جواب سوال دادم موفق و شاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
جواب سوال دادم موفق و شاد باشید
:72:از آقاي محمد ابراهيمي عزيز فوق العاده ممنونيم كه در صندلي داغ شركت كردند و چه صادقانه و صميمانه به سوالات پاسخ گفتند و نشان صندلي داغ روهم تقديم ايشون مي كنيم:72:
دانه تهران دو شنبه ۱۹ فرو ۱۳۸۷ 414
آهو سه شنبه ۱۶ بهم ۱۳۸۶ 389
fnh63 كرج چهار شنبه ۱ اسف ۱۳۸۶ 378
elina سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶ 314
عارف يك شنبه ۱۲ اسف ۱۳۸۶ 311
نادیا دو شنبه ۱ بهم ۱۳۸۶ 305
shad جمعه ۱۰ اسف ۱۳۸۶ 262
psy133 امارات_دبی شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶ 251
zeinab تهران يك شنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶ 226
elina سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶ 207
elishirali@yahoo.comسه شنبه ۳ ارد ۱۳۸۷ 2 پست
pone20يك شنبه ۲۹ ارد ۱۳۸۷ 13 پست
بهاره همین جا دو شنبه ۱۴ آبا ۱۳۸۶ 205
no1 دو شنبه ۶ اسف ۱۳۸۶ 176
merka شنبه ۲۰ بهم ۱۳۸۶ 173
گلپر دو شنبه ۲۳ ارد ۱۳۸۷ 162
hasty کلبه غم چهار شنبه ۲۴ بهم ۱۳۸۶ 145
tina تهران جمعه ۱۰ اسف ۱۳۸۶ 140
termeh پنج شنبه ۶ دي ۱۳۸۶ 133
neda-ghazal سه شنبه ۱۶ بهم ۱۳۸۶ 126
wem چهار شنبه ۲۶ دي ۱۳۸۶ 108
dani مشهد مقدس يك شنبه ۲ دي ۱۳۸۶ 103
کیمیا شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶ 101
تارا تهران چهار شنبه ۷ آذر ۱۳۸۶ 96
hamed شنبه ۱۳ بهم ۱۳۸۶ 91
shine يك شنبه ۲۵ فرو ۱۳۸۷ 91
دانا سه شنبه ۲۷ فرو ۱۳۸۷ 90
yas سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶ 88
a_b جمعه ۹ فرو ۱۳۸۷ 83
هوشیار نصف جهان چهار شنبه ۱ خرد ۱۳۸۷ 77
خسته شيراز شنبه 1 تير 1387
:43:از دانه جون مي خوايم كه در صندلي داغ شركت كنند و دونه دونه به سوالات پاسخ بدن ممنون مشيم:43:
سلام خانم دانه :72:
متاسفانه مدت حضور شما در تالارها مصادف شده با دوران اختلافات بنده و مدیر سایت و هنوز نتوانسته ام با همپستی با شما به دیدگاهتان پی ببرم .
نظرتان را در مورد عبارات زیر بیان کنید :
1- که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
2- خورشید می ز مشرق ساغر طلوع کرد ******* گر برگ عیش می طلبی ترک خواب کن
3- اسلام منهای روحانیت !
4- میکده هیئت و می اشک و دو دیده ساغر ******* ساقیِ بزم ولایی مدد ارباب حسین
5- شیعیان ما از باقیمانده ی گل ما ساخته شده اند . امام صادق (ع)
با تشکر از شما ... در پناه او :72:
با سلام شما کدام اعضا همدردی دوست دارید رشته ورزشی چه است یک جمله زییا درباره مدینه مکه بگوید موفق وشاد باشید
سلام 118
1- که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
* به ياد خنده هاي اول عشقم و زجه ها و گريه هايي كه بعدا به خاطر دوري و تلاش براي رسيدن مي كردم.*
2- خورشید می ز مشرق ساغر طلوع کرد ******* گر برگ عیش می طلبی ترک خواب کن
* به ياد اينكه اگر عزمم را جزم نكنم ، كلاهم پس معركه است. بايد تلاشم مضاعف بشه تا نتيجه بگيرم.*
3- اسلام منهای روحانیت !
*شايد در ان موقع عقل به كار آيد*
4- میکده هیئت و می اشک و دو دیده ساغر ******* ساقیِ بزم ولایی مدد ارباب حسین
* اي كاش به جاي مويه و گريه و زاري كه نمي دانم براي چيست، مي توانستم حسين رو خوب بشناسم چرا كه خوب آگاهم كه او مظلوم نبود و مظلوم وار سلاخي اش نكردند كه براي هدف و دل او كاري كه با اوشد جز رستگاري چيزي نبود.*
5- شیعیان ما از باقیمانده ی گل ما ساخته شده اند . امام صادق (ع)
*احساس غرور و با ارزشي مي كنم*
با سلام خدمت آقاي ابراهيمي
شما کدام اعضا همدردی دوست دارید؟
من بيشتر از همه از جوابهاي خانم هنرمند خوشم مي آيد و احساس مي كنم واقعاً دلسوزانه( به طوري كه انگار سالهاست اعضا را از نزديك ميشناسد) به مشكلات رسيدگي مي كند. خانم همسفر كه خيلي وقت از اين تالار رفته اند بسيار فردي دلسوز مي دانم و علاقه خاصي به ايشان دارم. آرزو مي كنم دوباره بازگردد. خانم آرزو و زيباده هم دوست داشتني اند و... آقاي ابراهيمي جواب اين سئوال سخت بود. هنوز يك عالمه اسم است كه دوست دارم بگويم ولي شما فقط اسم يكنفر را از من پرسيده ايد....
رشته ورزشی چه است؟
من ورزش ايروبيك را دوست دارم و كاملاً علمي و حرفه اي آن را دنبال مي كنم و دوست دارم به خانمهايي كه ديد واضح و جامعي نسبت به اين ورزش بسيار بسيار كامل ندارند آگاهي دهم. به زودي قصد دارم در اين تالار از اين ورزش مفيد صحبت به ميان آورم.
یک جمله زییا درباره مدینه مکه بگوید
آقاي ابراهيمي خدا مي داند كه چقدر دوست درم در عنفوان جواني بتوانم به مكه بروم تا شروع و ادامه راه زندگي برايم روشن تر شود. اصلا دلم نمي خواهد وقتي پايم لب گور رفت و يك عمر در غفلت به سر بردم آخر عمري به مكه بروم كه نوش دارو پس از مرگ سهراب است و بس.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
سلام مجدد ، :72:
در پاسخ به اسلام منهای روحانیت فرمودید *شاید آنگاه عقل به کار آید * اگر برایتان ممکن است بیشتر باز کنید .
نظرتان را درباره ی اشخاص زیر بیان کنید :
1- علامه طباطبایی
2- ملاصدرا
3- امام خمینی
4- استاد مطهری
5- دکتر شریعتی
با تشکر :72:
در مورد اسلام منهاي روحانيت بايد عرض كنم كه بسياري از ما به روحانيت اكتفا كرده و راه و دين و ايمانمان را نظرات و عقايد آنان مشخص مي كنند بي آنكه ذره اي به عقل خود رجوع كنيم و از خود بپرسيم كه در موارد خاص انتخاب بهترين راه كدامست؟ به راستي خداوند عقل و شعور و قدرت اختيار و انتخاب را براي چه به تمامي انسانها به تساوي عطا فرموده است؟
1- علامه طباطبایی
زياد آشنايي با ايشان ندارم
2- ملاصدرا
كتب فلسفه ايشان بسيار غني است. ايشان خدا را بهتر از هر كسي شناخته و بسيار زيبا آن را توصيف مي كند كه واقعا به داشتن چنين افرادي در دنيا غبطه مي خورم.
3- امام خمینی
راه و هدف بسيار عالي داشته و خوب شروع كردند اما بهتر بود براي تداوم اهداف خود به صحيح به مقصد آن نيز انديشه اي مي كردند.
4- استاد مطهری و 5- دکتر شریعتی
واقعا قبولشان دارند. الحق و الانصاف كه افراد بزرگ و آزاد انديشي هستند. به دوستان توصيه مي كنم كه آثار به جا مانده از اين دواستاد عاليقدر را مطالعه كنند.