طراوت جان
اون تو رو انداخته جلو که هیچ حق و حقوقی بهت تعلق نگیره
خیلی مواظب باش عزیزم
بذار خودش اقدام کنه تا مجبور بشه حق و حقوق تو رو بده
نمایش نسخه قابل چاپ
طراوت جان
اون تو رو انداخته جلو که هیچ حق و حقوقی بهت تعلق نگیره
خیلی مواظب باش عزیزم
بذار خودش اقدام کنه تا مجبور بشه حق و حقوق تو رو بده
خانمی چکار کردی ؟ نگران شدم ! اگر به زورم گفت بریم دادگاه نرو بگو من کسرم میکنه پامو اینجور جاها بذارم سعی کن آرامشت رو حفظ کنی و اصلا درگیر نشی در مورد گلد کوئیست اگر جا و مسئولش رو میشناسی به110 خبر بده تا دستگیرشون کنند تعجب میکنم از شوهرت که به اینها اعتماد کرده تو اصلا حساسیت نشون نده ما رو بی خبر نذار
دوستان خوبم از همه شما ممنونم كه تنهام نميذاريد.
ديروز منو مجبور كرد كه برم دادگاه و خودش تو خيابون توماشين نشست منم رفت اما از خدا كه پنهون نيست از شما چه پنهون يه دروغ بزرگ گفتم.بهش گفتم مدارك رو دادو در صورتي كه اينكار رو نكردم.نميدونم اگه بفهمه چيكار ميكنه.
ديروز هم هيچ حرفي نبود تا اينكه ساعت 7 غروب كه ميخواست بره سر كار بهم گفت هميشه دوستت داشتم و دارم اما بفهم مجبوريم جدا شيم.
از ديشب هم اصلا زنگ نزد منم تماس نگرفتم تا راحت تر بتونه تصميم بگيره،صبح ام اس داد ((دارم ميرم كهريزك *ميدون تيراندازي))منم جواب ندادم.الان هم كه خبري ندارم اما يه سر درد بد گرفتم دستهام يخ كرده.
نميدونم دليل اينكارش چيه؟ميخوام جدا شم اما از نگاه مردم و آبروم ميترسم،تصور دوريش ديونم ميكنه.
fatima-v عزيز شايد به 110 خبر بدم ،اما شايان خودش جز نيروهاي مسلح اين كار ازش بعيده....
طراوت جان
اگه یه وقت خیلی هم اصرار کرد بگو چرا خودت پا جلو نمیذاری؟
اون این کار رو میکنه که تو نتونی حق وحقوقتو بگیری
هنوز هم زوده که بخوای به جدایی فکر کنی طلاق آخرین راه حله
فعلا" یه مدت کمتر حرف بزنید بهتره عزیزم
اون میخواد تو رو یه کم تنبیه کنه . چون میدونه توهم خیلی دوستش داری .
سلام طراوت عزیزم
بهترین کارو کردی که مدارکو تحویل ندادی عزیزم نترس اگرم بفهمه کاری نمی کنه فقط می فهمه که تو زندگیتو دوست دای که این کارو کردی
خانومی بزار آتیشش بخوابه خودش خوب می شه کاملا مشخصه که خودشم دوست نداره این کارو بکنه فقط می خواد حرصش رو خالی کنه
تو هم به طلاق فکر نکن اصلا فکر نکن چون مشکلون اونقدر حاد نیست که بخوای طلاق بگیری
شما فقط درگیر اختلاف نظرهای اول زندگی شدی بعد یه مدت تو سر و کله ی هم زدن خوب می شین همو پیدا می کنین و به رفتارهای همدیگه عادت می کنین
بلوم عزيز نميدونم چيكار كنم؟فقط بهم بي محلي ميكنه دوست دارم خودمو بكشم.
فكر كن روزي 10 بار حرف ميزدم و همش قربون صدقه ..........
الان فقط سلام و خداحافظ
طراوت جان خانومی
یکم صبور باش هنوز که چیزی نشده فقط شوهرت یکم خسته شده عزیزم نه کسی طلاق داده نه کسی طلاق گرفته بین همه ی زن و شوهر ها دعوا می شه
ممکنه چند روزم با هم حرف نزنن و یا حتی از هم بدشونم بیاد ولی دوباره همه چیز یه حالت عادی بر میگرده این رفتارها موقتیه خانومی
فقط تو این شرایط باید به اعصابت مسلط باشی
طراوت جان آروم باش به خودت و اون فرصت بده . سعی کن خانواده ها رو دخالت ندی و کمی خود دار باش تو هم باهاش سنگین برخورد کن ولی هیچ حرف نسنجید ای نزن خیلی جدی بگو حاظر به جدایی نیستی البته الان نه اگر ضرورت پیداکرد فعلا سکوت و آرامش بهتر میتونه به هردوتون کمک کنه ما رو بی خبر نذار
طراوت جان
دیشب خبری نشد؟