RE: ناله ام به گوش کس نمیرسد!
چشم بارانی عزیز خیلی خیلی خوشحالمون کردید خانوم!!!!!!!!!!!!!!
من به شخصه به شما تبریک میگم!:227::227:
آفرین! آفرین!:104::104:
اما این خبر اول؛ و مهم تر از اون اینه که خودت چه کردی؟! در مورد خودت و تصمیماتت چه کردی؟! منتظرم تا در آن موارد هم خبرهای خوشی از شما بشنویم ها!:72:
RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام آقای آرمان
متاسفانه من شما رو نمی شناسم ولی فکر می کنم بتازگی متاهل شده باشید. ازدواجتان را تبریک می گویم و از صمیم قلب برایتان آرزوی خوشبختی می کنم.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
البته خودم به شخصه دنیای واقعی رو بهتر و بیشتر بهش علاقه دارم تا دنیای مجازی ! از لحاظ افزایش علم و آگاهی هم آموختنیهای دنیای واقعی خیلی بیشتر - بهتر -ملموس و کاربردی تر از دنیای مجازی هست نمیخوام حالا که خیلی کم و در حد صفر به تالار و دنیای مجازی سر می زنم بگم در گذشته اشتباه می کردم که در تالار و محیطهای مجازی فعالیت می کردم اما بدون اغراق میگم کلی از وقت و عمر خودم را بیهوده صرف دنیای مجازی و درگیر اون کردم الان حس میکنم اون موقع ها فقط زمان رو بیهوده تلف کردم مطمئنم خیلی از شما ها هم که خیلی از وقتتون پای اینترنت می گذره بعدا به این حس خواهید رسید!
با اینکه حرف شما درسته اما از یه مطلب غافل شدید، معمولا ماها که دور هم تو این تالار جمع شدیم به یه مشکلی تو زندگی واقعمون رسیدیم که از ترس سوء استفاده های آتی یا هر معذورات دیگه ای نتونستیم حرفمون و دردمون رو به دوستی تو دنیای واقعی بگیم.
از سر ناچاری اینجا اومدیم و وقتی می بینیم که اینجا چقدر راحت باهامون همدردی می شه و بعضی ها چقدر خالصانه برامون وقت می ذارن، یه احساس آرامش پیدا می کنیم.
حالا من در مورد خودم می گم اگه مشکلم حل شد و دیگه به اینجا اومدن نیاز نداشتم، بی انصافیه که بقیه دوستای همدردم رو تنها رهاشون کنم. من باید براشون وقت بذارم چون یه زمانی که نیاز داشتم برام وقت گذاشتن.
اینطور نیست؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
با عرض سلام و ادب به دوستان گرامی
ابتدا از اینکه در این انجمن تاپیک زدم از مدیران تالار معذرت می خوام اما به دلیل اینکه اجازه پست زدن در قسمتهای دیگه تالار رو ندارم ( یا به قولی حسابم شارژ نیست ) ناچارا در اینجا پستم رو می زنم امیدوارم مدیران تالار به جای حذف! این ارسال را به مکانی دیگر انتقال دهند .
خب بعد از این توضیج مختصر بهتره که از هم تالاریهای سابق خودم حال و احوالی بپرسم انشالله که همگی خوب و سلامت و سرحال باشند حتما در غیاب ما حسابی بهتون خوش می گذره در تالار و همه چی آرومه ایشالله .
در جواب احوال پرسی های شما هم تالاریهای سابق ( بعید می دونم کسی احوال پرس من بوده :311:) بنده هم خوبم و چند وقتی است در کنار همسر مهربانم با توکل بر خدا زندگی می کنم . راستش دیگه درگیریهای زندگی اینقدر زیاد هست که به انسان فرصت نمی ده تا در فضای مجازی سیر کنه و افتخار در کنار شما بودن نصیبم نمیشه .
البته خودم به شخصه دنیای واقعی رو بهتر و بیشتر بهش علاقه دارم تا دنیای مجازی ! از لحاظ افزایش علم و آگاهی هم آموختنیهای دنیای واقعی خیلی بیشتر - بهتر -ملموس و کاربردی تر از دنیای مجازی هست نمیخوام حالا که خیلی کم و در حد صفر به تالار و دنیای مجازی سر می زنم بگم در گذشته اشتباه می کردم که در تالار و محیطهای مجازی فعالیت می کردم اما بدون اغراق میگم کلی از وقت و عمر خودم را بیهوده صرف دنیای مجازی و درگیر اون کردم الان حس میکنم اون موقع ها فقط زمان رو بیهوده تلف کردم مطمئنم خیلی از شما ها هم که خیلی از وقتتون پای اینترنت می گذره بعدا به این حس خواهید رسید!
به هر حال امیدوارم شما دوستان گرامی در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید فقط خواستم تا حالی ازتون بپرسم - خب تا بعدها که حاج خانوم اجازه بده بازم سری به دنیای مجازی بزنیم ( چه کنیم زن ذلیلیم دیگه ) خدانگهدار :72:
سلام بر آرمان عزيز
تبريك عرض مي كنم. خيلي خبر مسرت بخشي بود. در اين چند وقت چندين خبر مسرت بخش از عزيزان تالار داشتيم.
حال متاهلي چطوره؟ ميدونم عاليه گفتم بقيه هم بشنوند.
تقريبا به جز بعضي از تازه واردين ، اكثر اعضاء آرمان 26 عزيز يا همان عرفان عزيز را مي شناسند.
كمتر كسي هست كه خدمات ايشون را در تالار چه از نظر شكلي چه ازنظر محتوايي نديده باشد.
همچنين پاسخها، مقالات و كارهاي گرافيكي ايشون كه واقعا اول از همه به مدير همدردي و بعد به همه اعضاء كمك كرده است .
عليرغم تفاوت سليقه و روش در بعضي حوزه، اما او يار و كمك كار مدير همدردي بوده است. واقعا در حوزه خدمت رساني به اعضاء ايشون سنگ تمام را مي گذاشتند و گاهي تا پاسي از شب به همدردي با اعضاء و كمك به آنها مشغول بودند. و اين يعني ثمر بخش بودن اوقات.و اين قسمتي كه مربوط به تالار همدردي هست،نتايجش هنوز هم باقي هست.
هنوز هم وقتي صدها بازديدكننده با سرچ گوگل به اينجا مي آيند مطالب آرمان را مي خوانند و كارهاي گرافيكي او را شاهد هستند و ...
اگرچه ايشون شكسته نفسي مي فرمايند و خودشون به اين موارد اشاره نمي كنند، اما اين به معناي آن نيست كه از ذهن ما خدمات ايشون پاك شود.
البته كثرت مشغله هاي كاري واقعا هميشه اين انتقاد را متوجه بنده كرده است كه نتوانسته ام احوالپرس و مشوق عزيزان ساعي تالار باشم. و اين گاهي شائبه قدرناشناسي را ايجاد مي كرده است كه اگرچه من منظوري نداشته ام، ليكن واقعيت اينست كه وقت نكرده ام كه بازخورد مناسبي نسبت به اقدامات مفيد اين عزيزان داشته باشيم.
گاهي خواسته ام ليستي تهيه كنم و يك به يك قدرداني كنم. اما ديدم امكانش نيست. شايد به نوعي ما به تعداد اعضاء و به تعداد پستها بايد قدرداني و تشكر داشته باشيم. اما در اين ميان بسياري هستند كه با حجم و كيفيت انبوه فعاليتهايشان محيط مجازي همدردي را (چنانكه blue sky گفته اند) دلنشين كرداند و اينها همه به خاطر يك شخص نيست بلكه به خاطر فعاليت همه ما با هم هست و هيچ كس نمي تواند منكر اين شود.
آرمان 26،
براي شما بهترين ها را دعا مي كنيم. اميدواريم همانطور كه بدون چشمداشت و انتظار در اين تالار براي ديگران چون شمع روشنايي بخشيدي ، خدا هم هميشه در كنارت و كمك كارت باشد.
همچنين از ته دل آرزو داريم ، به هر ميزان كه وقت داشتيد و خواستيد به نت سري بزنيد، بدانيد در يك گوشه اي به نام تالار همدردي ، علاقمند زياد داريد و كمكهاي شما را انتظار مي كشند و شاكر زحمات شما حداقل زباني هستند.
موفقيتت مداوم و شادكامي ات روز افزون باد.
به به اقا آرمان ، عرفان قدیم ، شاه دوماد ، شاخه نبات ،
بابا اینورا ! بالاخره دم به تله دادی و قاطی مرغا شدی. خیلی خوش اومدی. و خوشحال شدم که به جمع ذی ذی ها پیوستی.
عجب عالمی داره ، تا نخوری ندانی.ما که هرچی به این عذب القوزیای فامیل میگیم ، بله رو بگید نمی دونم چرا عقلشون می رسه و نمیگن!!!!
بالاخره من بزرگترم و چشم ندارم خوشیها و تفريحاتشون رو ببینم و هی آه بکشم!!!!!!
خب بگذریم از شوخی ، خیلی خیلی خوشحال شدم هم از خبر ازدواجتون و هم از آفتابی شدنتون تو سایت.
امیدوارم با بهره گیری از تجربیات و آموخته هاتون از دو دنیای مجازی و حقیقی ، شما و عروس خانوم در هر دو دنیا سعادتمند و خوشبخت و سرافراز باشید. :104::104::72:
سلام آرمان جان
امیدوارم در زندگی نوپایی که آغاز کرده ای با توجه به تجربیات و اطلاعاتی که داری مهارتهای خودت را به نیکی مورد آزمون قرار دهی و روزگاری خوش را در کنار نازنین همسرت تجربه کنی .
به واقع از شنیدن خبر ازدواجت خوشحال شدم . موفق باشی و روزگار به کام .
سلام اقای ارمان عزیز
اقای ارمان عزیز انشالله که همیشه خوشبخت باشید اقای ارمان عزیز تبربک می گویم اقای ارمان عزیز از شنیدن خبر ازدواجت خوشحال شدم برایتان ارزوی بهترین ها را داریم اقای ارمان تبربک می گویم:72::72::72::72:
سلام چند رو ز تالار نبودم دلم برای تالار و اعضا تالار و مدیر همدردی تنگ شده بود اعضا تالار خیلی دوستت دارم اعضا تالار بهترین هستند مدیر همدردی خوب دوست داشتنی خیلی دوستت دارم من به تالار بر گشتم امیدوارم در تالار مفید باشم:72::72::72:
دوستان عزیز من
محتاج دعای همه تون هستم
خواهش می کنم هرکسی این پست و خوند برای خاله ام دعا کنه
« أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَكْشِفُ السُّوءَ »
خدایا همه ی بیماران را شفا بده خدایا سلامتی دوباره خاله ام رو ازت می خواهم...
خدایا ازت عاجزانه تقاضا دارم خاله ام رو نجات بدی ... ای خدا
الهی امین
سلام بالهای صداقت عزیز
چی شده خانمی ؟
انشالله که خدا خودش بهترین ها را تقدیم تو و خانواده ی محترمت بکند .
عزیزم انشالله که خاله ات حالشان خوب می شود .
مواظب خودت باش و همه چیز را بسپار به خود خدا که منبع عشق است و نور .