خیلی امیدوار نباش موعود عزیزم
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی امیدوار نباش موعود عزیزم
سلام به همگی
من متوجه شدم که در محیط کارم با یکی از قدیمی های تالار همکارم وقتی باهاش صحبت کردم اول جا خورد ولی بعدش گفت آره من همون bloom هستم
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشه که اینجا مطرح کردم چون فوق العاده تو داره بچه های قدیمیه تالار مشکل bloom رو می دونن حالا من فقط باید بگم که برای bloom تالار دعا کنید می دونم که مشله بدی براش پیش اومده ولی هیچی به کسی نگفته فقط یک هفته است که شرکت نمی آد و می دونم که چند روزاش رو بیمارستان بوده
از مدیر شرکت تا مستخدم همه نگرانش هستند چون این دختر انقدر صبوره که بعیده اینطوری از پا در بیاد مگه اینکه یه مشکل حادی براش پیش اومده باشه
فقط ازتون می خوام اونایی کهbloom می شناسن براش دعا کنن
ممنونم
امیدوارم از من ناراحت نشده باشه که شما رو از حالش خبر دار کردم
خیلی خودمو نگه داشتم چیزی نگم ولی وقتی امروز مادرش گفت چند روز بیمارستان بوده دیگه نتونستم خودمو نگه دارم :302::302:
خدایا این دختر لیاقت بهترین ها رو داره چون من تو این چند وقتی که باهاش بودم خیلی چیزها ازش یاد گرفتم خودت کمکش کن
http://www.hamdardi.net/thread-4191.html
این لینک مربوط به bloomهست
مرسی عزیزم . بله بلوم را یادم هست . آخرین بار فکر کنم برای تولد نقاب تبریک گفت .
مشگلاتش را هم به خاطر دارم و چندین بار با هم از طریق پیام خصوصی درارتباط بودیم . امیدوارم همه چیز به بهترین شکل به خیر بگذرد .
برایش دعا می کنم .
لزومی ندارد بابت اطلاع رسانی حال و روز بلوم خودت را ناراحت کنی .این کار ت عین انسانیت و دوستی است . کار قشنگ و فوق العاده ای است . من به سهم خودم از تو تشکر می کنم .
یک سئوال
مشگلش چیست که بستری شده ؟!
Mamfred عزیز
اگه تونستی کنارش باشی ، یا بهش سر بزنی خیلی خوبه ، بشخصه خیلی سعی داشتم کمکشون کنم تا بتونن مشکلشونو حل کنن واین اواخر هم خیلی ارتباط داشتیم که دیگه تالار نیومدن ، سعی کن دوباره بیاریشون سایت بالاخره درد ودل می کنن یه کم سبک میشن شاید هم راه حل خوب و کارائی دوستان مطرح کنن واز این ناراحتی بیان بیرون.
سلام BABY رو هم بهش برسون:72:
دکترا گفتن فشار روحیه شدید بهش وارد شده اون چند روزم زیر نظر روانپزشک بود چون مثل اینکه یه شک عصبی بهش وارد شده بوده من زیاد از جزئیاتش نمی دونم اینا رم مامانش گفت وگرنه خود بلوم حرفی نمی زد فقط چند وقت بود خیلی داغون بود مامانش میگفت نه با کسی حرف میزنه نه چیزی می گه :302::302:
MAMFREDعزیز
خبری ازشون بدست اوردی مارو هم در جریان بذار
ممنونم
پدر عاشقی بسوزد .
واقعا من هیچ کس و ندیدم که این جوری عاشق باشه
کسی که صبح و ظهر و شبش شده بود آرش آرش آرش
همه چیزش آرش بود انقدر تو خودش ریخت و دم نزد تا اینطوری شد
سلام
ممنو از اطلاع رسونی تون دوست عزیز .
هر چند حال خودم تعریفی نیست و با سیلی صورتم رو سرخ نگه داشتم اما طبق وظیفه انسانی و دوستی و خواهری برای سلامتی و حل مشکل خانم بلوم هم دعا می کنیم انشاء الله هر چه زودتر مشکلات ایشون حل بشن و سلامتیشون رو به دست بیارن.
شما هم حالا که از نزدیک ایشون رو نمی شناسید لطفا" مراقبشون باشید و تنهاشون نذارید مطمئنا" بودن شما در کنارش با بودن بقیه یه تفاوت اساسی داره چون تازه متوجه شدن که تو تالار هم همکار هستید .
سلام منو هم بهشون برسونید
یَا مَن اسمُه دواء و ذِکره شِفاء اِشفِ کُلَ مَریض
با سلام
و امید به سلامتی
فکر می کنم ، اگه بهشون بگید برو بچه های همدردی سلام رسوندن ، جویای حالت هستند و برات دعا می کنند ، مفید باشه .
وابستگی خانمانسوزه ، بیشتر از این که این درد ، درد عشق باشد درد وابستگی است . ان شاء الله که خدا یاریشون کنه و مشکلاتش حل بشه .