟
به نظرت این امکانات همدردی چقدر مفیدند؟
نمایش آخرین ارسال ها
نمایش بیشترین تشکرشده ها
اعلانات بالای سایت
دسترسی آسان
جستجو
نمایش ویرایشگر در پائین پست ها برای ارسال سریع
سلام
سه تا راهکار زود تند سریع بگو واسه کنترل احساس
اگه یه نفر در مقابل زحمت و لطفی که بهش می کنی بهت بدی کنه چه موضعی در برابرش می گیری؟
به نظرت تالار وقتی مدیر هست و وقتی نیست چه تفاوتی داره؟
چرا توی لیست کاربران ، کاربر مخفی نمی شی؟ اصلا این مخفی بودن چه حسی داره؟ چرا شیدا حاتمی مخفی میاد؟:311:
نظرت در مورد بزرگ های تاریخ بشری چیه؟چگونه میشه هلن کلر ، ویکتورهوگو، اپرا وینفری و ... شد؟ خیام و باباطاهر و پروفسور حسابی و دکتر سمیعی و .... چه طور؟
می گن حافظ به چهارده زبان قرآن را از حفظ می خونده ... اون هم مثل من و تو انسان بوده پس چرا برای ما اینکار سخته؟
کدوم آیه قران خیلی روی تو تاثیر گذار بوده ؟
تاحالا معنای فارسی کتاب خدا "قران" را کامل خوندی؟