من هم بلد نيستم .ياد گرفتي به من هم ياد بده . اما خدايي كيك تولدت خيلي قشنگه . لطفا بادكنك هم يادت نرود من بادكنك زرد مي خواهم .:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم بلد نيستم .ياد گرفتي به من هم ياد بده . اما خدايي كيك تولدت خيلي قشنگه . لطفا بادكنك هم يادت نرود من بادكنك زرد مي خواهم .:72:
چشممممممممممممممممممممممم
بادکنکهای زرد ،قرمز ،ابی ،سبز همه رنگی داریم ،هر کدومو بخواین مال شما
ولی قبول کننین سبز باید بیشتر ازهمه اش باشه:227::D
سلام دوست خوب مهربان دلسوز خانم گل مریم تولدت مبارک با د:72::72::72::72: خانم گل مریم به همه اعضا تالار کیک بدهید امیدوارم همیشه شا د باشید
تولدتان مبارک:72::72::72::72:
[color=#006400]سلام ""گل مریم"" عزیز..
ببخشید بنده متوجه نشدم ....وگرنه خیلی زوتر تبریک می گفتم.
گل مریم طریقه قرار دادن عکس به این شرح است که در بالای تالار ما امکانی دارم به نام آپلود تصویر شما این اپلود کلیک فرمایید و سپس از ارشیو عکس های داخل کامپیوتر خود یکی را برگزینید و دکمه اپلود را فشار دهید.
بعد از مدتی که عکس اپلود شده در زیر مکان اپلود لینک های قرار داده می شود شما لینک دوم را بر می گزیند و روئ آن "راست کلیک" نموده و گزینه (copy shortcut) را انتخاب می نمایید در واقع از ان کپی می گیرید.(راه اسان دیگر این است ..بعد از اپلود عکس...در زیر اپلود در کادر کوچکی خود عکس نشان داده می شود ..روی ان مانند قبل راست کلید کرده و گزینه (copy shortcut) را انتخاب می نمایید.
حالا بر فرض می خواهید عکس را در قسمت جشن تولد قرار دهید می روید تاپیک جشن تولد و دکمه ""ارسال پاسخ"" را انتخاب می نمایید. وقتی قسمت ارسال پاسخ امد در بالا صفحه ما گزینه های داریم از جمله""افزودن تصویر""که از سمت راست صفحه گزینه ششم محسوب می شود ان را(افزودن تصویر) را کلیک کرده ...انگاه خود تالار قسمتی را باز می کند شما می بایست روی ان قسمت بروید(دقت کنید همه کلماتی که در ان قسمت وجود دارد که قبلا پاک کنید) و دوباره ""راست کلیک"" کرده و این بار گزینه """paste"" را انتخاب نمایید و سپس دکمله ok را بزنید و سپس پاسخ را به تالار ارسال نمایید......تمام.
تولدتان مبارک ..سبز باشید
این کیک هم تقدیم شما
http://i7.tinypic.com/6c7ezpv.jpg
تولد خانم مثل من 29 مرداد است تبربک می گویم من تولد جمعه 30 مرداد است
تولد خانم مثل من 29 مرداد است
سلام خانم مثل من از صمیم قلب تولدتان مبارک باد و از ایزدیکتا برایتان ارزوی سلامتی شادی موفقیت و هر ان چه که دوست دارید خواستارم
تولدتان مبارک
منم پیشاپیش هم تولد محمد ابراهیمی عزیز و هم مثل من گلم رو تبریک میگم
ایشالله تولد صد سالگیتون
من هم تولد دو دوست بزرگوار تالار یعنی ""مثل من"" عزیز و دوست داشتنی و ""محمد ابراهیمی ""گرامی را تبریک می گویم.
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...i8223_hjfd.jpg
:227::227::227::227::227::227::227::227::227:
خانم مثل من تولد 29 مرداد است از صمیم قلب تو لدتان مبارک باد خانم مثل من کیک فراموش نشود