RE: من از تالار می روم ؛ خداحافظی های اعضایی كه از تالار می روند
من هم تا مثل بی دل استخون درد نگرفتم ، تصمیم دارم کمتر تالار بیام ، چون اینقدر جلسه و سمینار دارم که دیگه فرصت نمی کنم .هفته گذشته هم واقعا نمی تونستم سر بزنم .
یه دفعه فک نکنید این تالار دلمو زده ، یا خدای نکرده ، موم سیا! دلخوری ! و این حرفا..... نه .
زیاده بذارید به حساب ترک اعتیاد!!!
همه تونو می دوستم [/size].:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
من هم تا مثل بی دل استخون درد نگرفتم ، تصمیم دارم کمتر تالار بیام ، چون اینقدر جلسه و سمینار دارم که دیگه فرصت نمی کنم .هفته گذشته هم واقعا نمی تونستم سر بزنم .
یه دفعه فک نکنید این تالار دلمو زده ، یا خدای نکرده ، موم سیا! دلخوری ! و این حرفا..... نه .
زیاده بذارید به حساب ترک اعتیاد!!!
همه تونو می دوستم [/size].:46:
سلام baby
می فهممت.
معمولا این سمینارها و جلسات در اسفند ماه برای خیلی آقایون متاهل پیش می آید:311:
فقط چند نکته ایمنی:
حتما در سمنیار ها از چارپایه مطمئن برای باز کردن پرده ها استفاده کن.
هنگام شستشو فرش ها در جلسه ، دستشکش فراموش نشود.
حتما از ماسک هم برای اینکه گردو غبار در گلویت نرود ، استفاده کن.
نتایج سمینار و جلسات هم اگر موفقیت آمیز بود بعد از ماموریت برامون بگو:311: :311:
آقای مدیر خودشون این کاره اند آقای baby!
جلوی قاضی و ملق بازی!:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
فقط چند نکته ایمنی:
نتایج سمینار و جلسات هم اگر موفقیت آمیز بود بعد از ماموریت برامون بگو:311: :311:
نع خیر... آقای مدیر! فکر کنم از چارپایه مطمئن استفاده نکردند!
baby از دستمون و رفت هی هی:302::302::302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام baby
می فهممت.
معمولا این سمینارها و جلسات در اسفند ماه برای خیلی آقایون متاهل پیش می آید:311:
فقط چند نکته ایمنی:
آقای مدیر خوشحالم که در تالار افراد باتجربه :311: کم نداریم اما یه ترتیبی بدید که این تجربیات زودتر دراختیار دوستان قرار بگیره:311:
من که از دست رفتم ، نوشدارو بعد از مرگ سهراب به فکر نجاتجون بقیه باشید بالاخره این همه مدیر و ناظم و.... داریم .
به درگفتم شاید ....:227::104:
به سلام ها دل نمی بندیم و از خداحافظی ها غمگین نمی شویم
با سلام خدمت اعضاء محترم که هر چه آموخته ام از خوبی شماست. :72:
و سلامی دیگر به بنیان گذار سایت همدردی جناب آقای سنگ تراشان که با صبور بودنشان و همچنین قدرت انعطاف بالای خود ما را در راستای رسیدن به اهداف خویش همواره یاری ساخته اند.
در این مدتی که در تالار همدردی فعالیت داشتم از نزدیک شاهد تلاش های خستگی ناپذیر مدیران عزیز بخصوص "کیوان" گرامی و همچنین شما اعضاء محترم بوده ام که هریک سهم بزرگی را در رشد و گسترش تالار همدردی داشته اید. دست همه شما را می بوسم و تنها می خواهم چند کلامی در آخرین پست خود با شما سخن بگویم البته نه از دید یک مدیر و نه از دید یک مشاور بنگرید بلکه از دید یک جوان بیست ساله.
چرا گفتم آخرین پست>> زیرا بدلیل برخی مشغله ها و درگیری های شخصی می پندارم نمی توانم به آن حد در پست مدیریت و مشاور تالار فعال و مفید باشم. بنابراین قصد دارم از حضورتان مرخص شم به امید حضوری نو و پر انرژی.
اما قبل از این طلب ببخشی دارم از تمام کسانی که از من دلگیر هستند شاید در موقعیت هایی واقعا لازم بوده پستی ویرایش یا حفظ شود...من تنها طبق قوانین تالار و خط مشی های مدیر عزیز عمل کردم. (بابا بخدا من که مدیر هستم خود تاپیک من هم حذف شده تا حالا اینکه ناراحتی نداره :311: )
.....................................
در طی سالیان یاد گرفته ایم هریک از ما نقشی داریم هریک از ما رابطه ای داریم ولی متاسفانه کسی به ما یاد نداده تو هم "حقی" داری.
حق من و تو این است که در دنیای امروزی یک رابطه سالم اجتماعی داشته باشیم با هر جنسی با هر تیپ فکری اما در مسیر انسانیت.
من معتقدم محرم و نامحرم در "چشم" نیست در "چشم انداز" است.
نتیجه نشان می دهد ما در ارزش ها و اساس فکری به خطا رفته ایم.
شاید تنها خواسته ایم "حفظ ظاهر" کنیم.
بجای اینکه در پی راه کارهایی برای مقابله باشیم باید اساس فکری قضیه را هدایت کنیم.
آیا می شود از روابط اجتماعی عبور کرد؟؟
برای داشتن رابطه سالم باید زیرساخت ها سالم باشند. نطام آموزشی جهت دار و ناکارآمد عواقب ساختاری ناکارآمد بجا می گذارد.
اگر ما بگویم به فلان جنس نگاه نکن رابطه نداشته باش چیزی را حل نخواهد کرد همان گونه که تا کنون حل نکرده است.
دختران و پسران جامعه ما به یکدیگر کشش دارند خب می خواهند 50 درصد از افراد جامعه را کشف کنند. ما بیایم بدون اینکه زیرساخت ها را تغییر دهیم و بجای آموزش صحیح روابط اجتماعی تنها به فکر بلوکه ساختن رابطه باشیم ؟
در همین تالا با تمام بلوکه ساختن ها و غیره ما شاهد چه روابطی(دوستی بین اعضا) بودیم. تالار تنها نمونه کوچک از جامعه است.
ببینید درون داد سیستم آموزشی ما یک بچه معصوم هفت ساله است برون دادش چیست؟ عذر می خواهم معلوم هست بعد از دانشگاه ما چی تحویل می گیریم.
دوستان عزیزان خودفریب نباشیم ما فریب خورده ایم..
اختلال روانی...اختلال شخصیت.
چرا فردی بعد از دو روز رابطه دلبسته و عاشق می شود؟
علاوه بر اینکه چون ما رابطه را بلوکه می کنیم و آموزش نمی دهیم بلکه زمینه رشد و گسترش اختلال های روانی را در جوانان ایجاد کرده ایم. حتی برخی از روان شناسان هم تنها چسبیده اند به اسان ترین راه آنهم جداسازی دو جنس از همدیگر است.
........................
بیایم عزت نفس جوانان خود را افزایش دهیم/..........
دید جنسیتی را کنار گذاریم.........../
و خودمان باشیم.......
اگر ساختارهای اجتماعی ..ساختارهای آموزشی و سایر ساختارها عزت نفس اعتماد به نفس فرزندان ما را بشکنند نتیجه این خواهد شد که فرد از ارتکاب هیچ عملی ترس نخواهد داشت
هشدار دوباره>>آزادی در رفتار جنسی متاسفانه پیروز شده.... (که در اثر این سخت گیری ها و عدم آموزش که باعث شده است روابط زیرزمینی و بسیار نابهنجار دنبال شوند.)
آنچه را که نباید فراموش کنیم>>> این خطر وجود دارد که این آزادی تا حد مجاز بودن هر چیز و گستره مطلق تنزل پیدا بکند. مگر اینکه در کنار این آزادی "مسئولیت" احیا شود.
ما طوری با انسان ها روابط برقرار نکنیم که یک ابزارن.
........................
و اما در مورد ازدواج تنها یک توصیه دارم:
برخی اوقات می گوییم من نیاز دارم ازدواج کنم.>>>> این بینش غلط است
من ظرفیت دارم که ازدواج کنم؟!>>> این بینش سازنده و صحیح است
.....................
ظرفیت های خود را افزایش دهیم...و خودمان باشیم..وابستگی به نیاز ما را محدود به منبع نیاز می کند.به هیچ کس حتی همسر خود نیز وابسته نباشید.
و در آخر سخنی نقل می کنم از فرانکل که به نقل از "نیچه" می گوید:
>>کسی که چرایی زندگی را فهمیده باشد با چگونگی آن نیز می سازد
.............................................
هرچه آموختم از شما اعضای محترم و همچنین مدیریت عزیزتالار همدردی بوده است
ودر آخر جا دارد از ""گردآفرید"" استاد عزیزم کمال تشکر را داشته باشم که "نهایت" را به من آموخت.
امیدوارم هر جا که باشید و هر جا که هستید پایدار باشید.
دوستدار تمامی شما دوستان عزیزم >>نقاب سابق :43: :72:
RE: به سلام ها دل نمی بندیم و از خداحافظی ها غمگین نمی شویم
سلام اقاي نقاب عزيز مدير خوب عالي با تجربه با دانش است اقاي نقاب از تالار نرو مدير همدردي در تالار به شما نياز دارداز تالار نرويد اگر از تالار رفتي براتون ارزوي سلامتي و موفقيت برايتان ارزو مي كنم همه اعضا تالار و مدير همدردي اقاي نقاب خيلي دوست داريم اقاي نقاب عزيز خيلي دوستت داريم جا در تالار خالي است زودتر به تالار بر گرديد منتظر مي مانيم دلم براتون تنگ مي شود اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72:
سلام بر صابر گرامی :72::72::72:
صابر جان امیدوارم گرفتاری های شخصیت زودتر مرتفع شوند . ازت میخوام تا جاییکه وقتت و انرژیت اجازه میده به تالار سر بزنی .
به امید حضوری نو و پر انرژی.
صابر عزيز اميدوارم هر جا هستي موفق و پيروز باشي...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط راهگشا
بدلیل برخی مشغله ها و درگیری های شخصی می پندارم نمی توانم به آن حد در پست مدیریت و مشاور تالار فعال و مفید باشم. بنابراین قصد دارم از حضورتان مرخص شم به امید حضوری نو و پر انرژی.
نقاب و راهگشای عزیز
چی شد برادر ؟ راهگشا اومد نداشت ؟:311:
از شوخی بگذریم ،
این خوبه که به وضعیت خودت توجه داری ، امیدوارم که مشغله و درگیریهایی که اشاره کرده ای خیر باشه و مرخصیت هر
چه زودتربه پایان برسه و با دست پر باز گردی .
بدان که وجودت چه به عنوان مشاور و چه مدیر در همدردی مفید و ارزنده بوده و خواهد بود. من به شخصه در بسیاری از
راهنمائیها ، شمار را موفق دیده ام و حتی از مطالبت استفاده برده ام . شاهد مدعای حضور
مفید و پررنگت رتبه ای است که از اعضاء هدیه گرفته ای .
ان شاء الله که این مدت هر کجا که هستی سالم و سرحال و موفق باشی و مار را هم از
دعای خیرت بی نصیب نگردانی .
در خصوص مطالبی که ذیل اعلام مرخصیت عنوان داشتی هم عرایضی داشتم که اینجا را مناسب طرحش نمیدانم و اگر اجازه بفرمایی تاپیکی باز کنم در این رابطه و مطلب شما را نیز آنجا در پستی نقل قول بزنم . و سپس با اعضاء در این مقوله بحثی داشته باشیم (نقل قول مطالب شما را در آنجا در یک پست بصورت یکجا ، منوط به اجازه و تمایل شما می دانم )
باز هم برایت آرزوی سلامتی و موفقیت دارم و امیدوارم هرچه زودتر شاهد حضور دوباره و سبزت باشیم ، البته پربارتر و پر انرژی تر از گذشته .
ان شاء الله
هدیه ای ناقابل هم برایتان دارم که قدم رنجه فرموده به تاپیک زیر برای دریافتش مراجعه کنید
شیرینی سرای همدردی مودت
اینم برای بدرقه و آرزوی بازگشت هر چه زودتر