RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
من همینجوری خونه مامانم پلاسم چون خودم که نمی تونم مراقب پسر شیطونم باشم بنده خدا مامانم.
:46::43:
مامانم همه کارام رو می کنه تا منتی بالا سرم نباشه مامان جونم خیلی دوستت دارم البته من همیشه کمک حال مامانم بودم اما اینبار گردونه چرخیده و مامانم...
خدا زود خوب بشم اونوقت خودم میرم براش یه کادوی خوشگل می خرم و ازش تشکر می کنم ...
ولی برای اسباب کشی سعی می کنم کارگر بگیرم تا کارای خونم رو انجام بدن و وقتی اوضام بهتر شد خودم
چیدمانم رو هر جور که دوست دارم تغییر می دم..اینجوری هم مزاحم هیچکس نمیشم
:43::43::104::43::43:
خانم اقلیما، خانم بی نهایت، ممنون از لطفتون،
خبر خاصی نیست، زندگی طبق روال گذشته می گذره ما هم به دنبالش :)
وقتی از خونه بیرونم مثل الان خیلی خوبم، ولی تا پامو می ذارم تو خونه مثل یکی دو ساعت دیگه، یه کم همچین... دوست دارم باز برم بیرون.
البته چند روزه دوباره دارم یه فکر اساسی می کنم، خیلی اساسی تر،
اینجاکه همه از خودمونن،بذار یواش بگم آخرین خبر اینه که با وکیلم صحبت کردم، باز قرار شده یه مدت دست نگه دارم، خیلی قاطع میگه صبر کن.
این وکیل ما هم آدم جالبیه، از اولش میگفت عجله نکن، می گه تو که مشکلی نداری،
ندارم لابد، بقیه بهتر می دونن.
البته نه اینکه استراتژی عوض شده، نه اصلا، هنوز برای برگشتش دارم اقدام میکنم، یعنی اقدام میکنم واقعا، اما محاسبات اخیر من بر اساس آخرین برآورد ها احتمال برگشتش رو خیلی کمتر از قبل ارزیابی می کنه، بنابراین باید برای شرایط جایگزین خودمو آماده کنم،
__________________________________________________ _______
خانم بهار.زندگی؛ کارفرمای شما آدم عجیبی نیست، از این کارفرماها زیادن، اما چطوریه میگه بیمه نمیدم؟ اگه نده که کلی باید جریمه بده، مگه قرارداد ندارید شما؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
ویدا@ جون گل مهربون و سرسبد تالار خیلی دوستت دارم و از پست های زیبات استفاده می کنم.عزیزم متاسفانه در تاپیک این فرد چه تاثیری در تالار داشته من شارژ نداشتم که نظر بدم اینجا بگم که دختر فوق العاده مهربونی هستی و از پست هات استفاده می کنم از رک بودنت وجدیت هم خوشم می اد.
بی نهایت عزیزم چقدر به من لطف و محبت داشتی
خیلی خوشحالم کردی امیدوارم بهترین حال را پیدا کنی عزیزم
کاش شارژداشتی تا از پست های خوبت استفاده میکردیم
ضمنا شما هم کاربر با محبت و مهربونی هستی و منم دوستت دارم عزیزم:46:
از اینکه یاد همه هستی و نگاه مثبتت ازت متشکرم:72:
امید بذار تبریک بگن خوب!!!
دیشب میخواستم اواتار تغییر بدم یهو رفتم رو یه عکسی که...
بد نبودا اما مناسب تالار نبود..نمیدونم از کجا اومده بود..حالا همون لحظه که میخواستم عوضش کنم تالار صفحاتش باز نمیشد..کلی خدا خدا کردم تا بلاخره بازشد..
موقع تغییر اواتار حواستون جمع باشه.
الان چه شکایتی کنم؟؟بگم بهم گفته بیمه نمیدم..اونم میگه نه من اینو نگفتم...باید کاری انجام بده تا بتونم شکایت کنم..اون مال اخر کاره.
ارش عزیز..قرارداد دارم وگرنه دستم به جایی بند نبود..منم تعجبم..درهرصورت این باید بیمه منو بده یا با زبون خوش یا نهایتا ازطریق قانونی..
نمیدونم چرا انقد پاچه..
نمیخوام این کلمه رو بگم ولی اساسی قاطی کرده..امروزیه بحث داشتیم..
خدا به خیر کنه.
ولی این درددل و حال احوال حالمو بهتر کردا..اصلا داشتم دق میکردم..مرسی ازتون.
اینجا هم جون گرفت.
دیگه الان باید خوش بود :)
حالا اواتارم خوبه یا نه؟؟؟؟؟
موفق باشید
بهار زندگی آواتار قبلی که یک دختر بود از این جدیده بهتره
البته نظر و سلیقه خودت مهمه خاستم فقط نظرم بگم عزیزم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
یه آقایی بود یه زمانی ...
یه آواتار داشت .. نقاشی بچه ها ، خونه و بود بادکنک
اسمش مهاجر بود فاملیش بینشیان بعد هم شد مهاجر بی نشان
اون الان کجاست؟
==========
یه خانومی بود اسمش غزاله بود "جی . اس .سنا" الان شده پرنیان 1 ، اون الان کجاست ، گربه هاش در چه حالند؟
خیلی پر نشاط بود ، کوشش
========
پردیس خانوم ، آسه میایی ، آسه میروی نکنه یه وقت پست بزنی ها
=============
شیدا حاتمی کجایی ؟ چرا پیش ما نیایی؟
========
من منتظر موج سیگنال مثبتت هستم آریاناجان ، داملا خانوم مهربون
==============
شب بارونی رو هم می خوام.... رنگ فونت نوشته هاش و جنس نوشته هاش خیلی قشنگ بود
==============
من نمی دونم چرا همش میام توی حال و احوال ، سراغ افراد نایاب رو می گیرم؟خدا شانس بده ها
========
راستی چه خبر از فیلوسارا یا همون then ، الان چی کار میکنه
==============
کامران 2007 داماد شد یا نه؟ شیرینی نمی خواست بده ، ازدواجش رو بهانه کرد؟
========
راستی روز معلم بر کیوان و فرشته هم با یک روز تاخیر مبارک http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...884eee5d9a.gif
===========
سابینا هم بی سرو صدا میاد دالی میکنه
==============
به نظرتون سرافراز کجا میتونه باشه؟
=============
این اریکس کجاست؟چی شد این کاربر ؟یه مدت خیلی فعال شده بود توی تاپیک ها شرکت می کرد؟
========
راستی tell me کجاست ، خیلی دلم می خواد خبری از خوشحالی و موفقیتش بشنوم
==================
من چرا از هیچکس خبر ندارم؟ http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...5e3580e2ad.gif
یه وقت هایی بود یه خانوم بود به اسم بال های صداقت
سری به تالار میزد تالار رو با پست هاش رونق میداد
انگار کم پیدا شده یه آواتار قشنگ داشت یه لحن با محبت داشت
چرا ما ازش خبر نداریم!!!:302:
سلام به اعضای خوب تالار
چند وقتی تالار نیستم مدیر صندلی داغ خانم نازنین 1 است
صد در صد خانم نازنین 1 محترم صندلی داغ عا لی اداره می کند ایشان بهترین مدیر صندلی داغ است
براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
بهار ، نمی گم این آواتارت بده ، ولی اون قبلیه یه چیز دیگه بود ، به قول شما دخترا ، دخمل نازی بود!!!
حسی که من به این آواتارت دارم ، حس یه بیننده تلویزیونه وقتی دوبلور یه نقشی توی یه سریال خارجی عوض میشه و یکی دیگه میاد واسه دوبلوریش!
باشه..اینم اواتار قبلی.
راستش خودمم این اواتارمو خیلی دوست دارم..یه جورایی یاد بچگیای خودم میفتم یه عکس دارم..همش خیال میکنم شبیهشه..حالا نه من بورم..نه ازاین بالا داشتم..نه حلقه دور سرم بود :) اما نمیدونم چرا منو یاد اون عکسو کلا بچگیم میندازه..به نظرم اندکی شبیهشه.
وقتی داشتم عوضش میکردم یه حس بدی داشتم..اما هی به خودم میگفتم اینا توهمه اواتار فرقی نداره..این همه کاربر اواتار عوض میکنن...
اما انگارشما هم نظرتون اینه که همین یه چیزدیگه است...منم دوسش دارم:46:
اینم حال و احوال.
خارپشت کجاست؟؟؟نکنه واقعا تالارو ترک کرده؟؟؟بی خبر؟؟بی خدافظی؟؟
جای نوشته های طنزو پر اعتماد به نفسش خالیه.
سوژه کل کل خوبی بود.
جای فرشته مهربون هم خالیه..ازش خبری نیس.
و جوانه عزیز..
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
نازگلم
تو دعا کن کارمون سامان بگیره چشم. اتفاقا بد نیست بیای پیشم :46: راستی گرایشت چیه؟ تحلیل سیستمها؟
بهار جونم لیسانسم تحلیل سیستم هست فوق لیسانم مدیریت و بهرهوری سیستم
:46:
--------------------------------------------------------------
امید ببین چه قدر نسبت به تغییر مقاومت نشون دادی!اینکه خوب نیست که ،آدم باید تغییر رو بپذیره
الان خوب آواتور جدید بهار چند ماه بعد میشد مثل قبلی وهمه دوستش می داشتن ...
الان دارم مشاوره میدما:)
منم آواتورم رو عوض کردم برام سخت بودش...هنوزم سخته
حالا نمی دونم این خوب هستش یا نه؟یا قبلی بهتربود؟
والا نازنین تالار نیاز به یه عروسک داره، شما الان اون عروسک رو چیکار کردی ؟ ها ، جواب منو بده ؟!
نرو وایسا!
ماشالله دیروز که بهار همینجور تند تند داشت آواتار عوض می کرد و به فکر دل پر درد اعضا نبود ، توی یکی از آواتاراش عکس عروسک خودت بود . من باورم نمی شد که قانون نیوتن داره جلوی چشام رژه میره .
این قانون می گفت ، هیچ عروسکی از بین نمی ره بلکه از آواتاری به آواتار دیگر منتقل می شه.
این منو خوشحال کرده بود و این تغییر در راستای حفظ ارزشهای فرهنگی (!) تالار بود.
اما هنوز به کسری از ثانیه نرسیده بود که متوجه شدم بهار انتخاب خودش رو باز هم تغییر داد و نشون داد که قانون نیوتن همه جا صادق نیست .
خب چیکارش میشه کرد ؟
ما که دستمون به بهار نمی رسه ، مخصوصا که یکبار هم آواتارشو RESET کرده .
نازنین! توی یه همچین شرایطی بهتره بیش از این دل پر درد اعضاء رو به بازی نگیری و به عنوان یک "همدردی" و حفظ ارزشهای فرهنگی(!) تالار و در راستای اثبات قضیه نیوتن آواتار خودت رو به آواتار قبلی تغییر بدی .
با تشکر omid65 مبارز تغییر آواتار