:311::311:
خانم سر افرا ز به خانم داملا می گوید بخند دکتر هستی
نمایش نسخه قابل چاپ
:311::311:
خانم سر افرا ز به خانم داملا می گوید بخند دکتر هستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
بالهای صداقت تو این حرف خواهر بی دل رو نشنیده بگیر .
خیانت کدومه خواهر من ؟!مگه نمی گن بیت المال ملت ؟! خوب خونه بودنش که مال همه است هر چی هم توی خونه باشه مال همه است ما هم که قصد تک خوری نداریم .داریم ؟!
تازه اگر قصد تک خوری هم داشته باشیم که تف تف روم به دیوار نداریم ما هم یکی یکی یکی از همین ملت هستیم دیگه ؟!
ما اسمش را می ذاریم بیت المال تالار همدردی .....................آخ که انسانیت و اخلاقیتم خودم رو کشت وای به حال بقیه :311:
تقسیم می کنیم و الاهی به امید تو
بی دل خواهر اینقدر بدبین نباش حاضر به اعتماد باش :311:
ما موفق می شیم و همگی با هم سر از زندون در میاریم :311::311::311:
محمد از حضورت خیلی خوشحالم و خوشحال تر از اینکه داری می خندی و شادی . همیشه شاد باشی عزیزم .
خانم انی و خانم بی دل هیچ پولی به شما تعلق نمی گیرد:311::311:
بانک تالار همدردی حساب 10000هزا ر تومان در حساب پول است:72:
10000 هزار تومان با خانم انی و خانم بی دل خانم با لهای صداقت تقیسم کنید:72:
:72::72:
به به به
چه بازاری اینجا راه انداختین
اونوقت این پولا رو کجا می خواین خرج کنین؟ اصلا یه راه حل ، شما پولا رو گیر بیارین ، بدین من خرج می کنم عوضتون ، شما زحمتش رو نکشید
فعلا که بیکار هستم و وقتم آزاد ، می تونین رو من هم واسه خرج پول ها حساب کنید
پس من منتظرما
آخ که از خنده ریسه رفتم مخصوصا پست کیوان و سرافراز و محمد .
الاهی قربون دستت برم کیوان اون دسته بزرگ سبزی را بریز وسط .والا مادر دلمون کپک زد از صبح تا شب توی این تالار جون می کنیم و با خط کش این ور اون ور می زنیم و همه فحشمون می دن ......فکر کردن ما کار و زندگی و سر و سبزی پاک کردن و طرح و نقشه برای آینده و زندگی بهتر نداریم .واااااااالا به قران .
داملا دورت بگردم عروسک این مسخره بازی ها را در میاریم که یک کم از فشار تالار کم بشه و با هم بخندیم و ل کن . بابا .
دختر بلند شو سبزی ها رو آب بکش و بعدش هم خورد کن . بعد هم همه را تاصبح توی یخچال جا بده و سرخ کن .این دختر مهربون باز کجا غیبش زد ه ؟! دخترا پاشین فکر شام باشید که خربوزه آبه ؟!
این جماعت وقتی خواستند راهی سفر استانی و پیک نیک بشن و وسط دایره بخوابند کلی غذا روزی می خوان
فکر کردی اگر این 164,306 عضو تالار گرسنه بمونن چیکار می کنن ؟! همه همدیگر رو درسته می خورن !:311:
کجاشو دیدی! همه چیخار موخونیم. سبزی هم پاک میکنیم، شوهر داری (بنده خدا شوهر جان خوابش برد:46:) هم میکنیم، آشپزی هم میکنیم، جراحی قلب باز هم میکنیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
داملا جان گرفتی چی شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
آنی؟!!! کارت به جاااااااااااای رسیده که فتوا هم میدی؟
محمدددددددد! ضد حال نزن بابا! ما دلمون خوش بود به صندوق رفاه همدردی!
آنی میخواد پول شویی کنه! از تالار داره مایه میذاره که پولها رو حلال کنه راحت تر از گلوش بره پایین:303:
گل مریم فکر کردی خودمون کجیم ؟!یا بد پول خرج می کنیم .....................اگر تو بیکاری ما از تو بیکارتر :311:
برای اینجای ماجرا هم یک فکری می کنه بی دل . بالاخره تئوریسین برنامه است .
بیا همینو می خواستی محمد بیاد گوش ما سران فتنه رو بکشه و حالیمون کنه که دزدی کار بدیه و بد آموزی داره !!!
باشه محمد من دختر خوبی میشم دیگه از این حرفهای بد بد نمی زنم . قول می دم . اما قربون دستت سهم من را از این پولی که گفتی رد کن بیاد .:311: شماره حساب بدم ؟!
چرا هر وقت موقع کار میشه یاد من میفتین؟:302:نقل قول:
این دختر مهربون باز کجا غیبش زد ه ؟! دخترا پاشین فکر شام باشید که خربوزه آبه ؟!
تو خونه هم تا میخوان سفره پهن کنن، همه هی دختر مهربون رو صدا میکنن. همه چی که آماده شد، بقیه رو صدا میکنن بیان شام:302:
(البته نمیتونن زیاد ازم کار بکشن ها:) آخه من همش اینجام:) )
سلام
خانم انی بلند شو برو شام خیلی توپ درست کنید ظروف قاشق چنگا ل شستی:311:
خانم انی بعد ش شام توپ درست کن سبزی خوردن پاک کنید تمیز پاک کنید شستی:311:
خانم انی برو با عروسک بازی کن افرین دختر خوب
محمد جان دلتو بیخود صابون نزن! اینهای که من دیدم تازه ساعت ده و نیم شب دارن سبزی آبکشی میکنن! کی بریزن تو غذا کی بپزه هووووووووو
پاشو برادر همون فست فود و ساندویچه لا اقل دست به نقده از قدیم گفتن سرکه نقد به از حلوای نسیه. آره برادر گول این حرفها رو نخور: افتابه لگن صدتا ...شام ناهار هیچیییییی
انی جان پست پول خرج کن را هم بنده در خدمتم. آااااااااااااااخ که کمرم خورد شد زیر بار این همه تکلیف. من عاشق خدمتم:311: