به مناسبت سال نو، یه چند نفر رو قهوه ای کنین لطفا
جدا از شوخی، یه تغییرات مثبتی بدین، ببینیم چطوری میشه. خیلی کسل کننده شده فضا
نمایش نسخه قابل چاپ
به مناسبت سال نو، یه چند نفر رو قهوه ای کنین لطفا
جدا از شوخی، یه تغییرات مثبتی بدین، ببینیم چطوری میشه. خیلی کسل کننده شده فضا
سلام الهه جان ای بابا نمیدونستم . باشه ببینم چه کار میتونم بکنم:43:
سلام این سایت همون همدردی سابق هست برخی از ماها دچار رخوت شدیم
وگرنه شادی ساختنی هست خودش بوجود نمیاد:305:
من هم برای عوض شدن فضای سایت چند تا تاپیک در بخش سرگرمی ایجاد کردم اما خب اون اندازه ای که انتظار داشتم استقبال نشد.!!
دیگه چه کار باید کرد ؟ :)
تشریف بیارید تاپیک های طنین باران تا شاد باشید با تشکر:18:
http://www.hamdardi.net/showthread.p...9&goto=newpost
http://www.hamdardi.net/showthread.p...5&goto=newpost
سلام مجدد
خیلی ممنونم از ابراز خوشحالی و تبریکاتون،، ان شاالله هممون عاقبت به خیر بشیم مادر :72: :305:
آخرش مهم تره.
پرنده های قفسی عادت دارن به بی کسی
عمرشونو بی هم نفس، کز میکنن کنج قفس
نمیدونن سفر چیه، عاشق درد به در کیه
هر کی بریزه شادونه، فکر میکنه خداشونه
یه عمره بی حبیبم، با آسمون غریبم
این همه نعمت اما، همیشه بی نصیبم
تو آسمون ندیدن خورشید چه نوری داره
چشمه کوه مشرق چه راه دوری داره
چه میدونن به چی میگن ستاره، دنیا کیا بهاره
چه میدونن عاشق میشه چه آسون، پرنده زیر بارون
پرنده های قفسی عادت دارن به بی کسی .....
سلام.
امیدوارم حال همه خوب باشه.
این اقا غلام دیگه با چه زبونی بگه زن میخوام؟ :)
امسال موقع تحویل سال هممون دعا کنیم که انشالله اقا غلام داماد بشه.
:)
نوروز از کویر دکتر شریعتی
نوروز تجدید خاطره بزرگی است.خاطره خویشاوندی انسان با طبیعت.
هر سال این فرزند فراموشکار که سرگرم کارهای مصنوعی و ساخته های پیچیده خود
مادر خویش را از یاد میبرد ، با یاداوری های وسوسه امیز نوروز به دامن وی باز میگردد و با او این بازگشت و تجدید دیدار را جشن میگیرد
.
.
.
نوروز تنها فرصتی برای آسایش تفریح و خوشگذرانی نیست
نیاز ضروری جامعه خوراک حیاتی یک ملت نیز هست.
دنیایی که بر تغییر و تحول گسیختن و زایل شدن درهم ریختن و از دست رفتن بنا شده است،
انچه ثابت است و همواره لایتغیر و همیشه پایدار تنها تغییر است و ناپایداری ،
چه چیز میتواند ملتی را، جامعه ای را در برابر ارابه ی بی رحم زمان که بر همه چیز میگذرد و له میکند و می رود از زوال مصون دارد؟
چه افسانه زیبایی، زیباتر از واقعیت! راستی مگر هرکسی احساس نمیکند که
نخستین روز بهار گویی نخستین روز آفرینش است؟
اگر روزی خدا جهان را آغاز کرده، مسلما آن روز این نوروز بوده است.:43:
.
.
.
در علم و ادب تکرار ملال آور است و بیهوده . عقل تکرار را نمیپسندد و اما
احساس تکرار را دوست دارد. طبیعت تکرار را دوست دارد.
جامعه به تکرار نیازمند است.
طبیعت را از تکرار ساخته اند، جامعه با تکرار نیرومند می شود احساس با تکرار جان میگیرد و نوروز داستان زیبایی است که
در آن طبیعت جامعه و احساس هر سه دست اندر کارند.:72:
اون روزا، گذشته ها، آدما رو خیلی قشنگ میدیدم، انگار توی وجودشون هیچ احساس منفی نیست، فوق فوقش خاکسترین! هیچ بخل و خشم و حسادت و ... وجود نداشت.
ولی متاسفانه دیگه از اون نگاهها خبری نیست. آدما رو مثه دیو بیشتر میبینم. دید مثبت داشتن به آدما واقعا موهبتیه! این دید مثبت داشتن باعث میشه حس خودت هم مثبت باشه همیشه (مثه الهه زیبایی ها) و با آدما بیشتر برخورد داشتی باشی و بیشتر باهاشون حرف بزنی. ولی وقتی دیدت منفی میشه، بیشتر فاصله میگیری از آدما.
کاش به اون روزایی برگردم که در وجود آدما یه گل یا هر چیز زیبای دیگه رو ببینم.... (البته که اشکال از نگاه خودم هست)
سلام...
سال ۹۹ شرایطی رو تجربه کردیم که شاید برای خیلی از ماها یک تجربه ی سخت بود. تا قبل از اون مشکلات کوچک و بزرگ زیادی بودن اما خیلی از کوچک های شیرین رو داشتیم که میشد باهاشون راحت تر به مبارزه با مشکلات رفت.
چیزایی که شاید اصلا مهم نبودن، اما وقتی ازمون گرفته شد تازه قدرتش رو فهمدیدم... دست دادن، در آغوش کشیدن، کنار هم راه رفتن، حرف های رو در رو و ... فهمیدیم چقدر اینها برای ما و برای زندگیمون ارزشمند بودن.
بالاخره از این بحران و بحران های دیگرمون ماهی ، روزی و ساعتی عبور میکنیم.
مطمئنا همتون خوندین که زندگی همراه با رنج هست، اما همین رنج محرک اصلی تمایل به رشد و خودشکوفاییه... آدمهایی در مواجه با ناملایمات و بحران ها موفق عمل میکنن که از « مهارت تاب آوری » تو زندگی استفاده کنن.
از طرفی شرایط بحرانی بهمون یادآوری میکنه که روایت های خودمونو در زندگی تغییر بدیم... در واقع نیاز داریم مهارت های تحمل پذیری درد رو در خودمون و دیگران گسترش بدیم، امیدواری رو تمرین کنیم، صبوری ، پذیرش و...
تلاش کنیم همراه بهتری باشیم، آدمهای اطرافمون رو فرصت داریم بیشتر ببینیم... حتما اونها هم ویژگی های مثبتی برای کشف شدن دارن. تلاش کنیم مهربانی روو قدرت واژه ها رو دست کم نگیریم.
هر دردی به اندازه ی خودش بزرگ هست، هر آدمی که میبینین زرهی به تن داره و مشغول مبارزه با مشکلاتش هست، پس اگر بهم میرسیم به جای ناله و ذکر ناراحتی هامون برای هم آرزوهای خوب داشته باشبم، حرف های خوب بزنیم، خوب بنویسیم... زندگی روزی اونو بما در شرایطی که نیاز داریم برخواهد گرداند.
برای اعضای تالار همدردی، اونایی که عضو نیستن و خواننده پنهانن... سالی پر از اتفاقات خوب، سلامتی و دل خوش آرزومندم و از خداوند سربلندی و درخشش همه ی شما رو خواستارم. :heart:
آیا به چیزی که خارج از کنترلتون بوده یا هست، افتخار میکنین؟؟؟؟ این چند تا عکس رو بخونین ...
فایل پیوست 958
سلام به شما
آقا غلام نظر خودتون چی هست؟ البته در صورت مطالعه ی کامل متن
https://www.google.com/amp/s/nargaqu...r-control/amp/
سلام خانم سحربهاری، لینک متن کاملش رو گذاشتم. من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟?؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با گوشت و پوستم لمسش کردم! میدونی بعضی چیزا رو باید لمس کنی، باید ببینی، تجربش کنی، وگرنه از بیرون همه خوبن! مثلا مثلا فقر چیزیه که باید لمسش کنی، برای یه چیزی که بخای بدست بیاری و هزینه مالی داره و نمیتونی بدستش بیاری، بغض کنی، قشنگ احساس خفگی کنی، گریه هم که علی القاعده نمیتونی بکنی. وقتی اینا رو تجربه کردی، میتونی بگی آره فقر خیلی چیز بدیه ...
متن بالا رو هم باید تجربش کنی، وگرنه روخونیش فایده ای نداره ...
ویژه ما کمالگرایان:
امروز تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان تونست با شکست شهراداری ارومیه پر ستاره، قهرمان لیگ برتر کشور بشه. در جایی که معمولا تیم های قدرتمندی چون پیکان یه پای فینال بودند.
نکته مهم و حائز اهمیتی که از این داستان میشد فهمید این بود که این تیم ستاره نداشت، تعدادی جوان و دو سه بزرگسال پابه سن گذاشته در کنار هم بودند، حتی در بعضی پست ها مثل بازیکن آزاد زمین، به شدت ضعیف بودن، ولی با همت و تلاش و به قول مربی اشون محمدرضا تندروان، زحمت نه ماه کار کردن پیاپیشون رو گرفتن.
اول بازی به خودم می گفتم این بازیکن چقدر ضعیفه اینجور نمیشه، شاید اول فصل جای مربی اشون بودم دنبال ستاره ها می رفتم، ولی مربی تیم ثابت کرد، با نفرات با کیفیت پایین تر هم میشه نتیجه گرفت، مهم این تلاش کنی و به نتیجه وابسته نشی، مهم اینه که خودت رو بشناسی، با بودجه ای که دست هست کار کنی، سعی کنی تلاش ات رو بکنی و از هر لحظه لذت ببری.
با سلام
بالای بالا؟؟؟!!!!!! یعنی دقیقا کجا؟؟؟؟؟:biggrin-new:نقل قول:
روحیت بالای بالا باشه، خیلی عالی میشه. . .
اون جورام نیست که فکر میکنین ولی در کل با توجه به شرایطم شکر راضیم .
از نظر خودم نمره خوبیه. به امید فهم عمیق از زندگی:43:
خوندین این و اقا غلام؟نقل قول:
دنیایی که بر تغییر و تحول گسیختن و زایل شدن درهم ریختن و از دست رفتن بنا شده است،
انچه ثابت است و همواره لایتغیر و همیشه پایدار تنها تغییر است و ناپایداری
ان شالله ی فرصت بهتر که احتنالا تو عید اتفاق بیفته بیشتر صحبت کنیم
ولی در کل
میگن هر جیزی رو که دوست داشتین به این معنی هست که
در شما وجود داره...پس چیزی که اسمش و گذاشتین روحیه بالا حتما در شما وجود داره و فاصله زیادی باهاش ندارین....امیدوارم زودی بهش برسین
- - - Updated - - -
مدیران محترم
مرسی از اینکه سر در تالارو عوض کردین خیلی دیگه اون قبلی چشم و میزد
ی وجب خاک نشسته بود روش
به مناسبت سال جدیدم که تاپیک حال و احوال یاران۱۳ رو زدین.
تم نوروز عالی بود متشکر.
سلام، خانم سحر بهاری و آقای باغبان ، خوبین؟ من یه ویدیوی کوتاه رو میخام بذارم تا دوستان بیان نظرشونو در مورد کلیپ بدن، کجا میتونم بذارم چنین موضوعی رو؟
فک میکنم از توی بحث و نطرات چیزای خوبی در بیاد
خانم سحر بهاری، من لینک ویدیو رو میذارم. خیلی چیز عجیب غریبی نیست. یه مکالمه کوچیک هست بین دو نفر. یه سری مکالمات رد و بدل میشه، یه سری ابهامات برطرف میشه. با زیرنویس انگلیسی هست و میدونم که همتون زبان انگلیسیتون خیلی قویه خداروشکر (مخصوصا باغبان). خیلی دوست داشتم شمام بیاین احساستون رو در مورد این ویدیو بگین. چه احساسی دارین، وقتی این ویدیو رو میبینین؟؟؟ من هر سری که میبینم، نمیدونم چرا گریه م میگیره!!! :18:
https://s17.picofile.com/d/842826081...46526349_n.mp4
بعد من خودمم یه چند تا سوال دارم در مورد این ویدیو، که ایشالا از شما اساتید میپرسم.
از همه بزگواران و اهل فن میخام نگاهی بندازن به ویدیو.
@سحربهاری، @باغبان @MAVZ @الهه زیباییها @گیسوکمند @pooh @سون ..............
سلام آقا غلام قدر دلت رو بدون اخوی!
سلام اقا غلام الان تگ کردین مارو؟؟نقل قول:
@سحربهاری، @باغبان @MAVZ @الهه زیباییها @گیسوکمند @pooh @سون .....
ما و این همه قابلیت محاله:biggrin-new:
اسپم نکنین لطفا :311:، بابا نظر بدین خب.
دیگه امکانات بروز همدردی هست دیگه، قابلیت تگ کردن هم داره، شما دلتون میاد استفاده نکنین از این قابلیت زیبا؟؟؟!!!
راستی از خانم سون خبری نیست یه مدتیه!! شما خبری دارین ازشون؟
ببینم اون نظر زیباتون رو میدین یا نه.
تازه قابلیت هشتگ هم داره، ایشالا از این قابلیتم استفاده میکنم در موقعیت خودش :311:
سلام. خب نمیدونم چرا دوستان چیزی ننوشتن! خب من یکی دو تا سوال دارم میپرسم.
1- اون دختر خانم یه جمله کوتاه گفت I'm so ugly!، بعدش خانمه سه دقیقه براش توضیح داد که نه تو زشت نیستی، تو پوست شکلاتی داری! دندونای سفیدی داری و .... ولی این صحبتا به نظرتون قانع کننده هست برای یه نفری مثه اون دختر خانم کوچولو؟
2- باید هممون قبول کنیم که خانم کوچولو زیبا نیست،درسته؟؟؟ خب چرا سرش کلاه بذاریم، بهش بگیم خدا تو رو اینجوری خلق کرده، زیبا هم نیستی دیگه! درست میگم؟
3- اصلا چرا خدا اینجوری آدما رو خلق کرده، بعضیا رو زیبا، بعضیا رو ....؟؟؟ اصلا هدفش چی بوده؟
4- چرا دختر خانم کوچولو این مسئله به ذهنش خطور کرده؟ چرا خودش رو زشت قلمداد کرد؟ مگه غیر از اینه که ما هممون یه برداشت درونی از خودمون داریم؟ چرا این دختر خانم برداشتش این نبود که من چقدر زیبام؟
دیروز پریروز خواهر زادم ۱۶ سالشه بابغض گفت که بابابزرگم اون یکی نوه هاشو دوست داره نه منو....و همینطور عمه ام وووو فقط گوش کردم دفاع نکردم چون راست میگفت....بعد بغلش کردم قربون صدقش رفتم گفتم به جای همشون من دوستت خواهم داشت. بعد دیگه خندید تموم شد .
دنیا همینه ....ی چیزی هست ی چیزی نیست باید نداشته هاتو با داشته هات پر کنی و این مهندس میخواد
بعد که خودش بزرگ شد به این نتیجه میرسه؟؟؟!!! عجیب بود برام این حرفتون.
خب گفتین یه ادم بزرگ اینو به یه بچه سفیدپوست گفته، خب چرا باید چنین چیزی بگه؟ گفتین بچه کوچیکا توی دنیاشدن این چیزا رو ندارن، خب چرا ندارن؟ با افزایش سن مگه چه اتفاقی میفته؟؟؟
این همه میگن زیبایی نسبی هست، ولی الان فک میکنم بالاتفاق هممون بگیم این دخترخانم زیبا نیست (خانم الهه که با من موافق بودن)، پس نتیجه میگیریم زیبایی خیلی هم نسبی نیست. خدا بعضیارو زیبا نیافریده. خب خانم الهه میگن برای اینکه نشون بده چیزای دیگه وزن سنگینتری داره، خب وقتی برای بقیه اون وزنه ها مهم نیست، چه فایده ای داره؟
شاید همتون بگین سوالای من خیلی بیسیک هست، ولی خب اینا هی توی ذهنم میچرخه ...
راستی خانم الهه زیباییها، ممنون از پاسختون. سوالمم این بود که احساس تون رو در مورد کلیپ بگین، بیشتر یه درخواست بود تا سوال
سلام آقا غلام خدا رو شکر میکنم در این محفل دوستان فرهیخته هستند که همزمان درد های مشترکی هم درون اشون دیده میشه،
شاید اینکه الان بعضی ها در همدردی نیستن یا تا الان نیومدن، همین نداشتن چند مولفه مشترک بین شماهاست.
-------
آقا غلام ارسطو خیلی ها از ش صحبت کردن، از دیدگاهش، اعتقاداتش و شاگردانش و غیره.
ولی می دونستی آدم بسیار زشتی بوده؟ صفات ظاهری آدمها در اذهان باقی نمیمونه، بلکه زیبایی ها و سجایای اخلاقی اشون هست که باقی میمونه،
نکته جالب هم تمثال مبارک ائمه هست که مردم میکشن، چون میدونن سیرت زیبایی داشتند، ناخواسته زیباترین صورت رو هم براشون نقاشی میکنند.
تا اینجا رو داشته باش،
در یک گروهان سرباز که کنار هم هستن، به نظرت کدوم سرباز هست که تلاش کنه تا سرباز دیگری توانایی هایش را ستایش کنه، هیچ سربازی، بلکه همه سربازان تلاش میکنند رضایت فرمانده شون رو جلب کنند. به تعبیر داستان ما، زیبایی افراد از نگاه افراد چه اهمیتی داره، مهم زیبایی های ما در مقابل فرمانده اصلی مون هست که به چشم بیاد.
نکته بعدی اینکه، دختر اتفاقا به نظر من خیلی زیباست، چرا چون مولفه رنگ پوست رو ازش حذف میکنم، فقط اکتفا میکنیم به صورت و بینی و تقارن مولفه های صورتش، الان زیبا تر نشد آقا غلام؟
یه خانمی رو من میشناختم که نصف صورتش ماه گرفتگی داشت و خاطر همین موضوع ازدواج نکرد.
بهش وقتی میگفتن چرا عمل نمیکنی، جواب میداد خالق من، من رو اینجوری نقاشی کرده، دوست ندارم نقاشی اش رو خراب کنم.
اتفاقا مادر این دختر با تغییر فرم موهای دختر، به نظرم سعی کرده بود این دختر رو شبیه باقی آدمها کنه و دست برده بود در این نقاشی که به نظرم زشت ترین مولفه داستان همین موهای دختر بود.
---------
اینکه میگیم چرا خدا انسان زشت افریده، هنوز مدرکی براش وجود نداره، چون به قول خانم اله زیبایی ها از نظر سفید پوستان زشته، از نظر سیاه دوستان ممکنه زیبا باشه،
هیچ نقصی و خطایی در آفرینش خدا وجود نداره، این ما هستیم که اونها رو نقص میدونیم. اگر الان من شش انگشت داشته باشم میشم ناقص، ولی اگر همه ما شش انگشته باشیم میشیم کامل؟!!!!
نه اینطور نیست، خداوند که این همه زیبایی افریده، میتوانسته امر رو را دائر بر این کنه همه آدمها در نظرشون نسبت به هم زیبا بشن، اصلا میتوانسته بگه همه یک شکل باشن مثل همه ببرها یا پلنگ ها.
ولی این همسان شدن خیلی از توانمندی های انسان رو از بین میبرد.
چیزی که در ذات انسان زیباست و در همه مشارکت روحی است که خداوند در انسان دمیده، وقتی خدا به شیطان میگه سجده کن بر این ادم، حرفی از زشتی و زیبایی و نقص نیست، بلکه حرف از روح متعالی انسان هست.
واژه خوش گِل و بد گِل ، که ما انسان ها بکار میبریم، یکی از بدترین حرف هایی هست که اگر معنی اش رو متوجه باشیم و بکار ببریم, جفای بزرگی کرده ایم.
شاید ادامه اش رو نوشتم
سلام.
من دستم خیلی این چند روز بند بود آقا غلام. البته همچنان هست. به خاطر همین هم عجله ای میگم.
والا حس منم این بود که دلم به درد اومد.
اما به عنوان کسی که تصور زیبا بودن از خودم نداشتم، میتونم بگم که والدین نقش بسیار موثری در حس خوب یه بچه نسبت به ظاهرش دارن. دنیا بگه تو خوشگلی ولی پدر و مادرت نظرشون متفاوت باشه، بچه رو له میکنه.
اینکه مادر این بچه بهش گفت تو خیلی هم خوشگلی بهترین دل گرمیه برای دختر بچه.
درسته که ارزش های دیگری اصل هستند، اما شما نمیتونی برای یه بچه بگی شیطان به تو سجده کرده پس تو خوبی. بچه تعریفش از خودش رو از والدین و محیط اطرافش میگیره و ریشه ی عزت نفس داشتن در میزان دریافت پذیرش و محبت از سمت والدین و اشخاص مهم زندگیشه.
احتمالا این بچه توی مدرسه و کلاس توسط سایر بچه ها مسخره شده که چنین تصوری پیدا کرده. مادر این بچه خیلی خوب باهاش حرف زد. گرچه خودش هم درد کشیده بود و گریه کرد. ولی من جاش بودم این سوال رو هم از بچه میپرسیدم که چرا چنین فکری میکنه و چی باعث شده فکر کنه زشته؟ بعد مثلا اگر میگفت فلانی مسخرم کرده، میومدم میپرسیدم اون کسی که مسخرش کرده اخلاقش چطوره؟ رابطش با بقیه چطوره؟ دوستاش چجور آدمایی هستن؟ مهربون هستن یا نه؟ بقیه رو هم مسخره میکنن؟ و در خلال همین سوال و جوابها به بچه میرسوندم که زشتی، رفتار او بوده نه ظاهر تو.
بقیشو بعد میام میگم.
الان نمیرسم.
.راستی اقای mvaz درمورد این خانم که ماه گرفته داشت ی چیزی بگم
من بودم این فکرو نمیکردم که خدا منو همینطوری افریده وو...
من بودم میرفتم عمل میکردم...البته خدارو شکر که نیستم چون اصلا پولش و ندارم :)
من بودم میگفتم همونطور که مثلا یکی ژن خساست داره و باید با این ذاتش مبارزه کنه تا به ارامش و رشد برسه...منم فعلا در عصری هستم که باچیزی به دنیا اوندم که ارامش منو گرفته پس برش میدارم ..شاید بعدها ماه گرفتگی پارامتر زیبایی بشه مردم برن صورتشونو قرمز کنن مثلا....از این چیز ها خیلی بوده ولی خب فعلا که نیست... ( البته اگه میگین به خاطر صورتش ازدواج نکرد...کنار هم گفتین اینهارو....این برداشت میشه)
از طرفی خدا به ازدواج سفارش کرده بیشتر نه دست نخورده نگه داشتن افرینشش
پس موانع ازدواجم و برطرف میکنم .
چرا بگیم بی احساس؟! اتفاقا جالبیش همینه یکی ناراحت میشه، یکی احساسی نداره، یکی هم امکان داره خندش بگیره و ...
خیلی برام نگاهتون جالبه. کلا زمینی زمینی جواب دادین. بخاطر این میگم که در درجه اول کاملا قبول دارین که دختره زشت هست. ولی من باز سوالم بی جواب مونده واقعا. این بی انصافی خدا نیست که بعضی ها رو زشت آفریده؟ خب چرا؟ همرو شبیه این بازیگرای تلویزیون و هالیوود دست میکرد، همه همدیگرو تحسین میکردن و هیچ بحث نژادپرستانه ای علیه همدیگه نبود. این خیلی راحتتر نبود. اگه میشد این رو هم یکی از اون جوابای زمینی بدین، خیلی عالی میشد خانم الهه زیبایی ها...
خانم پووه، مرسی از پاسختون. جواب شمام خیلی خوب بود. واقعا مثه همیشه نقد کننده و واضح. ولی اینکه خانمه به دخترکوچولو بگه شما خیلی خشگل هستی اتفاقا، دروغگویی نیست؟ سرشو کلاه گذاشتن نیست؟ نباید قبول کنیم که دختر خانم زشته؟
mvaz جان داداش مرسی مثه همیشه لطف کردی. جملاتت مثه همیشه انگار از یه دنیای دیگه ای هست و حقیقتش برای من همیشه دلنشین بوده.
این عبارتی که گفتی رو من هنوز نتونستم درک کنم:
<ولی این همسان شدن خیلی از توانمندی های انسان رو از بین میبرد.>
خب چرا؟ خدا همرو زیبا می آفرید. چه اشکالی داشت؟ همه از توانمندیهاشون هم استفاده میکردن. بنظر من که تناقضی وجود نداره...
اینکه میگی دختر خانم اتفاقا زیباست، خب بنظرم یه مقدار شعاریه. نمیدونم چرا ولی حسم میگه که دخترکوچولو زشته، شایدم یکی باشه توی دنیا که بگه نه اتفاقا خیلی هم خشگله. البته با این عبارتی که گفتی باید صادقانه بگم که از صمیم قلبم اعتقاد دارم:
<واژه خوش گِل و بد گِل ، که ما انسان ها بکار میبریم، یکی از بدترین حرف هایی هست که اگر معنی اش رو متوجه باشیم و بکار ببریم, جفای بزرگی کرده ایم.>
ولی خب mvaz جان چکار کنیم که ما زمینی هستیم و زمینی فکر میکنیم. وقتی من یه خانم زیبا رو میبینم، سیرت و درون زیبا و ... همه اینا میره کنار (حداقل تا مدتی) و فقط چهره ایشون رو میبینم و لذت میبیرم. حقیقتی هست که برای من نوعی اتفاق میفته، البته شایدم یکی اینجوری نباشه نمیدونم ....
دوستان دیگه هم اگه دیدن بیان نظر بدن لطفا.
در انتها من اینو بگم که علت گریه هر دو نفر در کلیپ رو میدونم. علتش دردی هست که کشیدن، انگار این مسئله که توسط دختر کوچولو مطرح میشه، کل خاطرات زشتش از این قضیه یه دفعه میاد جلوی چشماش. کلی اذیت میشه و میزنه زیر گریه. خانمه هم به همین شکل، وقتی این بحث مطرح میشه، خاطرات زشت میاد جلوی چشماش و بقول الهه زیباییها چون آدم بزرگیه و عقلش کامل شده، به این قضیه هم فکر میکنه که چرا این دخترکوچولو چنین سوالی کرده؟ چرا دنیا باید چنین جایی باشه که چنین دغدغه هایی برای اون مطرح باشه؟ همچنین یدفعه یه بار سنگین هم میاد روی دوشت، اینکه من باید همیشه این رو به دخترخانم یادآوری کنم که تو زیباییهای دیگه ای هم داری! خب به نظرم همینا دلایل کافی هست برای اینکه هر دوشون بزنن زیر گریه.
خانم کلی دلیل آورد، قشنگ نگاهم میکنی میبینی واقعا داره درست میگه. اتفاقا علاوه بر مواردی که گفت، چشمان معصوم و زیبایی هم داره. ولی اینا معیارهای متداول برای سنجش زیبایی نیست، اینو جفتشون میدونن. آدما به قلب مهربون این دخترکوچولو نگاه نمیکنن، اونا به صورت و المانهای مشخصی در صورت توجه میکنن (من خودمم جزء همین آدمام :305:).
واقعا آدمی چقدر پیچیدست. کار خدا هم پیچیدست. این همه آدم با این همه تنوع نژادی و این همه تفاوت رنگ پوست. خدا میگه "إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ". ولی توی این دنیای ما از این خبرا نیست که! چهره زیبا کلی ارزش برات میاره!
در انتها هم چون محدودیت پست داریم به لطف مدیران بزرگ، از این فرصت استفاده میکنم و میگم که واقعا فضای تالار خیلی کسل کننده هست و آدما خیلی کم سر میزنن نسبت به قدیما. حالا نمیدونم دلیلش چیه، اون آدم قدیمیها فک میکنم متاهل شدن و رفتن دنبال زندگیشون و پیش خودشون میگن همدردی! همدردی کیلویی چنده؟ کلا قدیما فک میکنم خیلی جو صمیمی تر و حضور نفرات بیشتر و پررنگتر بوده.
شایدم دغدغه آدما نمیذاره بیان توی همدردی. دغدغه های اقتصادی واقعا نیمذاره آدم درست و حسابی فکر کنه ...
سلام.
شد بحث آزاد الان میان دعوامون میکنن.
آقا غلام فرمودید که «ولی اینکه خانمه به دخترکوچولو بگه شما خیلی خشگل هستی اتفاقا، دروغگویی نیست؟ سرشو کلاه گذاشتن نیست؟ نباید قبول کنیم که دختر خانم زشته؟»
خب ما یه اصطلاحی داریم به اسم تو دل برو بودن، یا نمکی بودن، یا خوشمزه بودن. :) نمیدونم شما ها هم دارید همچین اصطلاحی یا نه؟ ما که داریم.
به شخصه خیلیا هستن آیتم های زیبایی به معنای زیبایی هایی که شما احتمالا منظورتون هست رو دارن، و زیبان. ولی تو دل برو نیستن برای من. نمیدونم منظورمو چجوری بگم. بعضیام هستن آیتم های خاص زیبایی رو ندارن ولی تو دل برو هستن.
مثلا من دو تا خواهرزاده دارم. هر دوشونو هم خیلی دوست دارم. یکیشون آیتم های زیبایی رو در حد اعلا داره. و یکیشون چهره اش معمولی تره. ولی راستشو بخواید دومی خیلی برای من تو دل بروتره و خوشمزه تر. اولی خوشگلتره ولی دومی تو دل برو تر و خوشمزه تره. یعنی دومی رو وقتی میگیرم ماچ میکنم خیلی میچسبه :)) کلا دلم براش بیشتر ضعف میره.
یا مثلا خود من آیتم های خاص زیبایی رو ندارم. قیافه معمولی ای دارم. ولی یادمه توی جشن فارغ التحصیلی کارشناسی، یه نظرخواهی «ترین ها» گذاشته بودن و یه برگه داده بودن که انواع «ترین ها» رو نوشته بود و خواسته بود جلوش اسم اون همکلاسیمون که این ویژگی رو بیشتر از همه به نظرمون داره بنویسیم. مثلا درسخوان ترین... باهوش ترین... مهربان ترین... متقلب ترین و ....
بعد از جشن، چند تا از بچه ها، به طور مجزا و بدون هماهنگی و اطلاعشون از نظر هم، وقتی میخواستیم خداحافظی کنیم، به من میگفتن اگر گزینه ی نازترین توی گزینه ها بود من تو رو می نوشتم. (یعنی منو) :)
معمولا هم کسی بخواد در مورد من نظر بده، نمیگه خوشگل. میگه خیلی نازی.
خب این یعنی هر کسی توی پارامترهای ظاهریش، برتری هایی نسبت به دیگری داره. مثلا یکی خوشگل تره، یکی نازتره، یکی نمکی تره، یکی ادا اطوارهاش دلنشین تره، یکی قیافش با جذبه تره، یکی با مزه تره و ....
این دختر بچه هم به نظر من تو دل برو بود. خوشمزه بود. نمیشه بگی خوشگل بود ولی شخصا از اونا بود که من اگه میدیدمش دلم غش میرفت برم حداقل یه کوچولو لپشو بکشم :) به نظر شما اینجور نیست؟
اما در مورد اینکه آیا دروغ نیست که بهش بگیم تو خوشگلی؟ و اینکه چرا باید دروغ بگیم؟
خب اولا ادم باید وقتی کاری میکنه یا حرفی میزنه، بسنجه که وزنه ی سود حرفش بیشتره یا ضررش؟
شما فرض کن این بچه بیاد به شما بگه من خیلی زشتم. و خب شما هم معتقدی که آره زشته و همینطور معتقدید که باید راستشو بهش گفت. بهش چه جوابی میدید؟
به نظر من سرش رو کلاه گذاشتن نیست. این بچه اِند خوشمزگیه. و مادر وظیفه داره تا زمانی که بچه به اون حد از دید منطقی نرسیده که بفهمه که چیزها و توانایی های بسیار زیادی داره که بتونه باهاش زندگی نرمال و خوبی داشته باشه، از فرزندش حمایت عاطفی کامل کنه. تا ریشه عزت نفسش قوی باشه و بتونه شاخ و برگ اعتماد به نفس بده. اگر غیر از این رفتار کنه، بچه از هم میپاشه و در بزرگسالی هم به زحمت میتونه سر پا بشه
اشک اون مادر از غم تمام فشارهاییه که بهش در زندگیش اومده و حالا میبینه بچش هم همون فشارها رو در اجتماع داره تحمل میکنه. خیلی درد داره که ببینی بچت هنوز با تبعیض درگیره. (هر کی هم دلش به درد نیاد خیلی خیلی خیلی گلابیه و باید یه فکری برای این گلابی بودن خودش بکن و درد بقیه رو بیشتر درک کنه :) )
البته من اگه جای مادر این بچه بودم (که البته شاید رفتار منفعلانه ای باشه) بدون اینکه بچم بفهمه، میرفتم حق اون کسی که بچمو مسخره کرده جوری میذاشتم کف دستش که دفعه دیگه جرات نکنه بچه منو مسخره کنه.
تارعنکبوت بسته اینجا رو ... :311::311::311::311::311: