RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
:72::72::72::72::72::72::72:
سلام به تمامی عزیزان و همراهان همدردی.
بعد از کمی استراحت برگشتیم و یک عزیز تازه نفس رو میخواییم بر روی صندلی بنشونیم البته امیدوارم تا روز آخری که روی صندلی داغ هستند همینطور تازه نفس بمونن:311:
از امروز به مدت 4 روز نوبت شب بارونی عزیز هست:104:امیدواریم که مثل همیشه حضور پرشور دوستان رو در کنار خودمون حس کنیم با سوال های داغی که از شب بارونی گرامی میپرسند.
شب بارونی عزیز ،بفرمایید،صندلی دربست متعلق به شماستاین هم به رسم معمول برای شروع کار:82:
سلام شب بارونی محترم سو ا ل از شما
1ـچه خواننده موسیقی دوست دارید
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
3ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
4ـ دوست داری کنسرت گروه اریان بنیامین بروید
5ـزییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
6ـ با شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
7ـ دوستان زیر رودر یک جمله توصیف کن
فرشته مهربان
خانم انی
خانم سارا
خانم با لهای صداقت
خانم سرافرا ز
اقای حامد
خانم اریا نا
خانم دختر مهربون
محمد ابراهیمی
خانم شیدا حاتمی
اقای خارپشت
8ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
9ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده و تا ثیر گذار بوده است
10ـ یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده مفید بو ده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
11ـ با لوله کتاب زرشک یک جمله بسا ز
12ـ یک بیت شعر قشنگ بگو
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
هستم
سلام به شب بارونی عزیز
اینم یه لیست از سوالای من:
1- شنیدم اهل شعری و رمان :). ایول. سبک شعریت چیه؟ اولین شعری که گفتی رو برامون بنویس.
2- اسم اولین رمانی که نوشتی چی بود؟
3- شاعر یا شاعر های مورد علاقه ات کیان؟
4- چرا اسم شب بارونی رو انتخاب کردی؟
5- دوست داشتی جای کدوم یکی از اعضای تالار بودی؟ چرا؟ (به غیر از مدیر و فرشته مهربون:311: )
6- بهترین پستی که تا به حال خوندی چی بوده؟
7- قهرمان رویاهات کیه؟
8- اگر بگن فقط یک روز دیگه حق زندگی کردن رو داری (زبونم لال)، دوست داری این یک روز رو چی کار کنی؟
9- اگر بهت می گفتن می تونی برای یک مدتی رو خدا باشی، این مدت رو چجوری خدایی می کردی؟( البته به غیر از حذف حق عضویت تالار همدردی :) )
فعلا سوال دیگه به ذهنم نمی رسه.
تا بعد :72:
خب،نوبت شب بارونی شدhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...8b4afdf53b.gifما اینجا اصلا بخاطر امتحان و اینجور چیزا سوالامونو آسون نمیکنیم،گفته باشمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...bd45892032.gif
-اگر شب اینجوری خواب باشین:http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...2e03c3ff70.gifببینین یه چیز خشن و پرز دار داره رو صورتت راه میره،برش میدارین میبینین سوووووووووووووسکه!چکار میکنین؟
-اگر بعد از کلی آزمایشات مختلف،دکتر بگه خانم شما سرطان دارید،بعد از یک هفته همون دکتر زنگ بزنه و بگه که ببخشید اشتباه شده بوده،اولین حرفی که به اون دکتر میزنین چیه؟
_میتونین بهمون بگین چی خوندین؟
_دوست داشتین اهل یه شهر دیگه باشین؟
_اگه غیر از شهر شیراز میخواستین یه جای دیگه رو برای زندگی انتخاب کنید،اونجا کجا بود؟
_3 تا از معایب شب بارونی رو بهمون میگین؟
_3 تا از محسن اش رو هم بگین لطفا
_برای رفع معیبتون تا حالا چه کار هایی کردین؟
_راجع به نگاهتون به عشق مختصر برامون بگین...عشق زمینی؟
_دوست دارین روزی کارشناس افتخاری تالار باشین؟
_چرا تو تالار موندین؟چیه اینجا شما رو جذب کرد؟
_اگر بگن به هر جا که بخوای میتونی سفر کنی،خرج اش با ما،کجا رو انتخاب میکنید؟
_5 تا از آرزوهای دوران کودکیتون رو برامون بگین.
_تو تالار با کیا بیشتر صمیمی هستین؟
_اگر یه روز بیاین و ببینین تالار برا همیشه بسته شده،چکار میکنید؟(خدایا این دفعه رو نشنیده بگیرhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...d5c35d427f.gif)
_یه کتاب بهم معرفی میکنید؟
_نقطه ضعفی که ازش زیاد ضربه خوردین؟
_شب بارونی خودش رو چقدر دوست داره؟
_زندگی رو حداکثر در 2 خط تعریف کن شب بارونی عزیز...
_کی بیشترین تاثیر رو در تالار روی شما گذاشته تا به امروز؟
_...بر میگردمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...76bc455c41.gif
سلام دوستان. خوشحالم كه در خدمتتون خواهم بود. پيشاپيش از اينكه در پاسخ گويي تاخير دارم عذرخواهي ميكنم. ايام امتحانه ديگه. شما به بزرگواري خودتون ببخشيد. خب ديگه هرچه در توان دارين پياده كنيد و گرمش كنيد.:160: زهي خيال باطل. من ترموستات دارم.:227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام شب بارونی محترم سو ا ل از شما
سلام آقاي ابراهيمي. :72:
1ـچه خواننده موسیقی دوست دارید
سياوش قميشي
2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
واليبال
3ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
اين جمله از يه عزيز: به وجودت افتخار ميكنم.
4ـ دوست داری کنسرت گروه اریان بنیامین بروید
تمايلي ندارم
5ـزییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
شب باروني
6ـ با شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
(خطاب به شب باروني): واسه عوض كردن شمع ماشين خيلي جوجه اي.
7ـ دوستان زیر رودر یک جمله توصیف کن
فرشته مهربان:
مهربان، منطقي و مدبر هستند. همچنين موقعيت سنج و خوش بيان. اعتدال منطق و احساسشون خيلي زيباست.
خانم انی:
هميشه راه بهتر و بي دردسر تري هم هست. اين اولين برداشتي بوده كه هميشه از پست هاشون داشتم. خلاقيتشون تحسين بر انگيزه.
خانم سارا :
كسي كه به خاطر داشته هاش شاده. نه به خاطر پنهان كردن نداشته هاش. همچنين بسيار فهيم و خوش درك هستند.
خانم با لهای صداقت:
شاد و سرزنده. عاشق تفكرات متعالي. كسي كه از علمش حداكثر استفاده رو ميبره. نام كاربريشون رو هم خيلي دوست دارم.
خانم سرافرا ز :
فهميده و تحليل گر. افكار معنويشون واسم خيلي جالب و جذابه.
اقای حامد
مهربان، ساده و خود ساخته. از خونسرديشون و همچنين مشاركت پذيري شون لذت ميبرم.
خانم اریا نا
احساسات پاك و بي ريا. روحيه اي رمانتيك و قلبي مهربان دارند. فقط اميدوارم دوباره به جمعمون برگردند.
خانم دختر مهربون
خوش مشرب و دوست داشتني.همچنين قدر شناس و با محبت. با روحيه اي كودكانه.
محمد ابراهیمی:
خوش قلب و اهل دل. آرام اما با روحيه اي قوي. مسلط بر خود و خويشتن دار
خانم شیدا حاتمی
صبور، عاقل و با شهامت. جنگ بين ايشون و مشكلات تنها يك پيروز داره. اونم شيدا حاتمي عزيز.
اقای خارپشت
ساده انديش. فارغ از فرمول و قاعده بندي. اين تحسين بر انگيزه كه تو پيچ و خم مسير نميمونن و وقتشونو هدر نميدن. نياز باشه پرواز ميكنن.
8ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
نظر من اينه كه اين سه مكمل همند. هيچ كدوم بدون ديگري معنا نداره. تو زندگي من حرف اول رو ميزنند. هرچند درونشون خيلي ضعف دارم.
9ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده و تا ثیر گذار بوده است
تا چند مدت پيش تاثير زيادي نداشت. چون فكر ميكردم از پسشون بر ميام. وقتي ديدم مدت ها گذشت و نتيجه اي نگرفتم، تازه فهميدم دانش روانشناسي بيهوده نيست. چند وقتيه سعيمو گذاشتم روش تا با اين دانش مفيد كاستي هامو كاهش بدم و قوت هامو افزايش.
10ـ یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده مفید بو ده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
هر كودكي با اين پيام به دنيا مي آيد كه خدا هنوز از انسان نااميد نيست.
11ـ با لوله کتاب زرشک یک جمله بسا ز
كتاب، زرشك و لوله
شب باروني فوضوله.
(جدي نگيريد)
12ـ یک بیت شعر قشنگ بگو
ميترسم از خرابي ايمان كه ميبرد
محراب ابروي تو حضور از نماز من.
خوشحال شدم آقاي ابراهيمي. پاينده باشين.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lifeisbeautiful
هستم
منم هستم.:227:
سلام به شب بارونی عزیز
سلام دوست عزيز. اميدوارم حالت خوب باشه.
اینم یه لیست از سوالای من:
1- شنیدم اهل شعری و رمان :). ایول. سبک شعریت چیه؟ اولین شعری که گفتی رو برامون بنویس.
اهل شعر بودم. مدتهاست چشمه اش خشك شده. سبك شعرم غزله. (غزل بود). اولين شعري كه گفتم اول ابتدايي بودم. در مورد فوتبال و بازيكناش بود. نسخه اش دست پدرمه كه الان ايران نيست.شواهد نشون ميده قديمي ترين سندي كه موجوده، مربوطه به دوران راهنمايي:227: البته شعر نيست. اثره و ارزش هنري نداره.:
كاش پروانه اي بودم كه نگاهت را تا دوردست ها به همراه داشتم
كاش قاصدكي بودم كه هميشه پيام آور شادي هايت ميشدم
كاش آيينه اي بودم تا وقت نزديك شدنت، تورا در وجودم ميديدم
كاش رويايي بودم تا همواره نغمه ي شيرين عشق را تقديمت ميكردم
كاش قصه اي جذاب بودم كه تا پايان شوقت را به همراه داشتم
كاش همان آبي بودم كه هنگام رفتنت درون ظرف، كنار قرآن بود، تا براي هميشه بدرقه ي راهت ميشدم.
2- اسم اولین رمانی که نوشتی چی بود؟
رمان نويس نيستم. بيشتر تخيلي مينويسم. اما اولين كتابمو (دفتر) پنجم ابتدايي نوشتم. به نام "مريم مقدس." اون موقع فيلم سينمايي شو ديدم، خيلي دوستش داشتم. اطلاعات بيشتري راجع بهش جمع كردم و كتاب گونه اش رو نوشتم.
اولين تخيلي: سطل قرمز
اولين نوشته ي عرفاني: آفرينش.
3- شاعر یا شاعر های مورد علاقه ات کیان؟
حافظ ، فروغ فرخزاد و فردوسي.
4- چرا اسم شب بارونی رو انتخاب کردی؟
چون واسه لحظه اي هم كه شده، فكرم از همه چيز خالي ميشه و بي خيال همه دغدغه هام، فقط به صداي بارون گوش ميدم و از پنجره بيرونو تماشا ميكنم. البته نبايد زياد كنار پنجره بشينم. چون اين خودش ميشه يه فكر تازه، به سرم ميزنه نصف شبي بزنم از خونه بيرون. تا حالا دو سه بار اين حماقت رو كردم.بايد شبهاي باروني ببندنم به تخت فرار نكنم.:311:
5- دوست داشتی جای کدوم یکی از اعضای تالار بودی؟ چرا؟ (به غیر از مدیر و فرشته مهربون:311: )
جاي خودم. تقدير شب باروني بودن تقديريه كه خداوند با حكمت براي من در نظر گرفته. اگر جاي كسي غير از خودم باشم، يه روز كم ميارم. واسه همينه كه افرادي كه نميخوان خودشون باشن و با نقاب ديگران زندگي ميكنند، آخر يه روز به بن بست ميرسن.
6- بهترین پستی که تا به حال خوندی چی بوده؟
تاپيك دو دو تا نميشود چهارتا! (فكر كنم اسمش همين بود) همه ي پست هاشو دوست داشتم.
7- قهرمان رویاهات کیه؟
سياوش قميشي. هميشه دوست داشتم يه روز بتونم براش آهنگ سازي كنم كه نشد.:302:
8- اگر بگن فقط یک روز دیگه حق زندگی کردن رو داری (زبونم لال)، دوست داری این یک روز رو چی کار کنی؟
يه مهموني بزرگ تدارك ميبينم ، تا براي آخرين بار زندگي دنيا رو جشن بگيرم.
9- اگر بهت می گفتن می تونی برای یک مدتی رو خدا باشی، این مدت رو چجوری خدایی می کردی؟( البته به غیر از حذف حق عضویت تالار همدردی :) )
اولين كاري كه ميكردم، پدري از ابليس در مياوردم ، تا عمر داره يادش نره. ميبردمش پاي همون درخت سيب معروف، ميگفتم با خوردن اين سيب ها عمر جاويد پيدا ميكني، حالا تا ميتوني بخور. بعدش ميبردمش پيش فرعون كه پست ترين آدم ها بوده، ميگفتم بهش سجده كن. بعد تبديلش ميكردم به خاكي بي ارزش و بي حاصل (پست ترين خاك) ، تا به آتش بودنش فخر فروشي نكنه و.....
مدتي بعد خداوند بر ميگرده ، ميگه: پاشو برو بيرون، همه برنامه هامونو به هم ريختي.:311: .و من تبعيد ميشم به زمين و ميبينم همه بال در آوردن. از خدا علت رو جويا ميشم، خداوند جواب ميده: خب ارزش انسانها واسه من به خاطر عملشون در برابر اين بديهايي بود كه تو نابود كردن شيطان، از بينشون بردي. اين انسانها ديگه واسه من ارزشي ندارن. تبديلشون كردم به فرشته. ميپرسم: خدايا! پس چرا من بال ندارم؟ ميگه: آخه يكي بايد جانشين شيطون بشه.....:311:
فعلا سوال دیگه به ذهنم نمی رسه.
تا بعد :72:
:72: خوشحال شدم. ببخشيد انقدر پر حرفي كردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیدا حاتمی
خب،نوبت شب بارونی شدhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...8b4afdf53b.gifما اینجا اصلا بخاطر امتحان و اینجور چیزا سوالامونو آسون نمیکنیم،گفته باشمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...bd45892032.gif
سلام شيدا جان. آخ جون، يعني ميخواين داغش كنيد؟
-اگر شب اینجوری خواب باشین:http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...2e03c3ff70.gifببینین یه چیز خشن و پرز دار داره رو صورتت راه میره،برش میدارین میبینین سوووووووووووووسکه!چکار میکنین؟
در مرحله اول پرتش ميكنم اونور.
مرحله دوم: يه افكن روش خالي ميكنم.
مرحله سوم: مامانمو صدا ميزنم ميگم بيا جمعش كن.
مرحله چهارم: با 6 تا قرص صابنو، دو تا شامپو بدن، سه تا وايتكس، چهارتا قرص كلر، و.... ميرم حمام.
مرحله پنجم: فكر كنم يه هفته اي خوابم نره. پس سعي ميكنم طي مدت اون صحنه رو فراموش كنم.
-اگر بعد از کلی آزمایشات مختلف،دکتر بگه خانم شما سرطان دارید،بعد از یک هفته همون دکتر زنگ بزنه و بگه که ببخشید اشتباه شده بوده،اولین حرفی که به اون دکتر میزنین چیه؟
ميگم دستت درد نكنه، خوش خبر باشي،.... بعد ميرم به خانمش ميگم: شوهرتو با يه خانم ديگه اي ديدم. يه هفته بعد كه خانمش خيلي خوب پوست از سرش كنده، برميگردم ميگم: ببخشيد اشتباه شد. شوهر شما نبود.
_میتونین بهمون بگین چی خوندین؟
نجوم. (فيزيك نجومي)
_دوست داشتین اهل یه شهر دیگه باشین؟
خير. من عاشق شيرازم.
_اگه غیر از شهر شیراز میخواستین یه جای دیگه رو برای زندگی انتخاب کنید،اونجا کجا بود؟
فكر ميكنم كلاردشت.
_3 تا از معایب شب بارونی رو بهمون میگین؟
1. كله شق
2. مغرور (البته غرور ناشي از خجالت و كمرويي)
3. خود محور
_3 تا از محسن اش رو هم بگین لطفا
1.مهربون
2. مثبت انديش
3. پرهيجان و شيطون
_برای رفع معیبتون تا حالا چه کار هایی کردین؟
مدتيه براي رفع معايبم مشاوره ميرم و قصد دارم برطرفشون كنم. نبايد به ضعف ها مجال خودنمايي داد. البته از مقاله ها و مطالب همدردي هم خيلي استفاده كردم. از همه دوستان ممنونم.
_راجع به نگاهتون به عشق مختصر برامون بگین...عشق زمینی؟
از ديدگاه من عشق زميني زماني حقيقت داره كه به عشق الهي منتهي بشه . عشقي كه درونش درد و لذت با هم هست. نياز هست. انتظار هست. مثل يه ذجر دلنشين. همچنين به جنسيت و شرايط ايده آل هم محدود نميشه. البته من راجب عشق حرف ميزنم. از ديدگاه من بقيه علاقه ها دوست داشتن و وابستگيه. معتقدم عشقي كه به وصال ختم شد، ديگه عشق نيست. هرچند علاقه ي خيلي خيلي زياد باشه. چون تعلق شكل ميگيره و عشق به تعلق محدود نميشه. بگذريم...
_دوست دارین روزی کارشناس افتخاری تالار باشین؟
نه. چون اونوقت همدرد همه ميشم، اما كسي همدرد من نميشه. تا حالا ديدين فرشته مهربان از مشكلاتشون بگن؟ هرچند كه در وجودشون يه خلاء رو احساس كنند؟
_چرا تو تالار موندین؟چیه اینجا شما رو جذب کرد؟
اينجا جاييه كه اكثر بچه ها سعي ميكنند، نقابشونو بزنند كنار و خودشون باشن و خودشونو با همه ضعف هاشون نشون ميدن و اين باعث شده همدلي خاصي بين بچه ها باشه. من جذب همين صداقت شدم.
_اگر بگن به هر جا که بخوای میتونی سفر کنی،خرج اش با ما،کجا رو انتخاب میکنید؟
كره مريخ. البته اگر قرار باشه فقط تو زمين باشه، قطب شمال.
_5 تا از آرزوهای دوران کودکیتون رو برامون بگین.
1.فوتباليست شدن
2.پولدار شدن و كمك كردن به مستمندان.
3.زندگي با حيوانات تو جنگل:163:
4.پرواز با كفش جهنده!!!!
5.احداث كارخانه ي پلي استيشن سازي.:311:
_تو تالار با کیا بیشتر صمیمی هستین؟
همه ي بچه ها رو خيلي دوست دارم. با دختر مهربون از همه زودتر و بيشتر صميمي شدم.
_اگر یه روز بیاین و ببینین تالار برا همیشه بسته شده،چکار میکنید؟(خدایا این دفعه رو نشنیده بگیرhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...d5c35d427f.gif)
يه سايت راه ميندازم، اسمشو ميذارم همدردي 2 ، همه بياين اونجا.
_یه کتاب بهم معرفی میکنید؟
مرصاد العباد/ كمدي الهي دانته/ ابليس نامه
_نقطه ضعفی که ازش زیاد ضربه خوردین؟
كمرويي و گير كردن تو رودرباستي.
_شب بارونی خودش رو چقدر دوست داره؟
خيلي:227: (آخر اعتماد به نفس)
_زندگی رو حداکثر در 2 خط تعریف کن شب بارونی عزیز...
يه فريب دلنشين.
_کی بیشترین تاثیر رو در تالار روی شما گذاشته تا به امروز؟
بالهاي صداقت عزيز.
_...بر میگردمhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...76bc455c41.gif
من با اين سؤال ها دم نميكشما..... داغش كنيد. من تنم ميخاره واسه اينكه سر به سرم بذارن. :227: زود برگردين. صندليم يخ كرده.:72:
سلام خانم شب بارونی محترم سو ا ل از شما
1ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
2ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
3ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا
جنگ
صندلی داغ
تحصیل
تا لار
فرشته
موفقیت
4ـ یک تا پیک که بیشترین تا ثیر را روی شما داشته معرفی کنید
5ـ چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تا لار کسب کرده ای
6ـ را ز موفقیت در دید خانم شب بارونی چیست
7ـ خانم شب بارونی هدف در زندگی چیست
8ـ چه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود
9ـ اگر این قدرت را داشتید که برای یک رو ز به یک دو ره از زندگیتان بروید کدام دوره را انتخاب می کردید
10ـ وقتی غمگینی چه می کنی
11ـ یک جمله اموزنده مفید به اعضا تا لار هدیه بدهید
12ـ چه کسی خیلی تو زندگیت تا ثیر مثبت داشته مهمترین تا ثیرش چی بوده
13ـ یک جمله درباره مادر پدر بگوید
14ـنقش احساسات مثبت یا منفی را در زندگی خودتون چگونه ارزیابی می کنید ایا شما فردی احساس محور هستید یا منطق محو ر
15ـ چه کسی تو تالار در شما حس احترام را بر می ا نگیزد
16ـ کدوم بیشتر دوست دارین کوه جنگل دریا اسمون
17ـمحبوب ترین هنرپیشه مورد علاقه شما
18ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
19هم اکنون یک ارزویی دنیایی بکنید
20ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
21ـ یک انتقاد از محمد ابراهیمی
22ـ نظرتان درباره سری جدید صندلی داغ چه است
23ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
24ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
25ـ غذای مورد علاقه شما
26ـ یک ضرب المثل بگوبد
سلام شب بارونی،
با اجازه ما هم یکی دو تا سوال بپرسیم :)
1- چی شد توی این همه امتحان حاضر شدی روی صندلی داغ بنشینی؟!
2- قبول داری که انسان می توانه وحشی ترین موجود زمین بشه؟ گاهی از این انسان کارهایی سر می زنه که اصلاً در مغز من نمی گنجد. به نظرت چه اتفاقاتی دست به دست هم می ده که از یک طفل معصوم گاهی یک جنایت کار بی رحم به وجود میاد؟
3- اگر پدر یک شهید رو ببینی که عکس پسرش که در جوانی شهید شده دستش هست، چه حسی بهت دست می ده؟ حرفی داری به او بزنی؟
4- تا به حال کاری کردی که همیشه بهش افتخار کنی و احساس کنی که خدا رو با اون کار از خودت راضی کردی؟
5- تا به حال کاری کردی که هر وقت یادت بیفته شرمنده خدا بشی؟
6- دقت کردی چقدر در همدردی تاپیک داریم که پسر و دختر می خواهند با هم رابطه قبل از ازدواج داشته باشند. هر چقدر هم گفته می شود که چنین رابطه ای غلطه، گوش شنوا ندارند.
فرهنگ غربی با فرهنگ ما قاطی شده و یک چیز عجیب غریبی به وجود اومده! :)
به نظرت اصلاً می شه کاری کرد؟
یا دیگه نمیشه جلوی این جریان رو گرفت؟
سلام به شب باروني عزيز...به صندلي داغ خوش اومدي!
چند تا سوال ازت مي پرسم ببينم 20 مي شي يا نه؟
- كدوم ترجيح مي دي؟ قدم زدن كنار دريا يا قدم زدن در جنگل. چرا؟
- هر كسي نگرشي نسبت به دنيا داره. نگرش تو چيه؟
- يك خاطره خوش از دوران بچگي، نوجواني و جواني به ما بگو.
- دوست داري چطوري ازدواج كني؟ اول عاشق بشي بعد ازدواج كني؟ منطقي ازدواج كني بعد عاشق بشي يا اينكه دوست داشتن رو بر عشق ترجيح مي دي؟
- منظور واقعي شب باروني از اين جمله"بي هيچ مبالغه اي من خوشبخت ترين موجود زمينم. چرا كه واژه اي به نام بدبختي نميشناسم و همانقدر خوشبختم كه حضور خداوند وسعت دارد. من بيشتر از هر بينهايتي خوشبختم." چيه؟ چطوري به اين نتيجه رسيده؟ اصولا رمز رسيدن به رضايت بالايي از زندگي چيه؟
- كدوم يكي از اين شكلك ها حس بهتري بهت مي ده؟
:311: :310: :227: :43:
- دوست داشتي توي يك خانواده فقير بودي بعد يهو مي فهميدي متعلق به يك خانواده پولدار و خوشبختي؟ مثل اين فيلما!
- شب باروني چند درصد از چيزهايي رو كه توي زندگيش داره با شانس بدست آورده چند درصدشو با پشتكارش؟
- براي هركي از اعضاي همدردي كه دلت مي خواد شكلك بذار كه اونارو توصيف كنه.
موفق باشي:82: