RE: حالی می فهمم خالی یعنی چه حس و حالی
گل پونه ها نا مهربانی آتشم زد. آتشم زد.میخواهم اکنون تا سحر گاهان بخوانم.افسرده ام دیوانه ام آزرده جانم.گل بوته های وحشی دشت امیدم.وقت سرشد.خاموشی شب رفت و فردائی دگر شد.من ماندم تنهای تنها. من ماندم تنها میان سیل غمها. حبیبم. سیل غمها.حبیبم.سیل غمها...........
RE: دعا برای شفا ی شاد عزیز
4600+500=5100
:203::203::203:خدایا به امید تو:203::203::203:
سلام.منم پدرم 3ساله مريضه من ميدونم چقدر سخته من از خدا ميخوام به حرمت بي نيازيه خودش همه ي مريضارو شفاي اجل و كامل بده مخصوصا شاد و پدر خودم كه اسمش عزيز است.من نميدونم چي شده؟واسه شاد چه اتفاقي افتاده؟توروخدا به منم بگيد.بچه ها كرم خدا خيلي زياده تو دعاهاتون باباي منم ياد كنيد كه خدا دوباره توان صحبت كردن رو بهش بده.منم 100 تا واسه شاد ميفرستم منم حساب كنيد5100+100=5200
فكر كنم حساب ذكرها اشتباه شده نه؟كاش يكي از اول حساب ميكرد چون ذكر كليد داره و كم يا زياد نبايد بشه تا مستجاب بشه.
خانم روزن ارجمند،به خانواده شاد نازنین ما بگویید که او را به انگلیس نبرند،زیرا ماهرترین و بهترین جراح مغز جهان پروفسور سمیعی در آلمان هستند که چندی پیش به تهران هم آمده بودند.
جهت پیگیری می توانید به بیمارستان تخصصی مغز و اعصاب تهران که شاگردان پروفسور در آنجا هستند،مراجعه نمایید.خواهش می کنم این مطلب مهم را فراموش نکنید.از راه و کانالی شده او را به آلمان ببرید تا دکتر سمیعی او را ببیند.
چشم سعی خودم رو می کنم. اما امیدوارم که تا شنبه حالش خوب بشه و به رفتن نرسه،
دوست دارم بلند بلند گریه کنم، دوست دارم بلند بلند گریه کنم. احساس می کنم همسر شاد ..... هیچی ولش کن!
جمله ام رو تکمیل می کنم که باعث سوء تفاهم نشه، فکر می کنم همسر شادی از غصه مریض شده، خیلی عجیب غریب شده!
سلام
capable عزیز. حق با شماست . من از اول با ماشین حساب حساب کردم. میشه33200 تا
33200 + 800 + 34000
وای که هر وقت می خوام این صفحه رو باز کنم آرزو می کنم یه خبری از بهبودی شاد توش باشه ولی هر روز نا امید می شم
خیلی دلم گرفته خیلی آخه مگه برگردوندن شاد واسه خدا کاری داره ؟ .... پس چرا برش نمی گردونه
سلام دوستان
دیروز رفتم سیدعلاءالدین حسین . دلم خیلی شکسته بود نایب الزیاره بودم از طرف همتون واسه شاد عزیز دعا کردم گفتم خدایا سالم به ما و خانواده و شوهرش برش گردون
همین چند مدت پیش یکی از اقاوم ما که سرطان داشت اونجا شفا پیدا کرد.
اونو واسطه کردم واسه شفای شاد عزیزمون