RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
سلام،
هر طوری بود روزه رو گرفتم :)
نماز روزه همگی قبول باشه.
ولی صبحی ترسیده بودم ها! :311:
ببینید چقدر ترسیده بودم که اون موقع صبح اومدم همدردی پست گذاشتم :311:
کلاً روزه برای آدمها شکمویی مثل من خیلی سخته :)
بهار.زندگی امروز دعا کردم ماشین شما پیدا بشه!
---------------
امشب پدرم داشت با من راجع به رابطه با دخترها صحبت می کرد. می گفت که باید از رابطه های عاطفی جلوگیری کنید. سعی کنید وابسته نشوید و درگیر این نوع رابطه های احساسی نشید تا اذیت نشید.
پیش خودم گفتم، خدا رو شکر! بابا چه حرفهای خوبی می زنه... بابا هم حتماً رفته همدردی خونده :311:
بعد ادامه داد:
باید سعی کنید رابطه ها رو منطقی پیش ببرید. هر وقت هم دیدید که داره وابستگی پیش میاد، سریع رابطه رو قطع کنید و بعد نفر بعدی رو جایگزینش کنید!!!
پیش خودم گفتم نه! بابا همون بابای قدیمه :311:
--------------------
میگم این همدردی یه خوبی که داره، اینه که آدم هر وقت مرثیه سرایی احساسی می کنه، بعدش می بینه یکی دیگه هست که وضعیتش از آدم بدتره! اون وقت آدم می فهمه باید خدا رو شکر کنه...
بعضی مواقع فکر می کنم آدمیزاد دنیا رو هم بهش بدهند، باز هم ناشکری می کنه!
حالا حامد خان میشه بفرمایید مرثیه سرایی شما اصولا حول چه محوریه؟ ما که بالاخره نفهمیدیم کجای زندگی شما مرثیه ناکه!
در ضمن! یا کریمی که سر توالت خوابش میبره، هنوز وقت جفت شدنش نرسیده :311: بشین سر درست، زمانش برسه خودمون خبرت میکنیم:305:
اصولا این ذکور محترم دو مدل بیشتر ندارند: یا مجردند: که در اینصورت صبح تا شب غم تجرد گریبانشون رو گرفته و مدام یک نغمه دل انگیز میشنوند!
یا متاهلند که مدام کری میخونند که ازدواج چه طوق اسارتی به گردنشون انداخته!
عجب موجودات جالب انگیزی هستید شماها کللللللا!
بهارجان انشا الله که با خبرای خوش بیای تالار.
به نظر منهم جناب مدیر باید یه "وان یکاد" نصب کنند سر در تالار. فرشته و آنی هم یه اسفندی برا اهل و عیال همدردی دود کنند و صبح ها از زیر قرآن لاگینمون کن (ردمون کنن داخل سایت).
بچه مثبت! یه سوپ خیلی خوشمزه بلدم که خیلی هم مجلسیه به وقتش دستور پختش رو میذارم. جان عزیز خودت! تا اون موقع بی خیال پنیر و هندونه خوردن موقع افطار شو! فکر کن یه روز کامل هیچی نخورده باشی بعد بیای این دو تا رو با هم بخوری، چه شودددددد!!! یه خرمایی، شربت عسلی، فرنی ایی، حریره بادومی، سوپی بعد هم یه غذای کامل حالا به مقدار کم میتونه یه افطار و شام سالم رو ترتیب بده. در غیر اینصورت مواجه خواهیم بود با یک جوان جویای نام در آشپزی که در خورش قیمه اش نخود موج میزنه و سوپ سفیدش هم میشه یک همچون معجون هفت رنگی:311:
الهی بهار. انشالا پیدا میشه.
هممون انگاری بد رقم چشم خوردیم. اون از دست من. اون از دست و پای چشمک ، اینم از ماشین بهار اینا.
خوب نفر بعدی کیه؟ :D خودش داوطلب شه سریعا بهش شارژ مجانی میدیم جهت بلا گردونی :311:
آقا حامد
قبول باشه. اشکالی نداره. میگن روزه تمام چربی های زائد دور کبد رو آب می کنه. کبد شما با این روزه 24 ساعته
حسابی سالم شده :) احتمالا قبل رفتن به WC خواب بودین ساعت رو اشتباه دیدین. زیاد پیش میاد واسه خودم که
وقتی خواب خوابم میرم برگشتنه میگم اااااااااا چرا ساعت 7 شد؟ مگه 6 نبود :311: یا 1 وقتایی از خواب که پا میشم
نیم ساعت فکر می کنم الان صبحه یا عصر و من باید الان چی کار کنم. 1 گاهی هم جمعه ها پا میشم حاضر
میشم میرم سرکار (این دیگه شاهکاره ) مامان وسطای راه زنگ میزنه کجا رفتی نیستی امروز جمعس :311:
پیش میاد غصه نخورین.
جناب مثبت
تازه اومده بودین کجا با این عجله؟ تازه داشتیم از آشپزیهاتون لذت می بردیم. سالا ماکارونیتون خوب بود. سوپه هم
بد نبود. فقط یکم تمرین میخواد و اینکه یکم سلیقه. آخه آدم با قابلمه که عکس نمیندازه از اثر هنریش برادر من. اما
به قول "گوستو در رَتِ تویل" هر کسی میتونه 1 آشپز فوق العاده باشه. من که عاشق آشپزیم و عجیبه واسم چرا
بعضی خانوما انقدر سختشونه آشپزی.
بی دل جان
حریره بادوم رو مگه آدم بزرگا هم میخورن؟ بعد این افطاری که نوشتی یکم
سنگین نیست؟ ما افطار چای و خرما و گردو و نان و پنیر و سبزی و در نهایت سوپ میخوریم و تمام! نوشیدنی هم
کنارش شربت خاک شیر یا آب طالبی میخوریم. دیگه ای جایی برای شام نمیمونه.
----------------------------------
خدا قبول کنه ولی دیدین تو این افطاری های فامیل آش رشتشون فقط رشتس و حبوبات و سیر داغ؟؟؟؟؟ :163:اصلا
سبزی توش یافت نمیشه و نخودها هم نپخته. تو هم معدت حساس شده به خاطر روزه همینجوری بعد هی اصرار
می کنن رشته و نخود نپخته (همون مثلا آش) رو بخوری؟ :302:
بعد خونه ما که میان آش شله قلمکار ما رو میخورن همه مرداشون به به و چه چه میوفتن و زناشون به من و مامان
چپ چپ نگاه می کنن. خوب به ما چه که دست پختشون بده :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
وقتی خواب خوابم میرم برگشتنه میگم اااااااااا چرا ساعت 7 شد؟ مگه 6 نبود :311: یا 1 وقتایی از خواب که پا میشم
نیم ساعت فکر می کنم الان صبحه یا عصر و من باید الان چی کار کنم. 1 گاهی هم جمعه ها پا میشم حاضر
میشم میرم سرکار (این دیگه شاهکاره ) مامان وسطای راه زنگ میزنه کجا رفتی نیستی امروز جمعس :311:
پیش میاد غصه نخورین. [/color][/b]
به به لطفا دیگه از شاهکاراتون نفرمایید بد آموزی داره!
بد نبود. فقط یکم تمرین میخواد و اینکه یکم سلیقه. آخه آدم با قابلمه که عکس نمیندازه از اثر هنریش برادر من. اما
آخه قابلمه اش هم خودش یک اثر هنری بود
به قول "گوستو در رَتِ تویل" هر کسی میتونه 1 آشپز فوق العاده باشه. من که عاشق آشپزیم و عجیبه واسم چرا
این اسم رو از خودت درآوردی برا خنده یا واقعیه؟
بی دل جان
حریره بادوم رو مگه آدم بزرگا هم میخورن؟ بعد این افطاری که نوشتی یکم سنگین نیست؟ ما افطار چای و خرما و گردو و نان و پنیر و سبزی و در نهایت سوپ میخوریم و تمام! نوشیدنی هم کنارش شربت خاک شیر یا آب طالبی میخوریم. دیگه ای جایی برای شام نمیمونه.[/[/b]
این دو تا را به هیچ وجه نباید همراه غذا خورد : "دکتر بی دل!"
ضمن اینکه گفتم حریره بادوم نگفتم سرلاک و شیر خشک که! تازشم، اینکه بچه ها غذاهای مغذی و لطیفی مثل حریره بادوم یا شیر برنج و تخم مرغ آب پز و فرنی و اینا میخورن معناش اینه که اینا غذای بچگونه است؟!!! نه عزیزم این غذاها چون هضم و جذبشون راحته (البته باید با قندهای طبیعی مثل عسل درست بشن نه شکر!) فوق العاده برای وعده افطاری که دستگاه گوارش به مدت زیادی تعطیل بوده خوبن. ضمن اینکه قراره یه پیاله خورده بشه نه یک تغار که دیگه جا برای شام نمونه. یا اینکه به جای اونها یه چای و خرما بعدش هم شام. شما فکر کنم مثل همسر بنده یه قوری چای (اندازه کتری) میذارین بغل دستتون با یه پیش دستی پر خرما و زولبیا و بامیه (که قاچاقی و یا با اعمال زور میاره خونه!) بعدش هم یه دیس برنج و خورش و... نوش جان میکنه تازه بعدش میگه من فعلا میل به میوه ندارم بعدا میخورم!!!! (خوردن میوه با غذا هم کار صحیحی نیست) البته خدا رحم کرده که همسر ما دیگه همراه اون شام و افطار مختصر!!! میل به میوه ندارند.
ضمنا اینقدر از آشپزی ات تعریف نکن! مشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطارش هی بگوید هی بگوید! آش دسپخت منو اگه بخوری، اونوقت شما هم منو چپ چپ نگاه میکنی!:)
سلام بی دل
خوبی؟ چقدر جات اینجا خالی بود :46: خواستم همدردی کنم با آقا حامد وگرنه میدونم چه شاهکارهایی زدم :163:
با اثر هنریه قابلمهه بسیار موافقم :)
واقعیه. کارتون موش سرآشپز یا همون Ratatouille رو ندیدی مگه؟ "گوستو" اسم آشپز معروفه اون ماجراست :)
خاک شیر و آب طالبی رو کنار هم نمیخوریم. هر شب یکیشونه.
اینایی که گفتمم همش من 1 فنجان چای کمرنگ و 1 عدد خرما با گردو و یک پیاله کوچک سوپ با مقداری نون میخورم.
نیم ساعت بعدش نوشیدنی (آب یا شربت). 2 ساعت بعد افطار میوه. دیگه غذا نمیخورم. شاید سحر هم 2-3 قاشق بعضی وقتا
غذا بخورم (البته اگر برنجی نباشه چون کلا برنج رو زیاد دوست ندارم بخوم.)
طوری شده که ماه رمضونی 3 کیلو کم کردم.
اما جالب بود من تا حالا حریر بادوم نخوردم. دوست دارم امتحان کنم. اما هر شب مامان یک چیز سبک واسه افطار
آماده می کنه. یا سوپ ، یا کتلت ، یا تخم مرغ عسلی یا فرنی یا اولویه یا پیراشکی و .... .
آشپزی مامانم تعریفیه نه من. من هنوز شاگردشونم :) ضمنا مشک ما هم خودش می بوید که فامیل خودشون بدون
اینکه ما بگیم تعریف می کنن دیگه ;)
ولی من بیشتر از خود قضا ذوق آشپزی دارم و تزین غذا ، ملت فکر می کنن شکمو ام :302:
در حالیکه خیلی کم میخورم اما تنوع غذایی رو خیلی دوست دارم.
دوست دارم دست پختت رو بخورم بی دل. من عاشق امتحان کردن طعم های متفاوتم و یاد گرفتن نکات خوب
آشپزیم به خصوص که آشپزش ماهر هم باشه (من نمیدونم چرا سر از کامپیوتر و IT در اوردم فقط :D )
واسه اول کار دستور حریر بادام و شربت عسل رو میدی بهم بی دل؟
بچه ها اینجا کلاس آشپزی نیستا. فقط همین 1دونه بود :D
:72:
نقل قول:
اصولا این ذکور محترم دو مدل بیشتر ندارند: یا مجردند: که در اینصورت صبح تا شب غم تجرد گریبانشون رو گرفته و مدام یک نغمه دل انگیز میشنوند!
یا متاهلند که مدام کری میخونند که ازدواج چه طوق اسارتی به گردنشون انداخته!
عجب موجودات جالب انگیزی هستید شماها کللللللا!
چه موجودات جالب انگیزی هستید شما که هم نبودتون دردسره هم بودنتون ! :311:
نقل قول:
تا اون موقع بی خیال پنیر و هندونه خوردن موقع افطار شو! فکر کن یه روز کامل هیچی نخورده باشی بعد بیای این دو تا رو با هم بخوری، چه شودددددد!!! یه خرمایی، شربت عسلی، فرنی ایی، حریره بادومی، سوپی بعد هم یه غذای کامل حالا به مقدار کم میتونه یه افطار و شام سالم رو ترتیب بده.
منتظر دستور غذاتون هستیم! اما مگه پنیر و هندوانه چشه؟ البته من افطار را با شربت عرق بیدمشک شیراز و خرمای شهرمون باز می کنم :) اما بعدش یه افطار سبک مثل پنیر و هندونه خیلی هم خوبه :) این شربت عسل را چه جوری درست می کنن؟
نقل قول:
در غیر اینصورت مواجه خواهیم بود با یک جوان جویای نام در آشپزی که در خورش قیمه اش نخود موج میزنه و سوپ سفیدش هم میشه یک همچون معجون هفت رنگی311
جویای نام نه جویای نان !!!! :311:
قیمه را که حرفش هم نزنید آخه مگه اون آب لپه ای که شماها می خورین به پای قیمه ی ما می رسه؟
سوپ سفیدم هم بد نشده بود اونی که شرکت می ده بهتر بودا اما اینم خوب بود :)
نقل قول:
جناب مثبت
تازه اومده بودین کجا با این عجله؟ تازه داشتیم از آشپزیهاتون لذت می بردیم. سالا ماکارونیتون خوب بود. سوپه هم
بد نبود. فقط یکم تمرین میخواد و اینکه یکم سلیقه. آخه آدم با قابلمه که عکس نمیندازه از اثر هنریش برادر من.
تازه که نیومده بودم فقط تازه فعال شده بودم اونم دیگه بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش :)
خوب غذا باید توی قابلمه بمونه که گرمش کرد واسه سحر دیگه! :) بعد به قول خانم بیدل این خودش یه پا اثر هنریه :)
نقل قول:
گاهی هم جمعه ها پا میشم حاضر میشم میرم سرکار (این دیگه شاهکاره ) مامان وسطای راه زنگ میزنه کجا رفتی نیستی امروز جمعس 311
:311: خدا خیرتون بده بسی خندیدیم :)
نقل قول:
من نمیدونم چرا سر از کامپیوتر و IT در اوردم فقط
حالا مگه منافاتی داره؟ اتفاقا بچه های کامپیوتری از همه بیشتر ذوق و سلیقه دارن! یکی اش خود من :311::311::311: یا حامد یا lord hamed و خیلی از کاربرهای با ذوق دیگه ی تالار حتی خود شما :160:
نقل قول:
بچه ها اینجا کلاس آشپزی نیستا. فقط همین 1دونه بود
حالا بیشترم شد جای دوری نمی ره باغه دیگه توش می شه ورزش کرد. می شه چرخید و گشت و گل بو کرد. می شه به درخت ها رسیدگی کرد یا حتی آشپزی کرد!
گفتم آشپزی برم که باید فیله ی ماهی را که گذاشتم توی آبلیمو خیس بخوره درست کنم :)
ظاهرا تا شب هنوز وقت دارم بیام این جا :72:
این آشپزی یه چیز بدی داره که اینه که بیشتر گرسنه می شی! الان بوی ماهی توی خونه پیچیده دل ضعفه گرفتم :(
توجه توجه
بچه ها کجاید یکی با یه اسم اومده پرنگه عضویتشم قدیمیه .
برام جالبه عضو قدیمی یک دفعه پرنگ بشه .
بهار و زندگی میری آمارشو در بیاری شجریه نامشو بیار یه نگاهی بندازیم زود پسش میدیم ببر بزار سرجاش.
این اسمشه. (راحیل خانوم)آواتارشم جدیده .وهمه جای تالارم بلده .
مردم از فضولی . آخه احساس میکنم خانم نیست . حسم میگه یه آقا تشریف دارند. نوع نوشته هاش اینجور نشون
میده یا .اثرات گرسنگی هست.:311: ای شکمم .
اثرات گرسنگی است پدربزرگ جان
ایشان از اعضای قدیمی تالار هستند و خانم هستند. یه چیزهایی یادمه که اهل قم بودند و کاراته کار هم بودند! یعنی این که ایشان شوخی ندارندا! حالا خود دانی ! :)
قبول دارم قدیمی هست اما . اصلا از قدیما پست نداره نتونستم پیداکنم.
وای بنده خدا بهار زندگی رو فرستادم دنبالش .برم سریع دنبالش تا خانم کاراته باز دست گل تالار رو نا کار نکنه.
بچه مثبت منفی تو نزدیکتری به قم تو برو نزار دعوا موا بشه .:311: