سلام ما رو هم به خدمت جناب آرمان عزيز برسونيد.....:72:
ايشالا هميشه موفق و مويد باشند....:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ما رو هم به خدمت جناب آرمان عزيز برسونيد.....:72:
ايشالا هميشه موفق و مويد باشند....:323:
با سلام
امیدوارم که باز هم چون گذشته همه ما بتوانیم از خدمات، خلاقیت ها و هنر ایشون در تالار همدردی بهره بگیریم.
برایشان آرزوی بهروزی داریم.:323:
سلام اعضا تالار من از فردا تالار مي روم از همه دوستان در تالار همدردي خداحافظي مي كنم برايتان ارزوي سلامتي مي كنم به اميد ديدار:72::72::72:چند وقت در تالار بودم براي من افتخار بودمن از تالار رفتم صندلي داغ همكار من خانم باران 68 هدايت مي كند
سلام من از تالار مي روم مي خواستم از دوستان خوبم در تالار همدردي خداحافظي كنم براي من در تالار افتخار بوداعضا تالار به مدير همدردي كمك كنيد دلم براي شما دوستان خوبم در تالار تنگ مي شود براتون ارزوي سلامتي و توقيق ارزو مي كنم من در تالار دوستان خوب زياد پيدا كردم من در تالار از دوستان در تالار از تجربيات ياد گرفتم باز هم از دوستان خوبم در تالار خداحافظي مي كنم
به اميد ديدار:72::72::72:
سلام محمد ابراهیمی عزیز
حالا که تصمیم دارید از تالار برید ازتون خواهش دارم که هر چند وقت اگر میتونید سری به تالار بزنید و کاملا ما رو فراموش نکنید
هر جا که هستی موفق باشی:72:
سلام محمد جان
ما در تالار به وجود شما نیاز داریم. انشاء الله باز هم بتوانیم در خدمتتون باشیم:72:
والله بنده نیز خیلی دلم میخواهد بروم توی ترک. چون پاک از همه چیز افتاده ام. ولی واقعیت این است که هر بار دو روز نمی آیم توی تالار به شدت استخوان درد میگیرم و از درد هی به خودم میپیچم و... خلاصه اینکه مجبورم باز پاشم بیام پای بساط کامپیوتر و اینا. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:6...om/image/3.jpg
فکر کنم باید خودمو ببندم به تخت، یا خونمو عوض کنم یا اینکه بژنم این کامپیوتر لامشبو بشوژونم.
شده عین تخمه! زنو از شوهر و شوهرو از زن جدا میکنه! بد بلاییه! بلای خانمان سوزه دیگهhttp://blogfa.com/images/smileys/26.gif
اگر کارهای فوق جواب داد که خدا حافظ. خوبی بدی دیدید حلال کنید.:302:
اگر جواب نداد که حالا حالاها در خدمتتون هستیم:46:
سلام بی دل گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
عجب تا قبل از دیدن این عکستون فکر نمی کردم که سالمندان هم در تالار عضویت دارند:311:
آقای مدیر! فکر کنم نمره عینکتون... خدایی نکرده!:311:
یه بار دیگه با دقت ببینید! اعتیاد آدمو به این روز میندازه:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
شوخ طبعی شما دو نفر واقعا برای من جالب است و امروز چند بار به وجد آمدم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
وتا به حال فکر می کردم تنها سارا و بی بی ، همتا جدلهای طنازانه هستند!