سلام کامران خان
منم یه سوال داشتم
خدا رو چطوری می بینی؟(توصیف میکنی ،درک میکنی؟) چطوری به نتیجه رسیدی که وجودداره؟
اقای کنجکاو ماهم میتونیم شرکت کنیم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کامران خان
منم یه سوال داشتم
خدا رو چطوری می بینی؟(توصیف میکنی ،درک میکنی؟) چطوری به نتیجه رسیدی که وجودداره؟
اقای کنجکاو ماهم میتونیم شرکت کنیم؟
بله 100 در 100نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
فقط یه چند روزی صبر کنید تا بهتون خبر بدم متشکرم از همکاری و هما هنگیتون.
فقط ای کاش از طریق پیام خصوصی میگفتین الان مزه اش رفت دیگه. همه فهمیدن یکی دیگه در اینده شمایید که می خواهید شرکت کنید .
عیب نداره منتظر باشید..:72:
خواستم بدم ولی صندوقتون دیروز متاسفانه پر بود
خدا رو مثل یه دوست میبینم که خیلی دوستم داره، تنهام نمیذاره،کسی که همه جا هست، تنها دوستی که هیچوقت تنهام نذاشته، همیشه حرفهام رو شنیده همیشه...و بعضی وقتها امتحانم میکنه، تا ببینه، من هم دوست خوبی هستم براش یا نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
و من خیلی وقتها شرمنده میشم، اما باز هم تنهام نمیزاره
خدا رو با قلبم باورش کردم، نیازی نبود که به نتیجه برسم، البته، هر چیزی هم که تا بحال ازش خواستم بهم داده، چیزهایی که برای هرکی تعریف کنم، بیشتر مثل یه معجزه میمونه...معجزهای که خودم هنوز باورم نشده رخ داده...:72:
این شعر سهراب رو به همین دلیل دوست دارم، برای باور خدا، فقط باید اطرافتو قشنگ تر نگاه کنی، چون میتونی تو همه چیز ببینیش...
زیر بیدی بودیم
برگی از شاخه بالای سرم چیدم گفتم
چشم راباز کنید ایتی بهتر از این می خواهید ؟
می شنیدم که بهم می گفتند
سحر میداند سحر ...
همینک از دوست عزیزمون دانه دعوت به عمل میاورم تا به مدت 1 هفته اجازه بدن تا سوال پیچشون کنیم.
متشکرم
دانه جان بفرمایید.
""سلام"" بر راهنمای تالار یعنی ""دانه"" گرامی. خسته نباشید.
با اجازه چند سوال!!!
1>>چرا ""دانه""؟؟
2>چرا این آواتار؟؟
3>چرا :P :D ؟؟
4>چرا :54::302: ؟؟
5>چرا اغلب زندگی های مشترک اغاز خوبی دارند اما پایان ناخوشایندی؟؟
6>چرا گاهی پایان زندگی فردی ....آغاز زندگی اوست؟؟
8>چرا.."عاشق" شدن سخت است؟""عاشق"" کیست؟؟ تا حالا عاشق شدید؟؟
9>چرا کتاب خوندن خوبه؟؟ :303:.....تا حالا ""رمان"" خوانده اید؟؟ اگر جواب مثبت است یکی از بهترین آن را معرفی کنید.
10>چرا آخر هر سلامی...خداحافظیست؟؟
خداحافظ
سلام و احترام دوست خوب مهربان دلسوز خانم دانه سوال از شما
1_معیار برای ازدواج چه است
2_جوانی تعریف کنید
3_چه کار هنری دوست دارید نام ببرید
4_چه خواننده موسیقی دوست دارید
5_ یک جمله درباره محمد ابراهیمی کنجکاو مدیر همدردی بگوید
6_چه رشته ورزشی دوست دارید
7_کدام شهر ایران دوست دارید
8_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
9_بهترین فیلمی دیدی نام ببرید
10_پیشنهاد درباره صندلی داغ بگوید
11_پیشنهاددرباره تالار همدردی بگوید
12_یک جمله درباره مادر پدر بگوید
13_یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
14_یک بیت شعر زییا بگوید
امیدوارم همیشه سلامت باشید:72::72:
سلام دانه جان
1- دانه را در يك جمله تعريف كن .
2- زنان نان آور خانوار از ديدگاه دانه .
3- بهترين آرزو وهدف براي جامعه زنان ايران از ديدگاه دانه خانم گل
4-علم بهتر است يا ثروت ؟!!!!
5- چند دوست صميمي داري و تاريخچه دوستي شما چيست ؟
6- دوستان شما تا چه اندازه مجازند وارد حريم خصوصي شما شوند ؟
7- نقش پدر و مادر در زندگي بعداز ازدواج فرزندانشان
8- با توجه به امضا جديد خودت از اهداف و آرزوهاي دانه بگو
سلام نقاب عزيز و دوست داشتني
1>>چرا ""دانه""؟؟
چون دانه آغاز است. آغاز يك رشدو تكامل با يك دنيا آرزو براي رسيدن به نقطه اوج خود.
2>چرا این آواتار؟؟
1. با چهره معصوم و چشمان غمگين اين آواتار حس عجيبي دارم
2. اين يكي از آثار استاد فرشچيان است كه واقعا احترام زيادي براي ايشان قائل بوده و آثارشان را تك تك دوست دارم
3. يك كمي به چهره خودم شباهت دارد.
3>چرا ؟؟
4>چرا ؟؟
زندگي هم خنده دارد هم گريه هم آرامش دارد هم تلاطم كه همه آنها لازم و ملزوم همند و بايد وجود داشته باشند تا بتوان نام زندگي را زندگي گذاشت. زندگي دربردارنده همه حالات است كه اگر يكي از غمها يا شاديها و آشوبها و ... نباشد قانون طيعت زندگي بهم مي ريزد.5>
5 چرا اغلب زندگی های مشترک اغاز خوبی دارند اما پایان ناخوشایندی؟؟
چون اغلب زندگي ها بر پايه روياسازي ها و تصورات بنا مي شوند نه بر پايه واقعيت ها
6>چرا گاهی پایان زندگی فردی ....آغاز زندگی اوست؟؟
من از سئوالتان دو برداشت دارم كه هر دو را مي گويم.
يك نفر را مي بيني كه همه عمر بيهوده به سر مي كند و در پايان عمر خود رشته اصلي نخ را مي يابد.
يك نفر را مي بيني كه عمر فاني دنيوي را به سر مي كند تا به زندگي جاويدان خود دست يابد و هدف و مقصد و مقصود او زندگي ابدي اش است نه اين چند صباحي كه همه اقرار مي كنند مثل برق و باد مي گذرد بي آنكه زمانها لحظه اي به خاطر ما بايستند و هر چه بدست بياوري گويا چيز ديگري مي خواهي پس چه بسا بهتر كه به آن دل نبنديم و آنچه ماندگار است را ترجيح دهيم.
7>چرا.."عاشق" شدن سخت است؟""عاشق"" کیست؟؟ تا حالا عاشق شدید؟؟
عاشق شدن سخت است چون بهاي سنگيني دارد. عاشق به واسطه عشق بايد از خيلي چيزها حتي از خود گذشت. بله
9>چرا کتاب خوندن خوبه؟؟ .....تا حالا ""رمان"" خوانده اید؟؟ اگر جواب مثبت است یکی از بهترین آن را معرفی کنید.
اولا چون فكر آدم را باز مي كند و باعث مي شود كه سطح افكار آدم پرورش پيدا كند . بله زمان خوانده ام. به نظرم رمان منير جالب نوشته شده بود اما رمان دالان بهشت را دوست داشتم چون به سرگذشت خودم خيلي نزديك بود.
10>چرا آخر هر سلامی...خداحافظیست؟؟
هر آمدي رفتي دارد و اگر رفت نباشد آمد معني ندارد. خداحافظي نباشد سلام بي معناست.
1_معیار برای ازدواج چه است
البته من كه ازدواج كرده ام اما معيار هر شخص منحصر به همان شخص بوده و با شخصيت آدمي عجين است. من هم معيارهايم براي انتخاب بيشتر مسئوليت پذيري فرد، خانواده دوستي، رفتار متشخصانه و محترمانه، با هوشي و با ذكاوتي و از اين نوع صفات بود....
2_جوانی تعریف کنید
روزهايي كه ندانسته زود مي گذرند بي آنكه قدرش را بدانيم. دغدغه هايش بزرگ است و غمهايش عميق اما ، اما دريغ كه بعدها معلوم مي شودكه مثل خوابي شيرين بوده است.
3_چه کار هنری دوست دارید نام ببرید
اول از همه آشپزي چون از خوردن غذا هاي خوشمزه و لذيذ لذت مي برم. دوم نقاشي چون مي توانم با خلاقيتم هر چه را كه مي خواهم خلق كنم.
4_چه خواننده موسیقی دوست دارید
اين روزها اينقدر خواننده زياد شده است كه از هر خواننده اي يكي دو تا آهنگ را آدم مي پسندد بقيه را نه.
از خواننده هاي قديمي و آهنگهاي قديمي اول هايده دوم ستار از جديدي ها افشين، فرزاد فرومند، مهدي مقدم
5_ یک جمله درباره محمد ابراهیمی کنجکاو مدیر همدردی بگوید
محمدابراهيمي: خيلي خاص است كه هيچگاه نتوانستم او را درك كنم
كنجكاو: به نظرم مثل گنجشك ظريف است و دوست داشتني
مديرهمدردي: جوان ، متدين و مهربان است و داراي آينده اي درخشان و پيري پرافتخار
6_چه رشته ورزشی دوست دارید
ايروبيك انجام مي دهم اما اسب سواري دوست داشتم
7_کدام شهر ایران دوست دارید
كلا شهرهاي شمالي بين نور تا رامسر را دوست دارم
8_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
قرآن
9_بهترین فیلمی دیدی نام ببرید
حرفه اي
10_پیشنهاد درباره صندلی داغ بگوید
مهيج است
11_پیشنهاددرباره تالار همدردی بگوید
دلم مي خواهد به عموم معرفي شود
12_یک جمله درباره مادر پدر بگوید
دوستشون دارم با همه وجودم
13_یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
خدا قسمت كند كه لايق رفتن باشيم و اگر رفتيم بهره كافي را ببريم
14_یک بیت شعر زییا بگوید
در وفا كس نسيت تمام استاد پس وفا از وفا بياموزم
1- دانه را در يك جمله تعريف كن .
دانه آغاز است
2- زنان نان آور خانوار از ديدگاه دانه .
از مردان پرتلاش تر و مسئوليت پذيرترند و با مشكلات زيادي دست و پنجه نرم مي كنند كه شايد يك مرد نان آور خانواده اين مشكلات را نداشته باشد.
3- بهترين آرزو وهدف براي جامعه زنان ايران از ديدگاه دانه خانم گل
اينكه از سوي مردان تحقير نشوند و توانايي هاي آنان به معناي واقعي ديده شود
4-علم بهتر است يا ثروت ؟!!!!
من هميشه نظرم از بچگي ثروت بوده. خداييش رسيدن به علم هم نياز به ثروت دارد.
5- چند دوست صميمي داري و تاريخچه دوستي شما چيست ؟
دوستان صميمي من خيلي كم هستند و از كودكي تا به حال شايد به تعداد انگشتان دستان هم نرسند. معمولاً كمتر با ديگران طرح دوستي مي ريزم و دوستي هايم طبقه بندي شده است.البته هم از لحاظ صميميت و هم از لحاظ اعتماد و راحتي.
البته هميشه اين نكته كه هر دوستي تاريخ انقضايي دارد برخلاف ميلم بوده و ناچارا با تمام تلاشي كه در دوره هاي مختلف زندگي ام كرده ام نتوانستم مانع تمام شدن برخي دوستي ها شوم و آنها همگي خود به خود مثلاً به دليل دوري راه و ... تمام شده است اما با اينكه تمام شده اند و آنها نيستند هنوز به عنوان دوست صميمي ياد مي كنم.
در حال حاضر از تمام دوران هاي مختلف زندگيم بيشتر دوست دارم و تعداد آنها 4 نفر است كه به همگي اعتماد كامل دارم.
6- دوستان شما تا چه اندازه مجازند وارد حريم خصوصي شما شوند ؟
با توجه به جواب بالا هر دوستي تا يك مرزي مي تواند به من نزديك شود. دور تا دور من حصاري است كه كسي سخت مي تواند از آن عبور كند اما آنكه عبور كرد از من به من نزديك تر خواهد بود، دلم مي خواهد با من هم فكر و هم راه شود و نزد او چيزي براي پنهان كدن نداشته باشم و براي كارهاي خوبم تشويقم كند و براي كارهاي بدم سرزنش گاهي اجازه خطا كردن به من بدهد.
7- نقش پدر و مادر در زندگي بعداز ازدواج فرزندانشان
به نظر من پدر و مادر بعد از ازدواج نقش حامي بودنشان پررنگ تر مي شود
8- با توجه به امضا جديد خودت از اهداف و آرزوهاي دانه بگو
شايد حالا كه به تازگي ازدواج كرده ام بايد كمي در اهدافم تجديد نظر كرده و آنها را بازبيني كنم. يكي از مشكلات جواني اينست كه عاقبت انديشي هاي كمتري داريم و زماني كه براي زندگيمان برنامه ريزي مي كنيم اينقدر جامع و كامل نيست و دستخوش تغييرات زندگي خواهد بود.
البته يكي از اهدافم من باب مثال اينست كه ادامه تحصيل را در دستوركارخودم دارم چون هدفم مشخص است. براي فرزندانم مي خواهم فردي تحصيلكرده باشم از مسائل روزجامعه باخبر تا بتوانم مشاور بهتري براي آنان باشم. هر چقدر مطالعات و معلومات من بيشتر باشد براي فرزندان آينده ام مفيدتر خواهم بود.
آرزو: آرزويي ديگر ندارم . فقط اينكه اين دنيا باآبرو باشم و آن دنيا رسوا نشوم.