خبر که چرا اما تغییری نکرده، شما دلتون خیلی پاکه، ما فقط باید صبر کنیم، ببینیم کی حوصله اش سر میره!
رفتن شادی درس بزرگی برای من بود، یه تلنگر بود به روحم، ما همه مرگ رو فراموش می کنیم، ما آدمهای فراموشکاری هستیم!
نمایش نسخه قابل چاپ
خبر که چرا اما تغییری نکرده، شما دلتون خیلی پاکه، ما فقط باید صبر کنیم، ببینیم کی حوصله اش سر میره!
رفتن شادی درس بزرگی برای من بود، یه تلنگر بود به روحم، ما همه مرگ رو فراموش می کنیم، ما آدمهای فراموشکاری هستیم!
شاد عزیز من با تمام وجودم برات دعا میکنم که برگردی برگرد عزیزم دیگه بسه اینقدر تو انتظار گذاشتن
4200+400=4600
دوستان خوبم سلام
شما فقط یک نفر را این جوری دیدید، این قدر بیتابی می کنید. من چی بگم که ... آدم های بی گناهی هستند که روی تخت بیمارستان افتادند. و حتی کسی رو ندارند که بهشون سر بزند. بچه های کوچک، جوونای بیگناه، آدم های پیری که برای کوچک ترین نیازشون به کمک نیز دارند. آدم هایی که تو کما هستند...آدم هایی که بهترین دکترام قدرت تشخیص بیماری شون رو ندارند...
نمی دونم خدا چرا بیماری رو به وجود آورده. برای امتحان ما؟؟؟... مگه این بچه های کوچک چه گناهی دارند... یا آدم های خوبی مثل شاد چه خطایی مرتکب شدند...
نمی دونم چی بگم. فقط به دلهای پاکتون غبطه خوردم. هر وقت حرفاتون رو در مورد شاد میخونم، گریه میکنم. ما به جزء دعا کاری از دستمون بر نمیاد.
شایدم بیاد.. باید راه شاد و شادها رو ادامه بدیم . همون طور که اون تمام تلاشش رو به آدم های این تالار می کرد...
شاد برمیگرده. مطمئنم که برمیگرده.
خدایا کمک مون کن تا از این امتحان سر بلند بیرون بیایم. :203: بچه ها برای همه مریض ها دعا کنید.
دوستان به اینجا بیشتر سر بزنید>>>>>>>
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5038&pid=49439#pid49439
دوستان من خالم چند سال پیش همینطور شده بود رفته بود کما چند روز تو کما بود و برگشت.
با این ایمان خالصانه و روح بزرگی که شاد داره و دوست داره به همه کمک کنه،اون میاد چون میدونه دیگه کم کسی مثل اون پیدا میشه.اون باید بیاد باید بیاد که کمکمهایی که به ما کرده رو جبران کنیم.
دوستان فقط باید براش دعا کنیم ، نذر کنیم و .......... هر آنچه که به آن اعتقاد دارید.
خدایا کمکش کن.
نمی دونم ! شاید دلم از سنگه که نمی تونم مثل شما گریه کنم و زار بزنم ، همیشه وقتی یکی می رفت واسه اون که رفته ناراحت می شم که اون دنیا وضعش خوبه یا بد ؟ در مورد شاد ، دعاهای همه دوستان و لطفی که خودش در مورد دوستانش و اطرافیانش داشته اینو می گه که اگه(خدای نکرده ) بره جای بدی نمی ره .
همیشه نگران مونده ها می شم ، یکی می گه "وای دوستم ! " ، یکی می گه " برادرم " ، " خواهرم " ، " پدرم " ، "مادرم " و ... و اون چیزی که توی همه این ها مشترکه " میم " آخرشه . میمی که نشان از این می ده که ناراحتم واسه خودیم ، واسه این که یه چیزی و کسی را از دست دادیم و برامون عزیز بوده ، نه واسه اون ...
منم دوست ندارم شاد بره و دعا می کنم که خدا اون را به اون هایی که دوستش دارن، براشون مهمه و رحمتی توی زندگی شونه برگردونه . اما یادمه که "الهی رضا برضائک و تسلیما لقضائک " .
روزن خانم اگه حرف هایی که زدم باعث نشده منو سنگ دل و ... بخونید یه نگاه به پست قبلی من توی همین موضوع بندازید. اون چیزی که نوشتم اگه قابل اجرا باشه هر اتفاقی بیافته کمک زیادیه به شادی خانم .
یا علی
هیچ جایی واسه فرار ندارم، هم دنیای حقیقی هم مجازی شده ماتم، خسته شدم خیلی، دیگه طاقت ندارم.
آقای خسته من فکر نمی کنم شما سنگدل هستین، شما درست میگید، من بیشتر نگران تنهایی خودم هستم.
روژن عزیز واقعا سخته ماهایی که فقط با نوشتن و خوندن مطالب اون عزیز باهاش آشناییم اینقدر نگران اونیم شما که.............
فقط به خدا توکل کن و ناامید نباش انشا... که به زودی خودت خبر سلامتی اون عزیزو بهمون میدی.
اللهم اشف کل مریض یا کریم و یا رحیم
دوستان گفتن این ذکر هم خیلی مفیده واسه شفای shad عزیز بگین.......
یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..یا شافی..
ممنونم
قرار شده ببرنش انگلیس، یکی از دوستای همسرش گفته که تا شنبه همه چی واسه بردنش فراهم میشه، این دو روزه هم دنبال کاراش بوده.
اگه بره انگلیس خیلی دورتر میشه، دیگه نمیتونم ببینمش، فکر نمی کردم قضیه خارج بردنش انقدر جدی بشه اما انگار شد.