خانم bluesky،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
فکر می کنم عدد 2 مربوط به گروه کاربری می شود.
یعنی بعد از پایان شارژ، این عضو به گروه کاربری 2 انتقال پیدا می کند.
نمایش نسخه قابل چاپ
خانم bluesky،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
فکر می کنم عدد 2 مربوط به گروه کاربری می شود.
یعنی بعد از پایان شارژ، این عضو به گروه کاربری 2 انتقال پیدا می کند.
یعنی بعضی اعضا گروه کاربریشون 2 و بعضی 15 است؟
خوب فرق این دو گروه کاربری چیست؟
چرا تو قسمت پروفایل کاربری هنوز اهداف 1389 ثبت هست نمی توان آپدیت کرد؟
این سوال واسه منم پیش اومده. چرا با هم فرق دارند؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
و یه سوال دیگه: چرا ستاره ای بعضی ها زرد و ستاره های برخی هم آبیبیه؟
البته ببخشیدها .قصد دخالت در حوزه مدیریتی نداریم ولی کنجکاویه دیگه:D
سلام،
اگر اشتباه نکنم قبلاً اینطوری بود که کسانی که شارژ داشتند ستاره های آبی داشتند، اونهایی که شارژ نداشتند ستاره هایشون طلایی بود. :)
ولی الآن ظاهراً به هم ریخته :311:
مدیر همدردی گفته بود:
اینطور که من متوجه شدم، گروه 2 گروه کاربران معمولی است. گروه 15 ظاهراً یک گروه جدید هست و مربوط می شود به برنامه ضد اسپم سایت. در اصل فرقی بین این دو نیست و مربوط به مسائل فنی سایت می شود و به نظرم دلیلی هم ندارد روی پروفایل افراد نشان داده بشود.نقل قول:
گروه 15 ، گروهی هست که سیستم اتوماتیک کاربران تازه وارد را بعد از 3 پست در آن وارد می کند تا در برابر سیستم ضد اسپم تالار ایمن گردند.
گروه 2 هم گروه ثبت نام کننده پیشفرض تالار هست.
البته مدیر همدردی اگر فرصت داشته باشند به این تاپیک سر بزنند، جواب هر دو سوال رو بهتر و دقیق تر می توانند بدهند.
با سلام و احترام
چند روز پیش، یه پست ارسال کردم، بعدش متوجه شدم اشتباه فرستادم، ویرایش پیشرفته رو زدم، بعدش تیک حذف ارسال رو زدم و دکمه ی روبروش که یادم نیست چی بود رو زدم، اما ارسالم حذف نشد!
چرا؟:question:
سلام
به زودی حق عضویت تمام شود برای همیشه از تالار می روم چند سا ل در تالار با فوق ا لعاده شبانه رو ز خیلی زحمت کشیدم زحمت من در تالار بی فایده بود زحمت چندسا ل ارزش نداشت یک نفر جای من به تالار بیاید در تالار زحمت بکشدتمام حرف برای مدیران تالار و مدیر همدردی دارم فردا اعلام می کنم مدیران تالار واقعا متاسفم مدیرهمدردی واقعا برای ایشان متاسفم باید مدیر جدید تالار انتخاب شود مدیران تالار نظم تالار خراب کردند مدیران تالار تجربه دانش ندارد پتایسل مدیر شدن تالار ندارد مدیر تالار شدند مدیران تالار باشد تالار پیشرفت نمی کند ممنون
:72::72:
چی شده محمد جان ؟!
چرا اینقدر عصبانی هستی ؟
محمد حرفت را باید درست بزنی .
تو فقط داری خشم رو نشون می دهی اما علت خشم مشخص نیست .
چه بی نظمی دیدی ؟
چه عدم مدیریتی ؟
اساسا از نگاه تو وظائف یک تالار مجازی چیست ؟
مدیریت چه تعریفی دارد ؟
نظم و بی نظمی از نگاه تو چیست ؟
می توانی نظراتت رو به عنوان پیشنهاد مطرح کنی .نقاط ضعف و نقاط قوت را در کنار هم بیان کنی این می شود روش نقد درست .
تو باید از تاثیرگزاری صحبت و نظراتت در گفتگو ی سالم به جواب برسی و جواب بگیری . این روش خشم نشان دادن و عصبانیت و دلخوری که روش درست نیست و خودت هم می دانی . چرا که بارها تکرار شده . نتیجه اش برات چی بوده ؟ تکرار .
من به شخصه منتظر شنیدن نظرات باز و روشن و شفاف تو هستم آن هم در یک فضای دوستانه ی .
سلام،نقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب
اگر اشتباه نکنم گزینه ی حذف برای کاربران قابل رویت هست، ولی کاربران اجازه ی حذف ارسال رو ندارند.
من هم قدیم این کار رو امتحان کرده بودم و نشده بود.
کاربراً تا 20 دقیقه فقط امکان ویرایش دارند و نه حذف.
سلام این مشکل رو من هم داشتم که ارسالم حذف نشد البته قبل از بیست دقیقه بود .ولینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
چند روز پیش پست یکی از بچه ها (مدیر نبود) دیدم و خودم هم زیر پستش تشکر زدم و چند
دقیقه بعد ارسالش حذف شده بود .مطمئنم مدیران حذف نکرده بودند چون هیچ موردی نداشت.