بی دل جون قربونت ، من امروز iq م پایینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
این که نوشتی یعنی چَه؟
کی پروفسور شده؟ :302:
نمایش نسخه قابل چاپ
بی دل جون قربونت ، من امروز iq م پایینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
این که نوشتی یعنی چَه؟
کی پروفسور شده؟ :302:
خارج از شوخی
اگر واقعا باهاش خوشحالی فقط نظر خودت مهمه . به بقیه و نظرات بقیه کار نداشته باش. مهم این است که خودت خوشت آمده .
و اما
حق السهم هر کس می خواد بره پیش بالها ی صداقت اسم بنویسه و ثبت نام کنه . من در بخش ترانزیت و حمل و نقل پول فعالیت دارم و اندکی گیتار زدن زیر پنجره ی اتاق کار بالهای صداقت .
تو هم گیر دادیاااااااااااااااااااا. الهای صداقت
یکی پروفسور شده دیگه . مبارکش باشه می دونم من یک نفر نیستم . هر کی هست مبارکه انشااااااااااااااااااالله .
بی دل جونم بیا قبل از اینکه بیفتم زندون خواهر یک دل سیر بغلت کنم :311:
آره خواهر اگر گیر افتادیم کمپوت ایرونی برام نیار که لب نمی زنم فقط کمپوت میوه های مناطق حاره . بس که میوه صادراتی به خوردمون دادن خواهر کمپوت ایرونی از گلوم پائین نمیره:311:
خواهر شماره حسابم را میدم کمک های مردمی رو از من دریغ نکنید که حسابی توی زندون خوش بگذره :311:
ماااااااااااااچ
انی خدا تو رو نکشه ، یعنی من و مو طلایی غش کردیم از خنده :58:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
=====
خانوم ها آقایون
لطفا به صف :324:
ازدحام نکنید
یکی یکی بیایید اسم نویسی !
موطلایی جان ! ببین چقدر واسه خودم و خودت و خاله آنی برداریم بسه ، مابقی رو اسم نویسی کنیم
آنی هواپیمات یهو هوس نکنه روی زمین غش کنه؟
کلی پول باهامون داریم برمیداریم ها
بالهای صداقت جان منظورم قیافه پستهای کیووووووووون بود:311:
آنی! بالهای صداقت اگه به بانک خودش خیانت کنه از کجا معلوم مارو هم دور نزنه عزیز! من که میگم بیخودی هی تعداد نفرات رو برای یک بانک استانی زیاد نکن!
البته تا وقتی که میشه به نرمی و به همین سادگی به همین خوشمزگی اختلاس میلیاردی کرد، هلیکوپتر و تریلی و قایم شدن لای کیسه پول برای چی؟ اینها مال دهه 60 میلادی بود دیگه منسوخ شده. اختلاس رو عشق است:305:
سرافراز جان الان اینقدر خودشو اذیت نکن! بذار یه روز از روی اواتارت بگذره از تنور بیاد بیرون سرد شه، اونوقت چشمات بهت میگه خوبه یا نه:46:
ااااااااااااااااااااااااا اای بابا
بی دل برای پیک نیک داریم می ریم لای پولها و تو مرکز دایره بخوابیم . بالهای صداقت فردا صبح درخواست خودش را برای انتقالی به بانک مرکزی و خزانه دولت می ده . مدیرش هم به جای اضافه حقوق حتما با درخواستش موافقت می کنه :311:
خواهر جان مثل اینکه تو روشهای نوین ورژن 2011 و 2012 را بلدیااااااااااااااااااااا . تو رو به عنوان مشاور به روز پروژه استخدام می کنیم . قبلتو ؟! چند می گیری ؟!
موطلایی جان خاله یه چک سفید از چکهای مامانی با امضا بکن بده به خاله سرافراز خب؟ خودم مامانو بلند می کنم از سر جاش هرچقدر خواستی بشین پشت کامپیوتر فردا هم نمی خواد بری مرسه خودم اجازه تو می گیرم تا لنگ ظهر بخواب... مشق و درستم بی خیال! مثلا ما مهندس شدبم کجای دنیارو گرفتیم...دزدای بانک وضعشون بهتره!...والله!
بی دل جان؟ حالا داری از این آواتار فلک زده ما تعریف می کنی یا ضدحال به آرایشگر می زنی؟ اصلا فردا عوضش میکنم خیال شما . خودمو صاب عکس راحت شه! (درست نبشتم؟:33: )
میگم الانه که سرو کله یکی ازاین صورتی ها پیدابشه وحال هممون رو بگیره!!! خب بریم تایپیک کل کل.
به ما که رسید هیچ کی حوصله نازکشیدن نداره! ای خدااااا پس من چیکارکنم؟ دلمو به کی خالی کنم؟:302:
بنازم به سرعت عمل شما خانم ها!!!!نزولی و صعودی و .....
فکر کنم همزمان سبزی هم پاک میکنید:311:
سلام خانم داملا درد دل دارید به من بگوید
خانم بی دل خانم انی شوخ طبعی گل کرده است
:72::72::72:
بابا داملا جان بخند! منکه انقدر خندیدم همه غصه هام یادم رفت! تو هنوزم توو فکری اون طرف بهت چی گفته؟ ای بابا! زبونش لای دندونش گیر کرده بود یه چیزی پروند جدی نگیر بخند...:311: