RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
بالهای صداقت آره به خدا کی به کیه .................خدا را چی دیدی تا به حال که ما را جزو باند " ارباب حلقه ها " می دانستند آن هم بی مزد و مواجیب ...........هیچ کس هم ما رو درک نکرد .............بیا دستکم خودمون خودمون را درک کنیم و یه خالی به خودمون بدیم
وصف العیش دزدی نصف العیش دزدی :311:
من اهل تک خوری نیستم یا همه با هم یا هیچکس ..........الاهی من قربون آن گاوصندوق شعبه بانک شما برووووووووم .
اما یک مشکل خیلی کوچولو دارم .
می گم نمیشه شعبه ات را عوض کنی عزیزم ! من با شعبه های کوچولو مشکل دارم همش دلم به سمت بانک مرکزی و خزانه دولته پرواز می کنه :311:
تو برو اونجا خودم زیر پنجره ی بانک مرکزی برای رد گم کنی برات گیتار می زنم :311:
تریلی چیه عزیز دلم ؟! من با هواپیما شخصی که چکش را همین الان کشیدم میام جابه جاش می کنیم تو غصه نخور . :311:
چشم مهاجر بینشان را دور دیدیم در حد لالیگا :324:
برادر مهاجر بینشان مسئله ( مسئلتون! ) :311:
جسارتا حاج آقا با این دل که معطوف به سمت بانک مرکزی و خزانه دولت است چیکار کنیم ؟! مشکل از دل است یا مشکل از حلقه و خط کش و یا شیطان است ؟!:311:
ببین آخر و عاقبت ما توی این تالار به کجاها کشیدااااااااااااااااااااا :311:
خواهر سرافراز بد موقعی گیر دادی خواهر الان این اواتار را ول کن عزیز دل خواهر الان صحبتهای مهم تر داریم .
عزیز دل هر کاری دوست داری عجالتا بکن تا تکلیف این بیزنس را مشخص کنیم به اتفاق خواهر بالهای صداقت و از آقا کسب اجازه کنیم .
RE: <<< باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
وای لو رفتم ... از کجا منو شناختی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :311: :311: :311:
مو طلایی می گه : مامان اینقدر زشتی تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنی جون قربونت برم توی شعبه نیستم که
توی سرپرستی استانمون کار می کنم دایره اعتبارات :227:
تمام نقدینگی استان از بخش مالی استان میره یعنی طبقه زیر طبقه ما
از این ماشین های اسکورت پول دیدی با سه چهارتا مامور تفنگ بدست میان برای شعب پول می برن
پول همه شعب رو اول صبح بار ماشینشون می کنن بعد می برن بین شعب تقسیم می کنند
نقشه دایره امور مالی رو حفظِ حفظم
تازه نگهبان اونجا هم منو می شناسه می تونیم خیلی راحت از جلوش رد بشیم
فقط باید این کیسه های حمل پول رو زیر مانتو مون قایم کنیم نبینه
هان! خوبه ؟
یه کار دیگه هم میشه کرد
می خوای بریم لای کیسه پول ها و شب همون جا بخوابیم
فردا صبح که می خواهند بیان نقیدنگی واسه شعب ببرن ما رو هم با خودشون می برن
اون وقت تو بگو هواپیمات رو بیارن
بعد روی سقف ماشین فرود بیان
من جیمزباندی کیسه پول ها میریزم توی هواپیما
که بریم
خوبه؟
اووووووووووووووووووف .
الااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااهی من به فدای سرپرستی استانتون و دایره اعتباراتتون بشم :311:
درد و بلای این استان و سرپرست و دایره و مربع و مثلثش بخوره تو فرق سر من به عنوان یک ایرانی وطن پرست :311:
اما می گم بانک مرکزی و خزانه ی دولت یک چیز دیگه است ااااااااااا.
هر چی فکر می کنم می بینم دلم راضی نمیشه با یک سفر استانی آینده ی خودم و تو و مو طلایی و بر و بچ را نادیده بگیرم و خراب کنم .
اما واسه پیک نیک بد نیست یک شب لای پولهای استان شما و در مرکز دایره بخوابیم .
حمل و نقلش رو غصه نخور خودم برات همچین هواپیما می رونم که فقط ا ز تو باغ های بهشت سر در بیاریم :311:
اگه راجع به آواتارم همین الان نظر ندید هر دوی شمارو لو می دم...:302:
بگیرم؟
1
1
0
الو؟...
هاهاهاها.
آواتارات خوبه بابا . خوبه .
خدایی لبهاش خیلی ناجوررررررررررررررررره :311:
تو پول نخواه . لو دادی هم لودادی .................
لو نداده ...........اینکاری که ما می خواهیم بکنیم لورفته و ما پشت میله های زندانیم :324:
بذار حداقل تو زندان بهانه ی شکایت از دست رفیق را با خودمون ببریم :311:
چند سال بعد
هی هی بالهای صداقت دیدی این سرافراز بی مرام چطوری ما رو فروخت :46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اووووووووووووووووووف .
الااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااهی من به فدای سرپرستی استانتون و دایره اعتباراتتون بشم
آخ که آنی منو کشتی با این نوازش گرمت :104::104::104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
درد و بلای این استان و سرپرست و دایره و مربع و مثلثش بخوره تو فرق سر من به عنوان یک ایرانی وطن پرست
واسه چی سر تو عزیزم
بخوره تو سر این مدیر استانمون ( شکلک یه آدمک که چشماش از شیطنت برق میزنه)... الهی آمین :323:
همین فردا هست که من اخراج بشم :316:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اما می گم بانک مرکزی و خزانه ی دولت یک چیز دیگه است ااااااااااا.
هر چی فکر می کنم می بینم دلم راضی نمیشه با یک سفر استانی آینده ی خودم و تو و مو طلایی و بر و بچ را نادیده بگیرم و خراب کنم .
اما واسه پیک نیک بد نیست یک شب لای پولهای استان شما و در مرکز دایره بخوابیم .
انی جون بیا و رضایت بده :316: از این استان فقیر ما یه تزیپ بریم دزدی ... جون من :302:
دست ما کوتاه و خرما بر نخیل ...
توی این اختلاس اخیر تنها بانک (دولتی) بودیم که دست نداشتیم ها :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
حمل و نقلش رو غصه نخور خودم برات همچین هواپیما می رونم که فقط ا ز تو باغ های بهشت سر در بیاریم
آخ نگو که می میرم واسه باغ بهشت
====
سرافراز خانوم داشتیم؟ :300:
ببین آنی بهت می گم مواظب باش ها :305:
حالا یه چیزی به این سرافراز بده دهنش بسته بشه
لو مون نده
سرافراز جون از طرف مو طلایی( اینجا نشسته داره روی مخم اسکی میره)
مو طلایی:
آواتارت خیلی خوشگله ، از 1تا 10 (مثل بفرمایید شام) بهت 10 میدم
مامانم رو لو نده !!! (لو دادی هم لو دادی ... میره اونور خودم میشنم پای کامپیوتر.. پاشو نوبت منه....)
گفتم اهل تک خوری نیستم .
یکی برای همه
همه برای یکی
سرافراز با این کارا می خواد ما رو بترسونه و رقم رو ببره بالا ..............اما خطرناک هم هست !گفتم که اهل دیار کیمیاگری است نمیشه باهاش شوخی کرد .
اما خودت هر کار کردی قبولت دارم .
سر افراز خطرناک که می گن شومائید ؟!
نه ایشون
شما ئید ؟!
نه ایشون
داملا جان بابا اون آدم بد، اخ، بی تربیت، ددوغگو و... را ول کن. دور همی رو حال کن عزیز. تشکر نزدم چون اصلا امشب حوصله تریپ غمغینی رو ندارم. بخند تا دنیا بهت بخنده عجیجم:46:
آنی جوووووووووووون فقط منو بغل کن. خاله نیگاااااااااه : این بالهای صداقت که دوز خشونت اش زده بالا میخواد بره بانک بزنه خودشم با کامیون :311:، کیوان هم الحمدالله حالش خوبه (بالهای صداقت جان! قیافه پروفسور کلا اینجوریه به گیرنده های خود دست نزنید:311:)
سرافراز هم وسواس آواتاری گرفته دیگه از بس قیافه اون خانوم رو انگولک کرده فکر کنم امشب دیگه چشمهاش البالو گیلاس میچینه عمرا ببینه آنی بغلشو باز کرده!
بابا سر افراز جان من که نظرمو شفاف گفتم اما بازهم میگم: یه لبخند بی شیله پیله و بی افاده رو عشق است، گل هم نداشت نداشت همینکه مار و ریز نبینه کافیه :43:
زیاده عرضی نیست:310:
.................................................. ...
واااااااااااااااااااااااا ااااای! مگه پست من چقدر طول کشید نوشته بشه که اینهمه پست بالا اومد؟
اقا من جا موندم برم بخونم ببینم چی شد!
هیییییییییییی هیییییییی آنی همین بود؟
برق این پول لامصب چیکارا نمیکنه! حرف از بغل و نوازش بود چجوری رسید به بانک زنی؟
حالا پول چرک کف دسته ولی از رفاقت بدوره که به کمکتون نیام. خلاصه منم پایه ام. بنظرم این هواپیماهه که رادار رو رد میکنه بد چیزی نیست ها! یه وقت بکارمون میاد.
لبش چشه به این خوشکلی! حالا خودم لو نداده بودم عمرا متوجه میشدید! اینجوری می خواستین بانک بزنین؟
درضمن من دنگ خودمو می خوام...با پولامم می تونم برم صدتا آواتار مثل این بخرمو بفروشم! منو اینجوری نبینین! اونجوری ببینین! :301: