RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
ضمن آرزوی سلامتی برای خاله بالهای صداقت و آرزوی تندرستی و سلامتی برای همه اعضا تالار.
چند وقتیه که نیاز به تحرک و ورزش رو در خودم بشدت حیاتی و اساسی می بینم اما هیچوقت همت انجام دادن اونو نداشتم. منی که در دوران دبیرستان و دانشگاه روزی بیش از 2 ساعت باشگاه و کوه و استخر و... ، الان دریغ از 15 دقیقه ناقابل برا امور ورزشی !!!!:316:
اما از شروع سال تحصیلی و با ازدیاد بار ترافیک ، تصمصیم گرفتم قبل از ساعت 6 از خونه بیرون بیام و قبل از گرفتار شدن تو ترافیک ، خودمو به پارک شریعتی می رسونم و 40 -60 دقیقه نرمش و بعد میرم محل کار. همون 40 دقیقه ای که اگه 7 بیام بیرون باید تو ترافیک گرفتار شم.
اینبار دیگه برنامه ریزی هم نکردم که مثلا هفته ای 5 روز و فلان و بهمان ، هروقت فرصتی گیر میارم ورزش می کنم مثلا چند وقت پیش که پرواز مون 2 ساعت تاخیر داشت بجای کلافه شدن و هله هوله خوردن ، رفتم بیرون و پیاده روی و ازدستگاههائی که گذاشته بودن استفاده کردم.
برا بدن من که خشک شده و غیر قابل انعطاف ، هر-20-10 دقیقه و هر چندتا حرکت کششی غنیمته.
خلاصه اولویت اول ونیاز اساسیم رو تو این برهه ، ورزش می دونم.
دوستان عزیز همدردی
از اواخر این هفته ، حدود 10-12 روزی نمی تونم حضور داشته باشم.
به یاد همتون هستم و دعا گو.
امیدوارم دل دوستان به وسعت دریا ، همیشه آبی و زلال و پاک باشه و هیچ لکه ای از کدورت و غم و غصه و نگرانی و تشویش توش نباشه.
موفق و سربلند باشید:72:
دوستان همراه همدردی ام
ممنون از همراهی همه ی شما عزیزان :72::72::72::72:
به لطف خدا و دعای شما خاله ام دیشب از ICU منتقل شد
خدارا صد هزار مرتبه شکر
نمی دونید چه حس بدی بود وقتی خالاه ام رو از پشت شیشه ی ICU نگاه می کردم
وقتی تلفنی باهاش صحبت کردم فقط می گفت : دوستت دارم ، می گفت من زحمتت رو زیاد کشیدم مثل دختر نداشته ام هستی .. دوست دارم
بغض گلویم را فشار می داد ولی به زور جلوی اشک هایم را می گرفتم ...
یادم میاد اون موقع که من شرایط بحرانی رو می گذروندم ... خاله ام با وجود سن بالایش همه جا پا به پای من بود... نگرانم بود ولی سعی می کرد به من ارامش بده...
ولی الان خاله عزیزم به خاطر اشتباه تکنیسین نمونه گیری داشت با --- دست و پنجه نرم می کرد
.... واقعا شرایط بدی بود....
شوهر خاله و پسرخاله هایم هم حال و روز خوبی نداشتند ... دونفر هم توی ICU به فاصله یک روز فوت شده بودند
....
حال عجیبی بود همه مون توی سکوت فقط به آسمون نگاه می کردیم
انگار می دونستیم معجزه باید بشه
...
خدا را شکر ، صدها هزاران بار شکر ،ممنونم از همگی ممنونم .. :72:
قدیم تر ها بچه های تالار نسبت به حضور و غیاب دوستانشان حساس تر برخورد می کردند و در این تاپیک سراغ هم رامی گرفتند با هم شوخی می کردند ، برای هم نگران می شدند و.................
حالا
کسی از فرشته خبری دارد ؟!چی شده که فرشته غایب است ؟!
از جمعه 9 مهر تا به حال !!
لطفا اگر کسی خبر داره مسئولانه برخورد کنه و با جمع خبر را در حد استاندارد شریک بشه .
بالهای صداقت خدا را شکر که خاله محترم حالشان بهتر شده است .
ضمن اینکه دلمان برای گرد آقرید - سورنا- نقاب - گل مریم - بی دل - ستاره - مامفرد - غزاله - قلب سپید و کامران و .....................( اسامی دوستانی که حاضر نیستند و از قلم افتاد به دلیل کمی حافظه ) تنگ شده . جایتان خالی است نازنین دوستان گرم و صمیمی .
سلام انی خانوم گل
چه طوری دوست خوبم:72:
چشم من مسئولانه برخورد می کنم :46:
فرشته رفته مسافرت داره خوش میگذرونه ...نگرانش نباشید ... حسابی بهش خوش گذشته ... سلام هم به همتون رسوند....
راستی وقتی برگشت یادتون نره ازش سوغاتی بگیرید ها:43:
انی جون ای گفتی
نقاب و گل مریم غزاله بی دل کامران صبا شیرین جون و ....
بالهای صداقت عزیز
ممنون از اینکه مسئولانه برخورد کردی .
انشالله که به فرشته خوش بگذرد و حسابی خستگی هایش در برود .
من حاضرم دوستان سالم و سرحال و برقرار باشند سوغاتی هم نیاوردند (که نمی آورند )نیاوردند .
نشان به آن نشان که
این دوست محترم بی بی
چند بار رفتند سفر - چند بار رفتند ماموریت ؟!!!!!!!!
تو سوغاتی دیدی؟! :324:
این دوست محترم سارا بانو
نزدیک یک سال است که می خواهد به بچه های تالار شیریتی عروسی بدهد . به جای اینکه حواسش به این باشد که شیرینی نداده همش بازیگوشی می کند دنبال ایمیل خانم آقای بی بی می گرده :46:
باران خانم
این دوست محترمی که دانشگاه و رشته روانشناسی قبول شد ، بارا ن خانم را عرض می کنم . شما از ایشان شیرینی دیدید ؟:163:
آقای کیوان خان ناظم السفرا ا
یشان بابت استخدام دولتی شیرینی دادند ؟!
اقای آرمان خان خودمان
همین شادومادی که بعد از مدتها بی خبری بالاخره خبردار شدیم که بدون خبر و اطلاع قوم همدردی شان رفتند:316: و زن گرفتند!!!!!! و...................شیرینی دادند ؟!
راستی خودت هم برای آشتی کنان رفته بودی سفر . سوغاتی آوردی - شیرینی آشتی کنان دادی ؟!:163:
ببین یک سراغ گرفتن از فرشته آخرش به کجا کشید ؟!
راستی از بلوم و موعود وشیرین جون و صبا و .....چه خبر ؟!
سلام اني عزيزم :43:
كجا بوديد اين چند روزه . دلمون براتون تنگ شده بود . :46:
سلام بالهاي صداقت گلم . خوشحالم كه زندگيتون روبراهه و مشكلاتتون حل شده . خدا رو شكر :323:
نقل قول:
قدیم تر ها بچه های تالار نسبت به حضور و غیاب دوستانشان حساس تر برخورد می کردند و در این تاپیک سراغ هم رامی گرفتند با هم شوخی می کردند ، برای هم نگران می شدند و.................
راستش اني جان ما هر چي مياييم اينجا احوالپرسي مي كنيم كسي جوابمونو نمي ده . دلمون هم خيلي زود تنگ ميشه براي بچه ها ولي خوب اگه اونها دلشون تنگ نمي شه ديگه چه كار ميشه كرد .
سلام اعضا تالار خانم شاد خانم روزن اقای لرد حامد خانم بلوم خانم صبا 2009 خانم شیرین اقای کامران خانم غزاله اقای نقاب خانم گل مریم خانم بی دل جا در تالار خالی است اعضا در تالار نیستند دلم تنگ شده است امیدوارم هر چه زودتر به تالار بر گردید:72::72::72:
RE: .*.*.* حضور غیاب *.*.*.
با سلام
به خاطر شباهت موضوع،تاپيك حضور و غياب با تاپيك حال واحوال اعضاءهمدردي ادغام گرديد.
سلام به همه دوستان..:72:..
آنی جان جای شما خالی بود ها..چند وقتی ساکت بودید دلمون برای صحبت هاتون تنگ شده بود....
من شرمنده ام به خدا ..راست می گید یک شیرینی حسابی ندادیم تو این تالار...!!!همش تقصیر این شوهر جانه وقت نمی ده آدم نفس بکشه بابا!!:311:
ولی از شوخی گذشته این بار باید یک فکری بکنم..این طور نمیشه!!
بالهای صداقت عزیزم ..خوشحالم خاله جان بهتر شدند..ان شا الله سالهای سال سایه ایشون بالای سرتون باشه ...
واقعا جای..بی دل..غزاله..کامران...نقاب...گل مریم و ..باقی دوستان خالیه....:302:
چند وقتم هست نه از بلوم خبریه؟نه مامفرد ؟نه فیلو سارا؟نه موعود؟و...............
از نیلو55 هم خبری نیست....خیلی وقته غایب شدن!!!!!!!!!!!!
راستش منم خیلی درگیرم دوستان..انتهای طرحمه و هفته دیگه از این سربازی اجباری خلاص میشم و چون علاوه بر صبح ها الان دارم عصرها هم تا 9 شب کار می کنم خیلی سرم شلوغه و الانم به زور وقت پیدا کردم فقط بیام تاپیک حال و احوال .......
ان شا الله هفته دیگه که طرحم تموم بشه یک شیرینی هم اتمام طرح هم عروسی باهم می دم..
قبوله!!؟
امیدوارم همیشه گل لبخند رو لباتون باشه..هرچه زودترم دوستان غایب برگردند که من دلم خیلی براشون تنگ شده....بیان یک کل کل حسابی راه بندازیم!!!!:311: