آقا حامد من نتیجه دیگری از داستانتون گرفتم و اون اینکه چه معنا داره وقتی همه دارن میرن مسافرت ادم تنها بمونه خونه. خوب شما هم می رفتید دیگه. مگه قرار نبود 4 روز تعطیلات رو هم شما نباشید.:311:
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا حامد من نتیجه دیگری از داستانتون گرفتم و اون اینکه چه معنا داره وقتی همه دارن میرن مسافرت ادم تنها بمونه خونه. خوب شما هم می رفتید دیگه. مگه قرار نبود 4 روز تعطیلات رو هم شما نباشید.:311:
اینها چند روز پیش رفتند، من هم نشد مرخصی بگیرم.
حالا این رو بیخیال.
نکته اخلاقی مهم تر اینه که حالا گیرم سوپ رو هم خوردیم. مگه سوپ شام میشه؟ من گرسنه ام!!! :311:
برم ببینم چه می کنم.
بگید چی تو خونه دارید خودم براتون یک دستور سریع غذا رو می گم. عدس؟ برنج؟ نان؟ سبزیجات؟
همدردی که بلد نیستم بکنم. کل کلم که بلد نیستم اما اشپز خوبی هستم اگر کمک خواستید.
حتما این سایت رو هم دیدید: http://chibepazam.emshab.ir/index.php#
بله خانم دلجو، غذاهاتون خیلی خوشمزه هستند. یادتون باشه همیشه از همون سوپرمارکت خرید کنید! :311:
یک تخم مرغ ته یخچال پیدا کردم. برنج هم دیروز درست کرده بودم. همین ها رو دارم می خورم :)
خوبه بابا! خیلی ها همینش رو هم ندارند :)
ممنون از سایت. سایت خوبیه.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
:311: :311: آقا حامد اینو گفتید من یاد دسته گل خودم افتادم .
در یک روز زیبای تعطیل صبح بلند می شی و تصمیم می گیری امروز کدبانو بشی و برای ناهار خورش قیمه درست کنی. خورش داره جا میفته ( حالا کلی هم این وسط رفتی تو آشپزخونه هی نگاش کردی که به به عجب عطری هم داره) بعد میای برنجو بذاری می بینی برنج ندارین!!! :311: آخه برنج چیزیه که یکهو تموم بشه؟ نمی دونم چرا حواسم نبود حواس نمی ذارن واسه آدم.
همه جا هم تعطیله :302:
حالا گذشته از این حرفا, یاکریم چطوره؟
راستی عکس بهار خیلی قشنگ بود منم روستا دوست دارم فقط حیف که اینترنت نداره! اگه داشت من می موندم:)
حامد جان ببخشید وسط شامت مزاحم میشم
این کیه؟!!دختر مهربون
اگه این دختر مهربونه پس اون یکی کیه؟!
تالار پر شده از دخترای مهربون !:)
کنجکاو که دقیق شد
برای اون یکی دختر مهربون یه اسم دیگه غیر از دختر مهربون بذارین لطفا
اولا که هدیه خانم حالا بیشتر روستاهام اینترنت که دارند هیچ ، تکنولوژی های دیگه ای هم دارند. دوما کی برای شما حواس نمی ذاره؟ :310:
در ضمن آقا حامد نوش جانتون بشه. ولی داشتیم! خداییش داشتیم یعنی شما هم فکر می کنید از مارکش بوده؟ ای ننه برم دردمو به کی بگم . فکر کنم منم باید برم سراغ یا کریم.:311:
آقای خارپشت این دختر مهربون چند هزار تومانی با اون دختر مهربون توفیر داره.:163:
این دختر مهربون بین "دختر" و "مهربون" فاصله نداره :)
فرقش اینه.
هدیه خانم، یاکریم حالش بهتره :)
بابا ما یک بار رفتیم یک روستایی، اینترنت پر سرعت داشتند! :311:
طرف دامدار و کشاورز بود. ولی حساب کتابهاش رو با کامپیوتر می کرد! :)
ولی خب، روستا سوت و کوره و خبری هم از دانشگاه نیست.
ضمن اینکه قدیمی تر هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
بالاخره عتیقه ها ارزش بیشتری دارن
من در فلسفه این فاصله بین دختر بودن و مهربان بودن موندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
عجب چیزی گفتی حامد!!
یه پا شاعری :104:
آقا حامد یادم باشه دختر خوب سراغ داشتم برای امر مقدس ازدواج به حضرتعالی معرفی اش نکنم! یخچال خااااااااالی و فقر دانش آشپزی و گرسنگیییییییییییو... میکشی دختر مردم رو و مدیونی اش میمونه برای ما. نخیر آقا جان! مدرک دکترا ارزونیتون دختر نمیدیم بهتون!:311:
حالا برای اینکه گشنگی بیشتر آزارت بده (آخه سوپ آماده هم شد غذا!!!!!) عرضم به حضور انورتون که بنده امروز در راستای مبارزه با یا کریم دلخسته و نیز در راستای برنامه تحول بنیادین در آشپزخانه پس از چند روز رفتیم خرید و برگشتنی برای خود همایونی امان این غذاها را پختیم: باقالی پلو + مرغ درسته در فر (البته سینه شو قلفتی در آوردم چون بنده میانه ای با سینه مرغ ندارم. بمیرم الهی مرغه یا همون جوجهه قبلش خودم برای هیکل ریقوش کباب شدم) + تهیه سینه مرغ برگر تنوری (در فر) + لمبرگر (برگر بره تنوری) مدل مخصوص بی دل یا بعبارتی بی دل لمبرگر + یکعدد سوپ جوی بسیار بسیار مخصوص بی دل که قابلمه رو هم باهاش میخوری + یک سس بسیار خوشمزه که مخصوص بی دله برای مرغ تنوریمان (بریان) درست نمودیم و...نهاری جاتون خالی حدود ساعت سه بعد از ظهر زدیم به بدن:82:
البته لازم به ذکر است که شام یکعدد سیب خوردیم با دوتا بیسکویت:311: جهت ساده زیستی در عین داشتن چند مدل غذا !!! نه درووووووووووووغ گفتم:316: جهت اینکه حوصله گرم کردن اونهمه غذا رو نداشتم:302:
کی بود پیشنهاد میداد برم به جنگ خارپشت؟:163: ببخشید ها! تا حامد به این مظلومی و نرمی و قابلیت له شوندگی ملس و لاجون از زور کم غذاییییییی، هست، آدم عقلش باید کم باشه بره سراغ اونهمه خااااااااااااااار!
یاسا خانوم خدمت حضرتعالی عارض شوم که: بابا لنگ دراز فقط مااااااااااااااااااااال خودمه. این رو فرو کون توی گوش مبارک:324:
خارپشت یه دونه ورژن جدید دختر مهربون دیدی بابا اینقدر تعجب نداره که! برو ببین چه ورژنهای مختلفی از بی دل هست که البته خودمان سرآمد همه بی دلایییییییم دااااااااااااش:P
و در پایان بعنوان حسن ختام عرض مینمایم که: " محمد ابراهیمی! بهترین عضو تالار هستی، تالار به شما نیاز دارد" :311: انشا الله که برای تالار همیشه بمووووووووووووووونی:323: