سلام دوستان از خانم صبا 2009 خبري داريد چند وقتي تو تالار نيستند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان از خانم صبا 2009 خبري داريد چند وقتي تو تالار نيستند
اقای مدیر منظورتون ازغیبت ممنو ع متوجه نمی شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
میتونین بیشتر توضیح بدین؟
سلام اقاي لرد حامد چند وقتي تو تالار نيستند خبري داريد دلم براي لرد حامد عزيز مهربان تنگ شده است از خانم اني چند وقتي تو تالار نيستند خبري داريد دلم براي خانم اني تنگ شده است:72::72::72:
سلام و خداحافظ!
اميدوارم حال همگيتون خوب باشه،چه دوستاي قديمي چه جديد :72:چه اونائي كه هستن و چه اونائي كه ديگه حضور ندارين:shy:ميدونم اونقدر خوبي نكرده بودم كه نبودنم از طرف هيچ يك از طرف شما احساس بشه و برام غيبت بزنيد:47:عيبي نداره!:302:
فهميدم كه دنيا دار گذره:305:همتونو به خداي بزرگ ميسپارم واز غيبت نگفته و حرفاي نگفته ام عذر خواهي ميكنم وبراي همگيتون آرزوي موفقيت دارم.واز مدير همدردي محترم هم كمال تشكر را دارم كه اين فضاي مجازي رو در اختيار ماگذاشتن تا همگيمون يه چيزائي ياد بگيريم من كه به شخصه خيلي از اين تالار و اعضائ خوب اون درس گرفتم.
به اميد روزهاي خوب و شاد و آفتابي براي همگيتون:203::72:
خدانگدار:82:
سلام:43::
نیلوفر 25 عزیز..چرا دلخوری خواهر خوبم..خیلی خوشحالم که اومدی....اتفاقا من الان قبل این ارسال که پای یک ارسالم تشکرتون رو دیدم خوشحال شدم که باز گشتید دوست من.....مهم قلب هاست دوست من..این حضور غیاب ها رو عزیزم جدی نگیر..حالا که اومدی از خداحافظی نگو...من که منتظر فعالیت خوبتم ..خداحافظی هم پذیرفته نیست.........
بله آقای ابراهیمی از جناب لرد حامد و آنی جان خبری نیست؟؟:302:
همچنین استار محترم مدت هاست نیامدند..جاشون خالیه....:54:
....
ولی یک خبر خوبش اینه که الان که من این پست رو می زنم امریم عزیز رو لاین هستن..من چند بار جویای حالشون شدم..ا مریم عزیز از خودت بگو؟خوبی؟اگر این پست را دیدی خوشحال می شم بگی اوضاع خوبه....
تازه kolbeh گرامی هم نیست..تو بحث ها خوب شرکت می کردند و یک دفعه غیبشون زد....
فیلو سارا عزیز هم غیبتشون طولانی شده ها..فیلو سارا جان مرخصی طولانی تو تالار نداریم ها....:73:
آقای مسلمان گرامی هم کم کار شده اند......مدتی است دست نوشته ای نداشتید ها..:D
** چقدر حاضر غایب طولانی شد ها....:227:
ان شا الله باز جمعمون جمع بشه ..جای شاد عزیز هم حسابی خالیه....:302:
سلام خانم نيلوفر 25 خواهر خوب مهربان دلسوز خواهش مي كنم از تالار نرويد تالار به شما نياز دارد مدير همدردي خوب دوست داشتي به شما در تالار نياز دارد اميدوارم هميشه سلامت باشيد دوباره به تالار برگرديد خانم نيلوفر 25 در تالار خيلي زحمت كشيد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72:
به اميد ديدار
سلام
راستی از آقای digitalman هم خبری نیست ها:305:
سلام از خانم اني خبري داريد چند وقتي تو تالار نيستند دلم براي خانم اني تنگ شود:72::72::72:
لحظه ها رفتنیست و خاطره ها ماندنی؛تمام ادبیات عشق را به یک نگاه می فروختم اگر:
لحظه ها ماندنی بود ,خاطره ها رفتنی
امشب دلم خیلی گرفته!
لیست اعضاء رو ورق زدم؛ خیلی از دوست های عزیز؛ غیبتشان طولانی شده؛ واقعا" دلم برای همه اونهای که دیگه ما رو از یاد بردن تنگ شده؛
غایبهای همیشه حاظر دلمان برای حضور سبزتان تنگ شده.
آنی عزیز و فیلو سارا خیلی وقته ازشون خبری نیست .
من که هم نگرانشونم هم دلتنگ ، اما امید دارم که حالشون خوبه و به خیر و خوشی مشغولند . ....... ان شاء الله