RE: <<< باغ همدردی 2 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان
با سلام
بدین وسیله به همه یاران همدردی اعلام میکنم من همان پاییزان 2 قبلی هستم که به همت مدیر
عزیز پاییزان بدون 2 شدم:311::311:
نمیدونم چرا قبلا سیستم پاییزان خالی نمی پذیرفت ولی الان من تنها پاییزان تالار همدردی
هستم:227::227:
آقا حامد می بینید از او روز که دپرس شدید سیستم ها هم قاطی کردند اون از پرداخت حق عضویت که ارور می ده اینم از پاییزان که اینطوری سیستم قاطی کرده .....بابا بخیال این یاکریم وگرنه فردا میاییم می بینیم همه عوض شدناااااااا:311:
بیدل جان عزیزم بی دل نباشی اخه چرا اینهمه خشونت یکمی با ملاطفت اخه ما هم دل نداریم !!!!:311::311:
ا پاییزان ، پاییزان خالی شده منم می خوام نازنین خالی باشم :302:
حالا شاید نازنین خالی هم پذیرفت!
ی اتفاقی برام افتاده انقدر خندیدم از صبح ...خیلی ضایع شدم :311: چون یکمی خیلی زیاد به همدردی هم مربوطه
می خوام اینجا تعریف کنم ،ولی می دونم اینجا آلاچیق کل کله ...خوب آخه جای دیگه هم نمی شه بگم..........
امروز صبح من تا 10 مرخصی گرفته بودم که برم دکتر آزمایشم رو نشون بدم.. کلی هم غرق در احساسات مثبت بودم که دارم طبق برنامه روزانه به کارهام رسیدگی می کنم..و خیلی همدردی رو من تاثیر مثبت و ویژه ای داشته ...نسخه نوشت و سوالایی که همه دکترها می پرسن و آخرش گفت مشکل دیگه ای ندارید؟
منم فکر کردم حالا که مرخصی گرفتم ویزیتم که دادم در مورد سرماخوردگیم هم بگم،گفتم مشکل دیگه...گلوم ناراحته.
بعد اون انگار حواسش نبود ،یکمی مکث کرد و یهو گفت گلوت؟خوشگل
من یه لحظه تمام حرفای فرشته مهربان و بهار شادی و ...آقای baby اینا اومد تو ذهنم که الان چه رفتار جرات مندانه ای باید با این آقا داشته باشم و تپش قلب گرفتم و اصلا نمیدونستم چی باید بگم ،از خودم عصبانی بودم از اینکه چطور به خودش جرات داد و من چه مشکلی دارم و...نکنه شبیه موجودات دراز گوشم ...و کلی عصبی بودم که می خواستم ی جواب بدی بهش بدممممم.
بعد تو همین فکرا بودم که پاشم جرات مندانه ی حرفی بهش بگم
که دوباره سوال کرد.گلوت خشکه؟؟؟؟؟؟
:311::311::311::311:
خلاصه بگم نمی دونید چه حالی داشتم ،داشتم از خنده و خجالت می مردم ....زود بلند شدم گفتم نه هیچی!ممنون خداحافظ :311::311::311:
و تو راه کلی به خودم خندیدم و خدا رو شکر کردم که زود واکنش جرات مندانه ای بروز ندادم از خودم
و به اعتماد به نفس خودم خندیدم ووووو کلا هر وقت یادم می افته حس خجالت و خنده وجودمو در بر می گیره :311:
نازنین عجب تعریف جالبی بود
خانوم خوشگل این رفتار جراتمندانه هم برای خودش دردسریه ها :311::311:
بازم خوبه سوتی ندادی:311:
وای نازنین جان خیلی باحال بود:311::311::311:
راستی نمیتونی نازنین خالی بشی:311::311::311:
اینجا رو نگاه کن
لیست اعضا
نازنین غ
عضو فعال
نازنین 1
عضو همراه
نازنین:)
عضو عادی
*
نازنین 20
عضو عادی
*
نازنین 2222
عضو عادی
*
نازنین567
Banned
نازنین یار
عضو عادی
*
نازنین فاطمه
عضو عادی
*
نازنین زهرا
عضو عادی
*
نازنین خانوم
عضو عادی
*
نازنین میترا
عضو عادی
*
نازنین200788
عضو عادی
*
نازنین16
Account not Activated
نازنین 65
عضو عادی
*
خاله نازنین
عضو عادی
*
نازنین55
عضو عادی
*
نازنینی
عضو عادی
*
نازنین تنها
عضو عادی
*
نازنین1
عضو عادی
*
نازنین
عضو عادی
*
سلام بچه ها!!
ببخشید که تاخیر دارم، آخه تازه یه چند روزه که سارژ شدم.
الآن یه سوال تو ذهنمه:
رو تک درخت خونه کرگدن ننشسته بود؟
چرا من همیشه این شعر یادم میاد؟ رو تک درخت خونه یه کرگدن نشسته:311::311::311:
میدونم کرگدن نمیشینه ها!!! ولی.......
ولی خداییش این یاکریم ها خیلی موجودات خنگی هستن!!!!
اصن غصه سرشون نمیشه که!!!
داره میره زیر ماشین، ترمز کردم، تازه قدم زنان از جلو لاستیک میره اون ور...... بوق ماشین های پشت سر همسر محترمه/ محترم رو متوجه میکنه که عشقش رفته اون ور خیابون!!! حالا خانوم/ آقا تازه راه می افتن و قدم زنان به سوی همسر..........
حالا شما فکر کنین این ماشین های عقبی که از این صحنه های ناب حیات وحش و راز بقایی بی خبرن چند تا فحش نثار من میکنن...........
خلاصه این جوریه که من بیشتر دوست دارم رو تک درخت خونمون یه کرگدن بشینه:311::311:
راستی یکی بیاد کل کل کنه با من
حیف که من باید برم و گرنه الان سرم درد می کرد واسه کل کل....
نازنین آخه چی بگم به تو دختر اینقدر جو گیر نشو ..........:46::43:
یه پسره هم هست، سرکوچه ما هله هوله می فروشه
من تنهایی از کنارش رد نمی شم:(
همیشه وقتی منو میبینه واسه ردگم کنی سرشو برمی گردونه داد می زنه : البالو خوشششششگل
پسره بی شعور، نیست من خجالت می کشم قرمز میشم، بهم میگه البالو:324:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
من تنهایی از کنارش رد نمی شم:(
همیشه وقتی منو میبینه واسه ردگم کنی سرشو برمی گردونه داد می زنه : البالو خوشششششگل
پسره بی شعور، نیست من خجالت می کشم قرمز میشم، بهم میگه البالو:324:
http://www.hamdardi.net/imgup/32562/...5ab74a25af.gif
وای خدای من عالی بود خارپشت:311:
----------------
پاییزان این همه نازنین داشتیم!من فقط نازنین غ و نازنین :) رو دیده بودم!
بی نهایت جون من جوگیر نشدم خوب دید من جرات مندم حرفشو عوض کرد :311:
(این قضیه جهل مرکب که می گن دقیقا مصداق این جمله منه)
ی قرصی دارویی دوا درمونی برای کاهش اعتماد به نفس وجود نداره!من over doze شده اعتماد به نفسم :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
درررررررررررررروغ! ببخشید خارپشت گرامی شما دقیقا تو کدوم برهه ای از تاریخ زندگی میکنید که سرکوچتون هنوز آلبالوخشکه میفروشه و تازه دادم میزنه!!!! :P
از 10 سالگی به این طرف دیگه از این دوره گردا ندیدم!
فکر کنم تاپیک زنگ نقاشی باعث شده بری به دوران کودکیت و هنوزم انگار برنگشتی :81:
بچه ها راستی یه سؤالی مدتیه ذهنمو مشغول کرده هر کس تونست جواب بده بهش یک رتبه میدم :311: مخصوصا پاییزان جان که به نظر میرسه حک و حوصله و ید طولایی در سرچیدن در انباره های بانک اطلاعاتی سایت همدردی دارن با اون لیست بلند بالای نازنین های زنده و مرده! (دور از جون)
هر کس بتونه فقط یک پست پیدا کنه که این شکلک ( :my: ) توش استفاده شده باشه برنده است البته باید توضیح بده که دلیل استفاده از این شکلک چی بوده یعنی معنیش چیه؟! :R
درضمن من اصلا هم خشانت ندارم بی دل جون :46: ولی بابالنگ دراز مال خودمه! دیگم حرف نباشه وگرنه ... http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...33d205a4c6.gif
امروز داشتم تو حیاطمون قدم میزدم بچه ها خندم گرفت :311:
ما هم یه درخت داریم تو حیاطمون که خییییییییییییییلی بلنده اسمش عرعره! روش پر از یاکریمه ولی اصلا نمیشه یاکریماشو دید! این موجودات گرامی لطف میکنند فقط گلاب به روتون چلغوظ (به قول بعضی شهرستانیا چوقولی) هاشونو واسمون از بالا پرت میکنند :D
دست گلشون درد نکنه!!!
خلاصه که یه قسمت وسیعی از حیاط ما کاملا سفید شده از لطف یاکریما!
خداییش تو هیچی شانس نداریم!!!! حتی تو یاکریمای روی درختمون! :302:
یاسا جان من بگم:
پست 380 از الاچیق کل کل
علت استفاده: سر کار گذاشتن مردم یا دادن رتبه الکی از سر سر خوشی
بی دل عزیز من موندم این همه غذا رو چه طوری تو دل بی دلت جا دادی. البته روایتی هم هست که میگه:
آنان که بی دل اند خیلی شکمو اند.