نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان
در کدام تاپیک چنین موردی پیش آمده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان
در کدام تاپیک چنین موردی پیش آمده؟
ممنون آقا کیوان که پاسخ میدهید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
در تاپیک تاریخ تولد, جشن تولد
سلام
ضمیمه موزیک تقدیم پیوست کنم موزیک پیوست نمی شود مشکل دارد حجم موزیک خیلی کم است متخصص فنی مشکل ضمیمه پیوست درست نمی کند راهنمایی کنید ممنون:72::72::72:
چند تا پیام از پوشه دریافت و ارسال حذف کردم و طبیعتاً به پوشه ی سطل زباله منتقل شده، اما پوشه سطل زباله خالی هستش!
چرا؟
با سلام و احترام
احتمالا اشتباهات کاربری باشد. البته کاربران تعداد پیامهایی که بخش خصوصی دارند محدود هست و این آمار شامل همه پوشه های آنها حتی پوشه سطل زباله می شود که به خاطر محدودیت ممکن است حذف شده باشند.
نکته دیگر شما اگر نمی خواهید به طور کلی پیامی را حذف کنید و تمایل دارید به سطل زباله بفرستید می توانید از گزینه انتقال در پایین صفحه پیامها استفاده کنید و روی سطل زباله تنظیم کنید تا پیامها به سطل زباله منتقل شوند.
با تشکر
چی کار کنیم دیگه وقتی تالار انتقادات و پیشنهادات نیازمند شارژه یه پیشنهاد هم که داریم مجبوریم قاچاقی بگذاریم! خوب این پیشنهادات و انتقادات را آزاد می کردید!
و اما بعد آقای مدیر عزیز یه سری کاربرا هستند که گاهی اوقات یه چند ماه پاشون را توی تالار نمی گذارند بعد یه دو سه روز میان دوباره می رن تا برنامه بعدی خدا نگهدار شما!
این کاربرا گاهی اوقات ممکنه علاقه هم داشته باشند توی برخی موضوعات مشارکت کنند اما خوب به خاطر دو سه روز نمی ارزه یه ماه شارژ خریدن!
حالا پیشنهاد من این بود که شارژهای مبتنی بر استفاده هم داشته باشین. یعنی فرضا شارژ برای 100 پست. یا شارژ برای ده تاپیک جدید و 100 پاسخ و شارژهای این مدلی
البته این که در نرم افزار mybb قابل پیاده سازی هست یا نه و پلاگین هایی که استفاده می کنید این کار را پشتیبانی می کنند یا خیر نمی دانم. اما در صورتی که پیاده سازیش سخت نباشه به نظرم امکان خیلی خوبیه. اگه پیاده سازیش کردین منم شارژ می خوام :72:
از مدیران محترم عذرخواهی می کنم که مجبورند پست را جا به جا کنند.
یا علی
سلام
دوست عزیز شما میتونید از طریق ارتباط با ما که پایین همین صفحه هستش با مدیریت در ارتباط باشید.
اونجا دیگه نیازی به قاچاقی مطرح کردن موضوع نیست ! و نیازی هم به شارژ نداره.
سلام من تازه ثبت نام کردم سوالاتم رابه چه کسی بفرستم خواهشا راهنمایی نمایید ممنون
با سلام و احترام
شما با توجه به اینکه عضو انجمن آزاد هستید دسترسی دارید که سئوال خصوصی ارسال کنید، لذا می توانید به انجمن مشاوره تخصصی و خصوصی بروید و روی گزینه ارسال موضوع جدید کلیک کنید و سئوال خود را مطرح کنید.
گفتنی هست سئوال شما خصوصی بوده و فقط خودتان می بینید و اعضاء دیگر دسترسی ندارند و بنده هم پاسخ خواهم داد.
این تغییر رنگ صفحه پستمون از کجا قابل تغییره؟