بچه ها philosaraسکوت کرده ،چرا؟
امیدوارم مشکلی نباشه و موضوع فقط استراحت باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها philosaraسکوت کرده ،چرا؟
امیدوارم مشکلی نباشه و موضوع فقط استراحت باشه
سارا قبل تر اعلام کرده بود درون گرا ست و برای حل مسائل و مشگلاتش احتیاج به خلوط و سکوت و تمرکز دارد .
او دختر قوی است . انشالله که مشگلی نیست .
عرضم به حضورتون
کمی نیاز به استراحت داره ، غمخواری دوستانی که تو تالار مشکلشون رو مطرح کردند کمی باعث به هم ریختگیش شده .
نگران نباشید ، استراحت لازمه برای هر کدوم از ما یه وقتایی
سلام
بچه ها من چیکار می تونم الان برای bloom بکنم
خیلی دلم می خوا کناش باشم ولی با هیچکی حرف نمی زنه حتی مامانش می گفت آرش رو هم قبول نکرده
bloom همیشه محکم بود نمی دونم چرا اینطوری شده
سلام:72::
اره جای فیلو سارا که واقعا خالیست .....
یک تاپیک زده بود که با این مشکلات تالار خیلی درگیری روحی پیدا کرده..امیدوارم زودتر بیاد..جاش خالیه..
برگرده یک بحث حسابی راه بندازیم!!!:73:
mamfred گرامی..چه اتفاقی براشون افتاده؟
من گمان کردم خدای نکرده مشکل جسمی پیدا کردند..گویا گفتید در بیمارستان بستری بودند؟
چه اتفاقی رخ داده دوست من؟
اگر کمکی از دستمون بر میاد در خدمتیم.....:72:
سلام از اقاي لرد حامد عزيز خبري داريد چند وقتي در تالار نيستند دلم براي اقاي لرد حامد عزيز تنگ شده است
سلام به همگی
من دیروز رفتم دیدنش البته خیلی کوتاه دیدمش زیاد حال و روزه خوبی نداشت
سارای عزیز مادرش گفت چند روز پیش سردرد شدیدی گرفت بعدشم از شدت درد از حال رفت وقتی بردنش بیمارستان و به هوش اومده گفتن یه شک عصبی بوده و چون خیلی از لحاظ روحی بهم ریخته بوده چند روز زیر نظر مشاور و روانشناس بوده بعدشم که آوردنش خونه با کسی صحبت نکرده منم که دیروز پیشش بودم فقط چند لحظه رفتم تو اتاقش خیلی دپرس بود و گفت فقط می خوام یه مدت تنها باشم انقدر داغون بود که نمی تونستم ازش بپرسم چه اتفاقی افتاده سعی کردم کنجکاوی نکنم
سلام
دوستان غیبت خانم صبا 2009 طولانی شده ها !
آقای لرد حامد هم همینطور .........
راستی از آقای سورنا چه خبر ؟ ...........گل مریم خانم آقای سورنا چیکار کرد ؟
من دیگه از سورنا خبری ندارم متاسفانه
ولی دیگه طبق حرفایی که قبلا گفتم الانا دیگه باید اماده رفتن باشه
رفتن سورنا به جرات میتونم بگم بیشترازهمه منو ناراحت کرد ،چون واقعا عدم حضورش رو در تالار حس میکنم:54:
لطفا فقط حال و احوال؛ غیبت ممنوع! (ایهام داشت)