نوشته اصلی توسط
نازنین آریایی
انگیزه بعدی من برای شارژ کردن مهمون شد:43:ن بی نهایت عزیز رو صندلی داغ بود
جدای از صندلی داغ اتفاقا وقتی دیدم شارژ کردی خیلی خوشحال شدم احساس کردم نزدیک تر شدی
سلام عزیزم
سلام مهربونم-
1.خوبی؟شکر باید خوب باشم تااونهایی که در اطرافم هستند آرامش داشته باشند
2.کم پیدایی ؟این مدت چرا نمی اومدی همدردی؟
--خیلی درگیر بودم همش در حال سفر بودم مثل آدم های سر گردان بودم الان یک ماهه که آرامش تقریبا به زندگی برگشته
3. بی نهایت با کارت به کجا رسیدی؟ سرکار میری هنوز؟
--الان که مرخصی زایمان هستم و منتظرم تا بخشنامه 9 ماهه شدنش به بیمه ابلاغ بشه. بعد از اون هم خدا بزرگه هنوز نمی دونم می رم یا نه؟بین محل کار من وجایی که الان ساکن هستم 800 km فاصله هست.
4.از شغلت راضی هستی؟یا بودی؟
--با اینکه خیلی سخت و پر استرس بود ولی چون متناسب با تخصصم بود بله در ضمن حقوق و مزایای خوبی داشت.
5.درون گرایی یا برون گرا؟
-- میانه رو هستم ببین بحث سیاسیو خودت باز کردی نه این وری نه اون وری.
6.مادر شدن سخته؟
-- واقعا من موندم یه مادر چقدر باید گذشت و عشق داشته باشه از همون اول بارداری بگیر تا به دنیا اومدن بچه و پرورش و تربیت اون همش سخته من که هنوز به جاهای سخت مونده تا برسم اما بگم یه نیرویی خدا در وجود آدم قرار می ده که می تونه سختی ها رو تحمل کنه و واقعا به جایی می رسه که وقتی این جمله را می شنوی که بهشت زیر پای مادران هست متوجه می شی چرا.
7.بی نهایت بستنی چی دوست داری؟ میوه ای؟ وانیلی؟شکلاتی؟ قهوه؟نسکافه؟ سنتی؟
--وای نگو همشو دوست دارم قبل اینکه بیام نت با پسرم مجلس بستنی خورون داشتیم میرکس هایپیرال میوه ای
من و پسرم مخصوصی با هم می ریم سوپری خم می شیم توی یخچال شروع می کنیم بحث کردن که این دفعه از کدوم مدل بخریم پسر 3 ساله ام دیگه سلیقمو می دونه می گه ا ا مامان بیا ازینا که تو دوست داری هم داره وقتی هم می خریم بلند بلند می گه خوب بریم با هم بخوریم خلاصه آبرویی پیش سوپری واسم نمومده
8.گرمایی هستی یا سرمایی؟
--گرمایی شدید
9.تو تالار کسی هست ازش بدت بیاد؟
--هستند کسایی که حس خوبی بهشون ندارم اما اینکه بدم بیاد نه فقط باهاشون ارتباط نمی گیرم
خیلی خوشحالم که اینجا هستی دوست مهربون و خوبم :72: