کیکش فوق العاده بود
نمایش نسخه قابل چاپ
کیکش فوق العاده بود
سلام واقعا؟؟دیشب ک یه چیز دیگه می گفتین..چه طعمی داشت؟؟مدال از خانوادتون گرفتین؟؟
بهرحال پستاتون باید حاوی نکات آشپزی باشه!!
شما نمیخاین چیزی بهمون یاد بدین؟
بچه ها کسی دسر با توت فرنگی بلد هس؟؟البته با سرچ تو نت نگینا...خودتون هم درستش کرده باشین نمیخام بلایی ک سر پدربزرگ آوردین سرم بیاد..
- - - Updated - - -
ببخشید عکسا چرا اول نبودن!!!
ممنون بابت عکسها و درست کردن کیک..انشاالله کیک عروسیتونو بخوریم;-) حالا ذوق مرگ نشین..
سالاد شیکرون http://chefgilda.com/wp-content/uplo..._n-224x300.png
مواد لازم
سس مایونز 1.5 پیمانه.
آبلیمو 4 قاشق سوب خوری
نمک و فلل سیاه
سیب زمینی 250 کرم
کالباس یا سینه مرغ خورده شده 150 گرم
گردو 200 گرم
کنسرو نخود فرنگی 1سوم پیمانه
قارچ 5عدد
کرده 1قاشق سوپ خوری
پنیر گودا 100 گرم
خیار شور 4 عدد
تهیه
سس مایونز آبلیمو نمک و فلل با هم قاطی می کنیم.اول سیب زمینی رو به سس آغشته می کنیم.بعد
مرغ،گردو نخود،خیار شور،قارج تفت داده،گودا رو اضافه می کنیم.
نکات
در همه سالادها مواد به ترتیب سس خور بودن باید به سس اضافه بشن.
به جای گودا از پنیر با طعم های مختلف استفاده می تونیم کنیم.
به حای مایونز از ماست پرچرب (بخونید کم چرب) استفاده می تونید کنید.
اونی که اینو نوشته از ماست سون استفاده کرده.ما ماست محلی می خوریم.
بستنی توت فرنگی
مواد لازم:
توت فرنگی رسیده و سالم 500گرم
عسل 2قاشق غذاخوری )میتونید شکر بریزید مقدارشم بسته به ذائقه ی شما(
پودر پسته 1قاشق غذاخوری
پودر ثعلب 1قاشق چای خوری
گلاب 2قاشق غذاخوری
وانیل شکری نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
قسمت سبز توت فرنگی ها رو جدا کنید و به همراه پودر ثعلب، وانیل، عسل و گلاب، در مخلوط کن، کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت بشه.. مواد رو تو ظرف مناسب ریخته و پودر پسته رو نیز با اون مخلوط کنید و تو فریزر بذارید و هر 20 دقیقه یک بار مواد رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید و مجددا در فریزر بذارید. این کار رو 2 تا 3 بار تکرار کنید تا بستنی خودشو بگیره و قوام پیدا کنه.
در مورد کیکها: اگ فر نداشتین یا فرتون خراب بود یا تنبلیتون میگرفت ک بعد پخت کیک فر رو تمیز کنید...میتونید از ظرف کیک پز معمولی یا کیک پز برقی استفاده کنید.. روی قسمت شیشه کیک پز پارچه یا حوله بذارید تا سطح کیک خوب بپزه..
- - - Updated - - -
سلام جناب فرهنگ ممنون بابت آموزشتون..منم خوشم نمیاد کالباس بریزمسلام جناب فرهنگ ممنون بابت آموزشتون..منم خوشم نمیاد کالباس بریزم تو معده بیچارم..خواهشا غذاهای سالمتر بذارید..
من ک میدونم شما اومدین
- - - Updated - - -
سلام جناب فرهنگ ممنون بابت
- - - Updated - - -
وای ببخشید ویرایش نشد..
یه عذرخواهی دیگه هم بدهکارم.. جناب فرهنگ من دستور و پیشنهاد تهشو نخونده بودم:-( ببخشید زود قضاوت کردم..
- - - Updated - - -
وای ببخشید ویرایش نشد..
یه عذرخواهی دیگه هم بدهکارم.. جناب فرهنگ من دستور و پیشنهاد تهشو نخونده بودم:-( ببخشید زود قضاوت کردم..
سلام منم می خوام هنر نمایی کنم البته با اجازه اساتید :distracted:
من بیشتر نوشیدنی های خنک رو دوست دارم البته خدا کنه شما هم خوشتون بیاد .:friendly_wink:
در مورد اسموتی ها باید بگم به مخلوط پوره ی میوه + پوره یخ + ماست یا شیر گفته میشه که یا نوشیدنی خیلی غلیظی هست و با نی خورده میشه یا یخ زده و با قاشق سرو میشه!تو مورد نوشیدنی، غلیظ هستش و بسیار لطیف! طعم ها و مزه های خیلی زیادی میشه باهاش درست کرد و برای تابستون خیلی دلچسب هست!
اسموتی هلومواد لازم دو لیوان بزرگ اسموتی هلو:
4 عدد هلوی متوسط
1 عدد پرتقال
1 لیوان شیر
4 قالب مکعبی یخ
2 قاشق عسل
هلو ها رو خورد میکنیم و میذاریم فریزر تا حسابی یخی بشن! تا یخ کمتری استفاده بشه و طعم اصلی باقی بمونه آب پرتقال رو میگیریم!
حالا همه ی مواد رو میریزیم توی مخلوط کن و روشنش میکنیم با چند پالس یه اسموتی عالی داریم! به همین راحتی :)
وای من امشب شام نخوردم دارم اینا رو میخونم دارم دیوونه میشم! خداااااااااااااااا
اینا غذاست؟؟کیک جزو قوانین آشپزخونه است؟؟؟؟http://www.hamdardi.net/imgup/44204516ed82e6449c.gif
چشم بی دل رو دور دیدید؟؟:301:
عیب نداره.برای بار اول قابل بخششه به شرط اینکه پشیمونیتون رو ابراز کنید وگرنه اخراج میشید.
اینجا فقط باید فرنی و آبگوشت و حریره بادام وقیمه که از اول پختش توش سیب زمینی میریزن و...اینجور غذاها آموزش داده بشه!سر آشپزش هم کاملا انتقاد ناپذیره:smile:
حالااین عکس غذای خودم
اگه گفتید اسمش چیه؟؟
کبه!یه غذای عربیه و خیلی خوشمزه است
دستور پختش هم ساده است
اینه:
مواد لازم:
برنج 1لیوان
تخم مرغ 1عدد
سیب زمینی پخته شده 1عدد متوسط
گوشت چرخ 100 گرم
پیاز 1عدد متوسط
زرشک،کشمش،مغز گردو از هر کدام 1-2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،ادویه مخلوط،فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
برنج رو با مقداری نمک میذاریم خوب کته و له بشه.در حدی سر چراغ بمون و هم زده بشه که هیچ آبی توی ظرف نمونه.وقتی سرد شد،سیب زمینی رو توش رنده میکنیم و تخم مرغ رو هم اضافه کرده و به همراه کمی فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه کاملا ورز میدهیم.خمیری بدست میاد که اصلا به دست نمیچسبه.در صورتی که به دست چسبید،کمی آرد بهش اضافه میکنیم.تا مواد به خورد هم برن، مواد میانی اون رو اماده میکنیم.
یه سر پیاز رو خورد کرده و با روغن سرخ میکنیم.بعد گوشت چرخ رو اضافه کرده و همراه نمک و ادویه و زردچوبه تفت میدهیم.بعد رب رو اضافه کرده و هم میزنیم.و در آخر سر کشمش و زرشک و مغز گردوی خورد شده رو اضافه کرده و از سر حرارت بر میداریم.
از خمیر به اندازه ی یک نارنگی کوچک برداشته و گرد کرده و وسطش رو باز میکنیم و یک قاشق مربا خوری ازین مواد میانش میذاریم.کاملا میبندیمش تا مواد از اون بیرون نریزه .سپس کپه های آماده رو در روغن فراوان سرخ میکنیم تا طلای رنگ بشن.میتونید قبل از سرخ کردن کبه هااونها رو در مخلوط تخم مرغ و زعفران زده شده بزنید و بعد در ارد سوخاری غلطانده و سرخ کنید.هر دو خوشمزه میشه.
لازم به ذکر هست که این کپه ها روغن زیادی جذب نمیکنن.پس نگران روغنش نباشید
این حالت ایده آلشه!مال من یه کم کج و کوله شد ولی خوشمزه بود
من امروز روزاول شروع کار جدیدم بود ساعت 8 خسته و کوفته رسیدم و شام هیچی نداشتیم! مجبور شدم با پفک خودمو سیر کردم خوشبحال اونایی که شام خوشمزه داشتن :54:
همگی موفق باشید
ترانه جان البته كبه انواع مختلفي داره كه اين يكيشه و خوشمزست و اسون.يك كبه هست كه تو رستوراناي سوريه درست مي كنند اون كه ديگه از اين خوشمزه تره.يك مدل هست كه تو سوپ مي ذارند كه خوشبختانه من هيچ كدومشو بلد نيستم.
يكي بياد به داد من برسه.من تو اين روزهاي اول ازدواجم نه مي دونم چي بپزم نه حوصله دارم.همش هر جي تو يخچال هست با هم مي ذارم مي شه غذا كه خوشمزه هست ولي درست حسابي نيست.هنوز به وظيفه اشپزي كردن عادت نكردم.واقعا چي كار كنم؟
رولت خامه ای
مواد لازم:
تخم مرغ 3عدد
وانیل 1/2قاشق چای خوری
پودر شکر 120 گرم
آرد 100گرم
خامه 200گرم
شکر 50 گرم )این مقدار شکر برای خامه بسته به ذائقه شماست میتونید کم و زیادش کنید(
طرز تهیه
ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم )نباید زرده حتی با مقدارکمی از سفیده قاطی بشه( سپس زرده و سفیده رو با همزن خوب هم میزنیم البته جداگانه.
بعد پودرشکر رو به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و اون قدر هم میزنیم ک به رنگ سفید درآید. حالا آرد رو بهش اضافه و هم میزنیم )بدون همزن(
مواد رو به سفیده اضافه کرده و کمی به آرامی هم میزنیم. سینی کیک رو چرب کرده و یک لایه کاغذ روغنی میذاریم و مواد رو روش میریزیم و به مدت 10 دقیقه )هروقت پخت دیگه(تو فر با دمای 160 درجه سانتیگراد میذاریم.
وقتی کیک ما کمی سرد شد )اگ گرم باشه رولت ترک برمیداره(
خامه وشکررو هم میزنیم حداقل 12 ساعت تو فریزر میذاریم..البته این کار باید 12ساعت قبل پخت رولت انجام بشه..
خامه فرم گرفته رو با استفاده از یک کارد روی کیک می مالیم و با استفاده خود کاغذ کیک رول میکنیم و بعد کم کم کاغذ رو بر میداریم.
میتونید درون و بیرون کیک رو با میوه، پسته، گردو ،قهوه و کاکائو تزیین کنید تا کیکتون خوشمزه تر بشه..
اگ دوس داشتین میتونید کیک رولتی رو برش بزنید مثل شیرینی خامه ای های بیرون..
خاطره:
تو دستور رولت نوشته بود برا سردکردن کیک، حوله آشپزخونه رو خیس کنید بذارید روش..چشتون روز بد نبینه گذاشتیم روش ، کیکمون شد نون خیس کرده..حالا اغراق کردم ولی نزدیک بود کار دستمون بده..ایناس ک میگیم امتحان کنید بعد بذارید اینجا..
تازه یه کار دیگه هم کردیم گفتیم کی حال داره بره کاغذ بخره )ماه رمضون بود( همین چرب کردن سینی بسه دیگه..حالا میخایم رول کنیم مگه کیک از سینی جدا میشه چون نباید ترک میخورد..بهرحال به هرسختی بود درست شد البته کج و کله..
اما بسیار بسیار بسیار خوشمزه بود جاتون خالی افطاری چسبید...
من ک فعلا نمیدرستم تا عکشو بذارم براتون..شما درست کردین بذارین اینجا خیلی ممنون میشم..
جناب کامروا اعتصاب کرده بودین یا قصد خودکشی داشتین یه نیمرو ک میتونستین بزنین تو رگ...
جناب صابر بگم خدا چی کارت نکنه دوروزه خل شدم کیک میخااااااااااااام
وای کی میتونه تا فرداشب یا پسفردا صبر کنه..
دفعه بعد عکس ازین زاویه بگیری میدونم چه بلایی سرت بیارم یچی بذارم ضعف ک سهله بیهوش شی..
ترانه جان ممنون بابت دستورت و شروع کارجدیدت مبارک و بسلامتی..شیرینیش کو پس؟؟لابد میخای پفک بهمون بدی..
اما عزیزم کیک رو میشه جای غذا خورد اما پفک رو نه!!!
و اینکه تو آشپزخونه فقط ناهار شام نمیپزن هرچی بشه خورد میپزن..
تازشم خوبه من همینا رو گذاشتم وگرنه اینجا خاک میخورد..
پرنده غریب مهربون چه عجب افتخار دادی تبریکهام رو هم نخوندی..عیب نداره عروسیتون مبارک.. عروس خانوم اونجا همه چی دم دست هس؟ یچی بگیم بتونی بپزی..چی میخای عزیزم؟
- - - Updated - - -
راستی چشمک جان ممنون بابت دستورت عزیزم تاجایی ک میدونم شیر و پرتقال باهم سازگار نیستن و مضره.. کسی اطلاعاتی داره بده دیگه نسرچم..
اخ اخ باران جان من اصلا اون تاپيكم يادم رفته بود.خوب شد يادم انداختي.در هر حال مرسي ...ديگه ازدواجه و هزار و يك بدبختي...ادم اسم خودشم يادش ميره چه برسه به تاپيكش
(اوه اوه هركي ندونه فكر مي كنه حالا چقدر سرم شلوغه در حالي كه بيكارتر از من فكر نكنم باشه)
حالا كه اشپزيه يكي بهم بگه من شنبه مهمون دارم.(دختر خاله ،پسر خالم كه يك هفته بعد از من ازدواج كردند).مادر شوهرم كه اومد ضايع شدم چون خورشت ابش كم بود و غذا كم بود.البته مهموني رسمي نبود.ولي جلو اينا نبايد كم بيارم.همه چي بلدم ولي نمي دونم چي بپزم كه خوشمزه و جديد باشه.لازم به ذكره كه من فرن ندارم.
حالا من چي بپزم...:p:confused: