RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
ناراحت نباش چکامه جان شوهرت فقط به خاطر اینکه نشون بده که هنوز سر حرفش مونده اینکارو میکنه وگرنه هیچ آدمی از آرامش بدش نمیاد
نمیدونم این غرور لعنتی چیه که نمیزاره ما اون جوری که میخاییم زندگی کنیم . اگه یه کم بعضی از خانما و آقایون حاضر به گذشت تو زندگشیون میشدن این همه آمار جدایی بالا نمیرفت
سلام چكامه جان. عيبي نداره. بذار يه كم ديگه بگذره. خودش پا پيش مي ذاره. در مورد سكستون هنوز هم شما پيش قدم هستي؟ يه كمي كه گذشت رابطه تون رو كمي از طرف خودت كم كن. ببين اون مي ياد جلو يا نه. در حد يه نظر از طرف من بود.
HARFEDEL عزيز همچنان براي سکس من بايد برم جلو.اگه نرم نمياد.ولي خيلي خيلي توي اين رابطه گرمتر شده.خيلي زياد.
خوب این خیلی خوبه که تو رابطه ها گرم شده خانومی
چون علاقه اش بهت بيشتر شده. تنها دليلش همينه. ولي اين باعث نشه كه دوباره برگردي به روز اول. همون چكامه محكم و شاد و سرزنده باش. و يه كم نسبت بهش بي اعتنا.
دوستاي خوبم الان داشتم از اول دوباره پستهامو ميخوندم.خداروشکر حس ميکنم خيلي رابطه ما بهتر شده.نميدونم براتون نوشته بودم يا نه من اگه روي کاناپه ميشستم نيما روي اون مبل نميشست.فکر کنين تا کجا خشم داشت.ولي الان نه.با يه ذره فاصله کنارش دراز هم ميکشم.ولي به روي خودش نمياره.ديروز هم بهم گفت گوشي چي ميخواي برات بخرم آخه گوشيم داغون داغونه(البته خيلي سروسنگين حتي نگاهمم نميکنه)منم بهش گفتم فلان گوشي رو ميخوام.
ميدونين حرف که ميزنه فوق العاده سروسنگينه تا اونجايي هم که ممکن باشه نگاهم نميکنه.ولي دوستاي عزيزم خدارو شکر رابطه مون خيلي بهتر شده.براي پنجشنبه هم مهمون دعوت کردم.به نيما هم گفتم. موافق بود.درسته هنوز سروسنگينه هنوز حق ندارم باهاش بيرون برم هنوز سرجاش نميخوابه و .......ولي باز هم راضيم.من ماه پيش اين موقع اصلا اين شرايط رو نداشتم.خدارو شکر.
چکامه جونم سلام فکر کنم موقش رسیده یکم شیطنت کنی
تو خونه شلوغ کن شیطونی کن یه کاری کنی یا یه حرفی بزنی که خندش بگیره نتونه خودشو کنترل کنه باهاش شوخی کن حتی اگه بازم سکوت کرد تو ادامه بده
لباسای خوشگل بپوش رژه برو جلوش یادم گفتی اکواریم داره مثلا برای ماه گرد مناسبتی برای آکواریومش یه ماهی بخر که میدونی دوست داره ازین
و....
به نظر من بلوم جان الان زوده اين كارها رو بكنه. تازه داره يه كمي نيما به خودش مي ياد . بايد يه مدت ديگه سپري بشه بعد. فعلاً همان مهموني كافيه. نبايد دوباره تند رفت. آروم آروم. چكامه جان گفته بودي. من تمام حرفهايت يادم هست. مو به مو. و از اينكه نيما داره كم كم به خودش مي ياد خيلي خوشحالم. برات دعا مي كنم عزيزم.
چکامه عزیزم، کار خوبی کردی مهمون دعوت کردی..
ما هم بیایم ؟ :D
راستی سعی کن توی مهمونی حتما به خودت خوش بگذرونی، مثل دفعه قبل. امیدوارم زودتر به اون آرامشی که می خوای برسی..
:72:
شاید harfedelراست بگه
بلاخره بچه ها تجربشون از من بیشتره عزیزم من ذوق دارم زودتر نیما بشه مثه روز اولش برا همین فک کنم تند رفتم یکم
:D
:46: موفق باشی خانومی