RE: سری چهارم صندلی داغ!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Niloo55
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما نقاب گرامی:
>>>با سلام خدمت شما نیلو جان.. شما هم همین طور.. ابتدا تشکر کنم بخاطر مقالات مفیدی که در تالار قرار می دهید. :104:
امیدوارم که خوب و خوش وسلامت باشین.
>>همچنین شما
1-صندلی داغ رو چگونه می بینین؟ و دمای صندلی داغتون چند درجه است؟
>>>صندلی داغ را گاهی سرد کمی تا قسمتی ابری در برخی نقاط با حجوم توده هوای گرم و در نهایت گرمی می بینم... از 0 درجه تا 24 در نوسان است
2-اگه قرار باشه نام دیگری برای صندلی داغ انتخاب بشه چه نامی رو انتخاب می کنین؟!
>>>هزار راه نرفته
3-زیباترین درسی که از زندگی اموختین؟
>>>هیچ گاه قضاوت را محدود به شخص و موقعیت او نکنیم
4-یکی از مفیدترین و تاثیر گذارترین کتب روانشناسی که خوندین؟ و یک کتاب از اقای یونگ ؟
>>>چه کسی پنیر مرا برداشت. .......سایه های یونگ
5-الگوتون در زندگی؟
>>>دبیری داشتیم به نام آقای "انوشه" اولین الگوی من در زندگیست
6- زندگی کدامیک از افراد موفق برای شما جالب تره؟
>>>زندگی آقای سنگ تراشان که خیلی دوست دارم سرگذشت ایشان را بدانم
7- تفاوت زن و مرد؟
>>> در چرایی جنس آنان نیست در چگونکی مهر آنان است
8-راز موفقیت از نظر شما؟
>>>هیچ گاه متوقف نشدن
9-خوشبختی چیست؟ شما خوشبختی رو در عوامل بیرونی می بینید یا درونی؟
>>>خوشبختی یعنی تمام روزهای عمرتان را زندگی کنید....... خوشبختی صدالبته درونی است
چگونه میشه بدون هیچگونه قید و شرطی خوشبخت بود؟
>>>خوشبختی امری درونی است..اگر کسی این باور را در خود بگستراند دیگر به قیدها پایبند نیست زیرا قیدها و شرط ها عوامل بیرونی هستند و خوشبختی نمی تواند در شکل بیرونیات تجلی یابد
10- شما فرمودین که به قانون جذب اعتقاد دارین، ایا در زندگیتون تجربه اش کردین؟ میشه برامون بگین؟
>>>بله...بسیار زیاد... نمونه ساده آن را در همین چند روز پیش دیدم.. قرار بود مقاله ای را در تالار ایجاد کنم و بگویم آیا این مقاله صحت دارد؟؟........ که آن روز نتوانستم ولی تمام فکر و ذهنم مشغول ایجاد ان مقاله بود... هنگامی که وارد تالار شدم دیدم بالهای صداقت عزیز همان مقاله را قرار داده و مدیر محترم هم آن مقاله را مورد ارزیابی قرار داده است.
11- ایا همه چیز رو میشه جذب کرد؟! حتی ناممکن ها رو؟
>>>بله می شود... تنها وظیفه کائنات این است که به سخن ما گوش فرا دهند ... حال اگر ما در حرف و ارزوهای خود ممکن را بخواهیم ممکن خواهد شد و اگر غیر ممکن را بخواهیم بازهم ممکن خواهد بود... ولی مواظب باشیم غیر ممکن هایی نخواهیم که در حد و اندازه ما نیست
12- اصلا به نظر شما ایا غیر ممکن وجود داره؟
>>>فقط غیر ممکن.... غیر ممکنه.
13-نظرتون درباره این جمله چیه؟
Impossible itself said I'm possible
>>> نیلو جان تایپ با فونت انگلیسی در تالار ممنون است.... :305: :311:
-نظرتون درباره کلمات زیر؟
زندگی>>>>>>> رسم آموختن
معنای زندگی>>>>> رسم دیدن و شنیدن ولو عمل کردن
صداقت>>>> نمونه بارز انسانیت
نبوغ>>>>شگرد افراد خلاق
معجزه>>> همان قانون جذب و ان ال پی
خیال و رویا>>>>تحقیقات ثابت کرده اند رویا پردازی به فعالیت بیشتر مغز کمک می کند
دم(زمان حال)>>> بازدم (تفکر به زمان آینده)
شجاعت>>> اگر در خدمت عدالت باشد خوب است
خود>>>> در جست و حوی واقعیت
موانع و مشکلات>>>>لازمه یک زندگی سالم و پر نشاط
امید>>>> داشتن خوب است
قدم اول>>> اولین و مهم ترین رکن آغاز یک عمل و پیشبرنده اهداف عاتی
15- جمله های زیر رو لطفا کامل کنید
انسان بزرگ کسی است که...>>>...حال را فدای آینده خود نسازد
هنر زندگی در.>>>.........زنده ماندن نیست در زنده دیدن است
به گونه ای زندگی کنید که..>>>.....هیچ گاه افسوس گذشته ها را نخورید
سرنوشت خود را.>>>......به دست تقدیر نسپار...
راز همه چیز در..>>......خود ما نهفته است... برداشت ما رازها را معلوم می سازد
و در اخر زیباترین جمله و همچنین زیباترین بیت شعری رو که خوندین رو برامون بگین
زیبا ترین جمله>> هیچ گاه به امید تغییر کسی با او وارد زندگی مشتر نشوید!!
شعر>> در میان هر سیب دانه ی محدودیست.... در دل هر دانه سیب ها نامحدود.... چیستانیست عجیب.............. ""دانه"" باشیم نه سیب.
ممنون از پاسختون
موفق و پیروز باشید
:72::72::72:
با تشکر از سوالات خوب شما.... :72:...من هم برای شما ارزوی بهترین ها را دارم
مامورم و معذور
1- رساندن سلام موعود به همه بچه ها
2-مطلع شدم آقای نقاب رو صندلی داغ نشسته دوست داشتم من از حضورشون بی نصیب نمونم و چون نمیتونم خودم تو تاپیک صندلی داغ پست بذارم ، لطفا" اگه امکان داره از طرف من سوالامو بذار تا ایشون جوال بدن ؛ ممنون
حالا ازسطر زیر به بعد رو برام زحمت بکش بذار تو تاپیک
با سلام خدمت آقای صابر ، مدیر فعال تالار همدردی
خسته نباشید
آقای صابر من هم دوست داشتم از شما چند سوال بپرسم که زحمتش رو به خانم بالهای صداقت دادم ممنون میشم اگه جواب بدید.
یک : به نظرتون دین و روانشناسی با هم چه رابطه ای دارند ؟ اصلا رابطه ای دارند؟
دو: به نظر شما انسان اگه بنده خوبی باشه اما مجرد بمونه بهتره یا اینکه ازدواج کنه اما بنده خوبی نباشه ؟
سه :به نظر شما درسته که تنها به خاطر برداشت سطحی از این سخن گهربار حضرت رسول اکرم (ص) که فرمودند :با ازدواج نیمی از دین کامل میشود ، با هر کسی ازدواج کرد ؟
چهار : شما فکر میکنید چند درصد از جوانان هستند که دوستیهای معمول با جنس مخالف رو تجربه نکرده باشند ؟
پنج : آقای صابر انسان پاکی بودن و پاک موندن خیلی سخته ؟
شش: اگه بچه شما حرف گوش کن نباشه چیکارش میکنید ؟
هفت : اگه بعد از ازدواج متوجه بشید همسرتون قبلا" ازدواج کرده یا خدای نکرده با کسی رابطه ای داشه چه عکس العملی نشون میدید و چیکار میکنید ؟
هشت : شما اهل ریسک هستید ؟
نه : شما خواهر دارید؟ اگه بله ، رابطه تون چطوره باهاش ؟
ممنون از پاسخگویی تون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
مامورم و معذور
1- رساندن سلام موعود به همه بچه ها
2-مطلع شدم آقای نقاب رو صندلی داغ نشسته دوست داشتم من از حضورشون بی نصیب نمونم و چون نمیتونم خودم تو تاپیک صندلی داغ پست بذارم ، لطفا" اگه امکان داره از طرف من سوالامو بذار تا ایشون جوال بدن ؛ ممنون
>>>سلام خدمت موعود عزیز ....موعود جان نیستید.. ما اگر تنها یکی از اعضا غایب باشد دلمان می گیرد بدجوری... امیدوارم هر جا که باشید سالم و شاداب باشید
از بالهای صداقت عزیز هم به رسم امانت داری و انتقال پیام تشکر فراوان را دارم
حالا ازسطر زیر به بعد رو برام زحمت بکش بذار تو تاپیک
با سلام خدمت آقای صابر ، مدیر فعال تالار همدردی
>>>سلام بر شما موعود عزیز
خسته نباشید
>>>سلامت باشید همچنین شما
آقای صابر من هم دوست داشتم از شما چند سوال بپرسم که زحمتش رو به خانم بالهای صداقت دادم ممنون میشم اگه جواب بدید.
>>>به روی چشم بفرمایید.
یک : به نظرتون دین و روانشناسی با هم چه رابطه ای دارند ؟ اصلا رابطه ای دارند؟
>>>بله... نه تنها رابطه دارند بلکه فلسفه روان شناسی نیز ریشه در دین دارد. البته اینکه روان شناسی فارق از دین به وجود آمده یا نه بین افراد مختلف اختلاف نظرهایی وجود دارد.
دو: به نظر شما انسان اگه بنده خوبی باشه اما مجرد بمونه بهتره یا اینکه ازدواج کنه اما بنده خوبی نباشه ؟
>>>این سوال را به چند قسمت تقسیم می کنم:
الف)خوب بودن لوزما به عوامل بیرونی از جمله ازدواج کردن ربطی ندارد اگرچه بر روی یکدیگر تاثیرگذارن اما این تاثیر به حدی نیست که فرد با ازدواج کردن دین دار شود یا بی دین.
ب)در ازدواج هیج اجباری وجود ندارد همان گونه که خداوند می فرماید در دین هیچ اجباری نیست
ج)اگر فردی شناخت خوبی از خود و توانایی هایش نداشته باشد ولو تنها برای انجام دادن وظیفه دینی ازدواج نماید نه تنها امر خیری انجام نداده بلکه خود را در مسیری قرار می دهد که انتهایش تباهیست.
د)اما اگر شرایط فراهم باشد و فرد به خودشناسی برسد و هیچ مانعی در مقابلش نباشد عدم ازدواج او به نظرم گناهی است در حق خودش.
سه :به نظر شما درسته که تنها به خاطر برداشت سطحی از این سخن گهربار حضرت رسول اکرم (ص) که فرمودند :با ازدواج نیمی از دین کامل میشود ، با هر کسی ازدواج کرد ؟
>>>نخیر ... فکر کنم جواب این سوال در پاسخ به سوال بالا دادم.. اما در تکمیل سخنان خود باید بگویم:::
حضرت رسول اکرم تنها در صورتی این امر را توصیه می کند که از واژه خود ""ازدواج"" مفهوم درست و کاملی در ذهن دارد.... یعنی مفهوم ازدواج و کسی که به ازدواج آماده می شود باید لایق این امر باشد که لیاقت هم بستگی به عواملی از جمله:: "شناخت خویشتن"... "داشتن حداقل امکانات لازم"".... "عدم درگیری و اختلالات عاطفی در خانواده فعلی و غیره است.
چهار : شما فکر میکنید چند درصد از جوانان هستند که دوستیهای معمول با جنس مخالف رو تجربه نکرده باشند ؟
>>>نمی توان درصد را تخمین زد اما طبق تحقیقات بدست آمده حدود 85 درصد جوانان امروزی این دوستی ها را تجربه می نمایند.... که البته نحوی تجربه و عدم آن به عواملی از جمله:" شرایط خانوادگی" "نحوی تربیت" "وضع اقتصادی فرد" "دوره رشد و بلوغ او و غیره... بستگی دارد
پنج : آقای صابر انسان پاکی بودن و پاک موندن خیلی سخته ؟
>>>نخیر...اتفاقا بسیار آسان است... حتی اعتراف می کنم آسان ترین ویژگی در فردی که می تواند آن را حفظ کند همین پاک بودن است...
حال می گویید پس چرا عده ای می گویند انسان پاک کم است و یا پاک بودن دشوار است؟؟
زیرا راه های پاکی را برایمان درست تعریف نکردند... درست مانند زیبایی که آن را امروزه تنها در ظاهر فرد تعریف می کنند.
نماز و روزه و انجام واجبات تنها نقطه شروع است... درسته اصل است اما فرعیات هم اهمیت فراوانی دارند... مگر ایمان داشتن و دین دار بودن تنها سی روز روزه گرفتن است... مگر چند بار سجده کردن است نه!!!
بگذار بگویم... آن سیبی که تو به کودکی می دهی و لبخند رضایت بر لبانش می نشیند یک عبادت است.... آن مهری که به همسرت می ورزی یک عبادت است... حتی آن شب ها که با همسرت در یک بستر هستید بزرگترین عبادت است... دادن جای نشستن خود به یک پیرمرد عبادت است.... دل نشکستن یک عبادت است.... آگاه ساختن دیگری یک عبادت است...
پس چرا سختش می کنیم... همه یک عبادت است.
شش: اگه بچه شما حرف گوش کن نباشه چیکارش میکنید ؟
>>>اصولا اگر به خصوصیات کودکان آشنا باشی باید بفهمی که کودکان در هر دوره رشد یک ویژگی دارند... تا پنج سالگی بسیار پرسروصدا و شلوغ هستند.
از 4 تا 10 سالگی بسیار کنجکاو هستند.
از 12 تا 16 سالگی قدری خشمگین هستند
و الاآخر............. هر کس ویژگی های کودکان را بشناسد می تواند مانند یک دوست او را درک کرده و برایش بهترین مشوق باشد
هفت : اگه بعد از ازدواج متوجه بشید همسرتون قبلا" ازدواج کرده یا خدای نکرده با کسی رابطه ای داشه چه عکس العملی نشون میدید و چیکار میکنید ؟
>>>خب اصل بر صداقت و اعتماد متقابل است.... وظیفه همسر من این بود که در مورد ازدواج قبلی خود با من سخن می گفت... البته یک اشتباه و باور غلط هم بین زوجین وجود دارد که فکر می کنند باید تمام جزئیات و رابطه های کوچک گذشته خود را به همسرشان بگویند که این امر چیزی جز دلخوری و ناراحتی فایده ی دیگری ندارد.
اما امر مهمی مانند ازدواج باید گفته شود..... من او را می بخشم... دقت کنید گفتم می بخشم نه اینکه رفتارش را تایید می کنم../ گاه ما فکر می کنیم بخشیدن دیگری یعنی تایید رفتار او. بهتر است یک فرصت دیگر به همسر داده شود تا او به جبران اشتباهش بپردازد.
هشت : شما اهل ریسک هستید ؟
>>>ریسک در زندگی گاهی لازم است... اما به شخصه جزء آن دسته از اشخاصی هستم که منطقم بیش از احساسم من را یاری می کند... نه اینکه احساسی نداشته باشم اتفاقا فردی هستم بسیار با احساس... اما فرمان زندگی من دست منطقم هست.. بنابراین تا تمام جوانب امر را نسنجم هرگز ریسک نخواهم کرد.
نه : شما خواهر دارید؟ اگه بله ، رابطه تون چطوره باهاش ؟
>>>متاسفانه نخیر ...بنده خواهری ندارم ولی همواره دوست داشتم یک خواهر داشته باشم.. اما دلگیر نیستم چون خداوند در این تالار خواهرانی به مانند شما و دیگر اعضا به من داده است و این نعمت بزرگیست.
ممنون از پاسخگویی تون
با سپاس فراوان از موعود عزیز :104: که در غیاب هم به فکر اعضا هستند و تشکری دیگر از بالهای صداقت :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام دوست خوب مهربان دلسو ز با تجربه اقاي نقاب سوال از شما:72:
>>>سلامی دیگر خدمت.. شما.. ببخشید اقای ابراهیمی من این سوال شما را یادم رفته بود پاسخ دهم :72:
1_مهم ترين چيزي كه از همدردي ياد گرفتي
>>> عدم قضاوت سریع
2_چه ارزويي داري
>>>خدمت به جوانان این مرز و بوم در هر موقعیتی
3_به چه كاري علاقه داري
>>>همان خدمت در هر موقعیتی
4_كدام گل رو دوست داري
>>>تمام گل ها
5_بزرگترين هدفي كه تو زندگي داري چيه
>>>هیچ گاه در زندگی متوقف نشوم
6_نشستن روي صندلي داغ چه طور مبيني
>>>>کمی تا قسمتی گرم
7_به نظر شما مدير صندلي داغ سري چهارم خوب است يا نه
>>>در حد توانش عالی کار کرده است :104:
8_يك پيشنهاد درباره صندلي داغ بگويد
>>>ددر هر سری سوال سعی شود سوالات کمتر بوده یا قسمتی از ان چهارگزینه ای باشد بخاطر سهولت در پاسخگویی
9_منطقي ترين فرد تو تالار رو معرفي كني
>>>هر فردی وارد تالار همدردی شود خب حتما منطق داشته !!! :163:
10_كي رو بيشتر از همه تو زندگيت قبول داري
>>>خودم رو
11_يك جمله درباره مادر پدر بگويد
>>>پربارترین افراد از لحاظ تجربیات زندگی
12_اولين بار برويد مكه چه دعايي مي كنيد
>>>عاقبت به خیری همه
13_بزرگترين كار خوبي كه كردي چي بوده
>>>خوبی کردن خودش خیلی کاره
14_سخت ترين كاري كه كردي
>>>همه چی آسونه این ماییم که سختش می کنیم
15_بهترين كتابي كه تا حالا خوندين
>>>پدر و مادر ما متهمیم
16_محمد ابراهيمي در تالار پيشرفت داشته است يا نه
>>>صددرصد
17_چه رنگي رو از همه بيشتر دوست داري
>>>سبز
18_دوست داري نفر بعد صندلي داغ چه باشد
>>>آقا توروخدا این ""کیوان""" جان را بیارید صندلی داغ.. از دستمون در میره ها :324: :310:
19_چه غذايي رو بلدي درست كنيد
>>>همه غذاها به غیر از نیمرو :311:
20_قشنگ ترين جمله اي كه خوندين
>>>هیچ گاه به امید تغییر کسی با او وارد زندگی مشترک نشوید
21_يك جمله درباره مكه مدينه كربلا بگويد
>>>قسمت نشده بریم
22_نظرت راجع به صندلي داغ خانم دكتر چيه
>>>صندلی داغ!!!! خان دکتر؟؟؟ جا نمونیــــــــــــــــــــ ـــــــــــــم
23_يك پيشنهاد درباره تالار بگويد
>>>وقتشو بیشتر کنید :82:
24_بهترين بازيگر سينما رو نام ببريد
>>>پرویز پرستویی... حامد بهداد
25_صندلي داغ مجازي چه حسي بهت ميده
>>>دارم می سوزم
26_چرا صندلي داغ 3 روزه پيشنهادت راجع به مدتش چيه
>>>خوبه.... زیادش نکنید
27_يك بيت شعر بگو
>>>در میان هر سیب دانه محدودیست... در میان دانه ها سیب ها نامحدود..چیستانیست عجیب.. دانه باشیم نه سیب
28_اگر قرار بود در ايران زندگي نكني كجا را انتخاب مي كردي
>>>فرقی نداشت هر جایی که یک اتاق باشد و یک قلم
29_به ياد موني ترين ترين اهنگي كه شنيدين
>>> اهنگ نقاب سیاوش قمیشی.....
اميدوارم هميشه موفق باشيد
ممنون از شما محمد ابراهیمی عزیز :72:
سلام بو عزیز گرداشمی نگاب!
یاخچه! هن!
1. گرداش بویروز بو 3 چلمه یا نمنه!
تامام
کابلاما
لوزماً
2. آیا درسته که کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره؟ منظورم اینه که آیا روانشناسان خودشون آنچه بلدن تو زندگیشون بکار میگیرن؟ و خلاقیتهاشون بدرد خودشون میخوره؟ تونستن خودشون زندگهای موفقی بسازند؟
3. بی دل را با رسم شکل توصیف کنید!
4. آقای نقاب در جایی فرمودید که آشپزیتون خیلی خوبه و فقط نیمرو درست کردن را نمیدانید پس: لطفا طرز تهیه کوفته تبریزی، ریس، نوقا، آش داش کلم را بدون تقلب خودشم از حفظ بنویسید.
5. یه خورده از حال و هوای تبریز و خیابان آبرسان، دانشگاه تبریز، ولیعصر، ال گلی، باغلار باغی، و شهناز و...هامسه تبریز محله لرنه دانش گرداش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
سلام بو عزیز گرداشمی نگاب!
>>>علیک مسلام... نه جورسوز.؟
یاخچه! هن!
>>>چوخ ساغول..
تامام
کابلاما
لوزماً
>>> پس سیزد ترکی بیلیرسیز... چوخ یاخچی :104:.
بی دل عزیز.... منظور شما را از سوال یک نفهمیدم... آیا منظورتان این بود که بگویم کلمات زیر چیستند؟
تامام>> یعنی تمام کن..خاتمه بده
کابلامه>> کابلمه ...
2. آیا درسته که کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره؟ منظورم اینه که آیا روانشناسان خودشون آنچه بلدن تو زندگیشون بکار میگیرن؟ و خلاقیتهاشون بدرد خودشون میخوره؟ تونستن خودشون زندگهای موفقی بسازند؟
>>>والا کوزه گر های امروزی دیگه توی لیوان های گل من گلی آب می خورن... خدا کنه ما روان شناسا این طوری نباشیم :311::311:
گذشته از شوخی خب در زندگی تمام افراد و حتی روان شناسان هم مشکلات فراوانی هست به طوری که لازم است خود آنان نیز به روان شناس دیگر برای رفع مشکل مراجعه کنند..
اکثر روان شناسان که تجربه مشاوره و بالینی داشتند عموما از شیوه و روش ها و مهارت های فردی برای بهبود زندگی اسفاده می نمایند... زیرا هیچ روان شناسی قادر نیست قبل از اینکه خود را درمان کند به دیگری مشاوره دهد.
3. بی دل را با رسم شکل توصیف کنید!
>>>عجب... اینجوریشو ندیده بودیدم. :163:
به صورت نوشتاری شما را به صورت یک فرد پیشرو و دارای اعتماد به نفس نقاشی می کردم
4. آقای نقاب در جایی فرمودید که آشپزیتون خیلی خوبه و فقط نیمرو درست کردن را نمیدانید پس: لطفا طرز تهیه کوفته تبریزی، ریس، نوقا، آش داش کلم را بدون تقلب خودشم از حفظ بنویسید.
>>> ببخشید از کی تا حالا ریس و نوقا جز غذاها شدند... :324:
اما در مورد کوفته تبریزی مخصوص سرآشپز... باید بگویم.
لپه....گوشت....تخم مرغ...برنج(کم)....سبزی(ومرزه)... .و ادویه را باهم قاطی می کنیم و سپس به صورت دایره شکل درآورده و می پزیم...اخ پیاز یادم رفت.
آش داش کلم::
سبزی(جعفری... کروز) ..لپه و برنج(به مقدار کم)... نمک.... و داش کلم به مقدار لازم.
داش کلم را زیاد دوست ندارم
5. یه خورده از حال و هوای تبریز و خیابان آبرسان، دانشگاه تبریز، ولیعصر، ال گلی، باغلار باغی، و شهناز و...هامسه تبریز محله لرنه دانش گرداش!
>>>>خب تبریز بخصوص دیروز بسیار برفی بود به طوری که غافلگیر شدیم... امروز هم از بیرون آمدم هوایش کمی سرد است.
خودمان در خیابان آبرسان هستیم و برای تصیفه روح می روم کنار پارک دانشگاه سراسری و جایتان خالی می نشینیم و یک چای میل کرده و گذر ماشین ها را می بینیم.
ولیعصر:: چند وقتی نرفتم اونجا... معمولا زمستان ها زیاد شلوغ نیست فقط کافی شاب هاش شلوغه... که خب دختران و پسران جوان را نظاره می کنیم که برای گذران عمر و سرگرمی در کافی شاب و دست ................(بدلیلی بقیه متن موجود نمی باشد) نشسته اند.
ال گلی::: الان باید بروی...زیرا بسیار آرام بوده و حال و هوای خاصی دارد ائلی که وسط شاهگلی موجود است بسیار زیباست. تابستان ها صبح ها برای دو در انجا حضور می یابیم
باغلارباغی:: توصیه می کنم دیگر هرگز به آنجا نروید..متاسفانه این محیط سرگرمی دیگر آن فرهنگ قدیمی خود را از دست داده است
شهناز:: را بسیار دوست می دارم بخاطر سینما هایش.. 22بهمن..فرهنگیان..فلسطین..
خلاصه اینکه شب های تبریز دیدنی و بسیار شاعرانه است..همین.
.................................................. ........................................
با تشکر از شما بی دل گرامی و سپاس فراوان که ما را با سوال هایتان یاد گذشته ها و خاطرات انداختید.. ممنون :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
>>>علیک مسلام... نه جورسوز.؟
چخ ممنون.
تامام
کابلاما
لوزماً
>>> پس سیزد ترکی بیلیرسیز... چوخ یاخچی :104:.
بی دل عزیز.... منظور شما را از سوال یک نفهمیدم... آیا منظورتان این بود که بگویم کلمات زیر چیستند؟
نخیر برادر عزیز بنده فقط خواستم توجه حضرت عالی را جلب کنم به این چند کلمه ترکی که در پاسخ به بقیه دوستان از دستتون در رفته بود:311: در واقع مزاح نمودیم!
.................................................. ........................................
با تشکر از شما بی دل گرامی و سپاس فراوان که ما را با سوال هایتان یاد گذشته ها و خاطرات انداختید.. ممنون :72: [/color][/b]
[/quote]
آهان..... جالبـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــه!!!
راستش تلفیق دو زبان و گاهی سه زبان این مشکلات را هم دارد دیگر...:311: . به هر حال ممنون از شوخ طبعی شما
ممنون که مرا به تبریز بردید و چند لحظه ای مرا غرق خاطره بازی در تبریز نمودید! آی جوانی کجایی که یادش بخیر! وقتی میروید به بلوار 29 بهمن و چایی میخورید از طرف ما هم نایب الزیاره باشید و یه سلامی برسونید!
در مورد بی دل نوشتید:
وااااااااای خدا راست میگی یعنی من اینجوریم که گفتی؟:227::227::227: آخه من راجع به اعتماد به نفس خیلی مطمین نیستم:302:
و اما
1. خواسته بودیم که برای بی دل شکلک بگذارید لکن تمکین ننمودید! اولماز برادر! آش خاله است.
2. دوست داشتید در چه دوره تاریخی زندگی میکردید و چرا؟
3. یک همسر خوب ( خانم) چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
4. در دستور آشپزی شما اندازه ها همه دلخواهه دیگه یعنی کتره ای بریزیم و بریم؟ بعد هم خودش میشه کوفته تبریزی و اینا دیگه؟ در ضمن فتوا صادر نمودید که شیرینی در مقوله آشپزی نمیگنجد! خلاص!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
ممنون که مرا به تبریز بردید و چند لحظه ای مرا غرق خاطره بازی در تبریز نمودید! آی جوانی کجایی که یادش بخیر! وقتی میروید به بلوار 29 بهمن و چایی میخورید از طرف ما هم نایب الزیاره باشید و یه سلامی برسونید!
>>>پس شما هم اهل تبریز بودید یا که هستید.. چشم.. جای شما خالیست
در مورد بی دل نوشتید:
وااااااااای خدا راست میگی یعنی من اینجوریم که گفتی؟:227::227::227: آخه من راجع به اعتماد به نفس خیلی مطمین نیستم:302:
>>>نخیر اتفاقا شما دارای اعتماد به نفس خوبی هستید
و اما
1. خواسته بودیم که برای بی دل شکلک بگذارید لکن تمکین ننمودید! اولماز برادر! آش خاله است.
>>>>چشم این هم شکلک>> :310: خوب است!!
2. دوست داشتید در چه دوره تاریخی زندگی میکردید و چرا؟
>>>در همین دوره ...زمان حال.. زیرا خاطرات گذشته را نمی پسندم و آینده هم خب روزی خواهد آمد... حال را بچسبید... زیرا حال بهترین زمان برای شکوفایست
3. یک همسر خوب ( خانم) چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
>>>انعطاف پذیر باشد
>>صبور باشد
>>>انتظار داشته باشد ولو انتظار متقابل
>>>ببخشاید و فرصت دهد برای تغییر
>>>و مانند خانم های این تالار اهل معرفت و ذوق و شوخ طبعی باشد.. که الحمدالله تمام خانم های این تالار این ویژگی ها را دارند نه؟؟ :311:
4. در دستور آشپزی شما اندازه ها همه دلخواهه دیگه یعنی کتره ای بریزیم و بریم؟ بعد هم خودش میشه کوفته تبریزی و اینا دیگه؟ در ضمن فتوا صادر نمودید که شیرینی در مقوله آشپزی نمیگنجد! خلاص!
>>>آخر میزان ها طبق تعداد نفرات است... نخیر بنده در حد فتوا دادن نیستم بنده تنها اشاره کردم که شیرینی از جمله نوقا جزء غذاها حساب نمی شوند
با تشکر فراوان از شما بی دل عزیز:72: